horoszkóp

A magyar celebpasik kivetkőztek önmagukból

2007.10.13. 11:34
Farkasházy Tivadar erőszakoskodott, Szőke Zoltán pedig nyilatkozott egy bulvárlapnak. Ezt bizony egyiküktől sem szokhattuk meg. A változás azonban mindkettőjüknek jót tett, celeblistánkon ugyanis taroltak.

Az összesített celeblistánk elején még mindig nincs változás. Gáspár Győzike, aki kétmillió forintért eladná barátnőjét, Ildikót, még mindig az első. A másik két dobogós, Havas Henrik és Zalatnay Cini sem hajlandó lejjebb adni, annak ellenére, hogy velük már jó ideje nem történt az égvilágon semmi. Egyedül Mészáros Dóri, Európa legjobb sztriptíz sztárja kavarta meg egy kicsit az állóvizet, ugyanis maga mögé utasította a Miss World Hungary múlt héten debütált győztesét, Bodri Krisztinát. Így mindenki, még Kelemen Anna is hátrébb csúszott eggyel.

Megérte

Ezen a héten Zoób Kati volt a celeblista legsikeresebb szereplője. A divattervező ugyanis, aki nemrég mutatta be 2008-as tavaszi/nyári kollekcióját, háromszázhatvanhat helyet lépett előre. Úgy tűnik, a riportunkban megszólaltatott vendégek jól képviselték a tervezőnő érdekeit. Szőke Zoltánnak is megérte, hogy gyermekeinek tett ígéretével ellentétben interjút adott nekünk. A Barátok közt Berényi Mikije kétszáznyolcvan hírességet utasított maga mögé.

Üss!

Bár Farkasházy Tivadar eddig terjengős anekdotáiról volt híres, kiderült, hogy a Heti Hetes sztárja tudja, mi a dörgés. A humorista saját állítása szerint nyolc fiatalt futamított meg, amikor rátámadtak. Úgy tűnik, ettől a sztoritól az olvasóink is beijedtek egy kicsit és százötvennyolc hellyel tolták előrébb Teddyt. Pantichin Edina nyilván nem bátorságával hívta fel magára a figyelmet. Ennek ellenére az ex Playboy-nyuszi teljesítménye alig maradt le Farkasházy úré mögött, hiszen ő százötvenhat helyet ugrott előre.

Kínzó kérdés

Mint minden héten, most is akadtak olyan celebek, akik mindenkit leköröztek, de nem igazán tudjuk, hogy miért. Itt van például Pataki Ági, a Fabulon egykori arca, aki mostanában inkább filmproduceri munkájáról ismert. Ő kétszáznegyvennyolc helyet ugrott előre. Cooky, a Franciaországból hazánkba szakadt rádiós műsorvezető nála is jobban teljesített. Neki kétszázhetvennyolc hírességet sikerült megelőzni. Kicsit meglepő, hogy Kovács Ákos, aki pénteken megdöntötte saját dedikálási rekordját, csak hatvan helyet lépett előre.

Szégyen a bukás

Schmuck Andor, akivel legutoljára a Szigeten, Korda György és Balázs Klári fellépése előtt volt szerencsénk találkozni, kétszázhuszonegy helyet esett vissza. Bár amikor pár héttel ezelőtt megkérdeztünk pár járókelőt, hogy ők kit és mit tartanak szexinek Básti Juli neve is felmerült, ez nem segített a színésznőn. Őt ugyanis százhatvanöt celeb előzte meg egy hét alatt. Román Judit, a Szeress most sztárja sem járt sokkal jobban. A színésznő kilencven helyet bukott annak ellenére, hogy a sorozatot újra vetítik az RTL Klubon.