Emlékszik még, hogy Rihanna hogy nézett ki karrierje kezdetén? Vagy hogy Katy Perry és Lady Gaga is mindketten teljesen hétköznapi lányoknak néztek ki? Nem meglepő, de a celebjeink sem voltak mindig híresek, és extra külsővel megáldottak. Tóth Gabi például előnyére változott, de Nicki Minajt jobban szeretnénk, ha kevesebb parókát hordana.

Katy Perry

Az énekesnő elég sokat változott 2002 óta, ami természetes, hisz akkor még csak 18 éves volt. azóta túl van pár lemezen, díjon és pasin is, és bármennyire is cuki volt régen, valljuk be: jobban néz ki hosszú hajjal.

Tóth Gabi

Akinek egyértelműen jót tettek az évek, az Tóth Gabi. A nagy változásokon átesett celebek között egyértelműen ő a győztes, és nem csak azért, mert időközben az is kiderült róla, hogy táncolni is tud.

Lady Gaga

Az énekesnő nem változott sokat 2007 óta – a különbség csak annyi, hogy azóta megengedheti magának, hogy többet költ külsejére, ami annál extravagánsabb, minél több pénze van. Még a kiegészítői is: csípőproblémái óta ugyanis kerekesszékbe kényszerült – nem is akármilyenbe.

Taylor Swift

A férfifaló énekesnő sokat nem változott 2006 óta, csupán Lady Gagához hasonlóan neki is több pénze lett, amit mind külsejére költhetett el.

Adele

Az Oscar-díjas énekesnő 2008-ban robbant be a zenei világba, és karrierje azóta is folyamatosan felfele ível. Természetesen az ő külseje is a pénztárcája vastagodásával lett előnyösebb, még akkor is, ha a fogyókúrával nem sokat foglalkozott.

Beyoncé

A bal oldai fotó 1998-ban készült, míg a jobb oldai idén, 2013-ban. Mostmár biztosak vagyunk benne, hogy Beyoncé ellopta Keanu Reeves időgépét, mert szinte semmit nem változott 15 éve alatt. Sőt, mintha fiatalabb is lenne egy picit az önimádó énekesnő.

Debreczeni Zita

Debreczeni Zita nevét 2004-ben tanultuk meg, mikor a Kísértés című műsor egyik csábítójaként – állítólag – lefeküdt az egyik szereplővel, igaz, az akciót nem láttuk, csak hallottuk. Azóta járt pár híresebb férfival, megbuktatták az iskolában, de ez mit sem rontott a külsején.

Rihanna

2005-ben még ártatlan, laza kislány volt, aki nem sejtette, hogy Chris Brownnal finoman szólva is heves kapcsolata lesz, és azt sem, hogy 2013-ra úgy fog kinézni, mint ahogy azt a jobb oldali képen látjuk.

Nicki Minaj

A hétről hétre színesebb hajú énekesnőről nem találtunk igazán korai fotót, de ha megnézne párat, kattintson ide, és csodálkozzon, hogy a mostanában Lady Gagát utánzó Minaj hogy nézett ki.

Zimány Linda

A glammodellről találhattunk volna korábbi fotót is, de talán ez a 2006-os fotó mutatja be legjobban az elmúlt évek változásait és Zimány útját az elképesztő karrierig.