Két Márk biztosan segíti hagyományos élő közvetítésünket az idei Operabálról, a belvárosból, ahol lassan már gyülekezni kezdenek a celebek, a fizetővendégek, és az újságírók, köztük a Velvet emberei.

12:44

Az utolsó adag fotónk az Operabál estéjéről:

09:49

És még egy adag kép:

01:38

Búcsúzóul álljon itt Lakatos Márk, és az ő lila haja.

01:33

Egy életkép:

01:17

ABBA-ra nyomják a kitarto balozok,de olyan hevvel,h mindjart beszakad a tancparkett. Farkasahzy Tivadar neje, Mimi vett meg 1 marcipnaszivet - a veg mar kozel, de akkor sem ABBA, hanem Erasure.

01:11

Csonka Pici egy lila ruhás nővel táncol. Péterfy Bori lilában jött volna?

01:08

Bergendyt levaltottak, az Old Boys jatszik.

00:59

Sezlonszomszédunk örül,mert integetett az elhaladó Kiszel Tündének, és ő visszamosolygott. Nagyon aranyos volt, kár, h megint olyan ronda a ruhája, mint tavaly" - vélte a hölgy, aki ezek szerint tavaly is itt volt.

00:57

Bréking: Az idei balkiralyno Kelemen Henrietta es a lovagja Kelemen Gergo. Mindketten elsobalozok.

00:55

Nyernek a velvetesek?

A nap kérdése, nyernek-e a velvetesek a tombolán? Három nap egy kastélyban a fődij. Nyertek a nemek, tehát nem nyertek a velvetesek.

00:51

Az elso balozok falkaban vonulnak es korben allva tancolnak, akar a diszkoban - jelentte bry, akiről azt hittük, elaludt a talpmasszázs közben,

00:43

A vampirok balja musicalt promotalja eppen ket enekes. Fotosunk egy pillanatra azt hiszi, beindult a karaoke. "teljes a sotet" ,eneklik a szinpadon. - jelenti Gyb. Mit is mondhatnánk?

00:39

És képek még.

00:32

Kolin Mark picit csalodott, h pont Zambo Arpi kimaradt, de karpotolta, h annyi mas celebbel kozos foton szerepelhetett. Lassan indul is haza. Kar.

00:22

Gyb a box utca fodraszat izzasztja,aki eppen vasalva gondoriti 1holgy hajat. A hajszal belsejeben a ho hatasara a hidrogenkotesek felbomlanak.amikor kihul,mashol visszaallnak,mondja a fodrasz,aki rohogogorcsot kapott a kerdestol. Avagy ahogy Makány Márta 2008-ban megfogalmazta: Munkában az Operabál szponzorkereső lányai.

Tényleg, emlékeznek még az akkori képekre?

Az érkezés képei - 2008

00:14

Bry - erika - mar farad, betert a Box utcaba egy uj sminkert es egy talpmasszazsert. a holgyek birodalmaba gybt is beengedtek,de ot semmi kenyeztetes nem varja - jelentette tudósítónk, merthogy az Operabálban nagyon frappáns módon boxutcának hívják azt a helyet, ahol kijavítják az amortizálódó bálozók hibáit.

00:09

Mutatkoznak a fáradás jelei: "Mark ratapadt a fotosunkra es valamennyi celebfotonk hatterebe partizan modjara belefurakodik. Most eppen magdi anyus fotojat tette nevetsegesse." - jelentette GyB.

00:07

Hajdú-Sarka Kata ugyan nem öltözött pornósztárnak, de akkor minek? És hol van? Csak nem Péterfy Borival bulizik egy medencés házban?

00:04

A juj.hu közben megtalálta Kiszel Tündét.

00:01

Linczenyi Mark azt mondja, nem tud tancolni. Gyb azota is izzad, egy ismeretlen holgy Sport szelettel kinalta a dohanyzoban,de kiderult, h nincs is nala,csak viccelt. - Kár, hogy a San Franciscót már egyszer betettük.

23:59

Kiszel Tünde kísérője egyébként egyidős vele. Ezt korábban mondta, csak lemaradt.

23:58

"A büfében nincs edesseg a kave melle" - jegyezte meg GyB. Erika szerint a kaja menzás. Hát ezeknek semmi sem elég jó?

23:52

Ajjaj. "Gyb kollega ugy dontott, nem farasztja tovabb orosz brbrat kerdesekkel, inkabb felkerte egy keringore. Ketseg nem fer hozza,h lepipaltak Udvarosekat" - jelentette GyB. De hová tűn a kloinos Márk? Orosz Barbara egyébként remek bejglit süt, így:

23:50

Dammak Jazmin tancolna, de a pasija nem akar - jelentette masik ügynökünk, Erika, aki Lakatos Márk segítségével kapott ruhát a jeles alkalomra.

23:39

"Köszönöm, hogy itt lehetek, nagyon érdekes, de fizetni nem fizettem volna" - üzenik a távol maradt Velvet-olvasóknak a randiblog jegynyertesei, miközben Udvaros Dorottya táncra perdült egy fotóssal.

23:28

A juj.hu szokása szerint egy maníros videóval jelzi, ők is ott vannak.

23:23

A Velvet kommandot mar masodszor üti el a parokas lakájok altal hajtott mozgoszinpad. Pikkelnek rank.

23:21

Péterfy Bori (az alternatív popdíva) távolléte egyre aggasztóbb. Csak nem történt valami baja? Hiszen, aki a Fonogramra képes elmenni, az Operabált sem hagyhatja ki. Vagy csak megijedt Linczényi Márktól?

23:19

Egy noi balozo olyan fejdiszt visel, amit csak a szopoalarc szoval tudunk leirni. Lesznek további képek is.

23:13

Király Linda összeöltözött az anyukájával, mindketten feketében érkeztek, a Náray Tamástól tegnap szerzett ruhában. Merthogy Király Linda csak tegnap tudta meg, hogy itt lesz a nagy eseményen.

23:11

Az egyik bálozó konkrétan az orrát turta Király Lindától három méterre. Ez van.

23:06

Bréking: Schobert Norbi az előbb ismerősöket igazolt vissza a Facebookon. Vagy ott is Facebookol, vagy el se jött. Hogy lesz így 2010 topcelebje?

23:03

Bence az egyik férf iwc-ben a tartályon egy atlétát talált. Nyilván valaki kimelegedett a tánctol es levette az ing alől. Kié lehet? Mérete: L.

22:59

A tancparketten Orosz Barbara es egy lakomadiszlet. 1ik se tancol - fogalmazott tömören Márk és Bence.

22:50

Sorban allunk a vacsoraert, elottunk vannak az elso balozok, lassan haladunk

És újabb képek:

22:38

És végre képek:

22:33

Orosz Barbara egy kiadós síelés és egy órányi alvás után érkezett az Operabálba, ahol Kárász Zénótól egy vörös rózsát kapott - jelentették tudósítóink. A gyönyörűnek találtatott Orosz Barbara elmesélte, hogy a síelés leginkább bulizásból állt, folyamatosan ment a technó, ezért nem aludt. Információink szerint annyira bulizott, hogy még az autójáról sem takarította le a havat, pedig egy Mini.

22:25

Kiszel Tünde a világhírű Dabas Szalontól szerezte ruháját, amit mi ugyan nem ismerünk, de ez lehet a mi műveletlenségünk is. Mindenesetre Európában csak egy ilyen ruha van. A médiaszemélyiség szerint az elmúlt évekhez képest idén is csökkent a celebek száma, és bár egytért az Operaház vezetőivel abban, hogy egy operaénekes jó választás díszvendégnek, de azért a Velvetnek nyilatkozva hozzátette: egy világsztár nem ártott volna.

22:22

Kaja gyorsteszt:

"Libamàjfalat, currys husgomboc es olivas bruschetta isteni gyors berugas ellen, kecskesajtos pogacsa tovabbra se jon be." - szegények, hogy szenvedhetnek. De szerencsére ott van orosz Barbara, aki gyönyörű, ráadásul Kolin Márknak sikerül egyszerre megörökítenie őt Kiszel Tündével.

22:18

"Az oreg nenik pink kalapban es neonzold stolaban igenis ijesztoek." - jelentette Kolin Mark és Sziabence.

22:10

Tudósítóink már látták Vásáry André új haját, ami miatt csak fél gázsit kapott a Nemzetiben, ahol Péterfy Bori is fel szokott tűnni. Nem állták meg nevetés nélkül.

22:06

És igen! Itt van Fásy Ádám is! egyenesen a dohányzó felé vette az irányt, akárcsak Tallós Rita.

22:09

Közben Szellő István is megszólalt angolul, Linczényi "The Kolin" Márk legnagyobb megdöbbenésére. Akkor most betesszük a San Franciscót.

22:00

Király Linda hatalmas hajjal érkezett. Himnuszt nem énekelt.

21:58

"Jc (Jose Cura) kapott sajat magarol 1 festmenyt ajandekba. Dobbenet, nem jutunk szohoz." - közölte tudósítónk. Vajon mivel lepték meg Jordant Bécsben?

21:55

Az ellenbál balhé nélkül ért véget, de ott sem tűnt fel Péterfy Bori, igaz, Galla Miklós sem. addig Galla, pontosabban GM49, ami újra koncertezget, csak Galla kitiltja a koncerthelyekről a dohányzást:

21:54

"Feltunt aharom magyar szepsegkiralyno, es a lett, litvan es olasz vendegkiralyno. Tenyleg szepek." - közölte a Velvet tudósítója, aki még nem tudja, hogy egyetlen bálozó sem vitte el az ötöslottó főnyereményét. Igaz, más sem.

21:49

Tudósítóink belógtak a VIP-páholyba, de eljöttek, mert a VIP-ek unalmasak. A képek már tényleg úton vannak az elektronikus világháló segítségével, amivel mindig akkor van gond, amikor nem kéne. "Jose Cura szerint o egy bohoc, de ez jo, mert igy szorakoztat, es ket nap mulva is emlekeznek ra."

21:48

"Jose Cura a szepseg terroristajanak vallja magat. A kozonseg kinjaban nevet. Jc meg enekelni szeretne,de szerencsere nem ma fog." - jelentette tudósítónk.

21:36

Péterfy Bori nyilván megint egy olyan lapnak nyilatkozik, akit a kutya se olvas. Mert hiába várjuk, nincs sehol. Pedig ma nincs is koncertje.

21:33

"Azon merengünk,h lesz valakiből elsőbálozó Az 1ik vagy 40 éves." - állapították meg éles szemű megfigyelőink.

21:23

Jose Cura elé odavittek 1 kislányt, JC viccesen megkérte a kezet. Linczényi Márk: "mint egy aldozati barany. De izlestelen." - jelentette tudósítónk, aki megfigyelte, hogy egy elsobalozo fiu punktarajos. Ékezetek és képek később, de hamarosan. Lakatos Márk lila hajat öltött, meg egy topmodellt maga mellé, Ebergényi Rékát.

21:22

Apukák izzadt homlokkal kamerázák elsőbálozó lányukat, a díszvendég, aki egy sármőr, rázendített. Valahogy így:

21:20

Linczényi Márk képtelen komolyan venni a rendezvényt. Egy hölgy zöld jojókat tűzött ruhájára és a hajába, ráadásul hoztak neki egy külön kanapét.

21:13

Kiszel Tünde idén egy pink puffancsnak öltözött, ruhája nagyobb, mint amit a múlt heti Story gálán viselt. Amíg megérkeznek a helyszíni képek, ajánlom figyelmükbe minden idők legszürreálisabb celebgalériáját:

21:11

Az este műsorvezetője, Korcsmáros Nóra nem is bénán próbálkozik az angollal - jelentik tudósítóink, bár a kolinos Linczényi Márk azért röhgött rajta. Szellő Istvén magyarul nyomja, és színjózan.

21:10

Az ötöslottó nyerőszámai: 13 , 26 , 27 , 30 , 45.

21:08

Az Örömódára végre megérkeznek az elsőbálozók. A Himnuszra viszont elfelejtett felállni a nép egy része. Tokody Ilona énekel, ami azért elég erős.

21:03

Hosszú copfos öreg bácsik tűntek fel a színen, miközben tudósítóink pogácsákat kóstolnak. Bár háromféle is van, empirikus kutatásaik szerint borzasztó rosszak. Mága Zoltán Kiszel Tündével beszélget, miközben megszólalnak a nyitótáncra hívó fanfárok.

21:01

A celebdivattervező-felhozatal egyelőre erősebb, mint a celebfelhozatal, Náray Tamás legalábbis már a helyszínen van.

20:51

Kiszel Tünde nélkül nincs Operabál. Tehát mégiscsak kapott jegyet. Mert ő azért annál nagyobb médiaszemélyiség, hogy vegyen. Ahogy már 2006-ban is kiharcolta magának, hogy itt legyen. Tavaly egyébként citromsárgában érkezett, az idei outfitjéről pedig hamarosan beszámolunk.

20:41

Szakkomentátorunknak, a kolinos Márknak a celebfelhozatal láttán kiég a retinája, és, ha ez nem lenne elég, megállapította, hogy szerinte nagyon sok a kövér ember. Képek hamarosan.

20:32

Minek érzi most magát?

Horváth Évának ez már a tizedik Operabálja, és mint a Velvetenek kifejtette, azért szeret ide járni, mert itt a nők nőknek, a férfiak férfiaknak érezhetik magukat.

Önök minek érzik most magukat?

20:21

Idén is megrendezik a megszokott ellenbált, hogy tiltakozzanak az öncélú rongyrázás ellen. Péterfy Bori biztos ott lehet, mert még mindig nem szállt ki egyetlen luxusautóból sem. Vagy vonattal jön.

20:15

A nem Tv2-s Fodor Zsóka már megérkezett, Mága Zoltán melegít az elős számra. A Velvet szakkomentárora, Linczényi Márk pedig arra vár, mikor találkozhat végre Zámbó Árpyval. De a celebek nem pontosak. Addig marad Mága:

20:01

Horváth Éva szépségkirálynő-műsorvezető érkezett elsőként, Szabó Patrícia volt főszerkesztő-kvázi celeb társaságában - jelentették kommandósaink.

19:47

Hamarosan kinyílnak a kapuk. Vajon hánykor érkezik a nem pornósztárnak öltözött Hajdú-Sarka Kata, akinek beszólt MC DC? És eljön-e vajon szexszimbólumoskodni Péterfy Bori?

19:33

Budapesten a legolcsóbb belépő 75 ezer forintba kerül, a páholyok ára 200 ezernél kezdődik és 325 ezerig tart, elhelyezkedéstől függően, és persze fejenként. 75 ezerért sétálni lehet és inni, a páholyokban vacsora is van, amit idei meglepetésként nem a Gundel szállít. Bécsben a legolcsóbb jegy 230 euró, 62 ezer forint volt, de egyes páholyokért 17 ezer eurót is elkértek, ami azért már tényleg elég sok pénz.

19:07

Még semmi, de addig is előadjuk, hogy Bécsben már csütörtökön lezajlott a nagy esemény, ahol az annyira nem olcsó, de mégiscsak bulvárhős Katie Price, azaz Jordan volt a sztárvendég, ami jelzi, messze nem egy olyan igényes rendezvény, mint a mienk, ahova nem mást hívtak meg sztárvendégnek, mint Jose Curát, akit negyedik tenorként emlegetnek. Lássuk be, egy komoly és jóképű operaénekest nem lehet együtt említeni egy csöcsös, frissen férjezett bulvársztárral. Ez is jelzi, a mienk egy komoly esemény, míg a sógorké egy olcsó bulvárrendezvény. Fujj. Éljen a minőség. Addig is, itt vannak a bécsi képek:

18:55

Jóestét kedves olvasóink, szeretettel köszöntjük önöket a már hagyományosnak mondható operabáli élő közvetítésünkön. Jelen pillanatban semmi sem biztos, csak, hogy ott leszünk, ahogy olvasóink közül is négyen, akik a Velvet randiblogján, a Kőkólán keresztül vállalták, hogy vakrandizzanak, cserébe operabáli belépőikért. Az is biztos, hogy a Velvet szakkomentátora idén Linczényi Márk lesz, aki a The Kolin frontembereként lehet sokak szerint ismert. Amíg az esemény el nem kezdődik úgy igazán, hallgassanak Kolint, de ne az agyonjátszott San Franciscó.

Az egyébként szinte biztos, hogy még egy Márkkal összefutunk az este folyamán, mégpedig Lakatos Márkkal, aki divattervező, és tavaly egy meglehetősen sikeres showt vezetett a Viasaton, Szeretem a testem címmel. Mellesleg tőle származik a Velvet Kommandó egyik ruhája. Egy másik Herczeg Zoltántól.