A Velveten az Instahíradóban rendszeresen szemlézzük önnek, ami a legérdekesebb abból, ami a közösségi médiában történik. Ezúttal a pünkösdi hosszú hétvége 3 napjának 10 legattraktívabb olyan posztját mutatjuk, amiket hazai, női instagramozók publikáltak.

Egyik kedvenc interjúalanyunkkal, Hevesi Krisztával kezdjük, aki a hosszú hétvégét tanulásra szánta, az alábbi posztban azt írja, vizsgára készült még éjnek idején is. Egy szexi kép posztolása jelentette a szexuálpszichológusnő számára a kikapcsolódást az agymunka közepette:

Aktuálisan is épp a „kókuszomat” (=fejem) nyomom – mérhetetlen tudással...

Hát íme Hevesi Kriszta egy másik kókusszal.

Iszak Eszterről legutóbb testpozitív kampánya kapcsán volt szó, de ma azért muszáj őt említenünk, mert ő szintén egy egzotikus tengerpartról posztolt bikinis képet a hosszú hétvégén. Ráadásul számára ez nem csak egy emlék, hanem ő ott is van: a műsorvezető-influenszer a posztban azt írja, Panamába utazott egy barátnőjével.

Maradunk a bikiniknél: Szabó-Kulcsár Edina nemrég fogyott le, és alább egy videóval rögtön két fazonú fürdőruhát is megmutat.

Még egy bikinis fotó következik, ez most a kaliforniai Palm Springsből, Galántha Zsófiától. Őneki azonban ehhez nem kellett nagyot utaznia: a fitneszinfluenszer Amerikában lakik.

Folytassuk még külföldön élő, de magyar származású modellekkel-influenszerekkel, mert például Mészáros Mercédesz egyre népszerűbb Instagramjára mindig érdemes benézni, a legutóbbi, múlt pénteki Instahíradóból se lehetett őt kihagyni. Ez a mostani kép a Lilunderwear nevű fehérneműmárkát reklámozza.

A szintén Amerikában élő és dolgozó Vass Zita pedig legfrissebb posztjában azt írja a telekommunikáció kapcsán, hogy ő a leginkább hangüzeneteket szeret hagyni. De bizonyára sokan vannak, akik a képüzeneteket is nagyra értékelik tőle.

Két DJ következik most, először Voksán Virágot mutatjuk, aki ebben a szettben simán beállhatna lemezlovasnak egy menő Las Vegas-i buliban.

És mint Voksán Virág fent, alább Metzker Viktória is azt hirdeti, hogy kezd beindulni az élet a nyárra, neki is lesznek végre fellépései a jövő hétvégétől kezdve. Egy éves velvetelőfizetést nyer, aki kitalálja, hogy melyik energiaital szponzorálja Metzker Vikit!

Sáfrány Emese a kilencedik, azaz az utolsó előtti a mai Instahíradóban, ő az alábbi képpel már terhessége végét várja, várandóssága utolsó heteire, illetve a szülésre készül.

És legyen Pásztor Anna a tizedik, aki teljesen más stílusban attraktív az alábbi képen, mint a fenti kilenc nő. A posztja pontosan a különbözőséget élteti, a Dancing With The Starsból is ismert énekesnő azt írja, hogy

elvérzett a normalitás,

ő például kilakkozott körmű csirkelábakből készült nyakláncban menőzik. A csirkelábakról nekem csak jó emlékeim vannak, úgyhogy szeretettel küldöm ezt a posztot minden kedves Velvet-olvasónak!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Íme a hosszú hétvége 10 legattraktívabb posztja hazai, híres Instázóktól

Hevesi Kriszta a kókuszát nyomta a hétvégén, Iszak Eszter Panamába utazott, Pásztor Anna pedig kilakkozott körmű csirkelábakból fűzött nyaklánccal menőzik.

0 · May 24, 2021 02:50pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments