Veronica Graf egykori playmate kitálalt: elmondása szerint ő, egy másik nő, Mario Balotelli és a focista öccse, Enoch hatalmas édesnégyes szexpartit nyomtak le. A bökkenő, hogy Balotellinek nője van. A Playboy-csajokat valahogy mindig megtalálják a botrányok, hol golfoznak a fenekükről, hol katolikusokat akasztanak ki, hol pedig magyar celebek életét teszik tönkre.

A büszke anya

Ficóról is tudni illik, hogy nem épp a katolikus olasz erkölcsök megtestesítője, szerepelt a Big Brotherben, glammodellkedett és hírbe hozták Silvio Berlusconi korábbi kormányfő "bunga-bunga" szexpartijaival is.

Még másfél hónap sem telt el azóta, hogy az olasz focista, Mario Balotelli kénytelen volt elismerni, hogy ő Raffaella Fico gyermekének, Piának az apja. Most megint bajban van, egy Playboy-modell, Veronica Graf tálalt ki, miszerint vele (is) csalta a barátját – írja a Bleacher Report.

Graf az olasz Big Brotherben mondta el, mi történt a szexbulin, egy héttel a BB-házba költözése előtt: egy szabályos édesnégyes, amelyben benne volt Balotelli öccse, Enoch, és Grafon felül még egy nő. A La Gazzetta dello Sport szerint a műsor szerkesztői cenzúrázták a bejelentést, mert féltek, hogy Balotelli beperelheti őket rágalmazásért. Ennek ellenére a keddi olasz sajtó tele volt az üggyel. 

Graf – focista körökben – kapós nő, korábban egy másik labdarúgó, Gonzalo Higuain próbálkozott nála, és a mostani botrányt is úgy hozta össze, hogy közben az Internazionale focistájával, Saphir Taiderrel jár. Balotellit sem kell félteni, sorra csalta meg aktuális barátnőit és ment végig újakon, Tabby Browt, Jenny Thompsont, Sophie Reade-et (szintén Big Brother szereplő!) és persze aktuális csaját, Fanny Negueshát is a listáján tudhatja.

A playmate-ek vonzzák a botrányt

A Playboy valahogy mindig vonzotta a botrányokat, nem Balotelli édesnégyeses partnere volt az első botrányos életű playmate. Az amerikai bulvársajtóban fut jól mostanság Liz Dickson sztorija, aki 2012-ben megengedte egy riporternek, hogy a valagáról üssön el egy golflabdát, miközben állítása szerint apró sérülést is szerzett. A felvételek szerint azonban elviháncolt és semmi baja sem volt az ütés után, most mégis beperelte a rádióst. Helyzete kínosságát fokozza, hogy a TMZ megszerezte az eset hangfelvételét, eszerint önként és dalolva ment bele a dologba.

2010 áprilisában a Playboynak és az Allure-nek is szívesen vetkőző amerikai humoristát, Chelsea Handlert próbálták azzal sarokba szorítani, hogy van egy pornófelvétele. Kiderült, hogy karrierje kezdetén egy olyan videóval akart berobbanni, amiben standupozik, majd váratlanul bevág egy saját készítésű szexjelenetet, hogy megint folytassa a humort. Handlert azonban képtelenség volt zavarba hozni ezzel, a miértekre többek között ezt válaszolta: „Mivel humorista vagyok. Különben is, már évek óta mutogatom különböző születésnapi bulikon”.

A Playboynak is vetkőző modell, Joanna Krupa nagy állatvédő. 2009-ben aztán egy pucérkodós, a PETA állatvédő szervezetnek készített kampánnyal kiakasztotta az amerikai katolikusokat . Ugyanis meztelenül ölelgetett kiskutyákat angyalként, glóriával, szárnyakkal, feszülettel, a plakátokon pedig a „Légy az állatok angyala!" – felszólítás állt. A katolikusok megdöbbenésére Krupa ellen-megdöbbenéssel reagált, mert szerinte az egyháznak is Isten legvédtelenebb teremtményeit kéne óvnia, nem őt támadnia.

Katalin rokonától VV Zsuzsiig

2012-ben a brit királyi ház kényszerült elpirulásra, mert Katalin hercegné egyik (távoli) rokonáról kiderült, hogy szereti mutogatni magát. Katrina Darling, az unokatesó le is vetkőzött a Playboynak. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem elsőági unokatestvér, valahogy valaki csak előkaparta a rokonságot. Próbált vele pénzt szerezni, hiába.

Az egyik szép történet a Hollywood.com-on is olvasható: eszerint Paris Hilton elég mérges lett, amiért Natalie Reid, a hasonmása a Playboynak pózolt. A cikk címe ráadásul „One night in Paris" (egy éjszaka Párizsban/Parisben, ez Hilton kiszivárgott szexvidójának a munkacíme is) lett, az olvasók megtévesztése céljából. Ráadásul direkt egy csivavát nyomtak a kezébe és a Hiltonra jellemző ízléstelen ruhákba bújtatták őt. Hiába lobbizott Hugh Hefnernél, a képet nem szedték le. Biztos azért, mert Hefnerék hiába lobbiztak évekig pár meztelen Hilton-fotóért, az örökösnő nem állt rá.

Érdemes a More.com cikkét is átfutni, ami arra hegyezte ki a Playboy-botrányokat, hogy mennyi zűrbe keveredett csinos fiatal nő döntött úgy, hogy egy meztelenkedéssel elkendőzi a balhéit. Így tett a Kennedykkel kavaró Marilyn Monroe, az arkansas-i szenátorral enyelgő Fanne Fox, a baseballjátékos exét doppingolással megvádoló Kimberley Bell, és így tovább.

Persze Magyarországnak is megvannak a maga Playboy-botrányai, elég csak Zalatnay Sarolta 2002-es megosztó fotóira gondolni, vagy Kelemen Anna és Kiss Annamari pr-szagú autólopására 2005-ből, vagy Oszter Alexandra és apja, Sándor konfliktusára a vetkőzés miatt 2007-ből, esetleg VV Zsuzsi és Leonidasz fotózás miatti szakítására 2011-ből.