horoszkóp

Ki a hét lúzere: megint Gáspárék vagy a tévedésből lelőtt színészek?

2007.12.23. 19:45
Megint elszaladt egy hét és mi megint összeállítottuk önöknek a lúzerlistát: terhes sztárhug, leeresztett felsőajak, kirabolt celebfeleség, lábra égett zokni, szuperbéna kézilabdázók, nikotintablettát reklámozó láncdohányos. Ki a leglúzerebb?

Sehol sem vagyunk, csúnyán lemaradtunk, a világ fejlettebb része elszaladt mellettünk, és így tovább. Nem, ez nem politikai elemzés, a celebvilág e heti teljesítményének rövid értékelése, a tények tükrében. Olvassa el és merengjen velünk együtt ön is a letűnt korok dicsőségén!

Hasít a külföld

Nézzük a heti termést, a teljesség igénye nélkül. Csodálatos időszakot él a Spears-dinasztia, mert Britneyhez - akit a héten kitiltottak a kedvenc szállodájából - felzárkózott kishúga, a tizenhat évesen teherbe esett Jamie Lynn, aki megtartja a bébit, sőt már az első fotóit is eladta rongyos egymillió dollárért, és a végén még férjhez is megy.

A láncdohányos Lindsay Lohan nikotintablettát reklámoz, Kate Moss ragyásodik az éjszakázástól, Michael Jacksonnak leeresztett a felsőajka, a brutális mellbőségű Jordan leesett a lépcsőről, Eva Longoria férje (aki másodállásban a világ egyik legjobb kosárlabdázója) 20 milliós kártérítést kér, mert hírbe hozták egy francia topmodellel.

Már ennyi is bőven elég lenne az összesített sikerhez, de messze még a finálé: Amy Winehouse életműve pompás darabokkal bővült a héten, Beckhamnét alig hangosítják ki a koncerteken (feltűnt, hogy nincs hangja), gyorshajtásért bevonták Lewis Hamilton jogosítványát, Jennifer Lopez rádöbbent, hogy a terhesség hízással jár.

Még itt sincs vége hányattatásainknak: Dannii Minogue nem tud edzeni a túl nagy plasztikmelleitől, Lily Allen terhesen is dohányzik, Tara Reid az összeesésig koplalt. Heti bónusz: tévedésből lőttek le színészt a luandai rendőrök. Szerkesztői megjegyzés: ez azért tényleg elég nagy lúzerség.

Magyar embernek magyar lúzert!

A fentiekhez képest szerény formát mutattak a magyar sztárok: Somló Tamás magára égette a zokniját, megalázták a Miss Bikini World magyar nyertesét, adminisztrációs baki történt a Pókerarcban, szegény Voksán Virág szellemet látott a ködben, Monique Covet szarrá fagy Skandináviában.

Lássuk, mi volt még említésre méltó: az ópiátelvonás tüneteit mutató Kelemen Anna zsírleszívását nem vállalták a sebészek, a mellplasztikázott modellfiút megmogyorózták egy divatbemutatón, Rogánné telefont vág az urához, ha ideges. Ennyi.

De mivel a tisztesség úgy kívánja, hogy a vetélkedőnek hazai nyertese legyen, meg amúgy is lejt a hazai pálya, szemrebbenés nélkül megbundázzuk a meccset és ezúton ajánljuk olvasóink szíves figyelmébe a Gáspár-klán heti bénázásait. A hírek szerint hétfőn láthattuk az utolsó Győzike-showt, már ha hinni lehet az érintetteknek ez ügyben, hiszen már a tavalyelőtti széria is az utolsó volt. Ez mind semmi ahhoz képest, hogy Bea asszonyt kirabolták a karácsonyi vásárlás közben, odalett 420.000 forint készpénz, a bankkártyák, a forgalmi, egy aranypénztárca és a slusszkulcs.

Heti magyar bónusz: a női kézilabda válogatott dicstelen szereplése. Az agyonsztárolt, éremesélyesnek kikiáltott "csapat" mélyen minden elvárás alatt szerepelt a franciaországi világbajnokságon.

Ez volt a hét, az Úr 2007. évének 51. hete. Holnap karácsony: ajándékok becsomagolva, a halászlé rendben? Ha igen, akkor kérjük, olvassa el a cikk címét még egyszer, és szavazzon úgy, ahogy a lelkiismerete diktálja.