horoszkóp

A hazai celebeknek megéri kés alá feküdni

2007.10.05. 15:37
Bár a családi botrány, egy Kelemen Annáról szóló könyv és egy esetleges újabb bírósági ügy még mindig előnyt jelent, ezen a héten kiderült, hogy egy kisebb (vagy nagyobb), indokolt (vagy indokolatlan) plasztikai műtét is lehet a siker záloga. Persze nem árt, ha emellett az ember lánya megnyeri a hazai szépségversenyek egyikét.

Bár a Győzike-Havas Henrik-Zalatnay Cini triumvirátus továbbra is tartja magát, a múlt héten lezajló szépségkirálynő és playmate választásnak köszönhetően kicsit felbolydult a celebvilág.

Nem baj, ha mű

Bodri Krisztina

Jóslatunk bejött, Bodri Krisztina és Metzker Viki igen előkelő helyen debütált. Igaz, arra nem számítottunk, hogy a Miss World Hungary győztese több mint ötven helyet ver rá a nyuszis magazin befutójára. Bodri Krisztina, akinek az orrát saját bevallása szerint egy síbaleset miatt kellett megműteni és mellékesen a plasztikai sebészével jár együtt, az ötödik helyen lépett be a celeblistára. Metzker Viki, aki viszont kétszer is esztétikai okokból feküdt kés alá, az ötvenkilencedik helyen debütált.

A humorista és a playmate

Fábry Sándor

Úgy tűnik, a közönség még nem unt rá arra, hogy Fábry Sándor akár saját műsorában, akár egy interjúban a testünkben zajló kicsit gusztustalan, kicsit zavarbaejtő biológiai folyamatokkal poénkodik. A humorista, aki nemrég a WC-történeti kiállítás kapcsán nyilatkozott, ugyanis kétszáztizenhét helyet ugrott előre. Fábry, aki nagy hódolója a női nemnek, bizonyára örül, hogy a sikerlistán a tavalyi playmate gála közönségdíjasa, Voksán Virág követi a sorban. Ő kétszázkilenc celebet utasított maga mögé.

A hét kínzó kérdése

Akárcsak a múlt héten, most is akadtak celebek, akiknek listás mozgolódását nem igazán tudjuk megmagyarázni. Itt van például Kozsó, aki mostanában szerencsére felhagyott a fiú- és lánybandák, valamint a slágerek futószalagon történő gyártásával. Az, hogy az Újvilágban is szerencsét próbáló sztár kétszázkilenc helyet ugrott előre, azért is különös, mert legutóbb egy hónappal ezelőtt írtunk róla és akkor is egy kevésbé nemes cselekedet kapcsán. A producer ugyanis beperelte egykori védencét, Ricky-t, a tiszavirág életű Picasso Branch egyik tagját. A másik meglepetés Csordás Tibi volt. A Fiesta frontembere ugyanis nyolcvanöt hírességet előzött meg.

Férfiak leszálló ágban

Varnus Xavér

A hét celeblistás lúzere egyértelműen Varnus Xavér, aki százhuszonnégy helyett bukva most csak a kétszázhetvenkettedik. De nem ő az egyetlen pasi, aki rosszul járt. Míg Márton Csaba egykori párja, Zalatnay Cini már hetek óta a harmadik helyen tanyázik, addig a színészből pornóssá avanzsált alkalmi költő csekély hét nap alatt kilencvenkét helyet esett vissza. A végzet Zentai Márkot is utolérte. A rajongók hiába áradoztak nekünk a nemrég nagykorúvá lett énekesről, Lola hímnemű megfelelőjét nyolcvanegy celeb előzte meg. Dolhai Attila pedig hiába jelentette be, hogy nemsokára megjelenik Olasz szerelem című albuma, ez nem hatotta meg olvasóinkat. Ő harminchét helyet bukott.