Összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Fekete-fehér fotóval emlékezett Gesztesi Károlyra a közösségi oldalán Fehérvári Gábor Alfréd, azaz Freddie. Az énekes-műsorvezető azt mesélte el, milyen emlékei vannak arról a napról, amikor a néhai színész beengedte az öltözőjébe. Mint ismert, Gesztesi Károly 2020. január 4-én hunyt el. Vezetés közben lett rosszul a budapesti Ferdinánd hídnál.

„Hiszek abban, hogy nincsenek véletlenek. Ez a találkozás sem volt az. Karcsi beengedett az »öltözőjébe«. Nem csak mesélt, kérdezett is. Megtisztelő volt, hogy szimpatikusnak talál, és rengeteget nevettünk egymáson és egymással egyaránt. Olyan tanácsok övezték a Sztárban Sztárban töltött időnket, amikre egyrészről ma is emlékszem, és amik nélkül nem valószínű, hogy megnyertem volna a műsort. Hálás vagyok minden szóért amit válthattunk, és büszke vagyok arra, hogy »beengedett«. Hihetetlen, hogy már 3 éve fentről mosolyog ránk...” – írta a Mary Joe című dal előadója.

  • Smink nélkül mutatta meg magát Cooky szerelme, Szécsi Debóra. A kétgyermekes édesanya büszkén vállalja természetes arcát.
  • Újabb élménybeszámolóval jelentkezett Szabó András Csuti. Az üzletember az alábbi felvételt akkor készítette, amikor bálnalesen járt a Samana-félszigeten.

„SOHA AZ ÉLETEMBEN NEM LÁTTAM MÉG ILYET! Bálnalesen voltunk a Samana-félszigeten, ahol minden évben január és március/április között hosszúszárnyú bálnák tucatjai gyűlnek össze, hogy párosodjanak és világra hozzák a kicsinyeiket! Gondoltam magamban, ha egyet látok már megérte, de amit kaptam az minden várakozásomat felülmúlta, de ezt a videó egyes részein hallani is lehet majd! Olyan közel jöttek hozzánk, hogy hallani is lehetett őket, volt aki hosszasan úszkált velünk! Egészen elképesztő élmény volt látni ezeket a gigantikus, 10-15 méteres állatokat a maguk 25-30 tonnájukkal!”

  • „Ne kritizálj ma” és „a világ mindenkié” hashtagekkel, valamint fontos gondolatokkal üzent nőnapon Görög Zita. A háromgyermekes modell-színésznő az alábbi sorokat írta a fotóhoz, melyen egy női szobor kezét fogja.

„A cicid a te virágod, Anya! – mondta Titi , amikor szóba került miért szokás virágot ajándékozni március 8-án! Így ma azt kívánom magunknak, Nőknek, mostantól egy kisgyermek szemével lássuk magunkat, egymást! Ünnepeljük minden rétegében a nőiség összes csodáját! Talán ideje lenne, úgy igazán kézen fognunk egymást. Elismerni! Emelni! Megbecsülni! Szavakkal simogatni! Dicsérni a bennünk élő éjszakázó anyát, a dolgozó nőt, a rendrakót, a fészekrakót, a cipekedőt, a kitartót, a mindent megoldót, az értőt, érzőt, meghallgatót, a vicceset, az okosat, a gyorsat, a kedveset... Nem versengeni gyereknevelésben, edzőteremben, munkahelyen és online térben. Sosem tudhatjuk,ki sétál sötétebb lélek folyosón, kinek esne jól egy jó szó. Viszont tudom, hogyha nem is azonnal, de apró lépésekkel, ebből a lestrapált, kritikus, túlterhelt női társadalmunkból egy varázslatos közösséget építhetünk!” – üzente.

  • Nosztalgikus hangulat kapta el a minap Cinthya Dictatort is. Az ötvösként is ténykedő fotóművész az Instagram-oldalán osztott meg egy emléket, pontosabban egy olyan régi felvételt, amelyen Katy Perryvel látható. A fotó akkor készült, amikor az énekesnő Budapesten járt a Firework című videoklip forgatása miatt.

„Képzeljétek el, hogy 2011-ben Katy Perry Budapesten forgatta a Firework című dalához a videoklipjét, amiben én is szerepeltem. (Lapozz!) Mikor most a Hard Rock Hotelben jártunk és megláttam a dalszöveg idézetet a falon, jólesett visszaemlékezni. »'Cause baby, you're a firework«” – olvasható Cintyha Dictator bejegyzésében, aki követőinek azt is elárulta, hogy rózsaszín haja annyira megtetszett Katy Perrynek, hogy rögtön le is koppintotta azt.

„A forgatást megelőző napom fekete hajjal üdvözölt minket. Ekkor

külön kiemelte, hogy mennyire tetszik neki a rózsaszín hajam. Majd a forgatáson már rózsaszín hajjal jelent meg. És mikor közös jelentetünk volt akkor mondta, hogy olyat szeretett volna mint az enyém

és neki műhajjal oldották meg” – mesélte a fotóművész, aki a klipben 2 perc 50 másodpercnél látható.

  • Aggódnak rajongói Rita Oráért. Az énekesnő a követői szerint túlságosan is lefogyott, ezért többen arra kérték, figyeljen oda jobban magára.
  • Az Egyesült Államokban élő modell, Vass Zita azt mutatta meg, hogyan is zajlik egy fehérneműs fotózás.
  • Különleges emlék Szandi számára az a felvétel, amelyet az Instagram-oldalán osztott meg. Az énekesnő elmesélte, hogyan érintette, amikor karrierje kezdetén mindenki odament hozzá a strandon.

„13 éves koromban, amikor megjelent az első lemezem, egyik pillanatról a másikra olyan szinten megváltozott az életem, hogy igazán fel sem tudtam fogni. Ugyanúgy eljött a nyár és kimentünk a Balaton partra a családdal mint azelőtt és leterítettük a szokásos »strandolós« plédet a fűre. Aztán arra lettem figyelmes, hogy egyre nagyobb tömeg gyűlik össze körülöttünk. Emlékszem, nem igazán tudtam mit kezdeni a helyzettel csak zavartan mosolyogtam. Szerintem ezt a pillanatot Édesapám örökítette meg, nagyon büszke volt és remélem, ma is az lenne” – fogalmazott az énekesnő. 

„Lisszabon! Éves kihívásom harmadik állomása! Kivételesen az egész családdal, ugyanis ez volt szüleink karácsonyi ajándéka tőlünk, gyerekektől. Még csak az első napon vagyunk túl, de egészen elképesztő ez a város! Teljes a szerelem! Mellesleg már most rengeteget változtatott rajtam, hogy végre elkezdtem utazni. És még hol a vége... (amúgy ma realizáltam, hogy két komoly fétisem van: fák, kilátás ablakból” – mesélte a könyvesbolt-tulajdonos.

  • Első gyermekét hordja a szíve alatt Szőcs Renáta, aki várandóssága alatt is igyekszik csinosan öltözködni. A Star Academy korábbi győztese az alábbi rafinált kivágású ruhát egy fotózáson öltötte magára.

(Borítókép: Görög Zita, Cinthya Dictator. Fotó: Index, Velvet)