horoszkóp

Az Erotika Kiállítás nagy hatással van a magyar celebvilágra

2007.09.28. 15:32
Mivel ezen a héten nem történt semmi eget rengető, ezért hazai celebjeink helyezését leginkább az befolyásolta, hogy ki volt ott a fent említett eseményen, és ki nem. Kivételt képez Deutsch Anita, akit az unalom repített előre.

Micsoda meglepetés, celeblistánk elején a helyzet változatlan. Győzike boldogan csücsül az első helyen annak tudatában, hogy nemsokára újra képernyőre kerül hírhedt műsora. Havas Henrik, aki nem bírná, ha orális szex közben kigúnyolnák, szintén nem hajlandó elmozdulni egy tapodtat sem. Zalatnay Cini pedig még mindig a két pasi nyomában lohol.

+3

Mészáros Dóri

Az Erotika Kiállítás – mily meglepő – számos résztvevőnek segített előrejutni a listán. Mészáros Dóri, aki nemrég a zürichi Extasia 2007 nevű rendezvényen elnyerte a legjobb európai sztárnak járó díjat, például három helyet lépett előre, így ő most a tizedik. Bár Kelemen Anna nem lépett fel, csak a róla szóló, Havas-féle botránykönyv dedikálásán vett részt, szintén három helyet ugrott előre. Molnár „Jane” Anikó pedig a párjával, Angelóval előadott dzsungelláznak köszönhetően bekerült az első húsz közé.

Az empátia még mindig nagy úr

A hétvége bizonyára nagyon szomorúan telt a Szilágy Andrea-, vagyis a Deutsch Anita-rajongók számára. A Blikk információ szerint ugyanis a színésznőt nemsokára kiírják a Barátok köztből. Aggodalomra azonban semmi ok, a szomorú hír ugyanis plusz háromszázegy helyet jelenet a sorozat kicsit unalmas sztárjának.

Motorizált siker

Talmácsi Gábor

A motoros Talmácsi Gábor nem csak a világbajnokságon arat. Bár magát a „mestert” nem sikerült megszóltatnunk, hölgyismerősei – szívesen nyilatkoztak róla. A szívhez szóló vallomásoknak bizony meg is lett az eredménye. Míg Talmácsi kétszázkilencvenöt helyett lépett előre, addig a róla ódákat zengő Fresh Andi százötvenhárom kollegát utasított maga mögé.

Jön az utánpótlás

Metzker Viki

Végképp leáldozott az idei Miss Balaton, Dr. Finta Eszter ideje. Mivel a napokban megválasztották az év playmate-jét, valamint az is kiderült, hogy ki képviseli majd hazánkat a Miss World kínai döntőjében, az eddig aktuális szépségkirálynőnek bizony mennie kellett. Az ügyvédnőt százhetvennégy híresség előzte meg. Bár „utódai” - Metzker Viki és Bodri Krisztina - egyelőre még nem szerepelnek listán, valószínűleg ők is szép karriert fognak majd befutni. Ezen a héten egy másik hölgyre is rájárt a rúd, Pikali Gerda száznegyvenet lépett vissza.

Ki érti ezt?

Kovács Lajos

Ezen a héten nem csak a gyengébbik nem képviselői csúsztak le a listán. Kovács Lajos színész, aki pár héttel ezelőtt súlyos betegségéről vallott nekünk, például százhatvanhét helyett esett vissza. Gönczi Gábor, az RTL Klub frissen házasodott műsorvezetője szintén nem dicsekedhet. Míg a múlt héten százhatvanadik volt, most csak a kétszázkilencvenötödik. Hogy minek köszönhető a két celeb bukása, mi sem tudjunk igazán megmagyarázni. Ennél már csak az értjük kevésbé, hogy sikerült Pély „Mackóka” Barnának döbbenetes kétszázhuszonhárom helyet előrelépnie.