Aztán 5 évvel később el is váltak. De mi történt a 2012-es szakítás óta? Hivatalosan Katie Holmes és Tom Cruise sem jöttek össze senkivel. De volt pár botrány a közös lányuk, Suri Cruise körül. Hogy ki foglalkozott vele, és ki nem. Katie Holmes mostanában igazán elemében van, legalábbis a képek alapján kifejezetten boldognak tűnik, egy interjúban még a válásáról is beszélt. Ráadásul egyre több a pletyka a szerelmi életéről.

Jamie Foxx neve már nem egyszer merült fel.

Bár legalább ugyanennyiszer tagadták a kapcsolatot. A visszatekintést kezdjük ott, hogy Tom Cruise szcientológus. Ez most csak azért fontos, mert valószínűleg ez volt az oka, hogy szétmentek a feleségével. Cruise hosszasan magyarázkodhatott, hogy jó apa, és a telefonos mese is legalább annyit ér, mint élőben, az ágy szélén. Volt, hogy a színész állítólag 110 napig nem látta a lányát.

Majd 2013-ban a bíróságon derült ki, hogy a szcientológiára azért van ideje.

Ekkoriban a forgatások miatt került távol a családjától, de egy vallási konferenciára sikerült elutaznia. A színész mindenesetre állította, hogy jó apa. Két magazint 50 millió dollárra perelt a téma miatt, amiért ők az ellenkezőjét bizonygatták. Az apa-lánya kapcsolat pár hónappal ezelőtt újra előkerült, mikor több külföldi lap felvetette, hogy Tom Cruise-t tulajdonképpen két éve nem látni nyilvánosan a lánya mellett. Nagyon állítólag a színész tudatosan kerüli a családját, a szcientológiával nem fér össze Holmes ellenkező szemlélete. Mindenesetre reméljük, hogy ez csak egy hatalmas kacsa, ilyesmiről nincs szó, mindenki találkozik mindenkivel.

Most akkor Katie Holmes szingli?

A rövid és velős válasz az lenne, hogy tudja a fene. És ez igaz is, mivel nyilvánosan nem jelent meg semmilyen fiúval. A Jamie Foxxos  pletykák már évek óta mennek. Még 2013-ban állítólag a színész megfogta Holmes fenekét, aki nem viszonozta a finom közeledést. Azért lehet, hogy ez így nem teljesen korrekt, hiszen azóta fel-felröppennek a hírek, hogy ezek ketten milyen szerelmesek. Még olyat is olvastunk, hogy esküvő lesz, szűkkörű, cuki. Ha ennek a szálnak drukkolt, még ne örüljön! Pont a napokban jelentek meg a színésznőről vacsorás képek egy új férfival, aki egyébként a készülő filmjének egyik főszereplője.

Ugyanis Katie Holmes legújabban rendezőként próbálta ki magát.

Egy interjúban többek között arról beszélt, mennyit fejlődött, milyen fiatal és kezdő volt a pályája elején (jé), de most rendezői székbe ült, az pedig nagyobb falat.

Sokkal kreatívabbnak érzem magam, készen vagyok... Amikor fiatal színésznő voltam, minden olyan gyorsan történt. Rögtön a második melóm a Dawson és a haverok volt, 18 évesen hirtelen ismert lettem. Úgy éreztem, nincs tapasztalatom, nem hozok magammal semmit, nem tudom például, milyen az, ha valaki igazán mérges, de megteszem, amit tudok. Idővel magabiztosabb lettem. Már megértem a történeteket, amiket el kell játszanom, több üzleti tapasztalatom van..

Holmes saját bevallása szerint egyre magabiztosabb, és az utóbbi időben ez látszik is rajta. Cruise-zal való szakítására pedig csak annyit mondott, hogy tovább kell lépni, a pozitív dolgokra kell koncentrálni.