Íme egy újabb Instahíradó, melyben olyan hírességek posztjait mutatjuk be, akik a nyári forróság miatt húztak lenge öltözéket. A bejegyzések többsége  strandon vagy vízparton készült.

Instahíradónk rendszeres szereplője, Tóth Andi Horvátországból jelentkezett be az Instagram-oldalán.

Part Horvát, pléd Karácsony

– írta a képhez az X-Faktor korábbi győztese.

Az Európa-bajnok légtornász, Sáfrány Emese egy mentazöld fürdőruhában pózolt egy stégen.

Mindennap elgondolkozom azon, hogy mennyi csodát rejtegetett már eddig is, és még fog is biztosan az életem...

– súgta meg követőinek Sáfrány, aki egy évvel ezelőtt adott életet első gyermekének, Nolennek.

Az RTL Klub híradósa, Erős Antónia azt mutatta meg követőinek, hogyan tudták megoldani, hogy a rossz cipzár ellenére is viselhesse színes ruháját. Bár ez a poszt nem a fürdőruháról vagy a nyárról szól, mégis fontos jelenése van ebben az Instahíradóban.

Hiba, ami láthatatlan. A pénteki színes, vidám ruha sokaknak tetszett, de háttérben őrült munka folyt, hogy az @rtlhirado esti adásában rajtam lehessen egy rossz cipzár miatt. Mit csinál ilyenkor a stylist? A fotókon láthatjátok!

– fogalmazott Erős.

A Rising Star korábbi csillagát, Singh Vikit egy tűzpiros fürdőruhában örökítették meg a lenyugvó nap fényében. Az énekesnő, aki ebben a fürdőruhában Baywatch-lány is lehetne, engedélyt adott lapunknak a kép közlésére.

Cserpes Laura egy leopárdmintás bikinibe bújt.

Lola egy méretes úszógumin elterülve, egyenesen a medencéből jelentkezett be. A vizet kiskutyája, Mochi sem kerülte.

A Lombok szigetén tartózkodó Horváth Éva ezúttal arról mutatott videót, hogyan csobbant a tengerre végtelenített medencében.

Bikinis fotó nélkül az Egyesült Államokban élő, magyar származású modell, Vass Zita sem hagyta követőit.

Kisó a szombaton kezdődő vizes világbajnokság miatt egyre gyakrabban posztol követőinek. A műsorvezetővel egy héten át minden nap lehet találkozni a Széchy Tamás Uszodában, amely a szinkronúszásnak ad otthont.

Mondjuk kicsit frusztrálva érzem magam a gyönyörű, 16-20 éves lányok mellett, akik tangás úszódresszben szaladgálnak körülöttem... De legalább rikítani fogok (a bogarak örömére) a sárga uniformis pólómban

– írta Kisó egy másik posztban.

Kárpáti Rebeka ezúttal csak a bikinifelsőjét mutatta meg az Instagramon.

Az Exatlon Hungary korábbi versenyzője, a mára domina pankrátorként befutott Szabó Franciska egy igen merész szerelésben pózolt.

VV Merci, azaz Cedes pedig egy szépségszalonban töltődött.