horoszkóp

Gáspár Győző csak a gyerekeiről mond le, az első helyezéséről nem

2007.09.24. 21:10
A meglepő kijelentés ellenére a roma showman továbbra is vezeti celeblistánkat. Udvartartása, azaz Havas Henrik és Zalatnay Cini szintén maradt a helyén. A lejjebb lévő régiókban azért ezen a héten is volt némi mozgolódás. Míg a celebpasik menetelnek a csúcs felé, a hölgyek szépen lassan lecsúsznak.

Újra stabilizálódott a helyzet celeblistánk elején. Gáspár Győzike, akiről meglepő módón ezen a héten alig született cikk, továbbra is az első. Bár Havas Henrik és Zalatnay Cini ügyében sem történt előrelépés, ők is maradtak a helyükön.

A Tv2 még mindig menetel

Sváby András

A múlt héten egyértelműen a TV2 botrányos és kissé unalmas sztárjai vitték a prímet. Bár ezen a héten csak egy említésre méltó esemény történt a csatorna háza táján – Sváby András lemondott az Interakív vezetői posztjáról -, a kereskedelmi csatorna felfüggesztett, megdorgált, lemondott és kinevezett munkatársai továbbra is menetelnek a csúcs felé. Igaz, nem olyan ütemben, mint múlt héten. Havas Henrik továbbra is a második helyen várja, hogy kirúgják-e, vagy sem, a saját táskabolttal rendelkező Sváby András mindössze ötven helyet lépett előre, a bűnbánó Damu Roland pedig csak huszonnégyet.

...és menetel

Szekeres Nóra

Náluk sokkal jobban teljesített két másik TV2-s sztár, nevezetesen Szekeres Nóra és Gesztesi Károly. Ezen a héten ugyanis a Favorit műsorvezetője és a Jóban Rosszban szereplője lett a tuti befutó. A kétgyermekes celebanyuka, aki saját bevallása szerint szívesen olvassa a bulvárhíreket, háromszáz helyet ugrott előre, Shrek magyar hangja, akivel nemrég új albumáról beszélgettünk, múlt héten csak a háromszáztizenkettedik volt, most viszont a hatvankettedik.

A huligán és a divattervező

Herczeg Zoltán

Bár a pár napja Budapesten koncertező Black Eyed Peas nem volt hajlandó együtt zenélni a Hooligans zenekarral, ez csöppet sem ártott a banda ázsiójának. Sőt, Kiss Endi, a csapat dobosa kétszáznegyvenhat helyet lépett előre. A slágerrockerek kedvenc divattervezője, Herczeg Zoltán szintén nem panaszkodhat. Ő száznegyvenegy sztárt előzött meg.

Semmi részvét

Sugár Berci

Ezen a héten Sugár „Bery” Berci járt a legrosszabbul. Nem elég, hogy pár héttel ezelőtt nem adhatott vért, mert az európai normák szerint aki saját neméhez vonzódik, azt automatikusan kizárják, ő lett a hét listás lúzere is. Az énekes ugyanis hétfő óta kétszázöt helyet esett vissza.

Bukott nők

Mary Zsuzsi

Míg a hímnemű celebek meglehetősen jól teljesítettek ezen a héten, a hölgyek – Szekeres Nóra kivételével – csúnyán leszerepeltek. Mary Zsuzsi, aki pár nappal ezelőtt az egyik kereskedelmi televíziónak arról mesélt, hogy miért jobb fiatalabb pasival járni, ötvenkét helyet csúszott vissza. Őt Boróka Balls követi a sorban. Hiába derült ki a szőke pornócsillagról, hogy nem kapta el cseh kollegáitól a szifiliszt, ezen a héten csak a nyolcvankilencedik helyen végzett. Dr. Finta Eszter szépségkirálynő sem járt jobban, őt negyvenkét hazai celeb utasította maga mögé.