Unatkozik? Hadd segítsünk!

2013.09.08. 10:53
Fantasztikus ötletünk van, ha nem tudja, hogyan töltse a szabadidejét. Időről időre összeállítunk kvízeket, amelyekről jó eséllyel lemaradt, ha nyaralni volt, vagy másért nem nézett felénk. Most összegyűjtöttünk jó néhányat, játsszon és találgasson kedvére!

Ha csak pár percet akar elütni

Néha egy-egy Gumicukorban azt kérdezzük önöktől, felismerik-e a celebet, akiről képet mutatunk. Az ilyen játékok tökéletesek akkor, amikor éppen csak arra vár már, hogy szabad legyen a fürdőszoba, vagy lefőjön a kávé. (Ilyenkor általában a kép alatt egyből el is áruljuk a megfejtést, úgyhogy csak óvatosan a görgetéssel!) Ha van kedve ilyen gyorskvízhez, nálunk talál idős urat, énekesnőt, sorozatszereplőt, színésznőt, iszappakolt híresnőt, sminkeletlen világsztárt, és sminkelt színészt is.

Ha profi a magyar celebekben

Persze ha több ideje van, ennél sokkal hosszabban is tudjuk szórakoztatni. Úgy gondolja, jól ismeri a magyar híresembereket? Követi a róluk szóló híreket? Akkor például biztosan rájön, melyiküket látja éppen bikiniben, mi az eredeti végzettségük, ki a testvérük, és milyen magasak. Ha a képeinket – vagy az övéiket – is szokta nézegetni, biztosan megismeri már az árnyékukat is, tudja, hogy mit reklámoznak, esetleg arra is rájön, hogy miről nyilatkozik éppen Győrfi Pál.

Ha a külföldi hírességeket jobban ismeri

Nem kizárt persze, hogy ön a külföldi celebek iránt sokkal jobban érdeklődik. Ha így van, biztosan felismeri őket szemüktetoválásuk, seggük, vagy arcszőrzetük alapján. Az igazán híres embereket még akkor sem olyan nehéz azonosítani, ha az arcát takargatja. Haladók tippelhetnek arra is, kinek a lányát látják a képen, hogy az adott híresség herceg-e vagy melegpornós, illetve, hogy melyik Olsent – Mary-Kate, Ashley vagy Elizabeth – fotózták le. Ha pedig abban jártas, hogy miként anyakönyvezték az ismertembereket, ez az ön kvíze.

Ha tojik a celebekre

Persze hogy nemcsak hírességekből áll a világ, annyi érdekesség van még rajtuk kívül! Például börtönök, amelyeket alig lehet megkülönböztetni egy gyártól, sportok, amelyek pornónak hangzanak, Fontos Dolgok az Interneten, és kérdések, amelyeket minden kamasznak tudnia kell a szexről. De ha ennyi nem elég, mélázhat azon, hogy  valódi vagy szilikonmellet lát-e, illetve, hogy férfié vagy nőé-e a has vagy az arc, amelyet mutatunk.

Ha legeslegeslegjobbat keresi

Egész nyáron furó Balatonblogunk is rendszeresen jelentkezett kvízekkel. Vizsgázhat a balatoni slágerek szövegéből, tesztelheti földrajzi tudását, vagy játszhat Minden Idők Legjobb Velvetes Kvízével, amelyben azt kérdezzük, közönséges bűnöző sztoriját olvassa, vagy egy balatoni betyár tetteit. Jó szórakozást!