Randi

A Velvet randiblogja

Ez a pár megszívatta az egész násznépét

2014. december 16., 16:55 Módosítva: 2014.12.17 14:27
24

Jó rég volt utoljára hülyeesküvős posztunk, de most újra összejött három olyan lakodalom, ami valamilyen szempontból túlmegy a normalitás keretein. Egy brit pár például, Darren és Katherine Yates úgy döntött, hogy nem mondják el senkinek, hogy összeházasodnak, és úgy hívják meg a násznépet az esküvőre. Azt ne tőlünk kérdezzék, hogy ennek mi az értelme, mert mi csak a módját tudjuk az akció kivitelezésének, a célját nem.

Távolról sincs vége, olvasson még

Katasztrofális bénázás lánykérésen

2014. december 15., 11:13 Módosítva: 2014.12.16 10:12
27

Egy lánykérés könnyen végződhet katasztrófával: ha a lány nemet mond. Egy holland férfi akciója viszont már akkor bedőlt (szó szerint sajna), amikor az illető a kérdést még fel se tette. Utrechttől nem messze van egy IJsselstein nevű hely, ahol egy férfi azt találta ki, hogy úgy fogja megkérni barátnője kezét, hogy a levegőből leereszkedik a lány kertjébe. Szerintünk jó időben jobban vette volna ki magát az ötlet, de a dolog végül nem azon csúszott el, hogy decemberre volt időzítve.

A férfi kibérelt magának egy darut, hogy az emelje át őt a ház teteje felett és engedje le a kiválasztott kertbe, azonban valaki valamit nagyon elszámított, és a bérelt daru felborult, rá a szomszéd házra, aminek beszakította a tetejét. Ekkor gyorsan segítséget kértek, kijött még egy csomó daru meg tűzoltók meg mindenki, de amint a videón is látszik, az első mentési kísérletet szintén elbaltázták, az még nagyobb kárt okozott a házban (amit persze addigra evakuáltak). Csak másodszorra sikerült visszabillenteni a darut. Jó hír viszont egyrészt, hogy senki nem sérült meg (szemben ezzel az esettel), másrészt pedig az, hogy a férfi végül feltette a kérdést, a nő pedig igent mondott.

Hát lesz egy jó sztorijuk, az biztos.

Az imádott pasim kvázi egy kurvának tart

2014. december 14., 20:13 Módosítva: 2014.12.15 15:54
4

Sziasztok. Rendszeres olvasója vagyok a blognak. Bár eddig még nem írtam nektek, Ödön levelét elolvasva úgy érzem nekem is meg kell osztanom a történetemet” – ez a bevezető és a Szilárda álnév tartozik az alábbi levélhez. Szilárda szintén arról a témáról ír, amit Ödön lassan legendássá váló levelével kezdtünk el tárgyalni: hogy mi van, ha egy nő egy kapcsolatban nem kívánja a szexet. Ödönnek fogalma sem volt, barátnője miért kerüli az intimitást, Szilárda viszont ezzel szemben rámutat egy konkrét dologra, amitől elindult a kapcsolat a lejtőn. Nagyon tanulságos levél ez, ezért kérjük, hogy ha végigolvasta, írja meg nekünk ön is véleményét és/vagy saját tapasztalatait a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a nő már tényleg nagyon akar egy férfit

2014. december 13., 17:42 Módosítva: 2014.12.15 10:25
28

A mai posztban Lynne Adamst mutatjuk be önöknek, aki Glasgow-ban él, pénzügyi területen dolgozik és szeret edzeni. Plusz nagyon szeretne egy pasit. Nagyon-nagyon. És nem jön össze. Az online társkeresést is kipróbálta, de ott nem termett neki babér, viszont szerencséjére (vagy szerencsétlenségére) van egy nagyon készséges kávézótulajdonos ismerőse.

Milyen ötlet a pasizós kávéspohár?

  • 948
    Jópofa
  • 947
    Ciki
  • 666
    Nekem mindegy

Az illető azt fundálta ki, hogy milyen jópofa és hasznos lenne Adams képével díszíteni a vendéglátóipari egységben használt papírpoharakat. Egy szerény becslés alapján úgy döntöttek, hogy hátha ezer darab elég lesz, úgyhogy legyártották az első adag poharat, és most ebben a glasgow-i kávézóban a potenciális partnernek tűnő férfiak ilyenben kapják meg a koffeinadagjukat a pultostól.

A sematikus arcképen kívül a poháron fel van tüntetve néhány egyéb adat is Adamsről, feltételezhetően valamiféle elérhetőséggel együtt. Maga Adams nyilván jópofának tartja az ötletet, azt mondja, már csak azért is tetszik neki, mert úgyis kávézókban szokott randizni, de talán van, aki úgy érzi, hogy kicsit gáz ennyire direktben reklámozni, hogy egy nő már nem bírja tovább pasi nélkül. Ön szerint?

Így kell csajozva ingyen utazni

2014. december 12., 17:12 Módosítva: 2014.12.13 11:00
3

Pont a múltkor írtunk arról, a társkeresésen kívül mire jó még egy társkereső. Hát most egy újabb ponttal bővíthetjük a listát: utazásra is jó. Bizonyos Daniel Beaumont a Tinder nevű társkereső appot használta ingyentaxizásra. Összesen 89 csajt szedett fel és 80 nap alatt 7600 km-t tett meg ezzel a módszerrel, beutazva észak-Amerikát. Tapasztalatait itt foglalta össze, a legérdekesebb részleteket alább olvashatja, a nőket pedig, akik segítettek neki, a képösszeállításban láthatja.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ami a jó szexnél is fontosabb az ideális partnerben

2014. december 11., 15:41 Módosítva: 2014.12.12 19:56
1593

Folytatjuk a FeelingFinderrel közös posztsorozatot, és ezúttal azt vizsgálták az elemzők a Dr. Csernus Imre nevével fémjelzett kapcsolati böngészőnél, hogy ki mit gondol az ideális nőről és az ideális férfiról. Igen, a nők és a férfiak véleményét is megkérdezték mindkét témában, így az alábbi adatokból nemcsak az derül ki, hogy melyik nem mit vár el a másiktól, hanem az is, hogy ki hogyan képzeli el saját szerepét egy harmonikus kapcsolatban. Akárhogy nézzük, a legfontosabbnak tartott dolog szinte minden felállásban a másik megértése, illetve elfogadása, azaz az első helyen némi meglepetésre nem a jó szex szerepel, hanem hogy a másik hagyjon minket békén. Persze ez egy elég durva leegyszerűsítés, hiszen a másik megértése és elfogadása nem teljesen ugyanaz, mint a békénhagyás. Úgyhogy a FeelingFinder sok ezer felhasználójának véleményén alapuló adatokat alább részletesebben és infografikán is mutatjuk, először az ideális férfiról, aztán az ideális nőről.

Távolról sincs vége, olvasson még

Beszólt a papa, fogyás lett a vége

2014. december 10., 16:51 Módosítva: 2014.12.10 21:17
1

A mai posztban egy brit házaspárt mutatunk be, akik fogyásuk történetét mesélik el. Hallottunk már olyat, hogy valaki azért kezd el fogyózni, mert megunja, hogy folyton cikizik a súlya miatt, de James és Margaret Gibson esete azért (is) különleges, mert náluk a feleség apja volt az, aki megeresztett egy kellemetlen megjegyzést. Egy kis szurkálódás még nem a világ, de úgy azért elég kemény a dolog, ha az az ember saját apjától jön, ráadásul éppen tavaly a karácsonyi vacsora közben volt, hogy a papa beszólt valamit arra, hogy lányáéknak mekkora étvágya van. Innentől kezdve Gibsonék elkezdtek fogyózni, most már 42 kilóval könnyebbek.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egyik menő, másik nem – mégis összejöttek

2014. december 9., 15:31 Módosítva: 2014.12.11 10:28
2

Nyálas a vagánnyal, jópofi a bevállalóssal, zenezseni a realitycelebbel – 10 celebkombináció, amit addig senki nem gondolt volna.

Kérlek ne mutogasd rossz fürdőruháidban a melledet!

2014. december 8., 16:20 Módosítva: 2014.12.09 15:38
109

A Bors tette közzé annak a most árverésre bocsátott szerelmeslevélnek a szövegét, amit 1966-ban Latinovits Zoltán írt Ruttkai Évának. Kicsit paradox módon a levélhez hozzáfűzték Latinovits Zoltán féltestvérének, Frenreisz Károlynak a nyilatkozatát is, amiben a zenész azt mondja, hogy szerinte nem tartozik a nyilvánosságra, hogy mi van ebben a levélben. Hát a szellem most már kiszabadult a palackból, a kinyomott fogkrémet nem lehet visszatenni a tubusba, stb., úgyhogy ha már bepillantást kaptunk a XX. századi Magyarország leglenyűgözőbb szerelmespárjának magánéletébe, nézzük meg 5 pontba szedve, mik a legérdekesebbek ebben a levélben.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen az, amikor egy nő farkasétvágyú a szexben

2014. december 7., 20:16 Módosítva: 2014.12.09 15:34
6

Kedves Ödön, el kell, hogy szomorítsalak” – így kezdi beszámolóját az alábbi levél beküldője, Ambrózia. Ha ön nem tudja, hogy milyen Ödönről van szó, kattintson ide, a lényeg mindenesetre annyi, hogy egy olvasónk arról írt, hogy a barátnője sosem kívánta a szexet, és egyre nehezebben tudta elcsábítani. Ambrózia azt mondja, ez a helyzet egyáltalán nem normális, és leírja, hogy ő maga hogyan viszonyul a témához jelenlegi kapcsolatában. Valami azt súgja nekünk, hogy a férfiak jó része pontosan olyan barátnőt kíván magának, mint amilyen Ambrózia – önnek mi a véleménye erről? Gondolatait és tapasztalatait, kérjük, ossza meg velünk ön is, írjon a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Annyira szerettem, hogy elnyomtam magamban a szexualitás fontosságát

2014. december 6., 19:21 Módosítva: 2014.12.08 13:34
31

A mi szituációnk a párommal nagyon hasonló volt. Nem tudom, hogy általánosnak általános volt-e, de Ödön biztos nem volt vele egyedül” – igen, továbbra is érkeznek újabb és újabb levelek Ödön álnevű olvasónk felvetésére. Érdemes először elolvasni azt a levelet, de a lényeg annyi, hogy abban a kapcsolatban egyre inkább csak a férfi kívánta a szexet. Egy reakciót már közöltünk, és most ez az újabb hozzászólás, illetve saját beszámoló Nikoltól jött, és elég pontosan megtudjuk belőle, hogyan néz ki ugyanez a helyzet a másik oldalról, azaz a nő szemszögéből. Nikol azt mondja, szerelmes volt a kedvesébe, de a szexre mégsem vágyott vele, sőt, szerencsére elmondja azt is, mi lett végül is a megoldás, mit lehet tenni egy ilyen helyzetben. Kíváncsiak vagyunk természetesen az ön tapasztalataira és véleményére is, ha van kedve, kérjük írjon nekünk a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen egy lánykérés belülről

2014. december 5., 16:44 Módosítva: 2014.12.06 16:14
1

Ez megint egy olyan poszt, amiben három lánykérés történetét mutatjuk be. Az ember annyira tud izgulni, amikor valami nagy dolog történik vele, illetve főleg akkor, ha ő maga csinálja azt a nagy dolgot. Hogy mennyire, az az alábbi ábráról ki is derül, ugyanis egy Reddit-felhasználó úgy kérte meg a barátnője kezét, hogy közben volt rajta egy szívverésmérő. A nagy kérdést nem nagy nyilvánosság előtt tette fel (ez manapság kifejezetten eredeti ötletnek számít), sőt, nem is osztotta meg róla a rejtettkamárás videót (ha egyáltalán készített ilyet), viszont a Sesipikai álnevű fiatalember azt azért feltette a netre, hogy mikor mit mutatott a szívfrekvenciát mérő öve a nap folyamán.

Távolról sincs vége, olvasson még

Átverte a pasija, 165 milliós kártérítést kap az államtól

2014. december 4., 16:18 Módosítva: 2014.12.05 16:48
6

Egy ma már 50 fölötti brit asszony még a nyolcvanas években, fiatal nőként az állatok jogaiért tüntetett, több eseményen is részt véve. Az egyik megmozduláson megismerkedett egy Bob Robinson nevű férfival, találkoztak párszor, végül szerelem lett a dologból. A szerelemből kapcsolat lett, a kapcsolatból pedig született egy kisfiú. A férfi azonban nem állapodott meg, egy idő után kiderült, hogy szeretője van, aztán pedig le is lépett Spanyolországba arra hivatkozva, hogy világ életében egy fitying adót nem fizetett, és ezért keresik a rendőrök. A most Jacqui néven nyilatkozó nő éveken, évtizedeken át kereste első gyermeke apját, de magándetektív segítségével sem jutott semmire.

Aztán 2012-ben egy újságcikkben ismert rá Bob Robinsonra, csak itt Dr. Bob Lambertnek hívták. És mint kiderült, beépített, civil ruhás rendőrként dolgozott a nyolcvanas években, az állatok jogaiért küzdő extrém szervezetek tagjai után nyomozva. A kapcsolatot addig tartotta fent Jacqui-val, amíg az a nyomozáshoz szükséges volt, aztán lelépett. A férfit a Channel 4 interjúvolta meg aztán többször is, Jacqui pedig legutóbb a Daily Mailnek nyilatkozott, miután tetemes kártérítést kapott a hatóságoktól: 165 millió forintnak megfelelő összeget.

Távolról sincs vége, olvasson még

A fiús csajok többet szexelnek

2014. december 3., 15:10 Módosítva: 2014.12.05 09:25
12

A nőket nagyon sokféleképpen lehet több csoportra felosztani. Most arról a kategorizálásról lesz szó, ami szerint vannak a csajszis csajok, akik folyton barátnőikkel lógnak, meg a fiús csajok, akiknél viszont a haveri kör jellemzően férfiakból áll. (Meg persze van a normális többség, akik valahol a két véglet között félúton helyezkednek el, csak róluk nehéz érdekes kutatást csinálni, úgyhogy őket most hagyjuk figyelmen kívül.)

shutterstock 213871771

Szóval brit kutatók azzal kapcsolatban mértek fel 400 férfit, hogy miben viselkednek másként a csajszis és a fiús csajokkal. Mint a Daily Mail website-járól kiderül, egyáltalán nem a műkörmös-plázázós szőkeségek a szex ellenállhatatlan királynői, mivel a tudósok kimondták, hogy a fiús csajok egyenesen többet szexelnek, mint a csajszis társnőik. Részletek és magyarázat alább.

Távolról sincs vége, olvasson még

3 dolog, amit ön is eltanulhatna a szabadon szexelőktől

2014. december 2., 16:52 Módosítva: 2014.12.03 16:55
51

A Psychology Todayt gyakran szoktuk szemlézni, és most megint egy roppant izgalmas témát közelítettek meg egy meglehetősen új szemszögből. Nem is csoda, hogy az ezzel foglalkozó novemberi anyaguk jelenleg az oldal legnépszerűbb összeállítása, klikkeljen ide az eredetiért! Kristen Mark professzorasszony itt nem amellett érvel, hogy mindenki hagyja a fenébe a monogámiát és éljen nyitott kapcsolatban, hanem csak azt mondja, hogy az ilyen szabados szexuális életet élőktől mindenképpen lehet tanulni három olyan dolgot, ami szexuálisan monogám (azaz hagyományosnak tekinthető) kapcsolatban élőknek is jól jön.

Távolról sincs vége, olvasson még

6 gyereke helyett a romantikázást választotta

2014. december 1., 15:52 Módosítva: 2014.12.02 13:45
3

Ön egyedülálló, de összeismerkedik valakivel az interneten. Az illető nagyon szimpatikusnak tűnik, egy ideje már tartják a kapcsolatot, amikor is ön meghívást kap ettől a személytől egy 6 hetes ausztráliai útra, ami önnek egy fillérjébe sem kerül. Mit tesz ön ekkor? Természetesen igent mond. Na de ha ön úgy egyedülálló, hogy közben van 6 gyereke? Így már más a képlet, de egy birminghami nő így is igent mondott a BBC tudósítása szerint. A nyaralás után azonban a bíróság előtt felelt azért, hogy a romantikázást választotta a gyereknevelés helyett. Alább a részletek.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szerelem volt első látásra – vagy első orálra

2014. november 30., 19:48 Módosítva: 2014.12.01 12:36
1

Régebben már gondolkodtam azon, hogy történetemet beküldöm, de mindezidáig elvetettem az ötletet. Most, a korábbi meleg olvasói levélen felbátorodva papírra, azaz jelen esetben monitorra vetettem gondolataimat” – ez áll a bevezetőjében az alábbi történetnek. A beküldőnek az András álnév jutott, és András azt is hozzátette, hogy ha akarjuk, cenzúrázzuk nyugodtan a szöveget. Nem akartuk, pedig tényleg szerepel benne egy elég kemény kirohanás a meleg férfiak egy bizonyos típusa ellen, de András azért (vagy annak ellenére) engedi meg magának az ilyesmit, mert maga is meleg. Szóval nem cenzúrázunk, hanem inkább figyelmeztetünk, hogy aki nem bírja a trágárságot és a szókimondást, az ne görgessen lejjebb.

András történetét azért érdemes elolvasni, mert nagyon érzékletesen ír le egy olyan kapcsolatot, amilyenről férfi-nő felállásban rengetegszer hallottunk már: ezek szerint a melegeknél is ugyanúgy előfordulnak ilyen rosszul működő kapcsolatok. Ha ön is szívesen írna, ön se fogja vissza magát, mi mindenkire kíváncsiak vagyunk! Kérjük, írja meg történetét a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Megcsömörlöttem az exemmel, nem tudok elélvezni vaginálisan

2014. november 29., 21:34 Módosítva: 2014.12.01 10:08
1

Kedves Ödön!” – ez a levél már a megszólítással egyértelművé teszi, hogy melyik korábbi posztra reagál. Nagyon sokan írtak még választ Ödönnek, de a sok közül először is az alábbi üzenetet emeljük ki, mert a levélözön egyik legérdekesebb darabja. A beküldőnek a Filoména álnév jutott, és ő részletesen leírja, hogy mi lehet amögött, ha egy nővel úgy kell megkívántatni a szexet, ahogy Ödön írta a múlt héten.

Filoména saját tapasztalatból beszél, ezért is különösen érdekes a levele, de persze ezzel még korántsem tekintjük lezártnak a témát! Olvassa el először az eredeti posztot, aztán ezt az alábbi beszámolót is, és ha van hozzáfűznivalója, saját tapasztalata vagy további kérdése, kérjük, írja meg a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Dr. Csernus: Lucát az élet megedzette, de a megértésből megalkuvás lett

2014. november 28., 15:06 Módosítva: 2014.11.30 15:24
553

Nemrég együttműködésbe kezdett a Randiblog Dr. Csernus kapcsolati böngészőjével, és úgy alakult, hogy ezen a héten a péntek lett a feelingfinderes napunk – most a társkeresős posztsorozatot folytatjuk. Hogy az elejéről kezdjük: először is feltettünk 10 kérdést mindenkinek, aki úgy érezte, bevállalja a társkeresést a Velvet Randiblogjában. A sok-sok jelentkező közül kiválasztottunk hármat, és mindegyiküket összehoztuk egy-egy újságíróval, aki elment velük egy-egy próbarandira, ahol persze fotók is készültek. Az újságíró megírta, hogy mi volt a találkán, aztán az egészet továbbítottuk Dr. Csernus Imrének, aki a beszámolók alapján szintén megírta a véleményét az adott jelentkezőről.

Az első posztban Zsófit mutattuk be, a másodikban Tamást, most pedig Luca következik, aki már olvasta, miket írt róla az újságíró és Dr. Csernus Imre, így a poszt végén még hozzá is fűz pár mondatot a róla szóló leírásokhoz.

Mi bízunk benne, hogy aki végigolvassa az alábbiakat, az a lehetőségekhez képest elég pontos és megbízható képet kap Lucáról, ezért ha ön is társat keres, és megtetszik Luca a poszt alapján, akkor ne habozzon, vegye fel vele a kapcsolatot! Ennek a módja roppant egyszerű: írjon egy levelet Lucának, és küldje el a Randiblog e-mailcímére – mi továbbítjuk üzenetét a címzettnek, aki ezek után már közvetlenül önnek fog válaszolni, és innentől kezdve már minden önökre van bízva. Reméljük, így világos minden, mutatjuk tehát, hogy mi mindent tudtunk meg Lucáról.

Távolról sincs vége, olvasson még

Öt dolog, amit soha ne tegyen, ha veszekszik

2014. november 27., 15:46 Módosítva: 2014.11.28 13:29
100

Mi arra szavazunk, hogy jobb a béke egy kapcsolatban, de sokan gondolkodnak úgy, hogy a veszekedés feldobja a szürke hétköznapokat és édes a békülés pillanata. Szóval ha mégis mérgelődős szócsatával akarja megoldani a konfliktusukat partnerével, akkor legalább tegye okosan. Összeszedtük azokat a dolgokat, amiket semmiképp ne kövessen el, ha vitás helyzetbe keveredik. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Itt a kétszemélyes anorák, lehet matatni!

2014. november 26., 17:21 Módosítva: 2014.11.27 20:59
38

Romantikus estékhez ajánlják a brit gyártók ezt a ruhadarabot, aminek a neve Takeaway Twosie. A második felét magyarázzuk meg előbb: a onesie az egyberészes kezeslábast jelenti. Ebből lett a one helyett twosie, mivelhogy ez kétszemélyes. Sokat elmond viszont a név első fele az angolokról: szerintük az egyik legromantikusabb dolog a világon kaját rendelni és otthon a díványon dögölve megzabálni a szemetet, miközben biztos valami velőtrázóan ordenáré reality megy a tévében.

A kétszemélyes kezeslábas ötlete jópofa, de a Randiblog kötelességének érzi felhívni olvasói figyelmét, hogy jobb, ha mindenki magának főz a rendelgetés helyett, egyrészt mert így (jó esetben) finomabb és egészségesebb a kaja, másrészt már maga a főzés is lehet egy jópofa közös program, aminek mégiscsak több értelme van a tévézésnél. És ha elkészült az étel, nehogymár a kanapén tehénkedve egyék meg, hanem inkább fogyasszák el rendesen, asztalnál, külön kezeslábasban, mert így egyrészt romantikusabb, másrészt meg nem megy rá a szójaszósz a díványhuzatra. Szóval a kétszemélyes kezeslábast pont a kajarendeléshez nem igazán ajánljuk, van viszont 5 sokkal jobb ötletünk a használatához.

Távolról sincs vége, olvasson még

13 évesen ment férjhez, 89 éve házasok

2014. november 25., 15:01 Módosítva: 2014.11.26 15:28
141

Mindig örülünk, ha aranyos idős párokat mutathatunk, akik együtt élték le az életüket. Elvileg ez mindannyiunk álma: a hosszú életen át tartó boldogság egy hű férj/feleség oldalán. Karam és Katari Chand indiai származásúak, Indiában házasodtak össze csaknem 89 évvel ezelőtt, 1925-ben, amikor India még Nagy-Britannia részének számított. A férj ekkor 20 éves volt, felesége viszont csak 13, ami adatra a derék brit újságok nem szoktak rávilágítani, ha a korrekorder öregekről tudósítanak, mindenesetre akkoriban arrafelé egy 13 éves menyasszony valószínűleg távolról sem számított botránynak.

Emellé valószínűsíthető az is, ők ketten nem azért házasodtak össze, mert annyira szerelmesek lettek volna egymásba, hanem azért, mert családjaik így állapodtak meg. Szóval ez a mindannyiunk álma igazából egy rémálomként kezdődött mai, európai fogalmaink szerint, de Chandék a jelek szerint még innen kiindulva is megtalálták a boldogságot. Igaz, nem Indiában, hanem Bradfordban, 1965-ben ugyanis átköltöztek Angliába, hogy újra a brit korona alattvalói lehessenek.

Távolról sincs vége, olvasson még

Így kell koszorúslánykodással lefogyni

2014. november 24., 17:41 Módosítva: 2014.11.26 16:44
4

Nem az összes, de a legtöbb menyasszony fogy valamennyit (vagy legalábbis megpróbál) az esküvőjére. Nem feltétlenül abszolút jó dolog azonban egy nagy alkalomra hirtelen drasztikusan sokat fogyni, sokkal jobb a lassú, fokozatos súlycsökkentés, mint ahogy ezt a mai posztban bemutatott, 34 éves skót hölgy, bizonyos Suzanne MacCrimmon tette. Ő ugyanis nem egy, hanem négy alkalomra, négy egyre kisebb ruhába fogyott bele, mindig egy kicsit leadva. Mindezt négy barátnője esküvője kapcsán tette, mindegyiken koszorúslányként vett ugyanis részt. Alább a fotók és sztori részletei.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szereti a feleségét, de valamit csak férfitől tud megkapni

2014. november 23., 16:18 Módosítva: 2018.11.22 14:46
64

Sziasztok! Rendszeresen olvasom a Randiblog történeteit. Sokféle sztori volt már, de még mindig van hiányérzetem, és kíváncsi lennék” – ma újra egy olvasói levél kerül sorra, a beküldőnek ezúttal a Kelemen álnevet dobta a gép. Elsőre olvasásra az elején nem volt világos, hogy Kelemennek mivel kapcsolatban van hiányérzete, ezért talán jobb, ha ezt nem hagyjuk a végére, hanem előre szólunk, hogy ezúttal egy meleg kapcsolatról lesz szó. Ha a leszbikus társkeresésről szóló két posztot nem számítjuk, tényleg elég régen került utoljára elő a téma.

Pedig a melegek történeteit is várjuk szeretettel, ugyanúgy, mint mindenki másét: ha ön úgy érzi, szívesen mesélne egy randijáról, egy kapcsolatáról, vagy éppen annak hiányáról, a Randiblog e-mailcímére írjon és öntse ki a szívét bátran! Kelemen a levele végén meg is mondja, milyen történetekre lenne a legkíváncsibb, úgyhogy ha megszólítva érzi magát, akkor még egy okkal több, hogy írjon!

Távolról sincs vége, olvasson még

7 rossz indok a házasság bevállalására

2014. november 21., 19:40 Módosítva: 2014.11.23 10:19
10

Rengeteg minden közre tud játszani abban a döntésben, hogy az ember elhatározza, hogy házasságot köt valakivel. A probléma azonban az, hogy a sok tényező helyett igazából csak egyvalaminek szabadna számítania: hogy boldog leszek-e tényleg ezzel az illetővel, és ő boldog lesz-e velem. A Psychology Today oldalán találtunk egy érdekes listát a leggyakoribb olyan „rossz” okokról, amikre hivatkozással emberek a házasságkötés mellett szoktak dönteni.

Andrea Bonior pszichológusnő azt ajánlja, akármennyire is nyomást tud gyakorolni ez a hét dolog az emberre, nem szabad, hogy befolyásolják a döntésünket, ha eljegyzésről, illetve házasságkötésről van szó. Amerikában például a karácsonyi szezon egyben a lánykérések szezonja is – na ez például máris egy rossz ok arra, hogy az ember igent mondjon. Ne azért vállaljuk be a házasságkötést, mert pont karácsony volt, amikor megkérdezték. Nem sok értelme lenne az alábbi listának, ha ilyen súlyú dolgok szerepelnének rajta, de szerencsére a hét között ennél jóval gyakoribb érvek vannak.

Távolról sincs vége, olvasson még

Így reagálnak a férfiak, amikor megtudják, hogy a nőjük terhes

2014. november 20., 16:49 Módosítva: 2014.11.21 19:46
369

Ön látott már gyűjteményt olyan videókból, amikben nők azt hozzák a pasijuk tudomására, hogy terhesek? Reméljük, még nem, mert mára egy ilyen összeállítást készítettünk. Bár az se baj, ha igen, mert a fenti videó például nagyon vicces és elég új, szóval remélhetőleg nem látta még és élvezni fogja – mi a Jezebelen találtuk, nekünk is tetszett.

Távolról sincs vége, olvasson még

Megvan, miben tér el a férfiak és a nők véleménye a nőiességről

2014. november 19., 16:57 Módosítva: 2014.11.20 15:31
150

Ha ön még nem hallotta volna: együttműködésbe kezdtünk a FeelingFinderrel! A FeelingFinder az a kapcsolati böngésző, amiről Dr. Csernus Imre részvétele és a társkeresős posztok kapcsán valószínűleg már ön is hallott, és ahol többek között rengeteg érdekes tesztet lehet kitölteni ismerkedés közben.

A regisztrálók száma folyamatosan nő, így a tesztek anonimmá tett eredményeiből a FeelingFinder pszichológusai egyre több érdekes következtetést tudnak levonni. Így végre hazai adatokból tudhatjuk meg, hogy milyenek vagyunk mi magyarok, ha párkapcsolatokról van szó. A posztsorozatot rögtön az egyik legizgalmasabb témával kezdjük ma.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem merte elmondani a csajának, mi lesz az esti program

2014. november 18., 17:04 Módosítva: 2014.11.19 12:30
2

Egy bizonyos szintig normális minden kapcsolatban, hogy a feleknek vannak titkaik egymás elől. Persze, az ember az első szenvedélyes szerelem hevében úgy érzi, mindent meg kell osztania a másikkal a totális bizalom jegyében, de aztán lassanként kiderül, hogy ez a minden nem feltétlenül jelent tényleg mindent. Érthető például, ha valaki nem akarja feleségének elmondani, hogy mennyi pornót néz vagy hogy van még egy felesége. De azt, hogy este el akar menni a haverjaival? Egy bizarr rendőrségi hír következik Arizona államból, ahol él egy olyan pár, akik a jelek szerint nem szoktak mindent megbeszélni egymással.

Távolról sincs vége, olvasson még

Solange „Beyoncéhúga” Knowles mellet villantva ment férjhez

2014. november 17., 16:25 Módosítva: 2014.11.18 11:33
10

Az év legszimpatikusabb celebesküvőjén mindenki fehérben volt, csak a menyasszony (egyik) ruhája volt túldekoltálva.

Néha meg kell kívántatni vele a szexet

2014. november 16., 14:35 Módosítva: 2020.11.09 12:07
124

25 éves férfi vagyok aki rendszeres olvasójuk és nagyon hasznosnak tartom a Randiblogot, ezért is döntöttem úgy, hátha én is kaphatok itt segítséget!” – elnézést kérünk a mai levél beküldőjétől, de az Ödön nevet dobta neki a gép. (És persze elnézést kérünk minden Ödöntől is, hogy viccet csinálunk a nevükből). Ödön legutóbbi kapcsolatáról ad egy rövid leírást alább, és arról számol be, nem igazán tudott mit kezdeni azzal, ahogyan barátnője viszonyult a szexhez. Tényleg minden nő ilyen, mint amit Ödön leír? Szavazni is lehet a poszt legalján, de rendesen inkább csak levélben lehet választ adni erre az igazából elég összetett kérdésre, szóval ha van egy kis ideje, kérjük, írja meg nekünk véleményét és tapasztalatait a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még