Keresés

40 találat

2013. június 15., 16:21
2009. július 13., 21:55

Lábujjat szopogatnak, és másokat aláznak a fetisiszta sztárok

Amy Winehouse a fenekelésre gyorsul, Ricky Martin néha levizeli partnerét. Nem a bizarr körülmények között elhunyt David Carradine volt az egyetlen híresség, aki kipróbált mások számára furcsának tűnő szexuális játékokat.

Címkék: fétis, david carradine, ricky martin, tommy lee, quentin tarantino, ludacris, jack black, david boreanaz, alec rodriguez, big boi, amy winehouse, boy george, nick lachey, angelina jolie

4
2008. február 26., 16:50

Tommy Lee mosdatlanul szexelt rajongóival

Pamela Anderson exférje és a Mötley Crüe nevű zenekar másik tagja, Nikki Sixx karrierjük csúcsán azon versenyzett, hogy melyikük bírja tovább tisztálkodás nélkül, miközben annyi rajongóval próbálnak ágyba bújni, amennyivel csak tudnak– állítja Jon Holmes, akinek júniusban jelenik meg a könyve a legbotrányosabb zenekarokról.

Címkék: celeb, szex, tommy lee, nikki, sixx, mosdás, zuhany

0
2007. december 11., 08:58

Amy Winehouse és Tommy Lee a legkoszosabb celeb

Amy Winehouse-t és Tommy Lee-t választották meg a legkoszosabb és legegészségtelenebb sztárnak, írja a femalefirst. Az úgynevezett SoCal Cleanse Detox méregtelenítő egészségprogram legtisztább és legegészségesebb celebritásnak ítélt díját pedig Jessica Biel és David Beckham kapta.

Címkék: rehab, amy winehouse, tommy lee, szavazás, egészség, legek 2007, jessica biel, david beckham

0