horoszkóp

A 7 lúzerei Kamarástól Norbiig Perez Hiltonon át

2008.03.02. 17:45
Kisebb reformról számolunk be a 7 lúzere törzsolvasóinak. Mostantól külön szavazhatnak a múlt 7 férfi és nő lúzerére, hogy könyebb legyen a választás. Lúzerséggyanús amazonok Bódi Sylvitől Amy Winehouse-ig, a férfimezőny: Schobert Norberttől Perez Hiltonig Kamarás Ivánon át. Döntsön a nép, ismét.

Nők itt

Bódi Sylviről nehéz eldönteni, hogy lúzer-e. Ha jó sok pénzt beszedett állítólagos pasijától, akivel szakított, akkor nyilván nem, ha semmit, akkor viszont esélyes. Hiszen Bertram Le Merciér-ről kiderült, hogy elsősorban messze nem operaénekes, hanem modell, viszont kevés időt tölt a csajával, amikor meg itt van, akkor csokit reklámoz. Ha a kapcsolat egyáltalán valóban létezett. Erdélyi Tímea a bulis fotói miatt nem lehet lúzer, hiszen miért ne bulizhatna, viszont azért mert nem mondja, hogy iden buliztunk, bullizzatok ti is, azért mégis esélyes a hét lúzere címre, a nők kategóriájában. Csézyt elvi alapon sem hagyhatjuk le a listáról, különösen, hogy egy egy rikoltozó ír pulykát legalább le kell győznie az Eurovíziós dalfesztiválon, hogy ne az utolsó helyen végezzen.

Klikk!

Nők ott

A drogokra visszaálló Amy Winehouse esetleges lúzerségét merőben más fénybe állítja, ha tudjuk, egy koncertjéért félmillió fontot, azaz 170 millió forintot is bekaszál. Szintén nem könnyű eldönteni ki járt rosszul azzal, hogy visszahívták tisztségéből Carmen Kontur-Gronquistet. A város, aminek lakói bebizonyították korlátoltságukat, vagy az igen csinos polgármesternő, aki nem átallott testét fehérneműben megmutatni. És persze Britney Spears, aki most éppen nem terhes, és a héten puncit sem villantott.

Magyar férfiak az első helyért

A hét hazai férfilúzere kategóriában két kemény férfinak kell megvívnia a mindent eldöntő csatát. Az emberek körében valahogy nem igazán népszerű Schobert Norbert, aki ismét szakított egy ételszállító céggel egészen szombatig esélyesnek látszott a végső győzelemre, míg ki nem derült: szinte száz százalék, hogy Kamarás Iván a kis Tormáska apja. Jobban járt volna, ha csöndben fizetget, minthogy ehhez bíróság és DNS-teszt kelljen, de ő tudja. Most azért lehet röhögni rajta rendesen. Hajdú Péterről pedig meg kell emlékeznünk, hiszen nyilván nagy mellénnyel ment el a hazai közélet száz legfontosabb celebjéről szóló kiadvány bemutatójára, hogy kiderüljön: nem is szerepel közöttük. Nem lettünk volna a helyében.

Klikk!

Férfiak és egyéb állatfajták a világ minden részéről

Perez Hilton lúzersége abban az esetben egyértelmű, ha roppant független és roppant beszólós blogjára egy maszturbálós videóval bárki felkerülhet, amennyiben férfi, és melegnek adja ki magát. Persze ha megtartja szavát, és reklámozza a bármi áron kitörni vágyó blogger oldalát, nyilván nincs ez a ciki. Megemlítendő még Harry herceg, illetve az egész angol titkosszolgálat, merthogy nem voltak képesek eldugni a szerencsétlen díszkatonát, ezért haza kellett rendelni gyorsan. A külföldi férfilúzer kategória esélyese a Harry Pottert alakító Daniel Radcliffe is esélyes, miután jól szájon csókolták egy díjátadón, pedig állítólag nem is meleg. David Hasselhoff viszont nem látja lúzernek magát, nyilván éppen most is részeg, másrészt olyan remek cuccokhoz jut a válása után, mint a kürtös srác szobra, a delfin, a zöld elefánt és az afrikai pipa.