A tehetségkutató versenysorozat első szerelmespárja Galambos Dorina és Pély Barna volt, és bár a legtöbben nem sok reményt fűztek a szexorientált kapcsolathoz, egyelőre ők bírják a legjobban. Görög Zitának és Seres Attilának azóta már két gyereke is született, és szintén családot alapított Szabó Eszter és Kontor Tamás. Összegyűjtöttük a párokat az elmúlt öt szériából - egyik sem zárult szex és szerelem nélkül.

Galambos Dorina - Pély Barna

A Megasztár első szerelmespárja, Galambos Dorina és Pély Barna szinte azonnal összeköltözött, amint az énekesnő kiesett a versenyből. Az ítész és az versenyző kapcsolatáról egy ideig hangos volt a sajtó, köszönhető ez a szabadszájú, és gyaníthatóan nimfomániás énekesnőnek. "Az is előfordult már, hogy végigmaszturbáltam Barna mellett az utat, amikor nyaralni mentünk" – közölte az országgal-világgal Galambos, aki elmondása szerint szexuális étvágyát sokszor még az ugyancsak szexmániás Pély sem tudja kielégíteni. Az ex-megások egyszer egy divatbemutatón dugtak mindenki szeme láttára, majd a Viva Tv költözött be hozzájuk egy valóságshow erejéig. Azóta eltűntek a középpontból, csak fél füllel lehet hallani, hogy az esküvőt tervezik.

Görög Zita - Seres Attila

Szintén a legelső Megasztárban jött össze Görög Zita és párja, Seress Attila, feldúlva ezzel a tehetségkutató verseny koreográfusának házasságát. A verseny akkori műsorvezetője eleinte kézzel-lábbal próbálta cáfolni a híreket, miszerint egy nős pasi csapja neki a szelet, és csak a második szériában vallották be kapcsolatukat. Azóta kiderült, valóban az első Megasztárban kerültek egymással közeli kapcsolatba, „de akkor ez egy kiélezett helyzet volt, így is kiáltottak rájuk kígyót-békát, ezért jobbnak látták, ha nem mondják el.” Görög egyébként úgy véli, életük és gyerekeik a legjobb bizonyíték arra, hogy jól döntöttek.

Bartók Eszter - Molnár Ferenc Caramel

A Megasztár 2 alatt még mindkettőjüknek tartós kapcsolata volt, ezért csak lassan bontakozott ki a szerelem Molnár Ferenc Caramel és Bartók Eszter között. Az énekes annak idején úgy nyilatkozott a dologról, hogy amikor beköltöztek a Megasztár-házba, már egyből megérezte, hogy Bartókkal minden területen egy hullámhosszon vannak, de hogy szerelemről van szó, akkor tudatosult benne, amikor az énekesnő kiesett. A verseny győztese korábbi csaja előtt sokáig tagadta Bartókhoz fűződő érzelmeit, majd egy nap elköltözött. Az álompárként emlegetett megasztárosok végül három év után szakítottak, ennek okát azzal magyarázták, hogy kapcsolatuk végleg elfáradt.

Tóth Gabi - Bálint Ádám - Palcsó Tamás

A Megasztár 2 is termékeny volt szerelemben: Bartók Eszter és Molnár Ferenc Caramel után Tóth Gabi először Bálint Ádámmal jött össze, de ez a kapcsolat tiszavirág életűnek bizonyult. Az énekesnő nem sokkal később Palcsó Tamást szedte fel, minderről úgy fogalmazott: megnyugtatja a zárkózott és jó humorú fiú közelsége. A pár egy ideig se veled se nélküled kapcsolatban nyomta (egyszer azért vesztek össze, mert Palcsó egy bulin túl sokat ivott és megcsókolt egy másik lányt), aztán egy év után bemondták az unalmast. Szétválásukat azzal indokolták, hogy kihűlt a szerelem, és már csak barátként tudnak egymásra nézni.

Szabó Eszter - Kontor Tamás

Kontor Tamás akkor jött össze Szabó Eszterrel, amikor az énekes fotózásokra és ruhapróbákra kísérte versenytársát, hogy a vidékről jött lány nehogy eltévedjen Budapesten. Kontornak szintén volt kapcsolata a Megasztár 3 alatt, de amint Szabóval komolyabbra fordult a dolog, kidobta akkori barátnőjét. A párnak azóta már két közös gyereke is született, és két évvel ezelőtt már eljegyzésről is írtak a lapok, házasságról még nem érkezett hír.

Balássy Betty - Varga Feri

A Megasztár 3 második helyezettje és a tehetségkutató verseny vokalistája szerelmi történetéről több verzió is megjelent, az egyik szerint első pillanatra egymásba zúgtak, a másik szerint lassan és fokozatosan alakultak ki az érzelmek. Az addig példás életű apukaként sztárolt versenyző feleségét és két gyerekét hagyta ott Balássy miatt, sokan úgy vélik, ezért nyerte meg a versenyt Rúzsa Magdi több mint 30 százalékpontos szavazatelőnnyel. A verseny után a párt felkérték az Egy bolond százat csinál című film főcímdalának feléneklésére, majd 2007-ben megjelent első közös lemezük is, Ébredni valakiért címmel. Azóta is együtt élnek, és több lemezt is kiadtak.

Bencsik Tamara – Veres Ádám

Bencsik Tamara úgy érezte, előző párja nem hisz benne és nem tartja túl sokra, ezért szakított vele, amikor bekerült a Megasztár 4 döntőjébe. Túl sokáig nem volt egyedül, összejött a kulisszák mögött dolgozó fodrásszal, és nem sokkal később össze is költöztek. Kapcsolatukról a Mr és Mrs című vetélkedőnek köszönhetően olyan közérdekű információkat tudtunk meg, mint például, hogy heti három alkalommal pornóra alszanak el, illetve az énekesnő egyszer Veres Ádámot az M7-es autópályán vezetés közben fixálta orálisan. (Bencsik ezek után a Velvetnek hangsúlyozta, hogy a külső sávban haladtak, és pusztán három-négy percig tartott a dolog.)

Tolvai Renáta - Kállay-Saunders András

A Megasztár 5 döntőjének másik összeboronált párja, Tolvai Renáta és Kállay-Saunders András sokáig tagadta, hogy több lenne köztük, mint barátság, ám végül csak kiderült, hogy ennél komolyabb a dolog. „Nem tudom eldönteni, hogy ez szerelem-e, de valami van bennem” – vallotta be az énekesnő az Aktív vágatlan videójában. „Most igazából bekavar a Megasztár, és nem tudom az érzéseimet rendbe tenni, de igen” – magyarázta zavartan a kamerák előtt. A félvér megasztáros korábban úgy nyilatkozott erről a kapcsolatról, hogy ugyan a verseny alatt mindeddig szinte csak aludni volt idejük, Tolvai most számára a legfontosabb ember az életében.

Lakatos Yvette - Tóth Ádám

Tóth Ádám, az Adam's Comedy énekese legelőször az egyik középdöntőn hidalt le Lakatos Yvette-től, és bár kapcsolatuk szinte azonnal kitudódott, a pár csak a napokban állt a nyilvánosság elé azzal, hogy igen, alakulgat köztük valami. „Az volt, hogy egy napon voltunk a középdöntőn, a zenekarok lementek már korábban, és ott maradtunk megnézni, meg ugye vártuk az eredményhirdetést is” – magyarázta Tóth a Megamánia adásában. „Fenn ülök a vígszínházban a lelátón, Yvette akkor énekelte a Találkozást, és kikészültem konkrétan. Teljesen letaglózott, egyrészt mint énekesnő, és mint lány is. Amikor beköltöztünk a házba, nem gondoltam volna, hogy lesz valami, de mondhatom azt, hogy szerencsére alakul valami.” Az énekesnő szülei korábban nem nézték jó szemmel a bimbózó románcot, szerintük lányuknak inkább a versenyre kellett volna kizárólag koncentrálni. Lakatos azóta kiesett, a pár pedig azóta minden szabadidejét együtt tölti.