horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Választania kellett a felesége és downos újszülött fia között

2015. február 7., 12:52 Módosítva: 2015.02.08 14:09
20

Az alábbi sztorival többek között a Buzzfeed támadja mindenki könnyzacskóit és empátiáját: egy nem mindennapi szituációról van szó, amiben egy férfinak nehéz döntést kellett hoznia. Samuel Forrest Új-Zélandról származik, de a felesége örmény, és ők ketten Örményországban tartózkodtak most január 21-én, amikor a feleség, Ruzan Badalyan megszült. Forrestéknek kisfiuk lett, ám az orvosok hamarosan arról tájékoztatták a szülőket, hogy a kis Leo Down-szindrómás. Nem igazán derül ki, hogy férj és feleség hogyan jöttek össze és hogy a világ két ellentétes vége (azaz kettejük szülőországai) közül miért Örményországot választották a letelepedéshez, de állítólag Örményországban enyhén szólva nem úgy állnak hozzá a fogyatékos gyerekekhez, mint nyugaton.

enhanced-1686-1423199030-23
Fotó: gofundme.com
Távolról sincs vége, olvasson még

Nocsak, micsoda híresség pályázik bejutni a bugyimba

2015. február 6., 18:13 Módosítva: 2015.02.09 08:51
30

Történetem megírásán sokat gondolkodtam. De végül mégis arra jutottam, hogy megosztom veletek, mert őszintén kíváncsi vagyok, hogy kik járhatnak még a cipőmben. Nem is az alábbi eset kapcsán, hanem konkrétan az adott emberrel kapcsolatban. Aki amolyan magyar Charlie Sheen. Nyilván nem fogom megnevezni az illetőt, de úgy vélem, a neve nélkül is felismerhető lesz az esetlegesen érintettek számára” – egy nagyon titokzatos levelet kaptunk a napokban, a feladót természetesen nem Dórának hívják, de itt most ez lesz az álneve.

Az ő történetében fontos szerepet kap egy férfi, akinek nem adtunk álnevet, viszont Dóra annyit elárul róla, hogy híres és kapcsolatban él. Természetesen soha nem fogjuk tudni ellenőrizni, hogy Dóra története tényleg így megtörtént-e, és ha igen, ki a másik főszereplő – ez egy ilyen műfaj. Találgatni nyilván lehet, de valószínűleg nem érdemes. Mindenesetre ha önnek is volt már románca egy hírességgel, kérjük, írja meg a Randiblog e-mailcímére, hogy zajlott!

Távolról sincs vége, olvasson még

Undorító bosszút állt a csaján a leghiúbb brit

2015. február 5., 17:17 Módosítva: 2015.02.07 08:56
40

Matt Dunforddal eddig kétszer foglalkoztunk a Velveten: először is tavaly megírtuk a Kockahas blogban, hogy milyen gyönyörűséges is ő, és hogy mennyi pénzt és energiát fordít tökéletes külsejére. Másodszor az év végi összesítésben került elő, önöknek ugyanis nem tetszett Dunford annyira, mint amennyire ő tetszik saját magának: nézőink beszavazták az év 3 legvisszataszítóbb férfija közé. Ezek után nem maradhat ki az a hír, hogy ez a Nagy-Britannia leghiúbb férfijának kikiáltott személy bíróság előtt volt a héten, és el is meszelték. Aki azt sejtette, hogy ezzel a pasival valami nagy gáz van, annak igaza volt.

Távolról sincs vége, olvasson még
 • Fingott a vonaton, megtetszett egy pasinak

  2015. február 5., 16:02 Módosítva: 2015.02.07 08:51
  194

  Egy Imgur-felhasználó szerint ez a hirdetés így megjelent a brit Metró újságban:

  Fotó: Imgur

  Azaz:

  A szőke, piros esőkabátos lánynak a Mountain Ash vasútállomásról. Körülnéztél, hogy meghallotta-e valaki, hogy szellentettél. Összemosolyogtunk. Kávézunk?

  Ezt egy „Menő bundesligafrizurás srác” küldte be az újságnak SMS-ben. Az nem derül ki egyértelműen, hogy a lány tényleg a vonaton fingott-e vagy lent az állomáson, de reméljük, hogy az első, mert az valahogy viccesebb. Borzasztóan szeretnénk tudni, hogy a lányhoz eljutott-e az üzenet, a hirdetést feladó fiatalembernek meg nagyon ajánljuk ezt a cikket a Dívány archívumából.

  A pasivadászatnak ezzel a fotóval vége

  2015. február 4., 16:45 Módosítva: 2015.02.05 14:20
  37

  A fenti fotót a Buzzfeeden találtuk – gyakorlatilag egy esküvői meghívóról van szó, de már eddig is sokezerszer annyi emberhez eljutott, mint ahányan ott lesznek majd a lakodalomban. A dátum a képen is látható, közvetlenül az alatt a felirat alatt, aminek a magyar fordítása ennyi: „A vadászatnak vége!”

  A poén azért különösen ütős, mert a hely, ahol menyasszonyt fényképezték, a hölgy családjának saját birtoka Oregon államban. A sztori egyetlen kevésbé menő részlete az, hogy a lány és kedves famíliája valóban szoktak is vadászni ezen a területen, méghozzá jávorszarvasokra. Most, hogy a pasivadászatnak vége, esetleg az állatokat is békén hagyhatnák egyszer s mindenkorra. De még ne kattintson tovább, alább egy még nagyobb szuperséget láthat.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  25 éves a Pretty Woman! Itt 27 milláért nosztalgiázhat

  2015. február 3., 20:06 Módosítva: 2015.02.04 09:29
  4

  Most márciusban lesz 25 éve, hogy a mozikba került a Pretty Woman, ami egyrészt berobbantotta Julia Roberts karrierjét, másrészt minden idők egyik legsikeresebb romantikus vígjátékává vált. Ha ön erre a posztra kattintott, nyilván ön is látta és szereti a Pretty Womant, és amennyiben tényleg így van, akkor van egy szuper hírünk: a Jezebel talált önnek egy remek ajánlatot!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ha ez nincs kitöltve, azt jelenti, szexpartnert keresek

  2015. február 2., 16:32 Módosítva: 2015.02.03 16:04
  13

  Még mindig az egyedülállók táborát erősítem,  és ezen az sem segít, hogy egy  jó ideje visszahúzódtam a nyilvánosság elől. Nem járok társaságba, szórakozni, szóval esélyem sincs arra, hogy ismerkedjek.  De valahogy ez nem is volt kardinális kérdés egészen addig, amíg el nem kaptam ezt a remek kis influenzát és egyedül szenvedtem otthon. Kicsit kellemetlen, hogy senki nem nyitja az emberre az ajtót, amikor lázasan vergődik az ágyban.  Akkor eldöntöttem, újrakezdem. Ismerkedni fogok. És ugyan hol máshol?! Nyilván a nagyon népszerű Tinderen próbáltam szerencsét. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Addig nem élveztettem el, amíg nem kérte alázattal

  2015. február 1., 18:44 Módosítva: 2018.04.19 11:31
  7

  Nagy örömmel olvastuk férjemmel a 2014.12.30-án írott cikket. Végre, végre, végre ki vannak mondva, le vannak írva természetes, evidens, mégis évszázadok óta erőszakkal, dogmatikusan elnyomott dolgok! A cikk több párhuzamot is mutat saját életünkkel, életvitelünkkel, bár nálunk a sorrend fordítva alakult, nem úgy, mint Dávidéknál” – a mai posztban olvasható levél beküldőjének az Imogén álnév jutott. Imogén arra a cikkre hivatkozik, amiben egy olvasónk, Dávid azt írja le tippként egy szexmentes kapcsolatban élő olvasónknak, Szilárdának, hogy esetleg próbálják ki a nyitott házasság egy fajtáját.

  Arról van szó, hogy a nőnek több szexuális partnere is van, de nem a férje háta mögött, hanem az ő beleegyezésével, sőt, akár egyenesen az ő orra előtt. Imogén lefegyverző őszinteséggel írja le, hogy ő és férje hogyan jutottak el idáig, örülünk, hogy néha ilyet is van alkalmunk közzétenni a Randiblogon. Ha van hozzáfűznivalója vagy saját tapasztalata, kérjük, írjon nekünk ön is e-mailt!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  A főnököm csaja lettem, és ez a munkahelyen nyílt titok

  2015. január 31., 16:09 Módosítva: 2018.09.22 17:12
  53

  Újabb könnyfakasztó sztorim van...” – ezzel kezdődik az alábbi beszámoló, és igen, a mai levél beküldője tavaly már szerepelt egyszer a Randiblogban. Az övé volt az egyik olyan sztori a sok közül, amiben olvasóink egy-egy munkahelyi kapcsolatot írtak le. A hölgy ezúttal a Marcella álnév alatt fog szerepelni, és most arról mesél, mennyiben változott meg a helyzete az idő előrehaladtával, főleg amiatt, hogy immár a kollégái is kezdenek tisztában lenni a helyzettel. Ön hogyan viselkedne egy ilyen helyzetben? Mit tenne a kollégák helyében? Várjuk továbbra is a leveleket, kérjük, írjon ön is a Randiblog e-mailcímére, ha van véleménye vagy saját tapasztalata!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Annyi nőm volt, hogy egy csuklós busz simán dugig lenne

  2015. január 30., 17:44 Módosítva: 2015.01.31 09:02
  1

  Még mindig folyamatosan érkeznek a levelek a Randiblog új e-mailcímére egy két héttel ezelőtti poszttal kapcsolatban, de most már nem várunk tovább, hanem összeszedtük az eddigi legérdekesebb, legfurább és/vagy legjellemzőbb válaszokat. Az eredeti levél beküldője Antal, egy fiatal srác. Ő nemrég összejött egy lánnyal, de kiderült, hogy a lánynak volt már korábban egy barátja Antal előtt.

  Antal ahhoz kért segítséget, hogy hozzá tudjon szokni ahhoz a tudathoz, hogy barátnőjének bizonyos szempontból nem ő az egyetlen. De érdemes inkább visszakattintani az eredeti levélhez, Antal ennél sokkal jobban fogalmazta meg, hogy pontosan milyen kérdések merültek fel benne. A kérdésekre néhány olvasónk válaszát alább találja – ön mit mondott volna? Természetesen továbbra is várjuk a leveleket, írjon ön is!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Tudja, melyik titkos celebpár állítólagos himnusza ez?

  2015. január 30., 15:50 Módosítva: 2015.01.30 16:24
  2

  Fent hallható az Uncover című dal, ami Svédországban pár éve gigasláger volt. Az énekesnő fiatal, gyönyörű és Zara Larssonnak hívják, a hangja nagyon hasonlít Rihannáéra, stílusa pedig Adele-ére, ami azért egy elég nyerő kombináció. Ez a dala egy titkos szerelemről szól olyan fülbemászóan, hogy az már szinte világrekord, úgyhogy most a jelek szerint Larsson lemezkiadója megpróbálja Svédországon kívül is sikerre vinni ezt a számot. A kampány részeként új videót kapott a szám a Vevón a múlt héten, ez látható fent.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Van, akinek bejön, hogy extrémválogatós pasizáskor

  2015. január 29., 18:14 Módosítva: 2015.01.31 09:46
  21

  Kétféle megközelítése van a párkeresésnek. Az egyik szerint a boldogsághoz kompromisszumokat kell kötni, és reális elvárásokkal kell nekiindulni a kutatásnak, merthogy aki nem egy Brad Pitt, az ne vágyakozzon egy Angelina Jolie-ra, mert csak kudarcélmények sorozata lesz a végeredmény, nem szerelem. De úgy is neki lehet indulni az egésznek, hogy én a legjobbat érdemlem, ebben az egy dologban kompromisszumoknak helye nincs, illetve a második legjobb sosem lehet elég, ahogy a költő mondja. A Jezebelen jött szembe bizonyos Amanda Lauren, aki az XO Jane nevű website szerzője, és aki pontosan ebbe a második kategóriába tartozik.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Tudja, hogy ezek már hány éve házasok?

  2015. január 28., 17:01 Módosítva: 2015.01.30 08:53
  43

  Nemrég olyan a párokat mutattunk, akik most értek el kapcsolatuk hetedik, általában problémásnak bizonyuló évéhez. Ebben a kvízben most azokat a hírességeket vesszük elő, akik ezen azért már sikeresen túl vannak – igen, ilyen is van, még a celebek között is. Ezúttal azonban kvízt csináltunk a fotógyűjteményből, azaz a képek alatt mindig azt kell megmondania, hogy az adott pár hány éve házasodott össze.

  Az egyszerűség és főleg az egyértelműség kedvéért nem a megismerkedés dátuma számít vagy az, hogy mikor jöttek össze, hanem a hivatalos esküvő dátuma. Egyszerűnek tűnik a feladat? Hát szerintünk nem lesz az, mivel jó rövid gondolkodási időt hagytunk a kérdésekre, viszont a négy válaszlehetőséget mindig 10-10 év választja el egymástól.

  Nagyon híres celebpárokat mutatunk. Találja el, hány éve mondták ki az igent!

  Sajnos nem sikerült :(
  Kérjük próbálja meg újra.
  Indulhat a kvíz »

  Az első randi vicces fotója és a következmények

  2015. január 27., 17:01 Módosítva: 2015.01.28 14:06
  25

  Ezen a képen egy kanadai pár látható, Mike és Amy MacMillan. 19 és 17 évesek voltak, amikor ez a vicces fotó készült 1994-ben, és ez volt az első randijuk, méghozzá a Niagara vízesésnél.

  Teljesen jól indul ez az év, mert ez már a második hét zsinórban, hogy egy olyan párt mutathatunk, akik tizenévesen jöttek össze, és aztán évtizedekre együtt maradtak. MacMillanékkel is ez történt ugyanis: a fenti fotózós randi ugyanis olyan jól sikerült, hogy a fiatal pár a mai napig együtt van, csak már nem annyira fiatalok.

  Mostanra összeházasodtak, beutazták a világot és született két kisfiuk. És igen, nemrég volt húsz éve, hogy ez az első randis fotó elkészült. Úgyis menőség most a régi fotók újrafotózása, úgyhogy úgy döntöttek, ők is fényképezkednek még egyszer westernszerkóban, hogy megünnepeljék, hogy két évtizede jöttek össze. Az eredmény alább látható, kicsit kevésbé szexi, mint az eredeti, de szerintünk így is szuper.

  Kommentálná? A Facebookon tegye!

  Csalja a férje, de kapnak évi 15 millát a brit államtól

  2015. január 26., 17:37 Módosítva: 2015.01.27 12:54
  74

  Ebben a posztban Cheryl Prudhamet és családját mutatjuk be önnek. Ez az angol nő 32 éves, és van egy 30 éves férje (Robert), meg 11 gyereke. Eddig tízszer szült, egyszer ikreket, és most megint terhes, értelemszerűen a tizenkettedikkel. Szép a nagy család, csak nagyon sokba kerül, ráadásul most válás fenyegeti. Még szerencse, hogy a gondozóként 20 órában dolgozó szülőket az állam évi 15 milliónak megfelelő összeggel segíti ki, de ők mégse maradnak tovább együtt a férj folyamatos hűtlensége miatt.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Majd kialakul? Egy francokat!

  2015. január 25., 19:23 Módosítva: 2015.01.26 08:27
  22

  Most olvastam én is a társkeresős sikersztorit, és csatlakoznék én is eggyel, illetve a tapasztalatokkal, tanácsokkal” – Témisz álnév alatt közöltünk hét nagyon jó gyakorlati tippet a társkereséshez még a hónap elején. Most megtoldjuk ezt további hat tanáccsal, ezeket egy Henriett álnevű olvasónktól kaptuk. Henriett nem csak úgy a levegőbe beszél: öt év keresés után ő is az interneten találta meg a szerelmet. Érdemes figyelmesen elolvasni, amit ír – ön egyetért? Hozzátenne még valamit? Van, amivel vitatkozna? Kérjük, küldje be nekünk ön is a véleményét és/vagy tapasztalatait! A Randiblog e-mailcíme új, ne felejtse!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Feltételeztem, hogy minden férfi ezért van fent a társkeresőkön

  2015. január 24., 17:33 Módosítva: 2015.01.26 10:20
  6

  Ez a blogbejegyzés arra késztetett, hogy megosszam a mi történetünket is, hátha segít másoknak reményt adni. Mind a 7 tipp telitalálat, jó, hogy megszületett ez az összeállítás!” – ön tudta, hogy van olyan keresztnév, hogy Oxána? Eddig mi se, de a mai posztban közzétételre kerülő olvasói levél beküldőjének pont ezt az álnevet dobta a gép, őrület. De illik is ehhez a történethez a különleges keresztnév, mert Oxána ugyan szintén az internetes társkeresés buktatóiról és kudarcairól ír, a végén egy teljesen meglepő és ritkán hallott fordulatot vesz a sztori, a bevezetőből egy kicsit sejteni lehet, hogy milyet. Ha önnek is van egy hasonló története, mint Oxánának, kérjük, írjon nekünk! Nemrég lett új a Randiblog e-mailcíme, de azért a régit is nézzük még hébe-hóba!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Az én képeimet bitorolhatják csajozós célra a gyökerek

  2015. január 23., 17:13 Módosítva: 2017.07.25 15:08
  14

  Én erre a levélre reagálnék egy kicsit, Genovéva fantázianévvel ellátott szerzőtől” – írja egy újabb olvasónk, akit pedig ezennel a Rajmund fantázianévvel látunk el. Genovéva pasizásai történetét küldte be nekünk, és a levélből úgy tűnik, hogy lehetetlen egy normális férfit kifogni. Ugyanez a tapasztalata Rajmundnak is a nőkkel, pedig azt mondja, a külsejével aztán nincs probléma. Akkor talán az a gond, hogy Rajmund még nem elég öreg? Önnek mi a tapasztalata, hogyan vélekedik a témáról? Írjon nekünk ön is, a leveleket most már a Randiblog új e-mailcímére várjuk, de persze ha véletlenül a régire ír, azt is megkapjuk!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Egy napon születtek, 38 éve házasok

  2015. január 22., 17:17 Módosítva: 2015.01.23 20:02
  39

  Nem gyakran, de néha azért mi is megengedünk magunknak egy kis vegytiszta, cinizmusmentes romantikát. A mai sztori például egy szép véletlenekkel megspékelt, de egyébként teljesen szokványos szerelmi történet – igen, még a mai világban is van olyan, hogy valaki az első szerelmével éli le az egész életét. Csak ez a pár annyira az egész életét együtt élte le, hogy egyszerre, egy napon, egy kórházban, egymás mellett születtek. Mindez Angliában, Exeterben történt, 1955. január 26-án.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Újabb megoldás azoknak, akik szégyellik, hogy nincs csajuk

  2015. január 21., 18:29 Módosítva: 2015.01.22 16:00
  5

  A Gawkeren látjuk, hogy még csak tesztverzióban ugyan, de beindult az Invisible Girlfriend nevű szolgáltatás. Annyiban meg vagyunk lepve, hogy mi azt hittük, hogy ez a lufi már rég kidurrant, de úgy látszik, mégiscsak felfújta valaki újra. Amikor legutóbb arról volt szó, hogy hajadonok, illetve főleg agglegények hogyan csinálhatnak úgy, mintha lenne pasijuk/csajuk, akkor még egy facebookos megoldás volt aktuális, és őszintén szólva nem világos, hogy az új, mobilappos verzió mennyiben jobb a közösségi oldalon folytatott cselszövevénynél. De nézzük kicsit pontosabban, hogy miről van szó.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Nagyon ráfázott a szabadtéri szexre

  2015. január 20., 17:11 Módosítva: 2015.01.21 18:34
  3

  Ha az embernek van egy csomó adóssága, de legalább vicces/extrém a sztori, ahogy felhalmozta, akkor jó ötlet a történettel és pár fotóval megkeresni a brit újságokat, akik valószínűleg adnak érte annyi pénzt, hogy legalább az első törlesztőrészlet összejöjjön belőle. A fotókon látható Peter Cousins brit, 55 éves és 250 000 amerikai dollár adóssága jött össze, ez kb. 70 millió forint. Reméljük, tényleg élvezte azt a kis szabadtéri szexet, ami miatt most fizetnie kell – azt nyilatkozta, semmit sem bánt meg.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  A meztelen torta az új esküvői trend

  2015. január 19., 17:13 Módosítva: 2015.01.20 16:37
  97

  Az esküvőkben lenyűgöző, hogy egy csomó mindent szigorú hagyományok diktálnak velük kapcsolatban, úgyhogy amin variálni lehet, azt viszont roppant szeszéllyel váltogatják a házasulandók az éppen aktuális trendek szerint. Most egy olyasmiről van szó, amiben semmi új találmány nincs, mégis Amerikában már 2014 egyik legmenőbb esküvői trendjének számított, úgyhogy az idei szezonra valószínűleg már hozzánk is rendesen begyűrűzik majd. A neve: meztelen torta.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Presztízskérdés, hogy a szex legalább egy orgazmust eredményezzen

  2015. január 18., 20:05 Módosítva: 2015.01.19 19:15
  17

  Én is Ödön levelére reagálnék, mert bár láttam több választ is rá, úgy érzem, mégsem fedték le a teljes képet. Ehhez tenném hozzá a saját álláspontomat, hátha a többivel összetéve közelebb kerülünk a megoldáshoz” – szinte tudományos igényű levelet kaptunk egy olvasónktól, Páltól. Azt már jó ideje tudjuk, hogy a szexmentes kapcsolatok előbb-utóbb általában szétesnek, de akkor mit lehet tenni, hogy ne váljon a kapcsolat szexmentessé?

  Pál a korábbi vitába bekapcsolódva szintén abból az irányból közelíti meg a témát, hogy mi van, ha a nő az, aki a jelek szerint nem igazán kívánja már a szexet (de természetesen tudjuk, hogy nem feltétlenül mindig a nő az oka ilyen helyzet kialakulásának). Kíváncsian várjuk többi olvasónk véleményét, tapasztalatait – ön mit szól Pál tanácsaihoz? Új e-mailcímünk van, kérjük írjon, és kérjük, ide, mert most már ez a Randiblog email-címe! De természetesen a régi címre érkező leveleket is megkapjuk.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Egy hölgyet szeretnék egy életre – ez most talán megdőlt?

  2015. január 17., 18:14 Módosítva: 2015.01.19 18:11
  27

  Rendszeres olvasója vagyok a Randiblognak és nagyon értékelem, hogy normális emberek véleményét jelenítik meg az oldalon. Viszont ennyi olvasás után nekem is lenne pár kérdésem, nagyon megköszönném, ha kitennék az oldalra és az esetleges véleményeket az írásommal kapcsolatban továbbküldenék nekem” – ezzel a bevezetővel kezdődik egy fiatal olvasónk, Antal levele. Nagyon kedves, hogy dicsérettel kezdi, de ennyi után úgy gondoltuk, hogy őt valószínűleg ki fogjuk hagyni a Randiblogból, mert általában a konkrét sztorikat preferáljuk az általánosságban feltett kérdésekkel szemben.

  De persze azért végigolvastuk Antal levelét, és a végére egyértelművé vált: ezt a témát mégiscsak nagyon jó lenne rendesen megbeszélni, már csak azért is, mert kapcsolódik egy korábbi poszthoz. Plusz nagyon érdekes, hogy Antal azzal a konkrét szituációval kapcsolatban is feltesz kérdést, amit éppen átél, de a végén egy általános, szinte filozofikus mélységű szinten is megfogalmazza ugyanazt. Olvassa el, hogy milyen problémával szembesült Antal most először, aztán próbáljon meg válaszolni a kérdéseire! A leveleket most már a Randiblog új e-mailcímére várjuk, de persze ha véletlenül a régire ír, azt is megkapjuk!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Nagyon szereti gyorsan hátulról és kész

  2015. január 16., 16:08 Módosítva: 2018.01.11 10:45
  49

  Mi történik egy házasságban, ha a férj és feleség még egyáltalán nem idősek, de a férj minden igyekezete ellenére szép lassan kikopik a szex egy kapcsolatból? Erről szól az alábbi levél, a beküldőjének az igazi nevét természetesen akkor se árulnánk el, ha tudnánk – szerepeljen ő nálunk a Gusztáv név alatt.

  Szóval Gusztáv tömören és velősen összefoglalta a levelében házasságának történetét, miközben abba a vitába kapcsolódik bele, ami Ödön levele kapcsán lángolt fel itt a Randiblogban az utóbbi hónapokban: mit lehet tenni, ha a nő nem kívánja a szexet egy kapcsolatban? Bár jött már egy csomó jó tanács (pl. segítsen a férfi a házimunkában), Gusztáv nem tűnik túl derűlátónak. Ön mit mondana neki? Önnek is vannak hasonló tapasztalatai? Kérjük, szóljon hozzá ön is, írja meg, mit gondol a Randiblog e-mailcímére!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ettől a 36 kérdéstől elvileg bárki szerelmes lesz önbe

  2015. január 15., 19:25 Módosítva: 2015.01.16 20:50
  283

  Az alábbi kérdéssor nem új, de mi most találtunk rá, mert a New York Timesnál van valaki, aki pont most tesztelte, és nálunk se szerepelt még, ezért úgy éreztük, a legjobb lesz, ha a Randiblogba is behozzuk a témát, hátha olvasóink között is lesznek, akik még nem hallottak róla. Érdekes módon a kérdések több ponton hasonlítanak arra a 10 kérdésre, amit mi tettünk fel tavaly társkeresőinknek, csak jóval több van belőlük, és fokozatosan egyre intimebb dolgokat feszegetnek.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Itt tarhálhatnak a magyar nők ingyenmellre a neten

  2015. január 14., 17:01 Módosítva: 2015.01.15 09:41
  54

  Van egy a posztsorozat a Randiblogban, ahol mindenféle bizarr internetes társkeresőket mutatunk, általában egyszerre hármat (ma is). Még 2010 elején volt, hogy hírt adtunk arról, hogy létezik egy olyan oldal, amelyik mellnagyobbításra gyűjtő nőket hoz össze nagyvonalú férfiakkal. Örömmel jelentjük, hogy az elmúlt csaknem 5 év nem telt hiába: mostanra lett magyar verziója is ennek a fantasztikus ötletnek!

  Idézet az ingyenkeblek.hu ismertetőjéből

  Érd el a célt

  Gyűjtsd össze a szükséges kredit mennyiséget a mellnagyobbító műtétedhez. Időkorlát nincs, csak Rajtad és a Támogatókon múlik, hogy mikor kapod meg új kebleidet. Mivel ez nem sorsolás, nyereményjáték, vagy verseny, így mindenki megszerezheti álmai kebleit, Te is!

  A neve ingyenkeblek.hu, és itt Lányok és Támogatók regisztrációit várják sok szeretettel (nagyon szeretik ennél az oldalnál a nagy kezdőbetűket) (de végülis egy olyan oldalnál, ahol a lényeg a nagyobbítás, ez nem is csoda). A mellplasztikára való gyűjtögetés itt valami kreditrendszerben folyik, kíváncsiak lennénk, hogy ki ellenőrzi, hogy az összegyűlt összeget a Lányok tényleg a mellplasztikára fordítják-e. Mindenesetre a Támogatóknak az a biznisz abban, hogy pénzt adnak a kedvenc csajaiknak, hogy cserébe kapnak majd szép képeket a nagyobbításra váró, illetve már megnagyobbított mellekről, plusz az ismertető azt is belengeti, hogy ezen kívül „bármi kialakulhat”, de ennél többet nem írhatnak, mert az már ugye prostitúció lenne.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  7 celebpár – kapcsolatuk legnehezebb éve következik

  2015. január 13., 17:09 Módosítva: 2015.01.14 15:46
  3

  Azt mondják, egy kapcsolatban a 7. év a legnehezebb. Mutatjuk, kikre vonatkozik ez 2015-ben.

  Idén ők voltak a Golden Globe-gála legszebb párjai

  2015. január 12., 17:00 Módosítva: 2015.01.13 16:35
  6

  A vörös szőnyegen csak fogódzkodni lehetett, de az afterpartin volt smár is! Clooneyék, Anistonék, Crawfordék és Fordék egy posztban.

  Így viselkedik a világ legszebb szerelmespárja

  2015. január 11., 19:39 Módosítva: 2015.03.17 09:21
  23

  Angelina Jolie és Brad Pitt évek óta rajong egymásért nyilvánosan. Nézze meg, hogyan!