horoszkóp

Havas Henrik nem hiába szólt be főnökének

2007.09.17. 21:05
Végre vége a nyári uborkaszezonnak, felpörögtek az események kis hazánkban. Bár még mindig Győzike az, aki futószalagon szállítja a sztorikat, az utóbbi pár hétben a TV2 sztárjai is kitettek magukért. Havas Henrik beszólt a vezérnek, Damu Roland felpofozta kolléganőjét, Azurák Csaba és Sváby András pedig megmutatta, hogy a szemüveges, öltönyös, komolykodós műsorvezetők is tudnak bulizni.

Bár a múlt héten Havas Henrik már megkezdte menetelését az első hely felé, a felfüggesztéssel járó botrány csak most érett be igazán. Annak ellenére, hogy a kereskedelmi csatorna megtiltotta a Tanár úrnak, hogy nyilatkozzon az ügyben, a második helyen landolt. Sikere némileg hatással volt legújabb könyvének főszereplőjére, Kelemen Annácskára is, aki a múlt héten még tizenharmadik volt, most viszont kilencedik.

Tarol a TV2

Havas Henrik

Az ominózus beszólás keltette botrány azonban nem csak a Tanár úrnak segített előbbre jutni az összesített listán. Azurák Csaba, aki Havas felfüggesztése után átvette a műsorvezető szerepét a Mokkában, háromszázharminchét helyet lépett előre. „Eszembe nem jut, hogy Havast valamilyen módon helyettesíteni próbáljam. Havas Henriknek nyilván megvan a maga habitusa, szakmai múltja és stílusa. Huszonöt év van közöttünk, más nyelvet beszélünk, másképp látjuk a világot. Nem utánozni szeretném, nem Havas Henrik utóda szeretnék lenni, hanem Azurák Csaba" – nyilatkozta lapunknak. A csatorna másik „sztárja”, Sváby András szintén profitált a Havas- és a Damu-féle botrányból. Az ex-Naplós ugyanis kereken kétszáznégy celebet utasított maga mögé. Persze az is lehet, hogy az Interaktív céges buliján bemutatott léggitározásnak köszönheti helyezését, bár kétségtelen, a buli nem emiatt marad emlékezetes.

A csalfa hegedűs és a szomorú szamuráj

Edvin Marton

És következzen most két zenész, akik bizonyára nagyon megosztják a közönséget. Bár az Edvin Marton nevével fémjelzett jeges revüműsor jég hiányában csúfosan megbukott, egy reptéri csók mégis meghozta a kívánt sikert, legalább is ami celeblistánkat illeti. Csűry Lajos, azaz Edvin Marton kétszázkettőt lépett előre. A legrejtélyesebb előrelépő címe Kozsót illeti meg. A hazai popszcéna gurujáról ugyanis mostanában alig lehet hallani. A legutóbbi információnk az róla, hogy egy állítólagos tartozás miatt beperelte egyik védencét, az azóta jobblétre szenderült Picasso Branch tagját, Rickyt. Ez a hír százkilencvennyolc helyet ér.

Túlzott önbizalom?

Debreczeni Zita

Furcsa módon celebjeink soha nem esnek vissza olyan ütemben, mint ahogy előrejutnak. Ez azonban bizonyára nem vigasztalja meg Debreczeni Zitát, aki száznegyvennyolc hellyel került hátrébb. A Bajkeverők című kamureality sztárja pár nappal ezelőtt hiába hangsúlyozta egy Velvetnek adott interjúban, hogy ő egy kreatív ember, ez nem hatotta meg az olvasókat. Lehet, hogy az a baj, hogy egykori modell túlságosan jó véleménnyel van önmagáról. "Én mindig imádtam rajzolni, kreatív gyerek voltam már akkor is. Tök jó képeket festettem, mindig imádtam, főleg ami a kreativitással kapcsolatos, és a fényképezés is az. Nyolc éve modellkedem, imádtam visszanézni magamat a képeken. Most viszont jó azokat a képeket is visszanézni, amiket én csináltam." Persze az sem kizárt, hogy Önök inkbb azért zárták a szívükbe, mert ars poeticája mellett azt se felejtette el közölni a világgal, hogy ő is megcsináltatja a mellét?

Ki érti ezt?

Komenda Mónika

Ezen a héten bizony csak a nőnemű hírességekre járt rá a rúd. Majka exnője után ugyanis Komenda Mónika, a Miss World Hungary döntőse bukott a legnagyobbat. A lány, aki idén már a Fősikolák és a Répce szépe versenyt is megnyerte, száztizennégy helyet esett vissza. Hasonló sorsa jutott Czifra Noémi és Dobó Kata is. Igaz, a gyermekét boldogan nevelgető műsorvezetőt csak nyolcvankilenc, Andy Vajna volt csaját pedig ötvenkilnec celebkolléga utasította maga mögé.

A pornós, a politikus és az amazon

Az olvasók közül ezen a héten ismét Frank Gun és Gyurcsány Ferenc nevére kerestek rá a legtöbben. A két férfi mögött pedig a meganő, Soma végzett.