Három különböző műsorban is megfordult, ezért öltözékét is háromszor cserélte le tegnap Jennifer Lopez. A színésznő az új filmjét népszerűsítette.

Today Show, The Tonight Show, illetve az NBC egy harmadik műsorában is feltűnt tegnap JLo. Az énekesnő meglepő módon most nem magánélete vagy zenei karrierje miatt került ismét reflektorfénybe, hanem mert három év után ismét a mozivásznon láthatjuk őt újra.

A divattervezőként és producerként is tevékenykedő színésznő legutóbb A Wall Street pillangói című filmben tűnt fel 2019-ben. A mozikban már hazánkban is futó Vegyél el című romantikus vígjáték-drámát 2019 októbere és novembere között forgatták Bobby Crosby azonos című regénye alapján, ám a koronavírus-járvány miatt az csak idén debütált.

A mozifilmet több felületen is igyekeznek népszerűsíteni, aminek érdekében Lopez is több műsorban megfordul.

A lesifotósoknak először egy kígyóbőr ruhában, haját kontyban felkötve sikerült lencsevégre kapniuk őt az NBC stúdióknál.

Később, ugyancsak a csatornához érkezve, már napszemüveget, valamint egy többféle színben pompázó hosszú kabátot viselt ahhoz illő kézitáskával.

Ezek után Lopez ismét visszatért az NBC-hez, akkor már párjával, Ben Affleckkel karöltve indultak a Vegyél el promotálására. JLo ezúttal egy barna szőrmekabátban, alatta fekete ruhával és fekete magassarkúban jelent meg Jimmy Falkon műsorában, a The Tonight Show-ban.

Jennifer Lopez és Ben Affleck tavaly április óta alkotnak ismét egy párt. 2002-ben kezdtek először randizni, akkori románcuk két évig tartott. Bár 2004-ben szakítottak, jó maradt közöttük a kapcsolat.

Amikor JLo-nak tavaly februárban rohamosan romlani kezdett vőlegényével, Alex Rodriguezzel közös románca, akkor kezdtek ismét bensőségesebb levelezésbe Affleckkel. Két héttel azután találkoztak először, hogy a pár lefújta az eljegyzést.

Bár a valóságban a sármos színész oldalán láthatjuk boldognak az 52 éves Puerto Ricó-i énekesnőt, a Kat Coiro rendezte Vegyél el című filmben Owen Wilson mellett tűnik majd fel, aki 2017-et követően négy teljes évre 'eltűnt'. 2021-ben Bliss című filmjével robbant be ismét a köztudatba.

 A mostani filmben egy szingli apukát alakít majd, akinek Kat Valdez (Jennifer Lopez) latin popsztár koncertjén véletlenül egy „Hozzám jössz?" feliratú tábla kerül a kezébe. Miután az énekesnő a színpadon tartandó esküvője előtt rájön, hogy párja (Maluma) megcsalja, a színpadra hívja a gyanútlan férfit, és örökre összeköti vele az életét. A bonyodalmak pedig csak ezután jönnek.

A filmet a magyar mozikban már játsszák, az Egyesült Államokban február 11-én, három nappal Valentin-nap előtt debütál.