Amint azt a Facebook kutatói is megfigyelték, ahogy vált a pezsdítő tavasz az unalmas nyárba, úgy jönnek rá az emberek, hogy talán mégsem választottak maguknak annyira jól párt, amennyire ez az elején tűnt. Ennek megfelelően az utóbbi időben sorra szakítanak a hírességek is, általában békében, de van balhé és unalom is.

Görög Zitáék kihűltek

Görög Zita és Seres Attila még a második Megasztár ideje alatt jöttek össze, amikor a nő műsort vezetett, a férfi pedig a koreográfiával foglalkozott. Ahogy a kapcsolat elejét, úgy a végét sem verték nagy dobra, Seres már karácsony után elköltözött Görögtől, akivel két gyereket is összehoztak. Gyorsan kizárták az ilyenkor gyakran ott lévő harmadik felet, egyszerűen kihűlt a kapcsolatuk, mert Görög Zita nem tudta megadni Seresnek az általa áhított nyugalmat, ő pedig a romantikát hiányolta a munkába menekülő férfitól. “Tudtuk, hogy fontosak vagyunk a másiknak, de azt nem, hogy ez elég-e ahhoz, hogy az elkövetkezendő harminc évet is így éljük le együtt. Egymás után jöttek elő a problémák köztünk” - mondta a műsorvezető.

VV Anikó túl sokat féltékenykedett

Nádai Anikó egy évet bírt ki Istenes Bencével. Utóbbi szerint egyszerű eltávolodásról van szó, de Anikó azt is felhozta, hogy nehezen bírta a pasija körül legyeskedő nőket. “Egyelőre ezt a helyzetet nagyon meg kell szokni. Az volt a baj, hogy eltávolodtunk egymástól. Ő is sokat dolgozott, én is sokat dolgoztam. Ráadásul elég féltékeny típus vagyok, sokszor nem toleráltam a lányok közeledését. De ezt a dolgot meg elég nehéz feldolgozni, hogy ismert a párod, és látod, hogy rohamozzák a lányok. Végül közös megegyezés alapján szakítottunk, Bence már el is költözött. Nagyon szeretem még mindig, de úgy gondolom, nem véletlenül jutottunk el idáig. Szerintem már menthetetlen ez a dolog” - mondta a Velvetnek az egykori villalakó, hozzátéve, hogy barátságban váltak el. Istenes csupa dicsérő szót mondott Anikóról, szerinte ő volt az eddigi legtökéletesebb társa.

VV Attiláéknál nem volt szerelem

Már a villában is nagyon sokat kerülgették egymást, de csak az ötödik Való világ után teljesedett be VV Kinga és VV Attila románca. A kapcsolat nem tartott túl sokáig, mások dugipajtásokat is hosszabb ideig tartanak, elmondásuk szerint azért, mert túl nagy múltra tekintenek vissza. “Megpróbáltuk, együtt voltunk és szakítottunk, ennyi. Én még mindig nagyon szeretem őt, de nem ment. Annyira sok mindent történt együtt, hogy így mindkettőnknek könnyebb” - mondta Kinga. Attila állítása szerint egyszerűen csak nem volt szerelmes a szőke lányba.

Baricz Gergőék nem kommentálnak

A második X-Faktor párocskája még nem kívánja kommentálni a dolgot, de az biztos, hogy véget ért szigorú szülővel és sok munkával terhelt kapcsolatuk. Annyira nem meglepő a titkolózás, Baricz a Velvetnek is elmondta, hogy nem szeretne megélhetési celebbé válni. “Inkább a szakmai oldalam maradjon meg ahelyett, hogy hol voltam és hogy rúgtam be” - nyilatkozta korábban a Velvetnek az énekes.

Cristofelék verekedtek

A legkeményebb szakítása a Való világ másik párjának volt, akik megszámlálhatatlan alkalommal mentek szét és jöttek össze újra. A vége egy verés lett, ami jelenleg is futó ügy a rendőrségen. “Én nem csináltam semmit. Valóban felnyomtam a falnak egy kicsit a torkát, meghúztam a haját, és megpofoztam, a plüssállatának meg letéptem a fejét. Ezt nem kellett volna” - ismerte be bűneit Cristofel, aki ígéretével ellentétben mégis kereste Veronikát az ügy óta. Olyannyira, hogy ki akart vele békülni, és megmételyezte exe új kapcsolatát is.

Damu Rolandot megunták

A színészt nőverésért kapott bebörtönzése előtt két nappal dobta menyasszonya, akivel állítólag szintén durván bánt. Korábban arról volt szó, hogy megvárja a négy és fél éves börtönbüntetést, de a nőnél elszakadt a cérna: “Judit nem bírta tovább a bizonytalanságot, a rá nehezedő nyomást, Roland feszült idegességét. Bár megértette állapotát, hogy vőlegénye jogosan ideges, többször lelkére beszélt, erőt adva neki, hogy eltántorítsa öngyilkossági szándékától, de elfogyott az ereje. Most úgy érzi, nem képes tovább cipelni a párja miatt ránehezedő lelki és idegi terhet” - mondta az ügyről Damu ügyvédje, Ruttner György. Damu akkora pussymagnet, hogy azóta már lett is nője, akit a pszichiátrián ismert meg, és már a gyerekeket tervezik.