Kipirult arc, örök mosoly és duzzadó keblek. A terhesség minden nőt megszépít. Főleg, ha az illető egy dús gazdag celeb, aki ráadásul a legmenőbb kismamaruhák mögé rejtheti pocakját. Ők természetesen a várandósság alatt is legszexisebb formájukat akarják nyújtani. Sikerült nekik?

A hírességek eleinte mélyen hallgatnak arról, hogy éppen úton van az első, vagy az első két-három gyerek, vagy nemsokára egy újabb babával bővül a család. Idővel azonban rájönnek, hogy nem érdemes tagadni a tényeket, és büszkén mutogatják híres tervezők ruháival fedett pocakjukat. Sőt, van, aki ennél tovább megy, és Demi Moore-hoz hasonlóan egy szál semmiben pózol egy magazin címlapján. Természetesen mindannyian ügyelnek arra, hogy szexepiljükből semmit se veszítsenek a kilenc hónap alatt. Ön szerint kinek sikerült teljesítenie ezt a feladatot?

Salma Hayek

A mexikói származású színésznő szeptemberben hozta világra első gyermekét, Valentia Palomát. Az amúgy is formás idomokkal rendelkező színésznő még teltebb és nőiesebb lett a terhesség alatt. Barátai szerint Hayek nem örül a plusz kilóknak, és állítólag egy "ipari méretű" mellpumpával próbál megszabadulni a szülés alatt rárakódott súlyfeleslegtől. Pedig saját bevallása szerint kislányként gyakran imádkozott, hogy mellei megnőjenek.


Christina Aguilera

A boldog házasságban élő énekesnő január 11-én adott életet első gyermekének, aki a Max Liron névre hallgat. A terhesség alatt kigömbölyödött Aguilera alig egy hónappal a nagy nap után lépett először a nyilvánosság színe elé, és büszkén mutogatta dögösre duzzadt kebleit az Ellen DeGeneres Showban. Aguilera már várandóssága alatt sem igazán tudta türtőztetni magát. A hetedik hónapban például meztelenül pózolt a Marie Claire lapjain, és ezzel párhuzamosan egy autóból kiszállva is villantott egyet.


Nicole Richie

Bár ő nem örül annyira vadonatúj dekoltázsának, talán egyetlen hírességnek sem tett olyan jót az áldott állapot, mint Paris Hilton kebelbarátnőjének, Nicole Richie-nek, Lionel Richie fogadott lánya ugyanis meglehetősen zaklatott és zavaros élet élt, mielőtt megfogant volna Joel Maddennel közös gyermeke. A világ lélegzetét visszafojtva nézte, hogy az anorexiás celeb szervezete mikor mondja fel a szolgálatot. Szerencsére ez nem így történt. A változás persze nem ment könnyen, vélhetően régi életvitele miatt majdnem elvetélt, és kerek 82 percre börtönbe kellett vonulnia egy tavalyelőtti ittas vezetés miatt.


Jennifer Lopez

Salma Hayekhez hasonlóan Marc Anthony neje sem panaszkodhat arra, hogy nem elég formás. Bár gömbölyű fenekére mindig is büszke volt, domborodó pocakját jó ideig takargatta, annak ellenére, hogy az egész világ tudta, végre sikerült teherbe esnie. Az énekesnő és férje végül egy koncerten jelentette be a nagy hírt, később pedig az is kiderült, hogy a munkamániás Lopez ikreket vár. A kislány és a kisfiú - óriási óvintézkedések közepette - február 22-én látta meg a napvilágot.


Halle Berry

A felsorolásból természetesen nem maradhat ki az 1986-os Miss USA World szépségverseny győztese, Halle Berry sem, akinek régi nagy álma teljesült azzal, hogy megfogant első gyermeke. A híresztelések szerint kisfiút hord a szíve alatt, akinek a bulvárlapok számításai szerint már februárban világra kellett volna jönnie. A 41-es éves színésznő némi előnnyel indul a kolléganőivel szemben, ugyanis a Maxim decemberben őt választotta meg a legszexisebb celebmamának.


Cate Blanchett

Az ausztrál színésznő harmadik gyermekével várandós, akiről nemrég elkotyogta, hogy fiú lesz, akárcsak másik két gyermeke, a hatéves Dashiell John és a kétéves Roman Robert. A baba várhatóan áprilisban jön majd a világra. Ha nem is Cate Blanchett lesz a legszexibb celebmama, egy címet már nem vehetnek el tőle. A The Advocate, melegeknek szóló magazin munkatársai szerint ugyanis ő lett a leglazább hetero 2007-ben.


Nicole Kidman

Bennfentesek szerint Tom Cruise exfeleségét igencsak megviselte, amikor a színész második felesége, Katie Holmes világra hozta Suri Cruise-t. Szerencsére alig másfél év elteltével neki is sikerült teherbe esnie. Bár volt egy kis kavarodás azzal kapcsolatban, hogy valóban várandós-e, végült kiderült, hogy a hír igaz. Kidman egyébként nem csak a babának örül, hanem annak is, hogy az áldott állapotnak köszönhetően majd megnőnek a mellei. "Olyan boldog vagyok. Most már csak nagy mellekre vágyom. Mindig is olyan alakot akartam, mint Marilyn Monroe-é volt" – nyilatkozta nemrég.


Agelina Jolie és Brad Pitt

Talán egyetlen olyan híresség sincs, akiről egy év leforgása alatt ennyiszer állították, hogy várandós. A sok alaptalan pletyka végül igazi önbeteljesítő jóslatnak bizonyult. A Pitt-Jolie páros ugyanis ahelyett, hogy még egy jobb sorsra érdemes gyermeket fogadott volna örökbe, mégis egy vérszerinti gyermekekkel próbál közelíteni a hetes álomhatár felé. Hogy a színésznő egy, kettő, esetleg három gyermeket hord a szíve alatt, egyelőre még vita tárgya.


Jessica Alba

A színésznő és kedvese, Cash Warren decemberben jelentette be, hogy úton van az első közös gyermek, akiről többen azt állítják, hogy nincs egyedül, vagyis Alba is ikreket vár. A celeb nemrég bevallotta, igyekszik megőrizni a jó alakját, sokat sportol és egészségesen táplálkozik, hogy ne hízzon sokat a terhesség alatt. Hogy ő hogy viszonyul a kebelkérdéshez, nem tudni, egy biztos, nagyon fél a szoptatástól, aminek vélhetően semmi köze nincs ahhoz, hogy osztálytársai gyermekkorában lekurvázták nagy mellei miatt.


Gwen Stefani

Az énekesnő eleinte tagadta, hogy ismét terhes. Ám miután férjével, Gavin Rossdale-lel ellátogattak a celebek kedvenc klinikájára, mégis bevallotta, hogy a tizenharmadik hétben van – adta hírül a Sun. Stefani, aki első gyermekének, Kingston Jamesnek 2006 májusában adott életet, már októberben kifejtette, alig várja, hogy fiának kistestvére szülessen. Igaz, akkor még azt mondta, megvárja, hogy turnéja véget érjen, melynek keretében pár hónapja Magyarországon is járt.