Ma is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek az Instagramon.
  • Metzker Viktória a dubaji nyaralási után a hófödte Mátrából jelentkezett be.

„Pár napja még a sivatag, mára meg behavazódtunk!” – írta a lemezlovas.

  • ByeAlex az alábbi képeket Londonból posztolta.

„rohadt London; szétfagyok. a húgomék meg fotózkodás közben engem használnak fogasként, hisz ha már úgy is fázom, rámdobálhatják a kabátjaikat.... egész szarul nézek így ki, de bizonyos körökben stílusnak neveznék, meg hogy oversized!” – írta az X-Faktor mentora.

  • Fésűs Nelly friss videóját leginkább azzal lehetne jellemezni, hogy egy erős nő mindenre képes.

„Az élet ismét szakmát adott a kezembe! Szeretek ezt azt csinálni itthon. Egy villanyszerelőnek biztos sokkal gyorsabban ment volna, de akkor 2 hónapot kellett volna várni(és a türelem nem az erősségem), arról nem beszélve, hogy ennyi munkáért nem is jönne ki, és akkor nem lehetnék ilyen rohadt büszke magamra” – írta a színésznő.

  • Radics Gigi az alábbi képpel kívánt boldog születésnapot ritkán látott öccsének, Tominak. A posztból az is kiderült, hogy a fiatalember 24 éves lett.
  • Gelencsér Tímea a vizsgái után Franciaországba utazott Közép-Európa legnagyobb Sí-, snowboard- és zenei fesztiválja, a Snowattack miatt.

„Nem is értem, miért nem jöttem hamarabb Snowattackre! Imádjuk!” – írta a fotóhoz.

  • Istenes László azért kapta fel Samu névre hallgató, másfél éves kutyáját, mert az megijedt a kukásautótól.

„Most egy kicsit éppen be vagyunk tojva, mert jön a kukásautó, de ezt leszámítva minden oké” – üzente a Mokka műsorvezetője.

  • Polgár Kriszta a legújabb videójában azt mutatta meg a követőinek, hogy mit tesz olyankor, ha tornádóriasztás van Texasban.

„Úgy költöztünk ki, hogy RETTEGTEM a széltől. Gyerekként és felnőttként is már egy fuvallattól is. Egy olyan városba költöztünk, ahol a tornádóriasztás állandó. Ma már annyira megszoktam ezt az időjárást, hogy szó szerint csak ülünk és várjuk, hogy visszajöjjön az áram és vége legyen a riasztásnak. Nyugiban. A gyerkek ilyenkor a legbiztonságosabb helyen, az iskolában vannak elvonulva. Minden rendben, nemsokára vége. picit esik” – írta az egykori szépségkirálynő.

  • Vasvári Vivien egy rafinált szabású fürdőruhában pózolt a tükör előtt Miamiban.
  • Még Járai Mátét is összezavarta az a fotó, amellyel David Beckham fia, Romeo jelentkezett az Instagram-oldalán. A fiú egy olyan képet mutatott, amelyen édesapjával látható, első ránézésre azonban úgy tűnik, mintha Járai lenne mellette a képen.

Beckhamék fotóját, amit a 24.hu szúrt ki, a Jászai Mari-díjas színész is megosztotta a 24 órán át elérhető Instagram-történetében, ahol egy szavazást is indított. Követőinek 95 százaléka vélte úgy, hogy hasonlítanak az egykori profi labdarúgóval. Ön mit gondol?

Ön szerint hasonlít egymásra David Beckham és Járai Máté?

  • Egy kisfiúval bővült Paris Hilton és férje, Carter Reum családja. A 41 éves szőkeség az Instagram-oldalán tudatta az örömhírt, ám a csöppség arcát egyelőre nem mutatta meg. A gyermeknek béranya adott életet.

„Már most jobban szeretlek, mint az szavakkal leírható lenne” – írta a fotóhoz az egykori botrányhősnő, aki régóta vágyott már arra, hogy anya legyen.

  • Emily Ratajkowski a Versace új reklámkampányának forgatásáról osztott meg néhány werket. A modellt többen is kérdőre vonták a kommentszekcióban, hogy miért nem mosolyog, és hogy miért kellett feltöltetnie az ajkait.

Ratajkowski másik posztján azt láthatjuk, hogy eléggé túlzásba estek a retusálással a képkészítők. A modell köldöke ugyanis majdhogynem teljesen eltűnt a felvételekről.

  • A Barátok közt egykori színésznője, Nagy Alexa arról adott hírt, hogy kutyusa megcsócsálta az éjszakai fogszabályzóját.

„A mosolyom itt még őszinte volt. Tegye fel a kezét, akinek a kutyája már megtalálta az éjszakai fogszabályzóját! Megjegyzem kifinomult míves munka lett.”

  • Kate Hudson azt mutatta meg az Instagram-oldalán, hogy mivel tartja formában magát három gyerek után.

(Borítókép: Paris Hilton. Fotó: Getty Images/Emma McIntyre/WireImage)