Elérkeztünk az augusztus utolsó teljes hetéhez. Az idei nyár az eddigieknél is korábban szállt el, de azért még ne temessük a jó időt, inkább tekintsük át, mik történtek az elmúlt egy hétben.

Magyar fronton...

Hétfő reggel Forgács Gábor kálváriájáról írtunk. A színművészt prosztatarákkal diagnosztizálták, és orvosai azt mondták neki, nagyjából fél éve van hátra. Ez a szám végül öt évre nőtt, miután életmentő műtétet végeztek rajta.

Ördög Nóráék balatoni kisboltja körül hatalmas az érdeklődés, ennek pedig sok helyi nem örül. A pár nemrég új módszert javasolt a forgalom csökkentésének érdekében, emellett pedig azt is elmondták új vlogjukban, hogy új üzletet nyitnak majd. A lakosok nem repesnek az örömtől.

Összeszedtünk minden érdemi infomációt Pintér Ada lagzijáról ide. Várkonyi Andrea pedig a barátnője esküvőjén járt, a ruhaválasztását pedig sok követője bírálta, a műsorvezető ugyanis fehérben ment a ceremóniára.

Nádai Anikó Instagramon élőzött a héten, ahol elhintette, hogy elgondolkozott az utóbbi időben azon, hogy ő is megválik mellimplantátumaitól.

Curtis szomorú bejelentéssel szolgált követőinek, a rapper ugyanis elmondta, hogy feleségével elválnak, de mindent megtesznek, hogy gyermekük ne sérüljön emiatt.

Gombos Edina pedig alaposan ellátta fotókkal Magyarország minden sajtótermékét, indokairól itt olvashat.

Távol tőlünk...

A politika sok barátságot képes megmérgezni, de a jelek szerint Rose McGowan és Alyssa Milano valami komolyabb nézeteltérés miatt estek egymásnak. A színésznők eleinte egy politikai kérdésben különböztek össze, majd a vita durva személyeskedésbe váltott át

Bella Thorne a héten úgy döntött, regisztrál az Only Fans-re, ahol még pornóval sem kellett szolgálnia ahhoz, hogy egyetlen nap alatt összegyűjtsön félmilliárd forintot.

Brad Pittnek új csaja van, aki nem Jennifer Aniston. A színész egy 27 éves modellel jár, aki nem mellesleg kísértetiesen hasonlít Irina Shaykra. (Önök szerint is.)

Mindeközben megszületett Katy Perry és Orlando Bloom kislánya is, a szülők azonban nem hétköznapi posztban jelentették be a kicsi érkezését.

Hihetetlen továbbá, de Macaulay Culkin 40 éves lett, amit egy mókás posztban tudatott azokkal, akik esetleg elfelejtették volna a születésnapját.

Végül: vigyázzanak, kikapcsolják-e a kamerát, ha véget ért egy megbeszélés. Volt, aki nem vigyázott, úgyhogy a kollégái végignézték az enyelgését.

Képes, képek, képek...

Mindent a szemnek rovatunk következik, ez a hét ugyanis jócskán bővelkedett fotós tartalmakban.

Először Justin Bieberék buliját mutattuk be, ahol senki sem volt szomjas. Winnie Harlow világgá futott, Bieberné elkallódott, Kylie Jenner pedig nagyon ölelkezett egy férfival. A házigazda később ismét feltűnt a Velveten, ugyanis botrányosan csúf, de annál drágább cipőben mászkált, amiért egyébként Kanye West a felelős.

Scarlett Johanssonról mémpotenciálban gazdag fotók készültek az óceánparton, Bradley Cooper pedig ugyancsak elég különös módon tűnt fel, mint kiderült, új filmjét forgatja hatalmas szakállal és hosszú hajjal.

Megmutattuk önöknek Gigi Hadid terhesfotózását is, ami természetesen olyan nagyszabású lett, amilyet egy szupermodellhez elképzelünk.

Madonna lánya is ezerrel vetette bele magát a munkába. Lourdes Leon nem csak modell, de koreográfus is volt egy fotózáson.