Legutóbb Gerard Butler árulta el, hogy egy román modellel jár, ezzel gyarapítva azon sztároknak körét, akik Kelet-Európából választanak maguknak párt. De emlékezetes volt még Ronnie Wood orosz csaja, Mel Gibson szintén orosz modellje, arról a rengeteg focistáról pedig, akik kelet-európai modellekkel járnak, ne is beszéljünk. A román és orosz lányok nagyon kapósak, egy pár magyart pedig pletykaszinten hoztak össze a világ krémjével.

Gerard Butler, a 300 sztárja a héten jelentette be a Tonight Show-ban, hogy bő fél éve azzal a 24 éves román modellel, Madalina Gheneával jár, akit korábban Leonardo DiCaprióval is összehoztak. Ezzel a színész csatlakozott azokhoz a sztárokhoz, akik Kelet-Európából, különösen Romániából, Oroszországból származó modellekkel, színésznőkkel járnak.

A két leghíresebb, Kelet-Európából indult, majd a nagyvilági csillogásban kikötött barátnő, feleség egyértelműen Donald Trump amerikai iparmágnás cseh származású felesége, Ivana Trump, valamint Cristiano Ronaldo barátnője, az orosz származású modell, Irina Sejk (Shayk). Alapvetően kétfajta barátnő-típust találtunk. Az egyik fajta barátnő csak híres párja oldalán szeretne egy kicsit részesülni a csillogásból, esetleg saját karriert épít, ilyen Ivana Trump is, aki korábban profi sportoló és modell volt, de ilyen Irina Sajk is, aki nagyon menő modell mostanában.

Jönnek az oroszok és viszik a pénzt

A másik kategóriában viszont olyan barátnők vannak, akik híres párjuk oldalán nem akarnak feltörni, ők maguk sem ismertek semmiről, viszont egy csapásra ismertté válnak azután, hogy botrányos körülmények között szakítanak az adott hírességgel.

Ez történt néhány éve talán a legnagyobb port kavart esetben is, amikor Mel Gibsonnak ért véget nagyon csúnyán a kapcsolata Okszana Grigorjevával, akit a színész durván bántalmazott, rajta élte ki a dührohamait. Grigorjeva egyébként nem volt teljesen ismeretlen mielőtt összejött Gibsonnal, mert korábban az egykori James Bond, Timothy Dalton csaja volt , gyereket is szült neki.

Nem erőszakosan, de hasonlóan nagy botrányt keltve ért véget a Rolling Stones tagja, Ronnie Wood és a szintén orosz Jekatyerina Ivanova kapcsolata . Woodról négy évvel ezelőtt derült ki, hogy egy 18 éves orosz pincérlánnyal csalja a feleségét. Egy darabig úgy is tűnt, hogy Wood közös életet kezd a nem túl szégyenlős szeretőjével. A dolog nem jött össze, Wood rehabra vonult, a felesége pedig elvált tőle, igényt tartva a zenész vagyonának nagyobbik felére . A válás pontos részletei nem ismertek, de a legutóbbi hírek szerint Wood hamarosan hozzámegy az új barátnőjéhez, a 34 éves Sally Humphreyshez.

Mickey Rourke is egy ideje az orosz csajokra szavaz, de az ő esetében nem az a verzió áll fenn, hogy jön a csaj, és elvisz valamit, hanem jön Mickey Rourke, és elviszi a csajt. Legalábbis 2009-ben ez történt, amikor Rourke az akkori Eurovízió-győztes, Gyima Bilan modell barátnőjét, Elena Kulecskaját nyúlta le . Amilyen marcona kinézete van Mickey Rourke-nak könnyen elképzelhetőnek tűnik az a jelenet is, hogy a színész odament Bilanhoz, megfogta az oldalán álló Kulecskaja kezét, azt mondta, hogy te most jössz, Bilan pislogott kettőt, Mickey Rourke pedig becsajozva távozott. Persze, lehet, hogy udvarolt neki, vagy ilyesmi, nem is ez a lényeg.

Mert ez a kapcsolat elég rövid ideig tartott, Rourke már évek óta egy másik orosz modellel, Anasztaszija Makarenkóval jár, akivel egészen komolyan alakulnak a dolgok. Makarenko még 2010-ben bemutatta a szüleinek Rourke-ot , aki valószínűleg jól kijött a leendő apóssal és anyóssal, mert tavaly vett egy házat Wiesbadenben, Makarenko szülei közelében.

A Hollywoodban ismert orosz modelleknél meg kell még említeni Anne V-t, vagyis Ana Vjalicinát, aki 2009-ben állítólag Gerard Butler jelenlegi nőjéhez hasonlóan Leonardo DiCaprio barátnője volt.

Valamint egy évvel később pletykaszinten összehozták az orosz modellek másik nagy kedvelőjével, Cristiano Ronaldóval is, még mielőtt a focista összejött volna jelenlegi barátnőjével.

A futottak még mezőnyben meg kell említeni Bruce Willist, aki a kétezres évek közepén Demi Moore után, és jelenlegi felesége előtt számos nővel randizgatott. 2004-ben például egy horvát modellel, Miranda Vadekkel járt állítólag, akivel a házasságot is fontolgatták, szintén állítólag.

Magyarokkal csak pletykákban járnak

A feltörekvő magyarok közül talán Barabás Nikolett vitte a legtöbbre, aki idén áprilisban azt nyilatkozta, hogy aktuális fiúja nem más, mint Katy Perry exférje, Russell Brand . A kapcsolatról nem sokat tudni egy interjún túl, például azt sem, hogy járnak-e még, mennyire volt komoly a dolog, ha egyáltalán megtörtént.

Ha tényleges feltörekvő modell - híres ember párosokban annyira nem is jók a magyarok, a valakit összehozunk valakivel vonalon elvitathatatlan érdemeket szereztünk.

Az egész még Kelemen Annával kezdődött, aki a 2007-ben róla megjelent könyvben nem kevesebbet állított, mint hogy amikor a Depeche Mode Magyarországon járt, akkor összejött a zenekar egyik tagjával, Martin Gore-ral . A flörtöt, egyéjszakás kalandot, járást, ahogy tetszik, Gore nem erősítette meg, pedig a Tv2 2009-ben nekiszegezte a kérdést, de Gore kitérő választ adott .

Aztán jött Fogarasy Mariann, aki a pletykák szerint kavart valamit David Beckhammel. Igaz, a dolog hitelességén sokat ront, hogy ezt még maga Fogarasy is tagadta, olyannyira, hogy elvileg be is perelte azokat, akik ezt híresztelték róla .

A legutóbb pedig az egyre ismertebb magyar modellt, Palvin Barbarát említették meg, mint lehetséges okot Justin Bieber és barátnője, Selena Gomez szakítása mögött . Igaz, ezt is cáfolja mindenki.