Ma is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek az Instagramon.
  • Király Viktor a kétezres évek egyik legnagyobb világsztárjának, a Black Eyed Peas zenekarból is ismert Will.i.amnek üzent az Instagramján. A Megasztár korábbi győztese egy videót posztolt, pontosabban a brit The Voice egyik adásának részletét, amelyben Will.i.am kijelenti: egy olyan dalt fog írni, amelyben mindenképpen szerepelni fog a „fire” (magyarul: tűz) szó. Király ezt már 2013-ban megtette, de szívesen készítene egy feldolgozást a világsztárral.

„Bocsi tesó, de ezt már megírtam. De hé, mindig nyitott vagyok egy új verzióra. Lássunk hozzá!” – üzente az énekes.

  • Az X-Faktor korábbi győztese, Ruszó Tibi a tehetségkutató óta nem sok pillantást engedett a magánéletébe. A fiatal énekesnek rengeteg fellépése van, és új dalokon is dolgozik. Friss posztja legalábbis arról árulkodik, hogy hamarosan egy új slágerrel lepi meg rajongóit.
  • Egy idilli családi fotóval is felér az a felvétel, amellyel Puskás Peti jelentkezett az Instagram-oldalán. Az X-Faktor mentora két kutyussal heveredett le a kanapéra.

„A mai napom mind az összes nyugis pillanata egy képen” – jegyezte meg az énekes, aki kommentben hozzátette: a képen a feleségével, Puskás-Dallos Bogival közösen nevelt kutyája, Mimó mellett az anyósa ebe, Bari látható. 

  • Rihanna azt újságolta el követőinek, hogy saját márkája, a Savage X Fenty új sportkollekcióval rukkolt elő a közelgő Valentin-nap alkalmából.

„Jaj úgy élvezem én a strandot….” – idézett a Sztárban sztár leszek! mestere a Pancsoló kislány című slágerből, amely 1959 óta hódít. A poszt alatti kommentekből az is kiderült, hogy egy fogyókúrás termékeket reklámozó cég visszaél Köllő nevével.

„Az kamu! Valami fogyókúrás szert reklámoznak velem, de életemben nem szedtem” – szögezte le.

  • Szabó Zsófi csaknem két héttel ezelőtt tudatta követőivel, hogy bokaszalag-szakadást szenvedett, ám erről már csak a gyógyulást követően számolt be. A Reggeli műsorvezetője akkor elárulta, hogy azért hallgatott a sérülésről, mert nincs közléskényszere. Egy hosszú posztban most azt fejtegette, vajon mennyit változtatna a róla kialakult képen az, ha több mindent osztana meg magáról.

„Take me as I am, or watch me as I go. Néha felteszem magamnak a kérdést...vajon ha nagyobb betekintést engednénk életem csodás pillanataiba vagy beszélnék az engem ért traumákról, az mennyiben változtatna a rólam kialakult képen? Egyáltalán, szeretnék-e változtatni rajta, vagy csak menni előre, továbbra is úgy, ahogy eddig?” – írt a műsorvezetőnő a poszthoz, amit akkor tud megtekinteni, ha ide kattint. A bejegyzés igazi kommentcunamit indított el; a kétgyermekes modell-üzletasszony, Vasvári Vivien például az alábbi sorokkal üzent Szabónak:

„Sosem fogsz tudni mindenkinek megfelelni... és NEM IS KELL! Úgy vagy jó, ahogy vagy! Aki ismer téged, tudja milyen vagy! Aki pedig éppen rosszindulatú ugyan úgy azt fogja gondolni amit eddig... hiába osztod meg az életedet, sőt lesznek sokan olyanok, akik még örülnek is a te traumáidnak. Ezt a világot éljük. Sok az irigy... féltékeny... megkeseredett ember! Írják a csúnya kommenteket, közben azt sem tudják, hogy egy ember mögött mi is van vagy mi is volt...” – fogalmazott Vasvári.

„Milyen diétát használok, sokan teszitek fel ezt a kérdést. A válaszom: utálok diétázni! (mindennap 1 doboz csokikrémet fogyasztok el, amiről persze jó lenne lemondani). A TITOK az Astanga jóga! Amelynek a hatása napi szinten látható! Két gyerek után is helyre tette a szétnyílt hasizmomat!” – árulta el az egykori szépségkirálynő.

  • Hazánk legtöbb szakmai díjjal kitüntetett lemezlovasa, Metzker Viktória az alábbi felvételt osztotta meg dubaji pihenése kilencedik napjáról.
  • Rita Ora testét újabb tetoválás díszíti.
  • Dua Lipa azokat a fotókat tette közzé, amelyek Madridban készültek róla. A bejegyzés arról árulkodik, hogy az énekesnő egy teljes napot töltött a spanyol fővárosban.
  • Kulcsár Edina pedig arról emlékezett meg az Instagram-oldalán, hogy szerelmével, Varga Márkkal, azaz  G.w.M-mel éppen egy évvel ezelőtt jelentették be, hogy egy párt alkotnak.

„1 éve ilyenkor hoztuk nyilvánosságra a szerelmünk, ami nem volt zökkenőmentes, de talán erre mondják azt, hogy szerelem mindenek felett és, hogy az igaz szerelem bármit kibír. Ez a videó egy Story fotózáson alkalmával készült, egy picit kevesebb mint 1 éve. Ez volt az első közös fotózásunk” – írta az egykori szépségkirálynő a videóhoz, amit akkor tud megtekinteni, ha ide kattint

Kommentet a rapper is fűzött Kulcsár posztjához:

„Az életem vagy” – írta válaszul.

(Borítókép: Vasvári Vivien. Fotó: Index/Papajcsik Péter)