Ismét eltelt egy hét, mi pedig újra összeszedtük önöknek, mik volt a legjelentősebb hírek, történetek és képes anyagok, amikről lemaradtak, ha egy hete nem volt idejük Velvetet olvasni.

A gyász hete

Az elmúlt héten több ismert ember gyászhírét kellett közölnünk:John Travolta felesége, Kelly Preston veszítette el a rák elleni küzdelmetElvis Presley unokája öngyilkos lett. Kedden jelentették be, hogy több napi kutatás után megtalálták Naya Rivera holttestét. És bár gyászhírét mi nem közöltük, itt emlékeznénk meg arról, hogy Cserdi polgármestere, Bogdán László is elhunyt.

Celebek terén...

A hét elején Britney Spears egykori fotósa előrukkolt egy levéllel, amit az énekesnő korábban írt neki, igencsak zaklatott állapotban. Spears azt írja soraiban, hogy az embereknek végre túl kellene lépniük azon, mi történt vele a múltban, szóval itt nem az üzenet tartalma, hanem a stílusa volt nyomasztó.

Ahogy a karantén alatt oly sok kapcsolat, úgy nemrégiben Weisz Fanniék házassága is zátonyra futott. A felek Instagramon jelentették be, hogy külön utakon folytatják, levelük szerint nem volt a képben harmadik fél, és szeretetben búcsúztak el egymástól.

Majka neve többször is felmerült a héten. Először azért, mert összeszólalkozott Lovasi Andrással, aztán elsötétedett Instagramja miatt. Az előbbi esetben pedzegetett, miért-lehet-meccsre-járni-koncertre-meg-nem-témához aztán Sebestyén Balázs is hozzászólt

A nőknek a karcsúbb, a férfiaknak a gömbölydedebb nők tetszenek jobban, és néhány modell-aspiránst túl könnyű rávenni a meztelenkedésre – derült ki a Horváth Évával készült interjúnkból, amelyet a rendhagyó Miss Balaton szépségverseny miatt adott nekünk. 

Jim Carrey-nek nemrég megjelent életrajzi könyve, amelyről  a Velvet is értekezett . A színész többek között azt is elárulta az írással kapcsolatos interjújában, hogy Renée Zellweger volt élete nagy szerelme.

Naya Rivera nyomán a Glee egykori szereplőinek utóéletét is összefoglaltuk önöknek. A válogatásból kiderül, nem csak a színésznővel történt tragédia, hanem valahogy a sorozat főbb szereplői közül nagyon kevesen lettek sztárok, és sokkal többen boldogtalanok.

A keserűségek mellett sok örömet is tartogat még az idei év. Listába szedtük önöknek, mely hírességek várandósak, és milyen sztárbabák várhatóak 2020 végéig. Valószínűleg nem pont erre az összeállításra reagálva, de Gigi Hadid nemrég meg is mutatta, hogy megnőtt a pocakja.

Képek, képek, képek!

Látványvilág terén sem volt hiány a héten. Johnny Depp és Amber Heard tárgyalássorozata továbbra is zajlik, a legutóbbi azonban elég jól sikerülhetett, ugyanis mindketten vigyorogva hagyták el a bíróságot, a színész pedig egy virágcsokorral is gazdagabb lett.

Egymásnak estek a Jenner-nővérek is, ám ők nem táskával verték egymást, mint annak idején Kim és Kourtney Kardashian. Kylie és Kendall Jenner egy sminkkollekció kedvéért borultak össze, a jobb eladásszám érdekében pedig a fotózáson sem fogták vissza magukat. [Csak nekünk bizarr nézni, ahogy két édestestvér erotikát imitál az eladások kedvéért? – szerk.]

A héten ismét euforikus hangulatba kerülhettek a rajongók, ugyanis az Eufória színésznője, Sydney Sweeney is nyomott egy szexizést Rihanna fehérneműiben. De persze még bugyiban sem minden az, aminek elsőre látszik. Egy dubaji influenszer például megmutatta, hogyan trükköznek Instagramos fotóikkal a modellek.

Hamarosan érkezik a Való Világ tizedik évada, így ennek apropójából készítettünk egy válogatást az elmúlt szériák legjobb csajaiból: ide kattintva megnézheti őket és szavazhat is, kit nézne még egy évadon keresztül a legszívesebben.