A karácsony előtti utolsó vasárnapon jelenik meg a karácsony előtti utolsó heti trend: ezt olvassa ön most. A hagyományokhoz híven hat személyt mutatunk most, akinek az öltözködése figyelemre méltó volt a héten – a többségük a közelgő ünnep jegyében öltözködött fel. Önnek ki tetszik a legjobban? Mint mindig, legalul ezúttal is lehet szavazni!

Jennifer Garner

Jennifer Garnerről ezek a képek pénteken készültek Los Angelesben (igen, több is van, érdemes a fotóra kattintani a galériáért!), és csak azért nem lehet mondani, hogy egy tipikus karácsonyi pulcsi van a színésznőn, mert ez nem egy pulóver, hanem egy mellény. Van rajta kéménybemászó Mikulás, pirosorrú Rudolph, harang, gyertya, karácsonyfa, és mindez egy ízléstelen, de karácsonytájt mégis jóleső színkombinációban. Jennifer Garner ennél tovább nem is ment a karácsonyozásban, a 48 éves híresség egyébként egy sima maszkot, fehér pólót és kék átlagfarmert visel, és hát örüljön neki, hogy egy olyan kellemes klímájú helyen lehet most, mint Los Angeles, mert a héten New York környékére is megérkezett a hó.

Gwen Stefani

Gwen Stefani annyira rákapcsolt a látványos öltözködésre az utóbbi időben, hogy alig bírunk róla eleget írni: az 51 éves énekesnő a múlt vasárnapi heti trendben is szerepelt. A The Voice című műsorban Stefani mentorként szerepel, és itt viselte a fent látható ruhát. A hatalmas szoknya mintha egy karácsonyfát akarna szimbolizálni, és ha ez így van, akkor a fa tetején az énekesnő számottevő mértékben csupaszon hagyott felsőteste a csúcsdísz. Mindez a karácsony hagyományos színeiben, azaz zöld-pirosban annyira ünnepi, hogy az már szinte túlzás.

Hilary Duff

Hilary Duffról forgatási fotók érkeztek a héten, a 33 éves színésznő éppen a Youger című sorozatban szerepel. Ez a ruha önmagában nem kifejezetten karácsonyi, de az ünnepekre mégis remekül passzol, egyrészt ugye mert vörös, másrészt meg kicsit a mesék világa felé viszi el a palásra emlékeztető vállmegoldás. Plusz Duff egy marha nagy, bolyhos csizmát visel hozzá, amitől rögtön nagyon télinek tűnik a szett, a maszktól és a fejjel lefelé viselt arcpajzstól meg nagyon 2020-asnak.

Dua Lipa

Rendkívül trendinek számítanak mostanság a fekete-fehér összeállítások, és amíg Dua Lipa ilyeneket fog hordani, addig minden bizonnyal trendi is marad a fekete-fehér. Nyilván nem érdemes a logikát keresni abban, hogy minek vesz valaki pufidzsekit az utcára decemberben, ha közben kilóg a csupasz hasa, inkább ámuljunk el azon, hogy a 25 éves énekesnőnek mennyire pontosan passzol még a cipője is ebbe a '60-as éveket idéző, virágos mintaáradatba!

Anwar Hadid

Anwar Hadid egy 21 éves modell, aki arról a legismertebb, hogy a két nővére, Gigi és Bella szintén manökenek (csak öccsüknél jóval sikeresebbek). Anwar Hadid és a fenti Dua Lipa olyan másfél éve vannak párkapcsolatban, és Hadid barátnőjéhez hasonlóan szintén egy igen látványos pufidzsekit választott a kutyasétáltatáshoz a héten. A katonazöld kabátról, amint azt ön is nyilván jól látja, nagy, hegyes, de biztos szintén pufi tüskék meredeznek – egyáltalán nem karácsonyi ez az öltözék sem, de lehet, hogy lesz, akinek pont emiatt tetszik majd meg.

David Tennant

És ne csak egy, hanem két férfi legyen ezúttal az általában csak nőkkel foglalkozó heti trendben: hatodikként nézzük meg David Tennant pulóverét, amiben a The Graham Norton Show című műsor pénteki adásában szerepelt! (A felvétel csütörtökön volt.)

Ki tetszett a legjobban?

Ha be kell őt mutatni: David Tennant egy 49 éves, skót színész, akit a Doctor Who (Ki vagy, doki?) című kultsorozatból és a Harry Potter-filmekből, Barty Crouch, Jr. (az ifjabb Barty Kupor) szerepéből ismernek a legtöbben.

Ő sötétkék nadrágot és fehér tornacipőt viselt a műsorban, de nyilván nem ettől érdekes a megjelenése, hanem a hóemberrel és csillaggal díszített, fehér, bolyhos pulóvertől. A hóembert az Instagramon itt kicsit jobban is meg lehet nézni, és ha ön véletlenül a '90-es évek környékén volt tinédzser, akkor önnek most talán Brett Anderson jutott az eszébe a Suede együttesből, mert a haj, a mosoly és ez a meghökkentően uniszex hatású pulóver mind őt idézi (róla itt egy rajongói Insta).

Nos, ki tetszett önnek a legjobban? Várjuk a szavazatokat!