Ezen a héten a nagymellű hírességek alkalmi megjelenéseiből készült a heti trend, illetve arról, melyik ismert külföldi nő hangsúlyozza legízlésesebben dekoltázsát. Kim Kardashian inkább fenekére helyezi a hangsúlyt, Katy Perry hiába kér digitális mellkisebbítést, estélyiben nem tud csalni, Christina Hendricks pedig örül, hogy kerekded formáiról a férfiak nagy része ódákat zeng. Aretha Franklin és Dolly Patron is bekerült a nagymellűek táborába, szavazzon, ön szerint kinek a keble domborodik szebben alkalmi ruhában!

1. Kim Kardashian

Kim Kardashian fenekéért sokan lelkesednek, épp ezért a róla szóló cikkek többsége nem melleiről, hanem elhíresült hátsójáról szól. A jótestű realityceleb Heidi Klum Halloween partijára érkezett Piroskának öltözve, és elég sajátosan értelmezte a mesehős karakterét: a piros köpeny mellé mély dekoltázst és lakk-fűzőt villantott az épp össze-vissza randizó celebnő. A jelmez abszolút Kardashian felsőtestére tereli a hangsúlyt, a rakott szoknya és a platformcipő említést sem érdemel egy ilyen dekoltázs mellett.

2. Salma Hayek

A színésznő előszeretettel helyezi melleire a hangsúlyt: a 66. Golden Globe díjátadón is mélyen kivágott, földig érő estélyiben vonult a Beverly Hilton Hotel vörös szőnyegén. Hayekre jellemző, hogy olyan ruhát választ, melyben dekoltázsa kellőképp hangsúlyosan viszi a prímet: ha épp nem melleivel akarja magára vonni a figyelmet a 44 éves színésznő, turbánt vesz. Hayek az említett díjátadón krémszínű estélyiben mutatta meg, amit csak tud, de ha szívesen nézegetné máshol is a színésznő melleit, nézze meg jól sikerült Campari reklámját.

 

3. Dolly Parton

A countryzene többszörös Grammy díjas és alaposan plasztikázott nagyasszonya mindent megtett azért, hogy egyszer a nagymellű hírességek között tartsák számon. Az elképesztően öltözködő, 64 éves énekesnő szerint nagyon sokba kerül az olcsó kinézet, és úgy tűnik, anyagilag egyre rosszabbul áll Parton, mivel sikerült egész elegánsan felöltöznie a Vanity Fair vacsorájára. Rózsaszínes ruhája ugyan nem elég mélyen dekoltált ahhoz, hogy híres mellei eltereljék a figyelmet az énekes-színésznő sárga hajáról és túlműtött arcáról, de talán épp ez a visszafogottság teszi ízlésessé szerelését.

 

4. Aretha Franklin

A soul királynőjének öltözködésével a PETA hívei sohasem lesznek megelégedve, nekik talán még ezen a képen sem fog tetszeni Franklin: a 68 éves énekesnő egy jól dekoltált bronzszínű estélyiben érkezett a 64. Tony Awards díjátadóra, és ruháját bunda helyett tollboával egészítette ki. Ebben a szerelésben abszolút Franklin enyhén csúcsos mellei kapják a főszerepet, ám amikor direkt nem kivágott ruhát választ az énekesnő, adottságait akkor sem tudja elrejteni: egyik nyári fellépésén is mellei uralták a színpadot, pedig visszafogott, fehér, pánt nélküli ruha takarta őket.

 

5. Christina Aguilera

Az énekesnő a Díva című film bemutatójára érkezett alacsonyan végződő pánt nélküli, zöld estélyijében. A Díva című musical Aguilera első nagyjátékfilmje, Cher mellett az épp válófélben lévő énekesnő az alkotás másik főszereplője. A szokásosnál épp kicsit súlyosabb Aguilera számára nagyszerű választás volt az uszályos ruha, mely ápol és eltakar, ráadásul az előnyös részre, a mellkasra tereli a figyelmet. Az énekesnő az eseményen nagyon elegáns és kifejezetten visszafogott volt önmagához képest, gondoljunk csak lemezborítójára vagy a GQ címlapjára.

6. Christina Hendricks

A legszebb mellű vörös szőnyeges vonulások közül nem maradhat ki a Mad Men színésznője sem: Hendricks ruhájáról az Emmy díjátadó után is megemlékeztünk, jó választás volt vörös hajához a halványlila szín, kerek formáihoz a jól szabott, mély dekoltázs. Hendricks annyira dögös ebben a ruhában, hogy könnyen megértjük, miért kezdenek ki vele nők is, és arról is kapunk némi fogalmat, miért nem talál magának megfelelő konfekcióméretű ruhákat. A világ egyik legszexibb nőjeként számon tartott színésznő azt mondja, kivételes adottságait annak köszönheti, hogy Olaszországban meghízott a tésztától. Mi pedig stylistjának köszönhetjük, hogy eseményről eseményre megnézhetjük a hízás eredményét.

7. Katy Perry

Katy Perry melle Elmónak és a katonáknak, sőt állítólag Perrynek magának is túl nagy, mégis a legtöbb estélyiben felsőtestére helyezi a hangsúlyt. Még Budapesten forgatott klipjén is a kebleiből robban elő a tűzijáték. Az énekesnő legutóbb a Victoria’s Secret divatbemutatón sétáltatta meg dekoltázsát a parasztlánynak öltözött modellek között. Perryre jellemző a sokmindent mutató, helyenként extrém ruházat, budapesti koncertjén is testhezálló latexben énekelt a jellemzően kiskorú közönségnek. A divatbemutatón Todd Thomas ruhákat viselt: a képen látható virágokkal gazdagon hímzett, mélyen dekoltált fűzőhöz pink miniszoknyát és kék körömcipőt választott a popénekesnő, de hiába a hosszú lábak, nehéz a dekoltázson kívül mást is észrevenni.

 

Melyik nagymellű híresség öltözött fel legjobban?

Ön szerint melyik celebnő öltöztette fel legjobban nem hétköznapi melleit? Kardashian Piroska jelmeze vagy Hendricks sápadtlila ruhája néz ki jobban? Katy Perry rózsái vagy Aguilera zöld maxiruhája szebb? Esetleg Aretha Franklin vagy a plasztikbomba Parton nyerte el tetszését? Szavazzon arra a színész- vagy énekesnőre, aki ön szerint a legízlésesebben mutatja meg előnyös adottságait!