horoszkóp

Kockahas

A Velvet napipasi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Csak annyit mondunk: Scott Eastwood félmeztelenül!

tegnap, 20:19 Módosítva: 2017-01-24 20:32:35
2

A híres amerikai színész-rendező Clint Eastwood fia - aki igazából már apja neve nélkül is híressé vált - jelenleg Ausztráliában, Sydney-ben forgatja legújabb filmjét. Scott Eastwood számára viszont nem csak munkából áll a világ, úgyhogy a nők kedvence olykor leszalad a helyi strandra szörfözni egyet. Mindezt természetesen jó szokásához híven félmeztelenül teszi, úgyhogy van mostanában látnivaló a Bondi Beachen. 

Ha a közelben él, hagyja a munkát másra és rohanjon a strandra!  
Távolról sincs vége, olvasson még

Van egy sztár, akit mindenki kiröhögött, mégis jófej maradt

január 23., 18:00 Módosítva: 2017-01-24 08:00:28
15

Fabio Lanzoni a '80-as években lett híres, alapvetően azzal, hogy minden második szerelmesregény borítóján ő volt a macsó férfi. A háziasszonyok elvileg döglöttek utána, de mindenki más ki nem állhatta, a frizurája pedig nagyon, de nagyon messzire kiment a divatból, mióta véget értek a '80-as évek, a szimplán csak a keresztnevén, azaz Fabióként ismert modell viszont azóta is ragaszkodik a lobonchoz. Egyszer volt róla eddig külön poszt ebben a blogban, akkor a kommentelők is mind-mind utálkoztak. Hiába, Fabión csak nevetni lehet.

Távolról sincs vége, olvasson még

Paris Hilton beszabadult az izommodellek közé

január 22., 19:12 Módosítva: 2017-01-23 21:31:43
3

Hosszú ideig egy hasonló modell volt a pasija Paris Hiltonnak – a párizsi szállodáról elnevezett híresség most újból kigyúrt manökenek között pózolt a milánói férfidivathéten. A fenti kép a Plein Sport nevű márka bemutatója előtt készült, a műsorban pedig csak ilyen nagydarab, izmos férfiak tűntek fel, köztük régi ismerősünk, a matekszakos Pietro Boselli. Különösen vicces a háttérben álló, szakállas férfi arckifejezése – reméljük, ön is kiszúrta.

Az alábbi képgalériában a Versace divatbemutatójára készülődő modellekről is van néhány kép, klikkelje végig az egészet, mert szerintünk szexi/érdekes! Ön szerint? Legalul feltétlenül szavazzon!

Távolról sincs vége, olvasson még

Robbie Williams a Lánchidat és az ágyékát is posztolta a héten

január 21., 15:14 Módosítva: 2017-01-22 22:01:32
6

Jó hete volt a magyar Robbie Williams-rajongóknak, a higiéniára sokat adó énekes legutóbbi lemeze ugyanis nem igazán hozza a Robbie Williamstől régen megszokott sikert, ezért a marketingesek kénytelenek tényleg mindent bevetni, hogy odafigyeljen a közönség. Például ahogy nézzük, egyenként üdvözöl Robbie Williams hivatalos Instagramja minden várost, ahol nyáron koncert lesz.

Mindenesetre megtiszteltetésnek vehetjük, hogy idén eddig csak Budapest került sorra brit városokon kívül, kaptunk is egy gyönyörű RW-logót a Lánchíd elé a Dunába. A legközelebbi pesti Robbie Williams-koncert augusztus 23-án lesz, úgyhogy ha már most gondolkozik, mivel lepje meg Bence nevű ismerősét következő névnapja alkalmából, akkor ez egy jó ötlet lehet. (Legalábbis ha hajlandó minimum tízezer forintot áldozni egy névnapi ajándékra.)

Távolról sincs vége, olvasson még

Hemsworthék már a szörfruhájukat se tolhatják le nyugodtan

január 20., 20:22 Módosítva: 2017-01-22 07:27:07
3

Liam Hemsworth legutóbb Cody Simpsonnal szörfölt ugyanitt, most testvérét, de nem Chris, hanem Luke Hemsworthöt vitte magával. Tudhatták volna, hogy itt nem tolhatják le magukról csak úgy a szörfruhát, mert leselkednek rájuk a fotósok, és tényleg, hiába bújtak be valamennyire az autók közé, egy sorozatnyi kép most is készült róluk. Ha már elkészült, nézze meg ön is az alábbi fotóra kattintva!

Justin Bieber zsebre vágott kézzel fogadja a bikinis nőket

január 19., 20:16 Módosítva: 2017-01-21 21:58:30
22

Olyan sokféleképpen lehet értelmezni ezeket a fotókat, hogy az embernek, bármennyire is kézenfekvőnek tűnik egy-egy megfejtés, vigyáznia kell, hogy semmit se magyarázzon bele a jelenetbe. Szóval hiába lenne egy-két ötletünk (főleg egy), hogy Justin Biebernek miért van a zsebében a keze folyamatosan, miközben eléje járulnak a bikinis rajongók a strandon, vagyunk olyan érettek, hogy nem osztjuk meg az ötleteinket (főleg azt az egyet) (ami nyilván önnek is rögtön eszébe jutott).

Maradunk az elvitathatatlan tényeknél: Justin Bieber Barbadoson nyaralt, a strandon odament hozzá néhány bikinis nő, az énekes pedig az egyik kezét végig nem húzta elő, hanem a zsebében tartotta.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ha izom- és/vagy kutyahiánya van, kattintson azonnal!

január 18., 20:56 Módosítva: 2017-01-20 16:57:14
33

Eléggé durván vége van már a naptárszezonnak, de a Dream Team Angels Rescue nevű, amerikai kutyamenhely csak most tette közzé 2017-es kiadványát, pedig január hónap nagyobbik felén már bőven túl vagyunk (hála Istennek). Ők testépítőket kértek fel arra, hogy pózoljanak az ebekkel, ami azért jó ötlet, mert jól tudjuk, hogy az izom+kutya kombó micsoda frenetikus eredményeket tud produkálni. Még maga a fotós is ki volt gyúrva, hát lapozza végig a képeket ön is!

Találja ki, milyen teste van ennek a férfinak az öltöny alatt!

január 17., 17:20 Módosítva: 2017-01-18 21:02:54
8

A fenti borítóképen és alább is Josh Lawson, 35 éves ausztrál színész látható. Tudjuk, mire gondol ön most:

mit keres egy ilyen fazon a Kockahas blogban?

Hogy mit keres ő ebben a blogban? A választ Josh Lawson Ausztrália leghíresebb strandján készült fotóival adjuk meg.

Távolról sincs vége, olvasson még

Fiúk, kicsit uncsik lettek a télikabátok, nincs egy érdekesebb külsejű modell?

január 16., 17:31 Módosítva: 2017-01-17 17:54:21
16

Véget ért a londoni férfidivathét, ahol láttunk egy-két elég extrém szerelést ebben a szezonban is. De még egy divatbemutatót muszáj posztolnunk, pedig itt a ruhák nem is különösebben izgalmasak. Ebben a posztban a Michiko Koshino nevű márka prezentációjáról láthat fotókat, és az egyik sokkoló ebben a képsorozatban az, hogy maguk az öltözékek egy-két kissé formabontó fazontól eltekintve nem igazán különösek, ahhoz képest egész hordhatóak.

Az embernek ezért határozottan az az érzése, hogy a tervezők úgy gondolkodtak, hogy ezek a ruhák így nem elég izgalmasak ahhoz, hogy bárki felfigyeljen rájuk, úgyhogy kerestek egy pár extrém külsejű modellt, hogy vegyék fel ők a sötét, kapucnis kabátokat és felsőket. Hát a modellválogatás még Londonhoz képest is nagyon jól sikerült, két olyan fiatalember került be a műsorba, akik mintha rémálmainkból lennének ismerősek. Vegyen egy mély levegőt és klikkelje végig!

Távolról sincs vége, olvasson még

Így néz ki most a világ legizmosabb gyereke

január 15., 09:55 Módosítva: 2017-01-17 16:41:05
34

Az ukrán származású Richard Sandrak szülei 1994-ben költöztek Pennsylvaniába, amikor a gyerek kétéves volt.  Pavel Sandrak harcművészetekben volt jártas, Lena Sandrak pedig aerobikozott - és ők ketten valamiért azt gondolták, a kicsinek majd jót fog tenni a kemény edzés.

Attól kezdve a fiúnak minden nap 600 felülést és fekvőtámaszt, és legalább 300 guggolást kellett megcsinálnia, később a súllyal történő edzések is bekerültek, és megvonták tőle a cukros, zsíros ételeket. Ennek köszönhetően Richard Sandrak már nyolcévesen csupa izom volt, és az egész világ a kis Herkulesként emlegette - írja a Tag24.

Dokumentumfilm készült róla, élete edzéssel, termékek reklámozásával és versenyekkel telt. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Zoe Kravitz bikiniben számolgatta pasija hasán a kockákat

január 14., 12:13 Módosítva: 2017-01-17 16:40:47
4

A Twin Shadow nevű zenész ideje lejárt - legalábbis Zoe Kravitz kegyeiből egy ideje kiesett, Lenny Kravitz lánya ugyanis most Karl Glusman színésszel nyomul. A celebnőt és új pasiját még decemberben fotózták le Miamiban, egész intim pillanatokat is megörökítve a strandoló párról. Glusmanról egyébként érdemes tudni, hogy szerepel a 2016-os, Északai ragadozók című filmben is, de a neve az egy évvel korábban debütáló produkcióval, a Szerelem című drámával vált ismerté, ami konkrétan egy pornográf alkotás. 

Szóval így nézzen rá erre a srácra.
Távolról sincs vége, olvasson még

Nyaralás közben találták meg az egyik nyugdíjas Bondot

január 13., 17:04 Módosítva: 2017-01-17 16:40:35
18

Ha ön Bond-rajongó, akkor valószínűleg örömmel fogadja azt a hírt, hogy a Kockahas blog fennállásának történetében először friss, fürdőnadrágos képeket kaptunk Pierce Brosnanról. Az ír színész 2002-ben játszotta utoljára James Bondot, és az utolsó jelentős kasszasikert arató filmje a Mamma mia! volt 2008-ban.

Mondjuk teljesen nem vonult nyugdíjba azóta sem, mert dolgozik rendszeresen, csak elkerülik a különösebb közönségvisszhangot kiváltani tudó hollywoodi projektek. Ami egyáltalán nem baj, Brosnan minden bizonnyal így is azt teszi, amihez éppen kedve van – sorozatot forgat, illetve most január elején Hawaii-on nyaralni volt kedve a feleségével. Alább megnézhet róluk pár képet, klikkeljen máris! Pierce Brosnan 63 éves, és felöltözve elképesztően jól néz ki továbbra is. Hogy tetszik fürdőgatyában?

Távolról sincs vége, olvasson még

Britney Spears új pasija egy tipikus Gyúrós Józsi

január 12., 11:19 Módosítva: 2017-01-17 16:40:03
19

Tavaly év vége felé lett gyanús, hogy Britney Spears mintha összejött volna egy férfimodellel az egyik klipjéből. Hát szilveszterre a gyanú már bizonyosság lett, úgyhogy utána is indultak a fotósok ennek a Sam Asgharinak, hogy kiszagoljanak valami szaftosat a perzsa származású, hivatásos jópasi magánéletéről. A leleplező felvételek megérkeztek, tudják, mit csinál a fiatalember Britney Spears háta mögött?

Távolról sincs vége, olvasson még

Mark Wahlberg félmeztelenül pihenget Barbadoson

január 11., 21:54 Módosítva: 2017-01-17 16:39:58
5

Nagyon úgy tűnik, hogy a 45 éves színész egyik kedvenc nyaralóhelye Barbados, Mark Wahlberg ugyanis ismét fogta a teljes pereputtyot, és megint a Karib-térségbeli szigetállamba utazott pihenni - már amennyiben lehet pihenésről beszélni négy gyerek mellett. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Carlos Tevez nyaralása nászútnak is beillik

január 10., 18:32 Módosítva: 2017-01-11 16:57:51
1

Az élet néha igazságtalan: míg az átlagmagyar a radiátor mellett melegíti fel szétfagyott lábujjait, addig az olimpiai bajnok argentin labdarúgó (aki jelenleg a Shanghai Shenhua játékosa) Cancún strandján élvezi a napsütést.

Tevez egyébként a feleségével és közös gyerekeikkel együtt nyaral, miután karácsonykor végre feleségül vette az asszonyt, Vanessa Mansillát, akivel már 19 éve alkotnak egy párt. A labdarúgót népes családja körében kapta le a fotós. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Volt kigyúrt is, nevetséges is és a kettő keveréke is

január 9., 19:38 Módosítva: 2017-01-11 16:57:42
16

Hurrá, Londonban elkezdődött az ősz-téli férfidivathetek szezonja! Természetesen ezek nem a mostani tél ruhái, hanem ezek a kreációk egy év múlva lesznek aktuálisak a tervezők szándéka szerint. Mindig is Londonban szoktak lenni a legextrémebb fazonok, hát most sem kellett csalódnunk, az alábbi összeállításhoz az eddigi legmeghökkentőbb képeket szedtük össze. Lapozgassa elővigyázatosan, legalul pedig mondja el a véleményét egy kattintással!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen szívmelengető képet még biztos nem látott testépítőről

január 8., 18:39 Módosítva: 2017-01-10 12:27:38
2

A személyi edzőként dolgozó Josh Maley mellett nem tudtunk szó nélkül elmenni. És nem csak azért nem, ahogyan ez az izomkolosszus jelenleg kinéz: 

Távolról sincs vége, olvasson még

Drasztikusan bemacsósodott ez a német énekes

január 7., 19:53 Módosítva: 2017-01-08 23:36:33
0

Daniel Küblböck neve ismeretlen Magyarországon, de a német híresség olyan átalakuláson ment keresztül az elmúlt időszakban, hogy így is a Kockahas blogban a helye. A most 31 éves srác 2004-ben debütált a Deutschland sucht den Superstar nevű zenei showműsorban, utána pedig több albumot is piacra dobott. 

Mit mondjuk, nem volt egy férfias jelenség.
Távolról sincs vége, olvasson még

Bastian Yotta durván szétgyúrta magát

január 6., 17:34 Módosítva: 2017-01-07 22:05:46
1

Bastian Yottáról írtunk már korábban: ő az a pali, aki Kaliforniába költözött Németországból, mert úgy érezte, annyira gazdag, hogy hazájából már kinézik. Az iparmágnás azóta azt sem tudja, mit csináljon jó dolgában, állítólag csak a felesége plasztikai műtétjeire és ruháira havi huszonhét millió forintnak megfelelő összeget költ. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Max Chilton a strandon igazgatta a zacsit

január 5., 21:22 Módosítva: 2017-01-07 22:05:35
3

A brit autóversenyző, Max Chilton - aki történetesen Tom Chilton testvére - pillanatnyilag Barbadoson múlatja az időt, és ahogyan az az alábbi képeken is látszik, nem egy szétgyúrt figura. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Jake Gyllenhaalnak lett egy kis hasa

január 4., 20:25 Módosítva: 2017-01-06 08:44:20
2

A 35 éves színész egy kicsit leeresztett, amióta a felismerhetetlenségig gyúrta magát a Southpaw című bokszolós film kedvéért. A forgatásnak jó ideje vége, Jake Gyllenhaal pedig visszatért a hétköznapokba, még egy kis has is befigyel nála az alábbi képsorozat szerint. A színészt Saint-Barthélemy egyik strandján fotózták, ráadásul nem egyedüli hírességként a környéken: Gyllenhaal ugyanis a már 54 éves, a helyet régóta kedvelő Jon Bon Jovi társaságában üdült. 

Távolról sincs vége, olvasson még

20 nagyon, de nagyon bevállalós férfi az óévből

január 3., 18:39 Módosítva: 2017-01-04 19:49:50
1

Még maradt egy adag kemény képünk 2016-ból. Nagyot fog nézni, ha ezt végiglapozza!

Itt megnézheti Dolce & Gabbana pasijait

január 2., 17:22 Módosítva: 2017-01-04 08:41:32
29

Az lehet, hogy ön már meg is kezdte a munkát a 2017-es évre, de nem így tett a Dolce & Gabbana márkanévvel híressé vált két olasz tervező – ők Saint-Barthélemy szigetén nyaraltak egyet újévkor. Domenico Dolce és Stefano Gabbana annak idején egy pár voltak, és bár a hírek szerint már legalább tíz éve szakítottak, azért együtt járnak nyaralni és viszik éppen aktuális partnerüket is. Ez derül ki legalábbis az alábbi fotókból, klikkelje őket végig, ha kíváncsi, kivel jár a két milliomos divattervező!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ők voltak a házigazdák az EXXXoticán

január 1., 19:07 Módosítva: 2017-01-03 16:57:43
2

Az amerikai erotikus kiállításon ők üdvözöltek mindenkit. 20 meghökkentően erős, nagyon random fotó, lapozzon bele!

A spanyol paradicsomcsata az év legkeményebb képei között

2016. december 31., 19:12 Módosítva: 2017-01-03 16:57:08
2

20 izmos, látványos, de változatos fotó 2016-ból: van itt úszás, vízilabda, pankráció, tánc, pózolás, villantás és felvonulás.

Csak ez a pár izmos fotó nehogy kimaradjon!

2016. december 30., 18:18 Módosítva: 2017-01-03 16:57:00
1

Ez a 80 fotó annyira jó, hogy még bele kell férnie a Kockahasba, ugye? Íme az első 20.

Ezek meg embertelen hegymenettel edzenek

2016. december 29., 19:49 Módosítva: 2017-01-03 16:56:51
24

Új-Zéland rögbijátékosait néha a kifutón is szoktuk látni, de az ünnepek előtti napokat egy olyan helyen töltötték, ami inkább számít természetes közegüknek:

egy edzőtáborban.

A rögbi azon sportok közé tartozik, aminek művelőit rengeteg különböző egyéb sporttal edzik, így az Auckland Blues csapat sem kizárólag játékkal ütötte el az időt, hanem többek között egy elég durvának tűnő emelkedőn kellett felfutniuk. Az a tippünk, hogy valószínűleg nem is csak egyszer. Nézze végig a képeket, aztán legalul nehogy elfelejtsen szavazni!

Távolról sincs vége, olvasson még

Justin Bieber félmeztelenül futkározik Los Angelesben

2016. december 28., 16:53 Módosítva: 2017-01-03 16:56:39
72

A 22 éves popénekes szerencsére ronda bunda és mindenféle felsőrész nélkül fut – igen, megint jött egy fotósorozat, amit egy lesifotós lőtt a sportoló Justin Bieberről. A tinilányok imádatának tárgya Los Angelesben félmeztelenül rótta a kilométereket, kérjük, a poszt alján ön is adja meg a reakcióját a fotókra egy kattintással!

Ön fel bír emelni egy Kispolszkit fekve? Csak, mert ez az érdi tűzoltó igen

2016. december 27., 13:14 Módosítva: 2017-01-03 16:56:17
292

Leírva is sok az a mennyiség, amit ez a 23 éves férfi emelget.

Ön fel bír emelni egy Kispolszkit fekve? Csak, mert ez az érdi tűzoltó igen

Ő a legjobban fizetett német férfimodell

2016. december 27., 12:25 Módosítva: 2017-01-03 16:56:15
3

Németországban nemsokára startol a Germany's Next Topmodel című showműsor, ennek kapcsán merült fel a 32 éves Lars Burmeister neve, akit eddig méltatlanul nem említettünk a Kockahas blogban. 

Pedig van miért. 
Távolról sincs vége, olvasson még