Megérkeztünk július első hétvégéjéhez, ez pedig azt jelenti, hogy ismét heti hírösszefoglalóval készültünk azoknak a kedves olvasóknak, akiknek mostanában kevesebb ideje jutott a celebvilágra. Csokorba szedtük a hét legfontosabb híreit, legérdekesebb sztorijait, és persze azokat az anyagokat is, ahol a képeken volt a hangsúly.

Hírek!

A hét ezúttal szomorúan indult: Damian Hurley megszólalt édesapja öngyilkosságának kapcsán, édesanyjával, Elizabeth Hurley-vel együtt.

ByAlex húga ritkán beszél az életéről, de most így tett: Amarilla öt évvel ezelőtt költözött ki Angliába, mindössze hatezer forinttal a zsebében. Azóta sikeres művészi illusztrátor, főállásban pedig területi menedzser egy francia cégnél.

Pintér Adriennről is a héten derült ki, hogy hamarosan oltár elé lép szerelmével. Több, mint valószínű, hogy az általa posztolt Instagram-bejegyzés szövegében is erre utalt a műsorvezető.

A család-témánál maradva emelnénk ki Siát is: 44 éves ausztrál énekesnőről nemrég derült ki, hogy örökbefogadott két tinédzsert, egyiküknek pedig nemrég gyermekei születtek. Sia így kétszeres nagymama lett, de nem szeretné, hogy így hívják.

Szegedi „Fecsó” Ferenc és új párja, Kiss Vivien szintén előreléptek kapcsolatukban. Az üzletember bemutatta a lányt a szüleinek és a barátainak, illetve az első közös fotójuk is megjelent Fecsó Instagramján.

Will Smith és Jada Pinkett Smith már más oldalról közelítette meg a dolgokat - legalábbis ha hihetünk annak a 27 éves énekesnek, aki azt állítja, egy ideje már viszonyt folytat a nála 21 évvel idősebb színésznővel, amire maga Will Smith adta áldását.

Meghan Markle és Harry Windsor visszavonulásuk óta igyekeznek nyugodt életet élni, ám a média és a paparazzók továbbra sem partnereik ebben a tervben. Az egykori sussexi hercegi pár úgy döntött, könyvben mesélnek arról, hogyan élték meg a közös udvari életet, a szóban forgó életrajzban azonban újabb kellemetlenség íródott meg. Egészen pontosan az, hogy Markle Eugénia hercegnő esküvőjének napját választotta ki arra, hogy bejelentse a terhességét. Erről állítólag még Harry herceg sem tudott.

Adam Savage testvére ennél jóval komolyabb történettel állt elő. Az Állítólag... című tévésorozat producerét ugyanis húga nemi erőszakkal vádolja. Savage tagad.

Némileg könnyedebb vizekre evezve tennék említést az amerikai beauty-guruk szappanoperába illő drámázásáról, de valójában ebben a történetben is akad egy kellőképpen kemény szál. Egy Shane Dawson nevű Youtuber ugyanis a napokban az internetezők céltáblája lett, méghozzá nem is véletlenül. A férfi több alkalommal tett pedofil kijelentéseket, amelyeket hang -és videóanyag is bizonyít, emellett pedig rasszista megjegyzései sem tették népszerűbbé.

Hajdú Péter neve is felmerült a hét vége felé, ugyanis a Life Tv új vezetőjét ugyanis adócsalással vádolják. Állítólag  több, mint egymilliárd forintot vett fel két olyan cég számlájáról, amikhez papíron semmi köze nem volt.

Nagyjából ezzel egy időben röppent fel az a hír is, hogy Mihalik Enikőnek új kedvese van, amit a modell meg is erősített, valamint hozzátette, hogy hamarosan végleg visszaköltözik Magyarországra.

Ma pedig a Quimby is meglepő, és a rajongók számára igencsak fájó bejelentést tett. A zenekar idén már nem koncertezik többet, ugyanis a frontember, Kiss Tibor úgy érzi, pihenésre van szüksége, ezért terápiás céllal visszavonul a nyilvánosság elől 2020 végéig - szúrta ki a Blikk.

Következzenek a látnivalók!

Ben Affleck barátnője igencsak kitett magáért, már ami az ízléses villantózást illeti. Ana de Armas olyan aprócska bikinifelsőt húzott, ami voltaképpen csupán cenzúraként szolgál, de a lényegen kívül nincs olyan, amit ne engedne láttatni.

Cikkeztünk viszont egy Teagan Kaye nevű hölgyről, aki már nem volt ennyire szemérmes. A szendvicsárusból lett Instagram-modell meglehetősen bejön a képmegosztón való fehérneműben pózolás, ugyanis akár napi egymilliót is megkereshet a posztjaival.

Heti meghökkentőként következzen egy ausztrál modell, aki ugyan már elmúlt 56 éves, mégis úgy fest, akár egy huszonéves. Elle Macpherson elmondása szerint nem aggódik az öregedés miatt, amit lássuk be, ilyen külcsínnel egyszerű kijelenteni.

Képes anyagaink közül ajánljuk továbbá a Tommy Lee házát bemutató lapozgatót. A rocksztár akár 300 milliót is bukhat az említett luxusvillán, amiben bizony semmin sem sprórolt.

Celebmentes övezet...

Most, hogy az aktuális sztárhírekből már naprakész, következzenek a hírességeket mellőzős, zórakoztató anyagaink. Olvasóink nagy érdeklődéssel fogadták azt a cikkünket, amely egy hármaspár életét mutatja be. Eleinte ketten voltak, de aztán úgy döntöttek, keresnek egy harmadikat is. Elmondásuk szerint mindketten beleszerettek a nőbe, de nem csak emiatt érdekes a szóban forgó szerelmi háromszög.

Cukiságrovatunk legcukibb lapozgatójában lakodalmi alpakákról írtunk. Egy német pár ugyanis nem galambokkal kívánta romantikussá tenni az esküvőjét, hanem alpakákkal, egy alpakafarmon!

Végül, de nem utolsó sorban egy szintén izgalmas, és dögös anyaggal búcsúznánk önöktől. Lapozzák hát végig, hogyan látta a futurisztikus fehérneműket és a szexuális forradalmat annak idején egy női fényképész!