Cristofel esetével van tele a média, akit máris Damu Rolandhoz hasonlítottak, mert felkente a falra Veronikát, és a vád szerint késsel fenyegette. Pedig nemcsak a Jóban Rosszban Várnagy Elődje keveredett már hasonló ügybe. Ott volt például VV Frenki, akinek csaja, Szilvi már a Való Világ beszavazó-show-jába is két monoklival érkezett, VV Péter pedig a Budapest Parádén, több szemtanú előtt vágta orrba Sziszit. Knézy Jenőt a volt felesége jelentette fel bántalmazás miatt, és Komár Lászlót is a neje nyomta fel a rendőrségen.

Cristofel

Áprilisban robbant a hír, miszerint a kubai származású exvillalakó úgy megverte volt csaját, Veronikát, hogy az kórházban kötött ki. Cristofel természetesen teljesen más sztorival állt elő: bár beismerte, hogy felképelte a kacsaszájút, azt tagadja, hogy kést szorított volna a torkához. "Én nem csináltam semmit. Valóban felnyomtam a falnak egy kicsit a torkát, meghúztam a haját, és megpofoztam, a plüssállatának meg letéptem a fejét. Ezt nem kellett volna. Azért úgy gondolom, valamilyen szinten megérdemelte. Nincs is kórházban, az anyukájához ment sírni" - nyilatkozta az eset után nem sokkal a Velvetnek a kubai, hozzátéve, hogy Veronika elmebeteg és csak hírverést akar. A feljelentés azóta megtörtént, a BRFK VIII. kerületi kapitánysága nyomozást rendelt el Cristofel ellen súlyos testi sértés kísérlet megalapozott gyanúja miatt, az üggyel kapcsolatban pedig már ki is hallgatták.

Damu Roland

A Jóban Rosszban egykori sorozatszínésze ellen 2010 novemberében tett feljelenést akkori menyasszonya, Palácsik Tímea. Damu Rolandot nemi erőszak és testi sértés vádjával vette őrizetbe a rendőrség, és mivel már korábban is voltak hasonló balhéi, a TV2 azonnal kirúgta. 2001-ben szintén a barátnőjét verte meg, akkor felfüggesztett börtönbüntetéssel megúszta. Palácsik esetében nem volt ekkora szerencséje, a színész jogerősen négy és fél év letöltendőt kapott, két rendbeli személyi szabadság megsértésében és nemi erőszakban találták bűnösnek. Ügyvédje perújrafelvételt akar.

A volt szépségkirálynő-jelölt és a Jóban Rosszban Várnagy Elődje 2008-ban jöttek össze, akkor Palácsik még úgy nyilatkozott a Velvetnek, hogy a sajtó teljesen félreismeri a pasiját, őt pedig ugyan még a barátnői is féltik a veréstől, esélyét sem látja a dolognak.

VV Frenki

A Való Világ harmadik szériájának beszavazó show-jára VV Szilvi két hatalmas monoklival érkezett, amiknek keletkezését akkor még egy balesetre fogta. Később azonban kiderült, hogy pasija, VV Frenki áll a háttérben, aki kapcsolatuk alatt többször is kezet emelt csajára. A történetben egyébként a motoros pasi későbbi nője, Fresh Andi nyilatkozata volt a legszebb, aki azt mondta, Frenkinek biztos oka volt rá, hogy lefejelje Szilvit.

VV Péter

Sziszi anyja már a Való világ második szériájának ideje alatt is gyanús volt VV Péter, féltette is lányát a birkózótól. Félelme később be is igazolódott, a műsor után ugyanis kiderült, hogy ennek a pasinak is eljár a keze. A pofont ráadásul egy amatőr videós rögzítette is, a pár ugyanis a Budapest Parádén kapott össze valamin, aminek vége az lett, hogy a sztriptíztáncos tarkón lett csapva. Sziszi ezek után hátrafordult, hogy visszaadja az ütést, ám ekkor még nagyobbat kapott, a szemtanúk szerint akkorát, hogy eleredt az orra vére. A csajnál ekkor telt be a pohár, rövidesen ki is költözött Olaszországba.

Sziló

A magyar valóságshow-történelem első kamerák előtt elcsattanó pofonja Sziló nevéhez fűződik, aki az Összeesküvők című műsorban veszítette el a türelmét, ráadásul a saját barátnőjének ment neki. A játékosnak és anyjának a szabályok értelmében másnap távozniuk kellett a rezidenciából, Sziló pedig később a Velvetnek úgy nyilatkozott, még soha nem ütött meg nőt, éppen ezért nevetségesnek tartja, hogy a sajtó nőverőnek állítja be. Mint mondta, az ominózus eset nem volt annyira súlyos, hogy azt bántalmazásnak lehessen nevezni. Kiesése után Renike is megszólalt, aki kiállt pasija mellett, bár a jogvédő szerint mindezt félelemből tette.

Knézy Jenő

A sportriporter kálváriája 2008 nyarán kezdődött, amikor is volt felesége azzal vádolta meg, hogy egy családi verekedés alkalmával Knézy Jenő háromszor fejbe rúgta, majd apósát (vagyis az asszony apját) is bántalmazta. Knézyt első fokon 10 hónap szabadságvesztésre ítélték 3 év próbaidőre felfüggesztve súlyos testi sértés kísérlete és könnyű testi sértés miatt, előbbit az apósa ellen, utóbbit a felesége ellen követte el, ugyanis, mint kiderült, a bántalmazás során mégsem törte el az asszony állkapcsát. A másodfokon eljáró bíróság viszont később hatályon kívül helyezte az elsőfokú ítéletet, mondván, korábban figyelmen kívül hagytak bizonyos körülményeket, és a sértett vallomásokban súlyos eltérések, ellentmondások voltak, amelyeket tisztázni kell. Az ítélet új bizonyítási eljárást írt elő.

Fekete Pákó

Legelőször azzal volt tele a média, hogy Fekete Pákó és felesége csak a végrehajtási hercehurca miatt játszották el a szakításukat, aztán kiderült, ennél azért súlyosabb dologról van szó. Az asszony ugyanis azt nyilatkozta, hogy a nigériai származású zenész brutálisan bánt vele házasságuk alatt, többször is kék-zöldre verte, és még terhesen se kímélte. A hírt Pákó cáfolta, ám magyar állampolgárság ide vagy oda, idézni még mindig képtelenség, így haverja, Both Zoltán mondta el helyette, hogy ha lett volna bántalmazás, a pár nem élt volna együtt négy évig. "Nincs látlelet sem. Aki ismeri Pákót, az tudja, hogy ez nem igaz" - nyilatkozta az állatbefogadó az RTL Klub reggeli műsorában. Dr. Hyross Virág, a topless DJ ügyvédje is hangsúlyozta, az asszony azóta sem tudott sem látleletet, sem egyéb hitelt érdemlő bizonyítékot felmutatni, és folyamatban van a gyermekelhelyezési per, Fekete Pákó ugyanis hónapok óta nem látta a fiát .
A dolog pikantériája egyébként még az, hogy a lakás, amiben éltek, ugyan az asszony nővérének tulajdonában van, Pákó nem volt hajlandó kiköltözni, így feleségének és közös gyereküknek kellett elhagyniuk otthonukat.

Komár László

Szintén volt felesége vádolja Komár Lászlót is: az asszony szerint az énekes többször is megverte őt, Komár pedig a megszokott forgatókönyvhöz mérten tagad. "Provokálva voltam, és erre ugye ugrik az ember. Én egy elég vehemens pali vagyok, és szeretem, ha az én akaratom érvényesül. Rendőrség, meg ki lettem téve a gyalázatnak azzal, hogy különböző vádak élnek. Ezeket el is követtem, de csak szóban: tettlegességről szó sincs" - mondta a Tabu Tv videójában Komár, és hozzátette, az, hogy megivott egy-két sört, az még nem befolyásolta azt, hogy agyonveri a feleségét, vagy belevágja a baltát. Az énekest elmeszakértő is megvizsgálta az ügyből kifolyólag.