Keddi hírösszefoglalónkban egy csokorba szedtük a legérdekesebb híreket a hazai sztárokkal kapcsolatban. Íme a legfrissebb információk!

Berki Mazsi belefogyott a gyászba

Nehéz napokat él meg a Berki-család, melynek tagjai nehezen tudják feldolgozni Berki Krisztián váratlan halálát. Az egykori Fradi-vezér május elején hunyt el az otthonában, holttestére kislánya, Natasa Zselyke talált rá. Berki Renáta, azaz Mazsi is igyekszik nem összeomlani, de teljesen elzárkózott a férje halála óta és rengeteget fogyott is. Édesanyja és testvére is sokat segít neki féléves kislánya, Emma Katerina ellátásában.

Mazsi még mindig nem tért magához a tragédia okozta sokkból, talán a temetés után könnyebb lesz neki kicsit. Rettentően sokat fogyott. Eleve vékony volt, de most két ruhamérettel soványabb. A kicsi és a családja tartja benne a lelket, hisz a kis Emma számára az élet nem állt meg. Szinte mindenkitől, még a barátaitól is elzárkózik, remélhetőleg a szertartás után nyit egy kicsit, bár azt mondta, leginkább a munkába menekül majd, hogy ne kelljen állandóan Krisztián halálára gondolni

– súgta meg a Blikknek Mazsi egyik közel ismerőse, aki a neve elhallgatását kérte. Az informátor szerint Mazsi gondolatai a búcsúztató körül forognak.

Szerettek volna egy gyászszertartást tartani az Esztergomi bazilikában, de nem volt már időpont a temetés napjára, Mazsi pedig a családja nyomására végül úgy döntött, nem keres másik helyszínt, inkább elengedte a tervet

– fogalmazott az ismerős.

Berki Krisztián akarta a fehér ruhát

Csütörtökön vesznek végső búcsút a csaknem három héttel ezelőtt elhunyt Berki Krisztiántól. A médisztár özvegye, Mazsi azt kérte a gyászolóktól, hogy fehér ruhában érkezzenek a temetésre, amelyet a korábbi sportvezető édesanyja, Júlia eleinte furcsállt, de nem vitázott menyével.

Krisztián egyszer azt mondta, ha vele valami történne, ne gyászolja őt senki, legyenek fehérben a temetésén. Ezért dönthetett úgy Mazsi, hogy ezt kéri a temetésen résztvevőktől. Természetesen én is fehéret viselek majd

– nyilatkozta Júlia asszony, aki a lapnak azt is megerősítette, hogy fiát el hamvasztották, de a temetés koporsós lesz. Bár az asszony azt szerette volna, hogy Berkit Tatabányán helyezzék örök nyugalomra, ám Mazsi végül a Farkasréti temető mellett döntött.

Szabó Zsófi felszabadult

Barátai szerint megkönnyebbült a vőlegényével, Shane Tusuppal való szakítás óta Szabó Zsófia. Ez a hétfői Reggeliben is látszott, a műsorvezetőnő ugyanis sugárzóan és kifejezetten jókedvűen tűnt fel a képernyőn. Egy, a neve elhallgatását kérő ismerős szerint egy ideje már érezte, hogy párkapcsolatában bajok vannak.

A szakítás után már látja a hibáit, tudja, ez volt a jó döntés. Ez a szerelem nagyon intenzív volt, szenvedélyes, és minden gyorsan történt, Zsófinak szinte esélye sem volt, hogy a kapcsolata egyes szintjeit élvezze, megélje, máris újabb és újabb dolgok történtek

– mondta a Blikknek egy közeli ismerős, aki úgy véli, Zsófi néha azt érezte, hogy túl gyorsan történnek a dolgok közte és az amerikai úszóedző között.

A kapcsolatuk elejétől fogva többen emlegették neki az edző régi ügyeit, de Zsófi hajthatatlan volt, ami érthető, hiszen ő maga szeretett volna dönteni a saját szerelmi életéről. (...) Amikor azon a bizonyos napon előjött Shane Tusup valódi énje, Zsófi nagyon megijedt, de hamar meg is hozta a döntést, hogy véget vet ennek a kapcsolatnak, épp azért, mert legbelül már látta a jeleit annak, hogy talán mégsem az amerikai férfi a megfelelő ember a számára, és bármennyire is sármos Shane, aki most is harcol Zsófiért, hosszútávon ez a jó döntés

– magyarázta az ismerős.

Egyéb hírek

Válságba kerülhetett Csősz Boglárka házassága

A Blikk számolt be arról is, hogy komoly válságba kerülhetett Talu-Csősz Boglárka és az egyik leggazdagabb török üzletember, Burak Talu házassága. A Feleségek luxuskivitelben egykori sztárja 24 éves volt, amikor megismerte az elsősorban autópályákat, utakat, gátakat építő cégeket irányító üzletembert; egy előkelő szórakozóhelyen találkoztak először Isztambulban. Életüket két évvel később kötötték össze.

A férfi vagyonát néhány évvel ezelőtt mintegy 700 milliárd forintnyi dollárra becsülték, amivel a világ ezer legtehetősebb embere között tartották számon. A színésznőből lett üzletasszony azonban korábban arról beszélt, hogy előre nem rögzítették, kinek mi jár a vagyonból, mivel nem számítottak válásra. Boginak saját vállalkozásai is vannak, ám a Blikk információi szerint a török vállalkozó sokkal jobban szerette volna, ha neje a klasszikus török feleség szerepét tölti be, azaz inkább csak kísérgeti párját. Ez már korábban is sok feszültséget generált köztük. 

Nehéz időszakot él meg Bogi, mert komoly válságba került a kapcsolatuk. Nehezen viseli, hogy csak látványelem legyen befolyásos férje mellett, ez pedig egyre nagyobb problémákat szült az elmúlt években

– mondta a lapnak egy közeli ismerős. Csősz Boglárkát is megkeresték, aki némi hezitálás után cáfolta az információikat.

Rubint Rella: nem vagyok híve a koplalásnak

Embert próbáló hónapok vannak Rubint Rella mögött, akinek a testépítő-versenyekre való felkészülés miatt sok mindenről le kellett mondania. A fitneszedző nagyon keményen készült: végül ét arany, két ezüst és egy bronzérmet nyert, de a tanulmányaiban és a magánéletében is határvonalakat kellett húznia, hogy ezt elérhesse. 

Sok lemondással járt az utóbbi időszak; mindig odafigyeltem arra, hogy mikor, mit és mennyit eszem, de az elmúlt hónapokban kizártam minden olyan ételt az életemből, amik nem mondhatóak egészségesnek. A vőlegényem, Soma sokszor mondta is, hogy nagyon várja már, hogy visszakapja a mosolygós Rellát, aki bűntudat nélkül megeszik vasárnap egy tál babgulyást és rántott húst

mondta a Metropolnak Rella, aki valós információkkal segíti a fogyni, formásodni vágyókat.

Élelmiszermérnök alapdiplomája mellett jelenleg is mesterképzésen végzi a táplálkozástudományi szakember képzést.

Nem vagyok híve a koplalásnak és annak, hogy az ember mindent megvonjon magától, ami finom. Nagyon szeretem az ízes, finom ételeket. Szerintem egy egészséges ember mindent fogyaszthat, amit megkíván, a hangsúly a mértéken van. Például én is szívesen eszem vasárnap mindenféle finomságot, amikor összeül a nagycsalád, de a hét többi napján odafigyelek arra, hogy egészségesen étkezzek

– mondta a fitneszedző, aki napokon belül kimondja a boldogító igent élete szerelmének, Novothny Somának.

Így tudta meg Bereményi Géza, hogy Pásztor Anna nem az ő lánya

Bereményi Géza nemrég Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában vendégeskedett, melyben többek között Pásztor Anna énekesnővel való kapcsolatáról is mesélt. A 76 éves író-rendező egy eddig nem hallott történetet is felelevenített: elárulta, hogy tudta meg, hogy Pásztor Anna nem az ő lánya.

Mint fogalmazott, az énekesnő édesanyjával, Udvarnoki Edittel annak idején elváltak útjaik. Egy napon újra találkoztak, ám nem sokkal később ismét elszakadtak. Mikor kiderült, hogy Udvarnoki Edit babát vár, Bereményi a nevére vette a gyermeket, akit így Bereményi Annának neveztek el. 18 évvel később Anna édesanyja és annak új párja – akinek nevét az énekesnő ma viseli – jelezte az író felé, hogy szeretnék, ha a férfi a nevére vehetné a lányt, ami ellen Bereményi tiltakozott, mondván, hogy Anna az ő gyermeke. Csak évekkel később derült ki, hogy nem az.

Újabb 2-3 év telt el. Anna már 19-20-21 éves lehetett, amikor jött, hogy kenetet szeretne tőlem szerezni. Mondtam, hogy jó. Hozzánk is költözött, velünk élt egy-két évet, mert összekülönbözött a szüleivel. (...) Úgy kérdeztem, ha jól emlékszem, hogy még hány férfihoz fogsz elmenni? Mondta, hogy még kettőhöz, és kiderült, hogy nem én vagyok az apa, hanem a kettő közül az egyik 

– emlékezett vissza Bereményi az adásban, amit a 24.hu szemlézett. Végül az énekesnőtől értesült arról, hogy nincs közöttük biológiai értelemben vett kapcsolat. Az író érzésein ez azonban nem változtatott.

Rögtön mondtam neki, hogy Anna, te akkor is az én lányom leszel. Azóta is a lányomnak tekintem, nagyon szeretem. Nem azért, mert hozzászoktam, hanem mert megérdemli, és talán én is megérdemlem

– fogalmazott Bereményi.

Stohl Luca az apja miatt kap támadó leveleket

Az ATV újdonsült hírolvasója, Stohl Luca Rónai Egon Húzós című műsorában vendégeskedve árulta el, hogy férjével tudatosan kerülik a médiaszereplést. Mint mondja, nem igényelte az sem, hogy az esküvőjével címlapra kerüljön, mivel gyerekként látta, milyen az, amikor „beengedik a bulvárt”. Ha esetleg emiatt kevésbé foglalkoztatják vagy kevesebben nézik az Instagram-oldalát, nem érdekli Stohl Lucát, aki időnként támadó leveleket is kap: előfordult, hogy apja, Stohl András miatt vonták kérdőre.

Válaszolni nem válaszolok, támadó levelekre is ritkán. Előfordul, hogy azt írják, mit keresek kamera előtt, van, akit az zavar, hogy nézek ki. Van, akit az, hogy »mondd meg az apádnak, hogy mit képzel, hogy a sokadik feleségétől a nem tudom, hányadik gyereke lesz«. Neki például válaszoltam, hogy ezen ne húzza fel magát, ezen nem kell aggódnia

– magyarázta a Húzós című műsorban Stohl Luca, akinek szavait a 24.hu idézte.

Istenesék Bécsbe utaztak

Istenes Bence a közösségi oldalán árulta el követőinek, hogy szerelmével, Csobot Adéllal Bécsben jártak. A műsorvezető és az énekesnő azért utazott az osztrák fővárosba, hogy egy jót bulizzanak Dua Lipa ottani koncertjén.

Az ilyen élményeket imádom... kiszaladni Bécsbe egy Dua Lipa koncertre, ami nem lehetne maibb, menőbb, látványosabb... én nagyon kritikus vagyok, de ez zseni volt, 10 pontos!!!

– újságolta Istenes.

Palvin Barbara először járt baseball-meccsen

Hasonlóan jó élménnyel gazdagodott Palvin Barbara, aki az Instagramon árulta el rajongóinak, hogy életében először járt baseball-meccsen. A világhírű modell a szerelmével, Dylan Sprouse egykori gyerekszínésszel ment a mérkőzésre.

A mai hírösszefoglalót Palvin posztjával zárjuk. Szép napot kívánunk!