horoszkóp

Ki a hét lúzere? Győző, Schoberték, Damu, vagy Spears?

2007.08.19. 17:18
Mi a nagyobb lúzerség? Ha valakiről folyton kamu sztorik jennek meg, vagy ha saját maga gyártja a képtelenebbnél képtelenebb történeteket? Gáspár Győző a hazudozós vonalat erősíti, Britney Spears az őszinte és bevállalós hülyeségét, Schoberték pedig magyarázkodva mentenék a bizonyítványt, reménytelenül.

Győzike esete a Photoshoppal

Nem telik el hét anélkül, hogy a Gáspár család ne szolgáltatna legalább egy szaftos sztorit. Gondoljunk csak a vécében felcsinált lányra, a roma showman állítólagos szeretőjére, ésatöbbi, ésatöbbi. A legújabb fejlemény, hogy Gáspár Győző állítása szerint a Blikk meghamisította azt a címlapképet, melyen ketten szerepelnek feleségével. A vérig sértett celeb, aki éppen válni készül nejétől, személyesen ment be a szerkesztőségbe, hogy tisztázza a helyzetet. A valóságshow-sztár a Velvetnek adott roppant leleplező interjúban azért bevallotta, hogy néha ő is füllent egy kicsit.

Folytatódik a Sziget-kaland

Schoberték még mindig nem tértek napirendre az ominózus Sziget-túra felett. A fesztiválon készült videóért ugyanis kaptak hideget és meleget, sokan kritizálták őket a körséta alatt tett nyilatkozataik maitt. A fitnessházaspár a hét elején külön-külön reagált az eseményekre. Rubint Réka a Mokkában kommentálta a történteket, férje pedig egy nyílt levelet tett közzé a blogján. A helyzetet egyik se tisztázta. Folyt. köv, nyilván.

Damu Roland, a nők réme?

A hét elején egy lány azt állította, hogy a Jóban Rosszban sztárja telefonon és e-mailben perverz üzenetekkel, nemi szervéről készült képekkel zaklatja őt. A cikk megjelenése után más nők is jelentkeztek a Blikknél, hasonló vádakkal. Damu Roland - aki eljegyezte az Aktív egyik riporterét, Somogyi Dórát - mindezek ellenére mindent tagad. Ex-celebcsajai, Miló Viktória és Tóth Vera szintén kiálltak a színész mellett. Az énekesnő szerint Damunak elég nagy az egója, viszonylag hamar be is pöccen, de egy nőt soha nem tudna bántani.

Bódi Sylvi Hollywoodban

A modell, aki nemrég szakított pasijával, tanulásba fojtja bánatát, és beiratkozott a New York Film Academy magyarországi iskolájába, ahol színészetet tanul. A benti sikereken felbuzdulva részt vett a Jóban Rosszban című TV2-es sorozat szereplőválogatásán. A csatorna azonban egyelőre nem kér belőle, szemben a Viasat3-mal. Ha minden igaz, a szépségkirálynő egy készülő autós műsor zsűritagja lesz. Sőt, már Hollywoodból is kapott két ajánlatott.

Szex, pia, láthatás

Britney Spears hasonlóan termelékeny volt a héten, mint a Gáspár-família. Mióta novemberben benyújtotta a válókeresetet, egyre botrányosabb ügyekkel próbálja meg felhívni magára a figyelmet. Egy gond van csak, a balhék miatt könnyen elvehetik tőle két kisfiát, Sean Prestont és Jayden Jamest. Az énekesnő exférje, Kevin Federline pedig szorgalmasan gyűjti a tanúkat és bizonyítékokat. Íme Spears eheti termése: biszex kalandok, elégedetlen alkalmazottak, rokon a bíróságon, meztelen fotók a Playboyban.


Amy Winehouse, a rehabok új királynője

A brit énekesnő lassan hírhedtebb lesz, mint nagy elődei, Lindsay Lohan és Britney Spears. A Rehab című szám énekesnője nemrég hozzáment pasijához, aki már kapcsolatuk elején megcsalta, és szülei szerint drogokkal tömi lányukat. A barátok és a család unszolására Winehouse egy komoly túladagolás után végre bevonult elvonóra, ahol viszont csak pár napig maradt . A legújabb hírek szerint persze újra befeküdt, de senki nem tudja, hogy Winehouse ezúttal meddig bírja a józanságot.