horoszkóp

Ki a hét lúzere? Pákó, aki rühelli a lakodalmast?

2007.09.02. 20:50
Nehéz lesz a döntés. Mi lehet cikibb? Ha a mulatóskirályról kiderül, hogy előbb megy el technóbuliba, minthogy mulatóst hallgasson, ha valaki saját bevallása szerint édi-bédi topánokat hordoz a génjeiben, vagy ha kutyatartásra alkalmasnak nyilvánítanak, miközben üldöz a gyermekvédelmi hatóság.

Fekete Pákónak általában nem kell a szomszédba mennie segítségért, ha égetni akarja magát, a héten viszont barátnője, Ágica segített neki ebben. Amikor a védelmére kelt, hogy tisztázza őt a vádak alól, miszerint "űber ciki formának" tartaná a mulatóskirályt, a nagy védekezésben lebuktatta a hazánkban egyedülálló műfajt teremtő előadóművészt. Meggondolatlan és veszélyes kijelentése miatt rajongók ezreinek a szívét törheti össze Ágica. Nemcsak az derült ki, hogy Pákónak sokkal selymesebb a bőre, mint Ágicának, hanem az is, hogy pusztán a megélhetés miatt játszik mulatóst. Pákónak ugyanis inkább a techno és a rap felé húz a szíve.

Jó eséllyel pályázik a hét lúzere címre Zalatnay Sarolta is, aki perből perbe keveredve, egy újabb kifizetetlen kölcsön rémét koncerttel próbálja elhessegetni - a tizenkétmilliós tartozást ugyanis koncertbevételből finanszírozná az énekesnő. Aki nem szeretne végignézni még egy "Cini utolsó napjai a börtönbe vonulás előtt" témájú valóság show-t, mindenképp menjen el a koncertre, vagy ha nem is megy el, legalább annyi jó érzés legyen benne, hogy megveszi a jegyet!

Klikk!

Cini és Pákóék is erős versenytársat kaptak a "csibész" Garami Gábor személyében, aki kétségbeesetten hajkurássza a nőket. A Danubius Rádió műsorvezetője egy feljelentőnk jóvoltából lebukott azzal, hogy a Lovebox internetes társkeresőjében vadászik a csajokra. Úgy tűnik, neki tökmindegy milyen, csak nő legyen: tizennyolctól harmincötig, és 45-70 kilóig bárki jelentkezhet Garaminál. Saját megfogalmazása szerint ez inkább azt jelenti, hogy valójában "meghal a nőkért". Azt sem átallotta bevallani, hogy imád "ágyba bújni" velük, és saját bevallása alapján lépten-nyomon leszólítja a csajokat az utcán, piros lámpánál, közértben, bárhol. Úgy néz ki, senki sincs biztonságban, csak az, aki 40 éves és ugyanennyi kiló.

Orosz Barbara színésznő-műsorvezetőről is figyelemre méltó dolgokat tudtunk meg. Többek között azt, hogy Leóval "hivatásszerűen elkövetett kéjelgést" folytat a partikon, ruhácskákat és édi-bédi topánokat kódolták a génjeibe, Friderikuszt félistenként tiszteli, valamint az agya egy óriási szivacshoz hasonlatos, mert csak úgy szívja magába a sok élményt. A tények magukért beszélnek.

Külföldi fronton is akad bőven említésre méltó celeb. Ilyen például Madonna, aki teljesen rákattant a vitamininjekciókra, ami nem újdonság, viszont az igen, hogy már a táncosai seggét is B12-vel löveti. Rajta kívül még sok celeb hisz a vitamininjekció varázslatos erejében. Így van ezzel például a zavarodott Britney Spears, vagy a drogfüggő Lindsay Lohan is, akik szintén jó eséllyel pályáznak a hét lúzere címre.

Spears azzal került fel a listára, hogy miközben üldözi a gyermekvédelmi hatóság és folyik a válópere, az legalább kiderült, ha jó anya nem is válik belőle, legalább kutyatartásra alkalmas. Lohan igazából kezd unalmassá válni örökös leszokási kísérleteivel, de azért legutóbb képes volt egy kis színt vinni a rehabos sztorik szürkeségébe. Ezúttal nem várta meg az elvonó utáni első napot a drogozással, inkább már a helyszínen szétcsapta magát, majd a zuhanyzóban szexelt egy rehabos társával. Az már csak hab a tortán, hogy emiatt az egész családja összekapott, alkoholista és pénzéhes anyukája és drogos apukája a nyilvánosság előtt ócsárolta egymást Perez Hilton közreműködésével.