horoszkóp

BP ma

A Velvet vízfejblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

"Beütlek a zaszfaltba, körbelocsollak, oszt gyökeret eresztel!"

2018. január 20., 12:59 Módosítva: 2018.01.22 11:32
27

Ha az ember jár-kel Budapesten, egészen abszurd történetekbe meg jelenetekbe tud belefutni. Az év eleje például egy tömegközlekedésest hozott, egy egészen váratlan trágár beszólással. Abban a posztban egy felhívást helyeztünk el, hogy akinek van hasonló története, küldje be nekünk, és erre válaszként kaptuk az alábbi sztorit.

Mint kiderül belőle, az embernek nem is kell járnia-kelnie Budapesten ahhoz, hogy ilyen cifrákat halljon, hiszen a levél beküldője otthonról dolgozva hallotta meg, hogyan beszélnek egymással az építkezésen a munkások. De a nem részletezzük a szituációt, mert azt úgyis nagyon szórakoztató részletességgel tartalmazza a levél bevezetője. Legalul kiemeltük magát a beszólást, de figyelem, mivel beszólásról van szó, természetesen trágárságot is tartalmaz! Ha ön zavarják a csúnya szavak, kattintson tovább!

Távolról sincs vége, olvasson még

Megkerestük a BKK-t az Adidas és a berlini tömegközlekedés közös projektjével

2018. január 19., 14:32 Módosítva: 2018.01.22 07:41
25

Az Adidas piacra dobott egy új cipőt. Ez önmagában nem valami nagy breaking. Persze a sneakerfüggők rácuppannak az ilyenekre, de a német cipő- és ruhagyártó cég különlegesebbet akart annál, hogy simán csak valami menő rapper nevével drágán eladott csukával villantson. Ezért kitalálták, hogy nem a hardcore cipőfanatikusokat, a kondilépőkre ráfeszült Carrie Bradshaw-kat szólítják meg, hanem az átlagfogyasztókat. És jött az Adidas és a berlini tömegközlekedés szerelemgyereke,

a cipő, ami egy éves bérlet is egyben.

 

Távolról sincs vége, olvasson még

Futurisztikus budapesti kórházról tudósítottak a '60-as években

2018. január 19., 10:15 Módosítva: 2018.01.21 09:09
25

A Mediadrumworld nevű hírügynökség túrta elő ezt a filmhíradónak tűnő felvéltelrészletet a '60-as évekből. Hogy pontosan honnan van a film, azt nem közlik, mindenesetre úgy tűnik, hogy nyugaton a '60-as években arról tudósítottak, hogy a kommunista Magyarországon már az újszülöttellátás robotizálásával készülődnek. A dolog előnye elvileg az lett volna, hogy kisebb a fertőzésveszély, ha a babákat nem érintik emberi kezek.

Távolról sincs vége, olvasson még

Interjú egy mezei nézővel, aki havonta 26 előadást néz meg

2018. január 16., 11:42 Módosítva: 2018.10.07 10:13
793

Évek óta rutin számomra, hogy ha megnézek valamit színházban, akkor amikor hazaérek az előadásról, azonnal elolvasom, mit írt róla a Mezei Néző című blog. Merthogy bármit nézek meg, nagy valószínűséggel a Mezei Néző blog szerzője már rég látta, valószínűleg többször is.

Ha az ember egy ideig olvassa ezt a blogot, akkor a posztokból apránként kiderül, hogy ez a bizonyos Mezei Néző csak annyiban mezei, hogy nem színházban dolgozik, hanem középiskolában tanít, tehát nem hivatásos kritikusként ül be az előadásokra, hanem csak mezei nézőként. Olyan szempontból viszont mégsem mezei, hogy sok előadást már a főpróbán megnéz, és hogy rendkívül elgondolkodtató posztokat ír róluk. Na de hogy tud valaki ennyit színházba járni, akinek nem is ez a munkája? És egyáltalán, pontosan mennyit jár színházba? És hogy lehet ezt a szenvedélyt összeegyeztetni a családi élettel, ha az embernek három gyereke van?

Makk Zsuzsára már évek óta kíváncsi voltam, most végre megkerestem a Facebookon, vállalta az interjút, és itt ül előttem Mucsi Zoltán-pólóban, amiről azt meséli, hogy a színész facebookos kommentversenyén nyerte. Egy lyukasórányi időnk van arra, hogy az iskolai orvosi rendelőben minden fontosat/érdekeset megbeszéljünk.

Távolról sincs vége, olvasson még

Elromlott a tévéd, bazmeg?

2018. január 2., 15:22 Módosítva: 2018.01.03 15:20
17

Az élet néha olyan jeleneteket produkál, hogy az ember nem tud másra gondolni, csak arra, hogy

na ilyen is csak Budapesten történhet meg.

Az alábbi vicces-dühítő jelenet az év első hétköznapjának reggelén zajlott az egyes villamoson, majdnem reggel kilenc óra volt már, jöttem be a szerkesztőségbe.

Amikor felszálltam a szerelvényre, azonnal feltűnt A Telefonáló. Egy ötven körüli férfi borzasztóan hangosan telefonált, ráadásul úgy, hogy a telefonja ki volt hangosítva. Az egész villamos kénytelen volt azt hallgatni, hogy ő hogyan szervez meg egy találkozót. Elég komplikált szervezkedés volt mellesleg, mert A Telefonáló azt javasolta, hogy egy buszmegállóban fog várni, és ha beszélgetőpartnere hamar odaér, akkor ott beszáll az autójába, de ha a busz jön hamarabb, akkor arra fog felszállni. Nem volt több ülőhely a villamoson, csak A Telefonáló mellett levő hely, de azt elfoglalta a táskájával, ezért úgy döntöttem, hogy inkább állok, A Telefonálónak hátat fordítva.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nőket zaklatnak a Ferenciek terén a biztonsági őrök, de senki nem tesz semmit

vik
2017. december 22., 09:30 Módosítva: 2017.12.23 20:04
0

A járókelő.hu-n arról írnak, hogy december 18-án, nagyjából 17 óra körül a Ferenciek tere metrómegállóban dolgozó biztonsági őrök szándékosan olyan közel álltak a mozgólépcsőn felhaladó női utasokhoz, hogy azok csakis úgy tudták kikerülni őket, ha hozzájuk érnek. Az őrök ugyanígy tettek az ellenőrzésre felszólított nőkkel, akiknek a jegyeit úgy vizsgálták meg, hogy közben két oldalról is megérintették őket. Az írásból kiderül, hogy ez nem egyszeri eset, és többször előfordult már, hogy az ellenőrök, de kiváltképp a biztonsági őrök ekképp jártak el, azaz a munkájukat nőkkel, gyakran diáklányokkal szembeni visszaélésre használják.

Távolról sincs vége, olvasson még

A hét plakátja: meglett Hugó busza!

2017. december 19., 10:42 Módosítva: 2017.12.20 13:47
5

Szeretjük a magáncélú, de közszemlére tett üzeneteket, főleg közülük a vicces/furákat. Most egy olyat mutathatunk, ami különösen szívmelengető, plusz jópofa dolog elképzelni, hogy ki lehet Hugó (vagy ahogy a plakát írja, HUGO), és hogy milyen kapcsolatban lehet azzal a valakivel, aki a plakátot ekkora műgonddal, ilyen ügyesen, ráadásul ennyire szuper rajzokkal elkészítette. És egyáltalán: milyen körülmények között tűnhetett el ez a busz? És vajon mit fog szólni Hugó, ha megtudja, hogy mégis megvan elveszettnek hitt játéka?

Távolról sincs vége, olvasson még

Hajnalban kiselefánt született a Budapesti Állatkertben

2017. november 8., 11:46 Módosítva: 2019.05.24 18:49
246

2013 után most ismét elefántborjú született Budapesten - írja az Állatkert honlapja. Az állat szerda hajnalban jött világra minden komplikáció nélkül, nem sokkal később sikeresen lábra is állt. A gondozók most arra várnak, hogy megtalálja az emlőket és szopni kezdjen.

Távolról sincs vége, olvasson még

Megtaláltuk Magyarország legfélelmetesebb töklámpását

2017. november 1., 13:48 Módosítva: 2017.12.21 07:35
877

A hetedik kerületben a Dembinszky utcában haladtam ma el egy kapualj előtt, sajnos pont Halloween éjszakája után, ezért nem világított már ez a zseniális töklámpás. Nem tudom, ki készíthette, de ezúton üdvözlöm! Jópofák voltak a hírességek jelmezei is, ez viszont ezerszer viccesebb.

Távolról sincs vége, olvasson még

A Főkukac szobor az ön horgászszerencséjét is meghozhatja

2017. október 15., 08:53 Módosítva: 2017.10.16 09:30
31

Még van annyira szép idő, hogy azt érezhessük gyorsan ki kell használni és irány a napsütötte város. Áll a Duna partján egy aprócska szobor, amit gyerekkorunkból jól ismerhetünk – kiváló úti cél lehet, egy kis Bem rakparti sétával egybekötve. Felvezetésnek íme, egy videó:

Távolról sincs vége, olvasson még

Bezárt az Operaház, de bejártuk a legtitkosabb zugait is

2017. október 14., 10:09 Módosítva: 2019.05.17 17:31
318

2019-ben nyit csak újra az Opera a felújítás miatt, de most megnézheti ezt a legendás épületet úgy, ahogy még sose látta. És most már biztosan nem is fogja.

Így örülnek a kutyák egy felújított játszótérnek

2017. szeptember 12., 15:55 Módosítva: 2017.09.14 15:46
66

A Mozdonyvezető utcai futtató inkább kutyaterep volt - amíg az ott sétáltató gazdák meg nem nyertek egy közönségszavazást.

Így örülnek a kutyák egy felújított játszótérnek

A lomtalanításig kipakoló lakó csókoltatja a szomszédokat

2017. augusztus 20., 08:58 Módosítva: 2018.04.30 09:26
16

A fenti képhez tudni kell, hogy ez annak a hetedik kerületi bérháznak a legfelső emeletén van, ahol lakom. Itt, ahol a lépcső véget ér, van egy kis holt tér, ahol senki nem szokott közlekedni, lévén nincs hova továbbmenni. Itt mi is elhelyeztünk már egyszer egy díványt, amin jól lehetett ücsörögni, sőt, egyszer arra mentem haza, hogy alszik rajta valaki az emeletünkről. De a dívány aztán elkerült onnan, eddig csak a fotel volt itt, és a kis sarok néha dohányzóként funkcionál (nem én dohányzom).

Távolról sincs vége, olvasson még

Az ideális gyermekvasutas nem válogat, azt teszi, amit kell

2017. augusztus 18., 12:16 Módosítva: 2017.08.20 09:37
127

Elérkeztünk a tavaszi gyermekvasutas tanfolyamról szóló, négy részes sorozatunk utolsó fejezetéhez. A négy rész főszereplője két diák, Dobronyi Attila és Barna Ábris, akik megengedték, hogy velük tartsunk a képzésen, és megfigyeljük, hogyan lesz valakiből kisvasutas.

A fiúk az első részben beiratkoztak és megismerkedtek a többi lelkes diákkal és a közeggel, a második részben belevetették magukat a tananyagba, tették ezt nem csak az iskolapadban, hanem kirándulásokon is, végig a Gyermekvasút vonalán. A harmadik részben pedig sikeres vizsgát tettek, így részt vehettek az avató ünnepségen, ahol hivatalosan is gyermekvasutasokká váltak.

Eljött a nyár, így hát nem maradt más hátra, mint teljesíteni a legfontosabb feladatot, az első szolgálati napot.

Távolról sincs vége, olvasson még

Levizsgáztak a jövő kisvasutasai - ott voltunk, amikor felavatták őket

2017. augusztus 7., 16:11 Módosítva: 2017.11.08 09:12
137

Emlékeznek még, mikor volt az első alkalom, hogy diákként remegő lábakkal ültek le egy vizsgabizottság elé? A tételek és a szülőktől kapott jótanácsok egyszerre cikáznak az ember fejében, és hajlamosak úgy összekeveredni, hogy az illető azt sem tudja, fiú-e vagy lány.

Nagy volt az izgalom június elején a Gyermekvasút hűvösvölgyi épületében is, amikor a 2017-es tavaszi évfolyam diákjai felsorakoztak a vizsgákra várva. Februártól júniusig mi is végigkövettük a négyhónapos tanfolyamot, amit egy négy részes sorozatban mutatunk be. Az első részben a jelentkezés feltételeiről és izgalmairól számoltunk be, a másodikban pedig együtt kirándultunk a lelkes diákokkal, áttekintettük a tanfolyam menetét és a programokat.

Ahogy az már sejthető, mérföldkőhöz érkeztünk, a két főszereplő Barna Ábris és Dobronyi Attila szembenézett a legnehezebbel: a tanfolyam végét jelentő vizsgákkal. Azt hiszem eloszlathatjuk az aggodalmakat, a sikeres vizsgák után részt vehettek az avató ünnepségen is. Ezzel pedig nekivághattak a turistákkal teli nyárnak, és az első szolgálataiknak, (amiről majd az utolsó fejezetben számolunk be részletesen).

Távolról sincs vége, olvasson még

12 óra kirándulás után még jön egy gyors találka a varrónőkkel

2017. július 23., 09:33 Módosítva: 2017.08.20 09:37
114

Belső indíttatás kell hozzá mindenképpen, van aki a közösség miatt jön, van aki a vasút, vagy a közlekedés szeretete miatt

– mondta Váczi Viktor a budapesti Gyermekvasút szóvivője, mikor azt firtattuk miért jelentkezik valaki kisvasutasnak.

Ez a cikk ugyanis annak a sorozatnak a második része, amiben megmutatjuk két kisfiú történetén keresztül, hogy mit láttunk négy hónapon keresztül a gyermekvasutas tanfolyamon. Miért és hogyan válik valaki kisvasutassá? Mi a motiváció, mi a tanagyag és mik a próbatételek?

Az első részben bemutattuk az újdonsült, izgatott diákokat, elsősorban a két főszereplőre, Barna Ábrisra és Dobronyi Attilára fókuszálva, most pedig elmélyedünk kicsit a programokban. A februártól júniusig tartó tanfolyam fontos részei voltak a kirándulások, ahol a gyerekek végigjárták a Gyermekvasút vonalát, az egyes állomásokat és állomásépületeket, hogy a gyakorlatban is lássák a lényeget.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kisvasutasnak lenni kiváltság - riportsorozat, első rész

2017. július 13., 20:32 Módosítva: 2017.11.08 09:12
421

Kisvasút?

Arra a kérdésre, hogy mi is az a gyermekvasút, talán mindenki tudja a választ. Ha mégsem: olyan, mint a vasút, csak kicsiben. Tehát felnőttek helyett gyerekek látják el a feladatokat, a jegyárusítástól kezdve, a jegykezelésen át, az állomás épületében és körülötte betöltött szerepekig. Azért persze dolgozik itt néhány felnőtt is a biztonság kedvéért, akik felügyelnek, hogy minden rendben menjen.

A 2017-es tavaszi gyermekvasutas-tanfolyam februárban indult. Már az első napon ott tolongtunk a lelkes diákok és az aggódó szülők között, hogy megtudjuk, milyen érzés, és mit jelent kisvasutassá válni.

Kisvasutasnak lenni komoly feladat, kiváltság mondhatni, ami nem mindenkinek adatik meg

– kezdte a beszélgetést Váczi Viktor, a Gyermekvasút szóvivője, mikor a tanfolyam végén leültünk megbeszélni mi mit éltünk meg a tanfolyamból és hogy is néz ki ez belülről.

Már az első alkalommal kiderült, nagyjából mire lehet számítani a tanfolyamon: Rengeteg gyerek, játék és kirándulás, persze sok, iskolapadban eltöltött órával kiegészítve. Az összkép természetesen csak később, a tanfolyam végéhez közeledve fogalmazódott meg bennünk, amit most egy négy részes képriport- sorozatban önöknek is szeretnénk megmutatni. Íme, az első.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nálunk forgatták az AXN új thriller-sorozatának trailerjét

2017. július 5., 14:07 Módosítva: 2017.07.06 12:30
2

Idén ősszel mutatja be az AXN a Sony Pictures legújabb, saját gyártású sorozatát, az Elfeledve (Absentia) című thrillert. A sorozat főszereplője Stana Katic, akit a Castle-ből és A Quantum csendje című James Bond-filmből ismerhet.

A sorozat egyértelműen thriller lesz, tele mindenféle izgalommal, amelyek mind a főszereplő FBI-ügynök emlékezetkiesésének problématikájából fakadnak. Számunkra mindez azért is érdekes, mert a filmhez kapcsolódó teasert Budapesten, a víz alatti jeleneteket pedig egész pontosan a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában forgatták Mihola Péter, a Television Networks CE kreatív vezetőjének koordinálásával. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Vagy kormánypropaganda-, vagy ruhaüzlet nyílik az Astoriánál

2017. június 21., 19:05 Módosítva: 2017.06.22 14:23
8

Két kivetítőn szól a Bözsi néni és a Nemzeti Konzultáció, de mi lesz a Kossuth Lajos utca 15-ben?

Évek óta próbálják megmenteni a Planetáriumot, de ez nem olyan egyszerű

2017. június 17., 08:08 Módosítva: 2017.06.18 08:21
70

A PestBuda.hu írta meg, hogy június 18-án bezár a budapesti Planetárium. Egyelőre csak ideiglenesen, de ez egy jelzés , hogy az épület renoválása nélkül a Tudományos Ismeretterjesztő Társulat (TIT) intézménye nem működhet tovább.

Az intézmény augusztus 17-én lenne 40 éves. Négy évtizede változatlanul, az akkor megépült formájában és technikai eszközeivel szolgálja ki a látogatókat. Lőrincz Henrik, a TIT csillagásza évi 100 ezer látogatóról beszélt.

Kevés olyan tudományos intézmény van, ahova ennyi ember jönne. Ezért is kár, hogy be kell zárnunk.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ne legyen az soha, hogy ugyanazt csinálom, újra meg újra

2017. június 4., 09:25 Módosítva: 2017.12.21 07:35
395

Folytatjuk sorozatunkat, amiben világsztárok helyett, egy budapesti ember egy napját mutatjuk be önöknek képekben. Ezúttal egy olyan lánnyal ismerkedhetnek meg, aki él-hal az utazásért és a mozgásért. Végh Teodóra dolgozott idegenvezetőként, bejárta a fél világot, művészeti iskolában tanult, jógázik, lovagol és nem utolsó sorban tahiti táncot oktat. Ráadásul a törzsi jellegű, dinamikus táncot egyenesen Tahitiről hozta magával. Rengeteget mesélt utazásairól, élményeiről, tapasztalatairól és arról, hogyan élték meg férjével a hazatérést, a budapesti letelepedést nagyjából tíz év világlátás után.

A sorozat korábbi részeit elolvashatja itt és itt, vagy nézze meg a legutóbbi részt, amiben a Fővárosi Állatkert állatorvosait mutattuk be.

Most pedig következzen Végh Teodóra.

Távolról sincs vége, olvasson még

Második világháborús bomba miatt késheti le a repülőjét

2017. május 17., 17:09 Módosítva: 2017.05.18 08:29
4
Második világháborús bombát találtak a Liszt Ferenc repülőtér 2-es terminálja közelében, ezért a reptér felé vezető összes utat lezárták. 

A második világháborús légibomba a régi repülőgép-emlékpark területén, építkezés közben került elő, közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje szerda délután az MTI-vel. 

A tűzszerészi munkavégzés idejére a környékre vezető utakat biztosan lezárva tartják. 

forrás: hvg

Távolról sincs vége, olvasson még

25 éves a Sziget! Robotokkal támadnak a szervezők

2017. május 11., 15:49 Módosítva: 2017.05.12 13:07
1

A Sziget idén is hozza a tőle megszokottakat, aki kíváncsi, vagy még nem informálódott a fellépőket illetően kattintson a Sziget oldalára, ott minden szépen, kifejtve megtalálható.

Távolról sincs vége, olvasson még

Awww! Két zuglói rendőr segített egy autóban vajúdó nőnek

2017. május 10., 20:56 Módosítva: 2017.05.11 15:59
5

Fedák András őrmester és Rövid Péter őrmester nevét biztos, hogy egy életre megjegyezte az a pár, amelyik nekik köszönheti, hogy időben eljutott a kórházba. Az asszonynál ugyanis már az autóban, útban a kórház felé megindult a szülés.

Távolról sincs vége, olvasson még

Jól gondolja, füstölő metró miatt késik ma a munkából

2017. május 10., 08:25 Módosítva: 2017.05.10 10:44
4

Az utasok türelmét kéri a BKK, amiért már megint nem úgy közlekedik a metró, ahogy azt illene neki. A katasztrófavédelem azt írja, füstölt az egyik szerelvény a Nyugati téri megállónál, ami miatt a tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre. A műszaki hiba miatt a Deák Ferenc tér és az Újpest-Központ megálló között pótlóbusz szállította az utasokat.

Azért a múlt idő, mert alig egy perccel ezelőtt jelentette be Facebook-oldalán a BKK, hogy már minden a legnagyobb rendben, és utazhat tovább a földalatti járművel. Ettől persze a mai reggel már nem lesz sokkal jobb. Kollégánk arról számolt be, hogy iszonyú nagy volt a tömeg, és többen attól tartottak, hogy halálra fogják taposni egymást az emberek. Szerencsére ez nem történt meg. 

Meg van ön lepve?

 • 164
  Már nem is izgat, minden reggel úgy indulok el, hogy ma vajon hányszor rohad le a metró...
 • 115
  Szerencsére Maseratival járok, úgyhogy nem érdekel a metró.
 • 40
  Megszoktam, nem izgat.
 • 37
  Meg vagyok lepve teljesen, sose tapasztaltam még ehhez hasonlót.
 • 14
  Miért pont ma?????
Távolról sincs vége, olvasson még

Legelésző tevék és zebrák teremtenek afrikai hangulatot Kőbányán

2017. május 6., 14:19 Módosítva: 2017.05.06 19:35
1

Ne aggódjon, a klímaváltozás még nincs ennyire előrehaladott állapotban, csupán arról van szó egy vándorcirkusz táborozott le a Kőbánya alsó vasútállomás szomszédságában lévő parkban.

„Elég bajos, ahogy a tevék és zebrák legelésznek. De a kisgyereknek ki fogja elhinni, hogy biciklizés közben tevéket látott?”

– jegyezte meg kollégánk, aki a fotókat készítette.

Búcsúzóul már csak a KFT együttes vonatkozó slágerét szeretnénk a figyelmébe ajánlani, amitől ön is garantáltan afrikai hangulatba fog kerülni!

Távolról sincs vége, olvasson még

Rex kutyaotthon a felelős állattartásért

2017. május 5., 13:34 Módosítva: 2017.11.10 16:01
55

Hamarosan itt Felelős Állattartás Napja, ezért legyen jó gazdi ön is! Itt egy kis inspiráció.

Van értelme pálinkázni mozizáshoz? Kipróbáltuk

2017. április 30., 17:41 Módosítva: 2017.12.21 07:35
59

Egyedülálló kísérletre vállalkoztunk, ráadásul megkóstoltuk a céklapálinkát is.

Szinte lángol a flaszter a táncos lábú idős emberek talpa alatt!!!

2017. április 29., 15:11 Módosítva: 2017.12.21 07:35
34

A tánc világnapján egy óbudai  ároház parkolójában bácsik és nénik csörögnek. De nem ám csak úgy, céltalanul lötyögnek az idősek hölgyek és urak, hanem azért, hogy új világrekordot állítsanak fel. Hogy sikerült-e, arról még nincs infő, de az biztos, hogy

az egy színpadon Magyarországon egyszerre táncoló 85 év fölöttiek száma 15 fő volt,

továbbá

a táncolók életkora összesen 1376 évre jött ki.
Távolról sincs vége, olvasson még

Autóval a belvárosba május elsején? Inkább ne

2017. április 29., 12:49 Módosítva: 2017.04.29 19:39
10

Még mielőtt enyhe lefolyású idegösszeomlást kapna a jó hangulatú majálisozás közepette attól, hogy miért büntették meg/vontatták el az autóját vagy miért nem jut A pontból B pontba könnyedén, akkor előre felhívjuk a figyelmét, hogy mely környékeket kerülje el, ha autóval jár, és ha jót akar magának. 

Ahol nem állhat meg

2017. május 1-jén 8 órától 22 óráig

 • a Budapest, VI. kerületi Lendvay utca mindkét oldalán, a Dózsa György út és a Munkácsy Mihály utca között,
 • a Bajza utca mindkét oldalán az Andrássy út és a Szondi utca között,
 • az Andrássy út páros oldali szervízútján a Bajza utca és a Dózsa György út között,
 • Budapest V. kerületében a Pesti alsó rakparton a Markó utcai lehajtó és a Margit híd között.

Ami le lesz zárva

2017. május 1-jén reggel fél 10-től 10-ig

 • a Budapest VI. és XIV. kerületében, a Kodály körönd – Andrássy út (Hősök tere irányú forgalmi sávjai) – Hősök tere – Kós Károly sétány – Városligeti körút útvonalak.

2017. május 1-jén 18:45-től 20 óráig

 • a Budapest V., VI. és XIV. kerületeiben a Szabadság tér – Honvéd utca – Alkotmány utca – Bajcsy-Zsilinszky út – Podmaniczky utca – Izabella utca – Andrássy út – Hősök tere útvonalak.
 Kellemes majálisozást kívánunk szeretettel! 

 Forrás: police.hu

Távolról sincs vége, olvasson még