Nyár

Akkor is feltartóztathatatlanul dúl a Trapp-Goulart románc, ha közben fotózzák őket

2019. június 26., 15:56 Módosítva: 2019.06.28 11:04
19

Minden idők egyik szexi-romantikus fotósorozata érkezett Míkonoszról: a brazil modell és a német focista akkor is nyalja-falja egymást, ha fotózzák őket.

Dukai Regina a Balatonban is fél a cápáktól

2019. június 18., 10:41 Módosítva: 2019.08.30 12:00
236

Nagyon érdekes Instagram-posztot szúrt ki a Blikk Dukai Reginánál: az énekesnő-modell arról posztolt, hogy hiába van itt a nyár, nem nagyon szeret természetes vizekben fürdeni. Ennek két oka van, egyrészt általában túl hidegnek találja a tengert-tavakat, másrészt fél a cápáktól, még a Balatonban is. A poszt egész pontosan így fogalmaz:

Körülbelül két évvel ezelőtt, egy nyaralásomon jöttem rá, hogy tulajdonképpen nem szeretek túl sokat tavakban, tengerekben fürödni. Egyrészt, mert a fürdővizem is megközelíti a 40 fokot, másrészt pedig (gondolom a sok filmnek köszönhetően, amit gyerekkorunkban néztünk) még a Balatonban is a cápától félek.

Mindehhez facepalmos és sírva nevető emotikonokat tett hozzá, valamint a következőket:

Így egy pici úszás, ugrálás, matracozás után, ami általában arról szól, hogy lefele és a hátam mögé nézek (akárcsak a síelésemnél) , inkább a partról figyelem az eseményeket.

Távolról sincs vége, olvasson még

Néha Kulcsár Edinának is jól jön egy kis biztatás a külsejével kapcsolatban

2019. június 17., 19:25 Módosítva: 2019.11.24 12:57
9

Tegnap számoltunk be a Be-YOU-tiful nevű strandpartiról, amit a Lupa Beachen tartottak meg, de egy miniinterjút a mai napra tartogattunk. Az eseményre a modellként-influenszerként is dolgozó Pusztai Olivér ugyanis elhívta Kulcsár Edinát és Csutit, és így hármasban adtak közös interjút a tóparton. A buli fő témája az önelfogadás volt, aminek része az is, hogy az ember mindig szépnek lássa magát, és ne szégyelljen fürdőruhára vetkőzni a strandon, akárhogy is néz ki – természetesen erről az üzenetről beszélgettünk.

Kulcsár Edina mint egykori szépségversenyző azt mondta, hogy különösen közel áll hozzá a téma:

Én is mindig próbálom hirdetni ezt az üzenetet a közösségi oldalaimon, de sokkal könnyebben jön az, hogy másnak tanácsot adj, mint hogy te magad is megfogadd – remélem, itt majd engem is biztatni fognak mások!

Meglepődhet az ember azon, hogy egy modell-szépségkirálynőnek biztatásra lehet szüksége ahhoz, fürdőruhában a nyilvánosság elé lépjen, de Pusztai Olivér hiába nyert szépségversenyt nemrég, megerősítette, hogy attól még, hogy valakinek a teste közelebb van az ideálnak tekintett testalkathoz, egyáltalán nem jelenti azt, hogy könnyen elfogadja önmagát:

Én hat évig modellkedtem, Milánóban kezdtem. Azért hagytam abba, mert olyan testképzavarom lett, hogy pszichológushoz kellett járnom.

Távolról sincs vége, olvasson még

Be-YOU-tiful: testpozitív strandpartin voltunk a Lupán, ahol hírességeket lehetett kikölcsönözni

2019. június 16., 15:32 Módosítva: 2019.06.18 10:24
274

Lakatos Márk zöld lecsót főzött, az élő könyvtárból pedig hírességeket lehetett kivenni egy-egy beszélgetésre az önelfogadással kapcsolatosan.

Balatonlellén sikerült mostanra időzíteni a parti sétány felújítását

2019. június 16., 11:54 Módosítva: 2019.08.30 12:00
359

Szerencsésebb lett volna valamikor szeptember és május között feltúrni a szabadstrandot, ehelyett a júniusi hétvégéken dübörgő-sípoló dömperek között lehet strandolni Lellén.

Nem csak önnek van melege, a sztárok is bikinire vetkőztek

2019. június 15., 08:38 Módosítva: 2019.11.24 12:57
29

A kánikula egyik megkérdőjelezhetetlen jele, hogy szívünk szerint egész napot a vízparton töltenénk. A legtöbb sztár is így van ezzel, sokuk már meg is mutatta az idei beach bodyját. Mutatjuk, kik azok a hírességek, akik a héten már fürdőruhában posztoltak magukról képeket. 

Horváth Éva

Horváth Évánál már elég korán elkezdődött a nyár, neki márkorántsem ez az első bikinis képe idén, de azért megéri egy pillantást vetnie a mostanira is. Főleg, hogy ő sokkal izgalmasabb helyszínen pózol, mint egy unalmas strand. Nézze csak! 

Távolról sincs vége, olvasson még

Olyan meleg van, hogy nem lehet szúnyogot irtani. Bocs, gyéríteni

2019. június 14., 13:01 Módosítva: 2019.08.30 12:00
43

Májusban még azt hittük, hogy ez a nyár már sosem jön el, hát most aztán eljött, de még mennyire! Nagyon nagy a meleg, nagyon sok a szúnyog, és ki gondolta volna, az előbbi probléma akadályozza az utóbbi probléma kezelését. Magyarul: annyira meleg van, hogy nem lehet rendesen a levegőből szúnyogot irtani, ezért most átmenetileg abbahagyják. Erről szól a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság alábbi sajtóközleménye, amit elsősorban azért közlünk alább teljes egészében, mert olyan fantasztikus szavakat használ, mint például

szúnyoggyérítés

vagy

szúnyogártalom.

Plusz van egy-két érdekes információ is a közleményben, szóval tényleg érdemes elolvasni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Zacher Gábor a Mokkában: „ezt meg ki a fasz találta ki?”

2019. június 12., 15:58 Módosítva: 2019.06.15 08:47
486

A drogok és az alkohol csábításában töltik a nyarat a fiatalok

– ezzel a mondattal kezdődik az alábbi videó, és ez a mondat Zacher Gábor szereplését volt hivatott felvezetni a Mokka ma reggeli adásában a TV2-n. A problémát még csak nem is az okozta, hogy ebben a formában ez alapvetően egy értelmetlen mondat, de minimum képzavar, hanem az vezetett káromkodáshoz, hogy az addiktológus a mondat által sugallt tartalommal sem ért egyet. Már a felkonf közben lehet hallani, hogy méltatlankodva maga elé morog, aztán amikor szót kap, kimondja fennhangon is, igaz, a trágárságot félig lenyelve:

Ezt meg ki a fasz találta ki...? Ezt a hülye mondatot?

Távolról sincs vége, olvasson még

Lakatos Márk: „felrobbant az Instagramom a sok gratulációtól”

2019. június 6., 17:14 Módosítva: 2019.06.08 15:32
3053

Kedd délután került ki egy fotósorozat Lakatos Márk blogjára, ahol a 42 éves híresség fürdőruhára vetkőzve mutatja meg magát, arra hívva fel a figyelmet, hogy nincs olyan, hogy beach body, azaz strandra való test: hiszen mindannyiunknak ugyanannyira van joga levetkőzni a strandon. A képsorozathoz továbbá újrafotóztak Lakatos Márkkal egy csomó olyan híres képet, amiknek az eredetijén egy-egy szexi férfi látható, többek között David Beckham, Király Viktor és ByeAlex. Lakatos Márk ma a fotók visszhangjáról beszélt a Velvetnek.

Távolról sincs vége, olvasson még

Lakatos Márk szerint mindenkinek a teste egy beach body

2019. június 4., 19:08 Módosítva: 2019.11.24 12:57
44

Lakatos Márk ma egy meghökkentő fotósorozatot publikált a blogján, az Instagramján pedig az alábbi poszt tűnt fel.

A kép felirata arra mutat rá, hogy az úgynevezett beach bodyhoz, azaz kb. strandra való testhez kettő dolog szükséges: hogy az embernek legyen teste, valamint hogy elmenjen egy strandra. A ma közzétett fotósorozat üzenete, hogy nem csak a kisportolt testűek privilégiuma, hogy fürdőruhában mutatkozhassanak nyilvánosan, a felhőtlen strandolás nem egy jog, amit bizonyos mértékű edzéssel lehet csak kiérdemelni. A fotósorozat kapcsán telefonon beszélgettünk egy rövidet Lakatos Márkkal.

Távolról sincs vége, olvasson még

A nap képe: mindjárt kész a világ legnagyobb homokvára

2019. június 4., 13:16 Módosítva: 2019.11.24 12:57
35

A gyerekek az év nagy részében szoktak homokban játszani, de felnőttek maximum csak akkor állnak neki önszorgalomból várat építeni, ha eljutnak egy homokos strandra és már nagyon unatkoznak, mert kiolvasták az internetet, betelt a keresztrejtvény, nincs labda és túl hideg a víz. Ez lehetett a helyzet a Németország észak-nyugati részén elterülő Mecklenburgban, azon belül is Binz településen, a Balti-tengernél, ahol néhányan úgy döntöttek, hogy erre a nyárra felépítik a világ legnagyobb homokvárát. Az alábbi fotó elég meggyőző, nem? Nekünk ez mára a nap képe.

Távolról sincs vége, olvasson még

Horváth Éva fürdőruhás képe meghozta a nyarat

2019. június 1., 13:06 Módosítva: 2019.11.24 12:57
31

Annyi borongós, esős nap után úgy tűnik, végre beköszöntött a nyár, legalábbis Horváth Éva biztosan úgy gondolja, hogy most már marad a jó idő, ugyanis ennek megfelelően öltözködött. (Vagy inkább vetkőzött le, nézőpont kérdése.)

Az Instagram-oldalára feltöltött képen egy rózsaszín, feszülős fürdőruhában pózol, amitől könnyen lehet, hogy önnek is melege lesz. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez már a nyár? 4 bikinis instaposzt az utóbbi 24 órából

2019. május 29., 09:43 Módosítva: 2019.05.31 14:45
13

Kicsit óvatosan, de ezennel megpróbáljuk idénre is beindítani a Nyár blogot, bár a normális nyári idő még nagyon távolinak tűnik. De pont ez a témája Palvin Barbara legfrissebb posztjának Instagramon, amiről úgy éreztük, önnek is látnia kell.

View this post on Instagram

Looking forward to summer 🌞

A post shared by Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on

A fenti kép egyébként a Sports Illustratednek készült, és ha már itt tartunk, az alábbi werkvideót látta ön már a szexi, fürdőruhás képekre specializálódott kiadványtól? Palvin Barbara egy mangóval ökörködik éppen fotózás közben egy strandon, természetesen bikiniben.

Távolról sincs vége, olvasson még

Most jó sok szögből megnézheti Christiano Ronaldo barátnőjének a fenekét

2018. szeptember 4., 14:24 Módosítva: 2019.04.04 16:18
4

Egy alaposan dokumentált hajókázás képeit láthatja itt.

Katie Holmes meglátogatta Jamie Foxxot

2018. augusztus 31., 13:11 Módosítva: 2018.09.02 09:39
2

Titkos randevú volt, esetleg még titkosabb baráti találkozás?

MINDEN, amit Jennifer Lawrence diétájáról tudni érdemes!

2018. augusztus 31., 11:04 Módosítva: 2018.09.02 09:36
3

Köztudott a színésznőről, hogy imád enni és inni is. Ezért is lehet érdekes, hogy miként tartja formában magát. Saját bevallása szerint nem túl szigorú önmagához. Nincs olyan, hogy megkíván valamit, de inkább nem eszi meg. Még jó, hogy megeszi. Viszont tudja, hogy bárhol, bármikor lefotózhatják, akár akarata ellenére is. Szóval nem hanyagolhatja el magát, így az edzés szerves részét képezi az életének. (De nem annyira, mint Rubint Rékának.) Ahogy ő fogalmaz:

Inkább fektetek több energiát az edzésekbe, mint a finom kaják visszautasításába.

Ami a gyúrást illeti: van a fejében egy kép, hogy miként szeret kinézni. Az az alakot akarja tartani, hogy beleférjen a ruháiba, és ennyi az egész. Ennek érdekében (elmondása szerint) az átlagosnál azért többet edz. Így akar változtatni a nőideálon.

(justjared)

Távolról sincs vége, olvasson még

Vajna Tímeának hirtelen ciki lett, hogy Andy Vajna lepisilte

2018. augusztus 30., 15:38 Módosítva: 2018.09.01 10:13
36

A filmügyi kormánybiztos felesége nem akármilyen sztorit osztott meg a mai nap folyamán. Leírta, hogy Ibizán megcsípte egy medúza, ezért megkérte Andy Vajnát, hogy pisilje le. Ugye ön is látja ezt a luxushajón játszódó jelenetet?!

Hogy mindenki megírta a sztorit, mintha kellemetlenné vált volna az egész, mivel Vajnáné törölte a szöveget. De csak a pisis részt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Képzelje el, amint Andy Vajna előveszi a péniszét, majd lepisili Vajna Tímeát!

2018. augusztus 30., 12:03 Módosítva: 2018.09.05 07:11
94

Az nem újdonság, hogy Vajna Tímea már-már függőként szereti megosztani instagramos követőivel a mindennapjait. Rengeteg felejthetetlen pillanatot köszönhetünk a posztolási kényszerének.

Néha pedig úgy érezhetjük magunkat, mint egy közeli rokon, amint Vajna Tímea instáját pörgetjük. Tudjuk, hogy kivel, mit és hol csinál éppen.

Szóval a filmügyi kormánybiztonsé életének egy bizonyos szelete egy rongyosra lapozott nyitott könyv a rajongók számára. És igaz, hogy osztott már meg korábban elég bizarr dolgokat...

 (Megbuherált hangsávval.)

De most olyat tett közzé, ami joggal mondható, hogy 

Too Much Information.

 

Távolról sincs vége, olvasson még

A filmfesztiválozó Palvin Barbara ruhája nem hagy túl sok teret a képzeletnek

2018. augusztus 30., 11:27 Módosítva: 2018.09.01 10:13
13

A modell cukiskodott, bohóckodott és szexiskedett egyet a Velencei Filmfesztiválon.

Ezzel a modellel erősít a Velencei Filmfesztivál

2018. augusztus 29., 15:29 Módosítva: 2018.08.30 16:39
2

Ha úgy tetszik, akkor borzolja a kedélyeket.

Íme, a Szaftbirkózó Világbajnokság legjobb pillanatai

2018. augusztus 28., 12:54 Módosítva: 2018.08.30 08:22
14

Mint az iszapbírkózás, csak pecsenyelével. 12 tökéletes képen az esemény legjava.

A brit közértes vaníliafagyik felében nincs se vanília, se tejszín, se tej

2018. augusztus 27., 14:18 Módosítva: 2018.08.28 15:34
23

Egy vaníliafagyit összedobni aztán tényleg nem egy nagy was ist das. Kell hozzá vanília, tej, tejszín, cukor, tojássárgája és kész. Össze kell keverni, majd le kell fagyasztani. 

Vannak olyan szupermarketekben árult, márkázott vaníliafagyik, amelyekben nem is szerepel a vanília, a tej és a tejszín sem. 24-ből 12 termék hozza ezt a szintet. Az amúgy szükséges hozzávalók helyett viszont raktak a fagyiba pálma- és kókuszolajat is, és egy kis vizet. 

A vaníliafagyikkal trükköző márkák feltérképezése az angol piacra szűkült, de fontos tudni, hogy az egyik ilyen termék, ami egy gramm vaníliát se tartalmazott (annak ellenére, hogy vaníliafagyiról beszélünk), a Tesco saját márkás fagyija volt.

(Independent)

Távolról sincs vége, olvasson még

Vajon kit ölelget Leonardo DiCaprio a malibui strandon?

2018. augusztus 27., 11:42 Módosítva: 2018.08.28 12:56
3

Talán nem meglepő, hogy Malibu partján ilyen "kis" társaság verődik össze. Gondolhatja, hogy nem akárkik jöttek össze. Bizony, Tobey Maguire hívta össze a haverokat, így volt jelen Leonardo DiCaprio is, aki egy (számunkra, számára biztos nem) ismeretlen nővel ölelkezett össze. Nem tudni, hogy kicsoda, de az biztos, hogy nem újdonsült barátnője Camila Morrone volt az, az fix.

Távolról sincs vége, olvasson még

Így ment férjhez Vasvári Vivien

2018. augusztus 27., 09:08 Módosítva: 2018.08.28 14:27
8

Este jön a Feleségek Luxuskivitelben külön epizódja, mely Vasvári Vivien és Fecsó lagzijáról fog szólni. Most megnézheti, hogy milyen ruhákban lesznek a már jól ismert luxusfeleségek.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ne a lányt nézze, hanem a háttérben úszó pizzériát, az Isten szerelmére!

2018. augusztus 26., 13:52 Módosítva: 2018.08.28 10:23
3

Ha esetleg a Fidzsi-szigeteken jár, tudunk egy jó kis kajáldát.

Ön mennyi Rubik-kockát tudna kirakni egy levegővel a víz alatt?

2018. augusztus 25., 16:02 Módosítva: 2019.06.05 23:38
2

Normál körülmények között egyeseknek nem nagy kunszt kirakni a jól ismert bűvös kockát. 2018 májusában Feliks Zemdegs új rekordot is állított fel 4,22 másodperces idejével. Vannak, akik már a kockával zsonglőrködve pörgetik ki a kocka mind a hat oldalát egyszínűre, akad, aki hullámvasúton száguldva teszi ugyanezt. És akkor itt van az, amikor egy levegővel a víz alatt rak ki hat Rubik-kockát valaki.

Távolról sincs vége, olvasson még

Semmi különös, csak Elizabeth Hurley topless fürdőzik

2018. augusztus 24., 12:47 Módosítva: 2018.08.26 16:54
0

Ahogy mondani szokás: nincs itt semmi látnivaló, lehet tovább haladni. Akit viszont mégis érdekelne az 53 éves színésznő mutatványa, az alább megtekintheti.

Attempting to swim off the calories #holiday #greece @elizabethhurleybeach

Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) által megosztott bejegyzés,

Itt már megemlékeztünk róla, hogy milyen szexi a színésznő.

Távolról sincs vége, olvasson még

Így néz ki az ember keze, ha 55 órát van a vízben

2018. augusztus 24., 10:49 Módosítva: 2019.06.05 23:38
3

Van egy igen tehetséges úszó Hollandiában, akit Maarten van der Weijdennek hívnak. 2008-ban olimpiai bajnok lett, ami önmagában is nagy szó, de úgy meg még nagyobb, hogy a rákot legyőzve érte el ezt a sikert. 19 évesen diagnosztizálták, majd az orvosok közölték, hogy nagyon kicsi az esély rá, hogy túléli. 

Maarten van der Weijden most újabb kihívás elé állította magát. Elhatározta, hogy 200 kilométert úszik (szinte) egyhuzamban. Mindezt jótékony cél érdekében, hogy így gyűjtsön pénzt rákkutatásokra. A távot ugyan nem tudta teljesíteni, de 4 millió dollár így is összejött. Rövid pihenőkkel 55 órát töltött a vízben, és 163 kilométert úszott összesen. A végére így nézett ki a keze.

The Way This Man’s Body Looks After Swimming 163 Km In 55 Hours Will Freak You Out | Bored Panda

From a young age, Maarten van der Weijden from the Netherlands was known as a promising swimming talent. However, before his career could begin he faced a challenge that could have ended it all. At only 19 years old Maarten was diagnosed with cancer. Tovább

(boredpanda)

Távolról sincs vége, olvasson még

Pirner Alma: ha egy túlsúlyos ember fürdőruhára vetkőzik, az vizuális környezetszennyezés

2018. augusztus 22., 13:06 Módosítva: 2020.01.24 10:37
1448

Pirner Almával egy évvel ezelőtt találkoztunk utoljára, azon az eseményen is pont arról volt szó, hogy a rúdtáncos híresség mennyire jó formában van. A hírességnek egy fitnesszel-egészséggel foglalkozó blogja van, amire felkerült most egy bejegyzés a strandra járás kapcsán így a nyári szezon végére, amely elég erős reakciókat vált ki az interneten. Kíváncsiak lennénk az önére is.

A bejegyzés azzal a felütéssel kezdődik, hogy

Amit idén a tóparton láttam, ahol még nincs is akkora teltház, mint a strandokon, felért egy sokkal, jobban mondva egy vizuális környezetszennyezéssel.

Távolról sincs vége, olvasson még

Vajna Tímea minden hülyeségben benne van

2018. augusztus 22., 12:01 Módosítva: 2018.08.23 16:41
12

Valami netes kihívásról lehet szó, ami nem annyira cuki, mint ez, de nem is tűnik túl veszélyesnek, mint a mosókapszulaevés. A lényeg, hogy a #fallingstars-nak hála kiderült, hogy Vajna Tímea benne van minden hülyeségben. Még az ilyen eszelősen crazy dolgokban is, mint ez.

After #ibiza 💥💥💥🤣 Aki ismer tudja, h minden hülyeségben benne vagyok 🤪 #fallingstars #fallingstars2018 #challenge #jet

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Távolról sincs vége, olvasson még