Olvassa el ma is reggeli hírösszefoglalónkat!

Molnár Anikó

Továbbra sem kímélik a rosszindulatú kommentelők Molnár Anikót azért, mert testi adottságait kihasználva, az OnlyFans nevű platformon keresi meg a kenyérrevalót. Erotikus tartalmakról szóló oldala két hónap alatt jövedelmező üzletté fejlődött, aminek az egykori valóságshow-szereplő nagyon örül.

„A minap az Instagramon indítottam egy kérdés-felelet játékot, ahol az egyik követőm megkérdezte, hogy mi az ami a legnagyobb örömet okozza nekem ebben. Én azt válaszoltam, hogy a bankszámlám. Erre már jött is egy alak, aki azt mondta, hogy szégyelljem magam, amiért arra buzdítom a nőket, hogy ők is ilyet csináljanak… Hát most erre mit lehet mondani? Én ugyan nem buzdítok senkit semmire! Nem hencegek a bevételemmel sem, megkérdezték a véleményem és elmondtam, hogy a pénznek örülök a leginkább. Mi másnak örülnék, azért csinálom” – magyarázta a Borsnak a híresség, akit igazából nem érdekel mások véleménye.

„Sokszor gondolkodom azon, hogy ha a közvélemény megtudná a mostani celebekről, hogy miket csináltak a múltban, vagy csinálnak most is, akkor engem szentnek avatnának. Közszereplők, akik nem turisták voltak Dubaiban, énekesek és színészek, akik családban élnek, de a hazaút előtt azért beugranak ide-oda... Itt senki sem szent! De ők eljátsszák, hogy azok. Én legalább őszinte vagyok. Ezért kapok hideget-meleget. De magasról teszek mások véleményére” – fogalmazott Molnár, aki az okról, amiért belevágott az OnlyFansbe, még nem is mesélt.

Nagyon komoly lelki háttere van a döntésemnek.

Az édesanyámmal kettesben élek. Ő a családom, a mindenem, egyedül ő van nekem. Mindent mi intézünk, mi fizetünk. Az édesanyám 75 éves, bár szerencsére még jól van, az idős korral járó nehézségeket nem lehet elkerülni. (...) Szóval azt szerettem volna, ha az édesanyámnak nem kell már pénzt adnia a közös kasszába, hogy azt a kis nyugdíját mind magára költhesse. És mostanra elértünk ide: ha jön egy gázszámla, azt gond nélkül befizetem, anyunak nem kell beleadnia. És ez jó érzéssel tölt el. – Ahogy az is, hogy ha esetleg orvosra lesz szüksége, vagy kezelésre, akkor megfoghatom a kezét, elviszem egy jó helyre, ahol figyelnek rá, ahol lelkiismerettel ellátják és meghosszabbítják az életét. Nekem csak ez számít. Nincs férjem, nincs gyermekem, akik előtt szégyenkeznem kellene, nem tartozom senkinek elszámolással.”

Rubint Réka

A fittség még mindig fontos a számára, ám mára jócskán visszavett a tempóból Rubint Réka. Bár korábban napi 4-5 aerobik-órát is bevállalt, idén már csak heti leosztásban tart ennyit, hiszen ráébredt arra, hogy több pihenésre van szüksége.

„Tavaly nyáron, amikor hétvégente 1200-1400 kilométert utaztam az ország különböző pontjai között, és 5-7 fellépést tartottam, volt olyan, hogy egy hétvége után csak ültem, és potyogtak a könnyeim a fáradtságtól. Még egyszer nem szeretnék idáig eljutni. Erre az évre elhatároztam, hogy megtanulok egy kicsit kevesebbet dolgozni. Meg kell tanulnom odafigyelnem magamra, és megadni a testemnek is azt a fajta pihenést, amire szüksége van. (...) Ettől függetlenül mindig fontos marad, hogy jó formában legyek, de

már nem központi kérdés a külsőm, mint fiatalabb koromban.

Már nincs bennem kényszeresség. Nehéz volt idáig eljutni, és belátni, hogy a kor előrehaladtával egyszerűen több idő kell a regenerálódásra” – magyarázta Rubint a Story magazin áprilisi különszámában, amit a 24.hu szemlézett.

Tápai Szabina

Néhány hónappal azt követően, hogy bejelentette válását, újra rátalálhatott a szerelem Tápai Szabinára. A volt válogatott kézilabdázó két évig harcolt férjéért, Kucsera Gáborért, és azért, hogy egy család maradjanak, ám végül mégis a válás mellett döntött. A legfrissebb információk szerint Tápai mostanra összeszedte magát, ráadásul azt híresztelik, új párra talált.

„Végre van valaki mellette, aki újra mosolyt csal az arcára, aki mellett újra bomba nőnek érezheti magát. Ha valakinek kijár a boldogság, akkor az Szabina. Sokat szenvedett az elmúlt években” – mesélte a story.hu-nak egy bennfentes. A Blikk is megkereste a háromgyermekes édesanyát, aki bár a magánéletével kapcsolatos kérdésekre nem válaszolt, a lap más forrásokból úgy értesült, hogy Tápai ezúttal a civil szférából választott párt magának: fejét egy tehetős vállalkozó rabolhatta el.

„Időnként szinte sugárzott a boldogságtól, gyakran mosolygott, úgy tűnt, túl van már a szakítás okozta nehéz időszakon” – fogalmazott a lapnak egy, a neve elhallgatását kérő személy, aki a showbiznisz világában otthonosan mozog.

ByeAlex

Őszinte véleményt fogalmazott meg az LMBTQ közösségről és az azt érő támadásokról ByeAlex. Az X-Faktor mentora, akit korábban melegnek és homofóbnak is neveztek, azt is elárulta, hogy támogatja az egyneműek házasságát.

„ Egyáltalán nem kellene megkérdőjelezni két ember szerelmét, a szerelem egy jó dolog. Még akik s*ggfejek, azok is tapasztalhatják, hogy az a világ egyik legcsodálatosabb dolga, amikor szerelmes vagy, és valakit imádsz azért, amilyen. Nem mindegy, hogy az azonos nemű-e veled, vagy sem? Amíg az nem bűncselekmény, vagy amíg az nem veszélyes másokra, kit érdekel, hogy mit csinálsz? De engem az is idegesít, amikor mondjuk lobogtatja valaki a zászlót, hogy mi egymásba vagyunk szerelmesek ” – fejtette ki az énekes egy podcastműsorban, amiről a Blikk írt részletesen.

Sztarenki Dóra

Fiutópadon érte allergiás roham Sztarenki Dórát. A színésznő a Terápia forgatása előtt kapott anaflaxiás sokkot, mely után sokáig halálfélelme volt, bukkant rá az nlc.hu.

„Volt egyszer egy anafilaxiás sokkom, egy allergiás reakcióm, és majdnem megfulladtam. Gyaníthatóan egy gyógyszer okozta, amit akkoriban kaptam a pattanásokra. Valószínűleg túl sok A-vitamin volt benne, de a mai napig nem tudják, hogy mitől volt. Egy edzőteremben futottam egy futópadon, és mire kiért a mentő, én már elájultam és bedagadt a nyelvem. Teljes K.O. volt, tényleg, szörnyű volt. Akkor annyira megijedtem, hogy onnantól kezdve elkezdtek ilyen fura pánikroham-szerűim lenni. Amikor mondjuk valami csípőset ettem, azonnal éreztem, hogy ég a szám, és elharapódzott ez az egész. Konkrétan halálfélelmem volt” – magyarázta a Portré című műsorban Sztarenki, aki később onnan tudta, hogy nem allergiás rohamról van szó, hogy a tünetei fordítva jelentkeztek.

„Előbb kezdtem el fulladni, és csak utána kezdett el viszketni a tenyerem, és tudtam, hogy valami nem jó, mert az allergiánál előbb viszket a tenyerem, a fülem, a talpam, és csak utána fulladok a végén.”

(Borítókép: Tápai Szabina. Fotó: Index/Papajcsik Péter)