Már a végéhez közeledik a Való Világ 7, és két szerelem is kialakult a műsor alatt. Fanni Dennisszel jött össze, a már kiesett Edina pedig Laciba lett nagyon szerelmes. De vajon mennyi esélye van a két kapcsolatnak, meddig húzhatják együtt? Hogy kiderítsük a választ, nincs más dolgunk, mint sorra venni a legemlékezetesebb villaszerelmeket és átlagot vonni. 

Aurélió és Zsófi

Aurélió és Zsófi kapcsolata kissé kilóg a sorból. Ugyanis nem a VV6 alatt kezdtek kavarni, hanem csak a műsor után jöttek rá, hogy őket az ég is egymásnak teremtette. Legalábbis egy időre. 2014 júniusa körül jöttek össze, és egészen februárig húzták. Igen, sajnos úgy néz ki, hogy vége a szerelemnek:(

Időtartam: 9 hónap

Iza és Krisztián

Iza És Krisztián kapcsolata amilyen viharosan, köpködősen indult a VV6-ban, olyan tartósnak bizonyult. Őrület, de az első csók már egy éve csattant el és a pár még mindig együtt van. A wannabe modell Iza szívét már 12 hónapja elnyerte a hajdúsági fiú. 

Időtartam: 12 hónap

Veronika és Cristofel

Bár már jó rég volt, de létezett egy olyan, hogy VV5, amiben Veronika és Cristofel kavart egymással. Úgy 2011 szeptemberében jöttek össze és egészen a következő év áprilisáig húzták ki egymás mellett. Persze a kapcsolat, vagy mi nem volt éppen zökkenőmentes és csúnya véget is ért. Pedig egy ideig még házasságról volt szó. 

Időtartam: 7 hónap

Gigi és Jerzy

Gigi és Jerzy szerelme a VV4-ben tipikus villakapcsolat volt. Olyan, amire Edina az idei szériában már simán nem létező hormonnyugtatókat kérne. A dugásról szólt, amit a kinti életben már nem folytattak. A villa falain belül viszont adtak a dolognak rendesen. 

Időtartam: 4 hónap

Az esélyek

A fenti négy villapár adatainak átlaga alapján a VV7 szerelmeseinek 8 hónapnyi szerelem juthat. De mivel már egy ideje tart mind a két viszony, ennyi maradt nekik:

Edina és Laci majdnem másfél hónapja kavar egymással, szóval az eddigi tapasztalatok alapján

még 6 és fél hónapjuk maradt hátra.

A kapcsolat kimenetelét viszont erősen befolyásolhatja, hogy Edina elhagyta a villa falait

Fanni és Dennis egészen 9 napot vártak a dugással, úgyhogy legjobb lesz, ha innen számoljuk a viszonyuk kezdetét. Azóta már rengeteg mindenen átmentek, és ha a fenti számokat vesszük,

úgy 5 és fél hónapig szexelnek még.

A fenti eredmények természetesen nem reprezentatívak, ne lepődjünk meg, ha előbb érnek véget tovább tartanak a kapcsolatok. 

Kommentálná? A Facebookon tegye!