Ha túl sűrű volt a hétköznapja, és véletlenül nem lett volna ideje megnéznie a Velvetet minden nap, jó hírünk van: ezentúl minden szombat reggel összefoglaljuk, miről maradt le! Összeállításunkban a hét legfontosabb, legérdekesebb és legviccesebb híreit találhatja meg egy helyen. 

A hét hírei

  • Kezdjük is mindjárt talán Rogán Cecíliával, aki egy fotót tett közzé magáról és az illetőről, akinek képében rátalált a szerelem, de eddig csak térdtől lefelé volt látható az Instagramján.

Pintér Ada  is nagy feltűnést keltett Instagramon, ő éppen azzal, hogy leleplezte, hogyan lehet csalni a fotókkal. 

Hódi Pamela életéből meg úgy tűnik, pont, hogy a szerelem kopott ki, vőlegényével ugyanis nagyon elhidegültek egymástól, már a szakítás gondolata is felmerült a nőben – ez valamiért elképesztően érdekelte olvasóinkat, úgyhogy utólag fontos hírré minősítettük. 

Végül egy igazán ígéretes sztori: Kiszel Tünde boldogan tette közzé közösségi oldalán, hogy lánya, Hunyadi Donatella szerepel az olasz Vouge-ban, kár, hogy Kajdi Csaba szerint pont miatta nem könyvelhet majd el ennél nagyobb sikereket a 18 éves lánya. 

Mary-Kate Olsenben nemcsak felmerült a válás gondolata, be is adta a válókeresetet, csakhogy a különválás a férjétől nehezebb lesz, mint gondolta volna, ugyanis a koronavírus miatt a New York-i bíróság jelenleg nem foglalkozik az ügyével. Pedig sürgős lett volna neki.

Ugyancsak szomorú hír, hogy Gábor Zsazsa utolsó férjét hajléktalanok támadták meg esti sétája közben, kórházba kellett mennie, ahol megműtötték.

Mielőtt még rossz kedve lenne, hadd vidítsuk fel Katy Perry első gyermekének ultrahangképével, amin kislánya legalább annyira vagányan viselkedett, mint anyja, aki egyrészt nem titkolja, hogy nagyon megviselik a terhesen karanténozás reménytelen pillanatai, másrészt művészi, hangulatos klipben ruhátlankodik.

És ha már az utódoknál tartunk: Gryllus Dorka 47 évesen vár babát. 

Végül hadd említsük Kanye Westet is, aki nem biztos, hogy érti, mi a testőr koncepciója, és erről pont az egyik volt testőre beszélt a sajtónak.

A hét legérdekesebb sztorijai

  • És ha már szépség: Marilyn Monroe szépségápolási rutinjáról is írtunk, mert magyar bőrgyógyásza instrukciói egy múzeumi kiállítás anyagába kerültek. Cikkünkből az orvos, László Ernő életét is megismerheti egy kicsit, érdemes!
  • Ezen a héten sem maradtak interjú nélkül olvasóink, ezúttal egy generációkutatóval beszéltünk többek között arról, miért van egyre több olyan pár, akik között viszonylag nagy a korkülönbség. 

Kép, kép, kép!

Lapozgatóból is bőven jutott a hétre, szóval ha nem annyira olvasna, inkább nézelődne, akkor azt is lehet.