horoszkóp

Élet

A Velvet trendblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Ez a férfi szentül hiszi, hogy egy szellemtől kapott túlvilági szakállat

tegnap, 13:49 Módosítva: 2017-01-24 19:08:31
9

Egy brit szellemvadász, a 47 éves Andrew Alexander a 14. századi Spofforth kastélyban folytatott paranormális nyomozást, amikor valami egészen váratlan dolog történt vele. Azt állítja, hogy frissen borotválva szegődött a kísértetek nyomába, az egyik helyszíni fotón valahogy mégis dús arcszőrzet került az arcára. Ebből aztán arra a merész következtetésre jutott, hogy Hódító Vilmos bárójának lelke mutatkozott meg neki egy túlvilági szakáll formájában.

Ha nem látott még túlvilági szakállat, így kell elképzelnie
Ha nem látott még túlvilági szakállat, így kell elképzelnie
Fotó: Twitter

A férfi néhány médiummal értekezett a kérdésről, aki megerősítették ebben a hitében. Elsődleges gyanúsítottjuk jelenleg William de Percy báró, aki szerintük évszázadok óta őrködik az építmény felett, és a középkori stílusjegyeket hordozó szakállal kívánta egyértelművé tenni, hogy manapság is ő a góré a környéken.

Miután megnéztük a képet, utánajártunk, hogy ki volt a kastély tulajdonosa és építője. Szabályosan sokkolt, amikor megláttam, hogy ugyanolyan kicsi szakálla volt, mint nekem a fotón.

Távolról sincs vége, olvasson még

Látványával készteti megadásra a bűnözőket a szexi New York-i rendőrnő

tegnap, 10:37 Módosítva: 2017-01-24 11:57:33
37

A mellékállásban bugyimodellként ténykedő Samantha Sepulveda bevetésével a legkeményebb nehézfiúkat is könnyedén meg lehet szelidíteni.

Látványával készteti megadásra a bűnözőket a szexi New York-i rendőrnő

Obamával a kutyái is mennek: ő lehet az új elnöki eb

január 23., 20:43 Módosítva: 2017-01-24 18:31:37
30

Mivel Donald Trump családja nem tart semmiféle állatot, így félő volt, hogy 150 év óta először egy igazán méltánytalan helyzet áll elő: házi kedvenc nélkül marad a Fehér Ház. A jó hír, hogy már látszik a fény az alagút végén, az újonnan megválasztott elnök fia, a tízéves Barron Trump ugyanis fokozott lelkesedést tanúsít egy Patton névre hallgató, goldendoodle fajtájú kutyakölyök iránt.

A veteránokat különféle programokkal segítő, és elismert állatjogi aktivistának számító Louis Pop a Washington Postnak adott interjújában idézte fel, hogy a kilenc hetes kölyök fotóját egy hálaadás napi ünnepség során dugta Trumpék orra alá a politikus Mar-A-Lago-i házában.

„Menj oda, és mutasd meg Barronnak. Tutira bele fog szeretni”

– mondta neki Donald Trump, és nem is tévedett.

Távolról sincs vége, olvasson még

A szexi fitneszguru megmutatja, hogy ő sem tökéletes

január 23., 19:03 Módosítva: 2017-01-24 20:32:36
15

Anna Victoriának is gyűrődik a bőre, ha nem vágja pózba magát, sőt, görnyedt háttal ül a földön. Az ilyen őszinte képei miatt szeretik annyian.

Már mind a négy lábát használja a népszigeti stéghez fagyott róka

január 23., 17:56 Módosítva: 2017-01-24 09:06:23
2147

Fagyi január 10-én, kedden fagyott oda a népszigeti hajójavító egyik stégéhez, ahonnan az Állatmentő Liga munkatársai szabadították ki úgy, hogy az állat köré fagyott jeget széttörték. Miután Fagyit állatorvoshoz vitték, hamar kiderült, hogy a farka nagy része elhalt, és noha három nappal később már jobban érezte magát, az továbbra is kétséges volt, hogy meg tudják-e menteni a lábát.

Ma már a Rex Állatszigeten gyógyul, és az Állatmentő Liga Facebook-oldala szerint úgy fest, a sérült láb is megmarad. Ez abból sejthető, hogy Fagyi már óvatosan, de közlekedik, ami elég jó hír a jövője szempontjából. 

 

Távolról sincs vége, olvasson még

Azért elég menő a dubaji katasztrófavédelem videója: jetpackes tűzoltó oltja a roncsokat

január 23., 14:26 Módosítva: 2017-01-23 22:53:27
7

Madár? Repülő? Francokat! Az egy tűzoltó, jetpackkel! Hogy mivel?

Egy olyan cuccal, amit a hátunkra erősítünk, és a víznyomásnak köszönhetően úgy érezhetjük magunkat, mintha repülnénk.

A jetpackből egy cső megy a vízben a partra, ez folyamatosan szivattyúzza "alánk" a vizet, csak ügyesen kell egyensúlyozni (a videóban a szivattyú a mentő motorcsónakban van).

A dubajiak azért találták ki ezt a módszert, hogy egy-egy hídon történt baleset, tűzeset kapcsán ne kelljen késlekedniük forgalmi okból. A vízen gyorsabban érkezik a segítség, a víz is korlátlanul rendelkezésre áll, és hozzáférni is könnyedén lehet a roncsokhoz - persze az ilyen különleges tűzoltók alkalmazásához sok tréning és megfelelő szakképzettség kell.

Távolról sincs vége, olvasson még

A Gucci megfutamodott, de így is összeállt a szezon lúzerkommandója

január 22., 18:38 Módosítva: 2017-01-24 00:40:12
203

Két éve már, hogy a Gucci drasztikus irányváltáson esett át. Macsós-elegáns-sármos férfiak helyett áttértek egy retrós, feminin és a szépség széles körben elfogadott fogalmaival direkt szembemenő stílusra. Ezzel a Gucci nyilván szerzett is rajongókat (meg vásárlókat), különben nem maradtak volna ennél a koncepciónál ilyen sokáig, de sokkal többen meg kritizálták őket.

Hogy a kritikákhoz van-e köze, nem tudjuk, de tény, hogy hiába várta ön az idei milánói férfidivathéten az újabb Gucci-bemutatót, mert nem volt ilyen. A cég úgy döntött, hogy férfiruháit is az egy hónappal később esedékes női divathéten tárja majd a nagyközönség elé. Amit lehet, hogy valami nagy szimbolikus tettnek szánnak, lehet, hogy csak nem lettek kész a ruhák a határidőre, lehet, hogy tök más oka van, de az biztos, hogy van benne logika: a Gucci férfiruháinak nagy része kifejezetten nem férfiruha.

Szóval a Guccira még várni kell egy kicsit, de addig is íme hat másik márka, akik valami hasonlót csinálnak a férfidivatban: szokatlan külsejű modelleket alkalmaznak, és direkt az ellenkezőjét csinálják annak, amit ön meg én gondolunk a szépségről, a menőségről vagy a férfiasságról. Na de melyik cég csinálja a legjobban? Ez a heti trend, úgyhogy legalul az ön szavazata dönt!

Távolról sincs vége, olvasson még

Hiába öltöztek fel szépen, a mexikói szörnyek ijesztőek

január 22., 17:10 Módosítva: 2017-01-23 18:12:17
8

Diego Moreno fotós hétköznapi helyzetekben örökítette meg a helyi vallási ünnephez köthető, néhol banyákra emlékeztető szörnyfigurákat.

Hiába öltöztek fel szépen, a mexikói szörnyek ijesztőek

Ilyen közelről még biztosan nem látta grizzly és farkas küzdelmét

január 22., 15:34 Módosítva: 2017-01-23 18:04:20
377

A különleges fotósorozat a Sziklás-hegységben készült.

Romantika 2017: bő nyállal lesmárolni a telefonunkat

január 22., 07:17 Módosítva: 2017-01-23 08:51:04
113

Van egy Kissenger nevű telefonos kiegészítő, ami leginkább a távkapcsolatban élőknek lehet nagy barátja. Ez egy olyan szerkezet, amit a készülékre csatlakoztatva lehet csókolgatni. Ez így önmagában nem buli, de ha a partnernél is van egy ilyen, és a két cucc szinkronizálva van, akkor megtörténik a varázslat és mindkét fél érezni fogja, hogy merre kalandozik a másik nyelve.

Valahogy így:

Ezt a csókgépet több japán egyetemmel társulva  brit professzorok és egyetemi hallgatók fejlesztették Londonban. Egy kérdés van csak.

Mit szól ön ehhez?

  • 990
    Totál felesleges, úgysem adja vissza egy igazi csók ízét.
  • 512
    Nem értem, de oké.
  • 401
    Remek találmány.

Van itt egy hasonló szerkezet, ami nagyjából ugyanezt tudja, csak a bugyiban matatás imitálja.

Távolról sincs vége, olvasson még

A hajdani játékbaba-gyártásnál kevés riasztóbb dolog létezik

január 22., 07:13 Módosítva: 2017-01-23 11:24:50
34

Ha a játékbabák eddig nem töltötték el viszolygással, ez most könnyedén megváltozhat.

A hajdani játékbaba-gyártásnál kevés riasztóbb dolog létezik

Csokira szakosodott a torontói mókusmaffia

január 21., 16:31 Módosítva: 2017-01-22 22:01:31
2347

A Kim család torontói élelmiszerboltja, a Luke's Grocery látszólag olyan, mint egy átlagos üzlet, a színfalak mögött azonban mókusok és emberek folytatnak ádáz küzdelmet egymással. A betolakodók öt éve fedezték fel, hogy a bolt biztonsági rendszere kisemlősök ellen nem túl hatékony, és azóta gátlástalanul ki is használják ezt. Eddig legalább 40 rendbeli csokilopás írható a számlájukra.

A banda célpontja, a Luke's Grocery
A banda célpontja, a Luke's Grocery
Fotó: Cindy Kim

A vállalkozást üzemeltető házaspár lánya, Cindy Kim a BuzzFeed kanadai kiadásának idézte fel, hogy szülei megalapozottnak bizonyuló gyanúját először az édességek felől hallható zörej keltette fel. Rövid vizsgálódás után a tettes is meglett: egy galád mókus, ami még azelőtt eliszkolt többféle csokiszeletből álló zsákmányával, hogy bármit tehettek volna ellene.

A mókusbűnözős áldozatai
A mókusbűnözős áldozatai
Fotó: Cindy Kim
Távolról sincs vége, olvasson még

A nyolcgyerekes családanya levetkőzött azért, hogy autószerelő lehessen

január 21., 09:15 Módosítva: 2017-01-22 22:01:29
5

Az egykori sztriptíztáncosnő valami okból hiányos öltözetben küzd a szexizmus ellen.

Jack Nicholsonnal is randizott a kanadai miniszterelnök édesanyja

január 20., 21:27 Módosítva: 2017-01-22 07:27:08
2

Margaret Trudeau többet tett annál, hogy csak egy volt miniszterelnök felesége, illetve egy jelenlegi édesanyjaként hivatkozzunk rá.

Vett egy tojást az eBayen, most van egy saját emuja

január 20., 17:49 Módosítva: 2017-01-22 12:10:22
653

Kevéssel több, mint egy hónap után kelt ki a kismadár, aki azt hiszi, hogy Charlotte Harrison az anyja.

Na hol vannak a legmenőbb lovas polgárőrök? Hát Sümegen!

január 20., 15:58 Módosítva: 2017-01-21 21:58:38
30

Sümeg környéke elég fagyzugos tud lenni, főleg, ha több héten keresztül tombolnak a mínuszok, éjjel és nappal is. A helyi rendőrőrs a település lovas polgárőreivel karöltve vágott neki az utcáknak, hogy feltérképezze az idős személyek lehetőségeit, figyelmeztették őket a következő napok időjárási körülményeiről, és biztosították őket, hogy ha baj van, nyugodtak keressék őket. 

Lovas polgárőrök? Hogy ilyen is van? 

Bizony van, és nagyon menők, van hozzájuk képünk is:

20172001122107

A szolgálatot teljesítő polgárőröknél mindig van meleg tea és takaró, ha úgy van, segítenek a tűzifát is behordani.

Ha rászoruló személyt látnak, ne feledjék értesíteni a rendőrséget, a 112-es segélyhívószámon!
Távolról sincs vége, olvasson még

Az RTL Klub 20 milliós álommelót hirdetett

január 20., 14:59 Módosítva: 2017-01-22 07:27:06
20

Mégpedig úgy, hogy igazából a Survivor jelentkezésére buzdítja a jelentkezőket.

Ennél jóval konkrétabbak voltak a felhívások.

Az egyik ilyen posztnak ez a szövege:

Alkalmi munka nőknek! 20 millió 40 napra. Csodás táj, szép kihívás, érdekes társaság, szedd magad ellátás. Egy feladatod van: éld túl!

Magáról a műsorról

A Survivor a világ egyik legrégebbi és egyben legsikeresebb valóságshowja, a túlélő-showk alapja. Eddig közel ötven ország tűzte már műsorra a nomád körülmények között határaikat feszegető játékosok küzdelmét a túlélésért. Az Egyesült Államokban már a 33. évadon is túl vannak, míg Spanyolországban a 16., Franciaországban épp a 17. évad előkészületei zajlanak, de Belgiumban, Hollandiában, Dániában, Olaszországban, Norvégiában és Svédországban is már bőven tíz évad felett járnak. Bár egy közel 20 éves formátumról van szó, a Survivor alapszabályai szinte minden országban ugyanazok. Rátermett, kalandvágyó nőknek és férfiaknak kell nomád körülmények között kitartaniuk a végsőkig egy egzotikus, szinte érintetlen trópusi szigeten.

A formátum szerint a versenyzők már az első nap törzsekbe rendeződnek, a törzsek pedig először csapatversenyként egymás ellen vívnak meg különböző ügyességi, taktikai vagy erőnléti feladatokat, amelyek során különböző túléléshez szükséges eszközöket, élelmiszereket, ivóvízet stb. nyerhetnek. A feladatok természetesen kitartást, problémamegoldó-készséget, csapatmunkát, fürgeséget és/vagy erőt igényelnek. A fizikai, erőnléti és ügyességi feladatokon túl olyan kihívásokat is teljesíteniük kell, mint például a különböző rovarok és nyers hús evése. A törzsek közti sorversenyek körülbelül háromnaponta zajlanak, amiben megküzdenek egymással, és az a törzs, amelyik veszít, egy tagot kiszavaz az aznapi törzsi tanácson. Ahogy fogyatkoznak a törzsek tagjai, egy ponttól kezdődően elindul az egyéni küzdelem. A feladatokon túl a formátum érdekessége, hogy mit hoz ki a túlélés az emberből, taktikusnak kell lennie a versenyzőknek, adott esetben szövetkezniük kell, hogy erősebbek lehessenek. És ami fontos, hogy a helyzet és a környezet, ami körbeveszi a versenyzőket, megindító és érzelmes emberi történeteket generálhat, ami rendesen kihathat a túlélők lelkivilágára.

A dolog érdekessége az álommelóban rejlik, ami azért távol áll attól, hogy valaki több mint egy hónapon át ételért, italért, rendes fekhelyért küzdjön egy trópusi szigeten. Az álommeló egy olyan élvezeti tevékenység, amit az ember szívesen csinál és cserébe még jól meg is fizetik. Ezért gondoltuk fontosnak tisztázni ezt a dolgot az RTL Klubbal, hogy mindenki lássa, mit is kap az ember a műsorban való szereplésért.

A jelentkezőknek nagyjából 40 napot kell túlélniük. Szinte csak magukra és persze adott esetben a társaikra számíthatnak. A versenyzők kapnak minimális ellátmányt, de nekik is tenniük kell azért, hogy ne éhezzenek, a szigeten ők maguk is gyűjtenek élelmet, illetve maguknak kell gondoskodni arról, hogy legyen hol lakniuk, miután elfoglalják a szigetet. Kívülről nézve ez persze egyszerű álommelónak tűnhet, amivel a győztes 20 millió forintot nyerhet, de a túlélőknek ezért komoly feladatokat kell teljesíteniük, amiben a fizikai és szellemi, taktikai képességüket is be kell vetni.

- mondta Pécsi Norbert Sándortól, az RTL Klub sajtókapcsolati vezetője.

Világos, nem koktélozgatásról és delfinsimogatásról szól a műsor. Túl kell élni, ezért is az a műsor címe, hogy Survivor (Túlélő). A jelentkezők a saját adottságaikra, képességeikre lesznek utalva, ezért a műsorba bekerülő versenyzők nem csak egy szimpla interjún mennek át, igaz külön felkészítő tréningen nem vesznek részt, nem kapnak tájékoztatást a helyszínről, annak állat- és növényvilágáról, hogy mi ehető és mi nem. De nem küldenek a szigetre csak úgy akárkit!

A jelentkezési folyamat része a fizikai állóképesség tesztelése is, amiben a szakemberek felmérik, hogy a vállalkozó szellemű játékosok képesek-e kibírni olyan terhelést, ami majd rájuk vár.

- tette hozzá a sajtókapcsolati vezető.

Egy korábbi évadban is volt, akinek egészségügyi okok miatt fel kellett adnia a játékot. Nagyon tág értelemben nevezhetjük ezt álommelónak, de a fizetett kaland talán jobban passzol, mivel a repülőjegye és az utazáshoz valamennyi költsége még az elsőként kieső játékosnak is fizetve van az RTl Klub által, ami azért nem rossz, tekintve, hogy még a 20 millió forintot is sanszosan elviheti.

Aki kedvet kapott, az itt jelentkezhet.

Itt a bátor kacsa, aki szembeszállt egy tigrissel

január 20., 13:57 Módosítva: 2017-01-21 21:58:41
77

Egyszerűen csak hősnek nevezik az ausztrál Symbio Állatkert látogatói azt a kacsát, aki gondolt egyet és hidegvérrel nekiment egy tigrisnek. 

És ő nyert! 

A pimasz kacsát videóra vették, ahol jól látszik, hogy szándékosan provokálja a tigrist a tóban. 

A tigris idegesen csapkod utána, de  sehogy sem sikerül elkapnia. Így a végén megadja magát és inkább elkullog. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Abszurd: éjjel megfagynak a váci mentők

január 19., 12:19 Módosítva: 2017-01-20 16:57:26
780

Két hete nincs fűtés, ezért egy PB gázzal működő szerkezettel oldották volna meg a helyzetet a Váci Mentőállomáson, csakhogy az is feladta.

Így van, hogy mínusz 12 fokra ébrednek az éjjel éppen szolgálatban lévő mentők.

Az abszurd történetet egyikőjük osztotta meg a Facebookon.

Ha van felesleges és nagy teljesítményű hősugárzója, ne habozzon besétálni vele a váci mentőkhöz!

Untitled-1
Fotó: Facebook

Az Országos Mentőszolgálat a Velvet kérdésére ezt a választ küldte:

A Váci Mentőállomáson január elején sajnos mindkét kazán elromlott. Az egyiket sikerült megjavítani, ezzel az állomás egyik részén tudunk fűteni. Az állomásra melegítő eszközöket is kihelyeztünk. Új kazán beépítése és a járulékos munkák elvégzése folyamatban van, remélhetőleg napokon belül működni fog. Az OMSZ új, hétfőtől kinevezett főigazgatója személyesen tájékozódott az ügyben és utasítást adott a lehető leggyorsabb megoldásra a mentődolgozók megfelelő munkakörülményeinek biztosítása érdekében.

Távolról sincs vége, olvasson még

Legyőzte a rákot, most másokat inspirál jógás fotóival

január 17., 21:48 Módosítva: 2017-01-19 07:20:04
72

Dee Moi nemcsak elképesztően szexi és hajlékony, hanem mondanivalója is van. Minden erejével azon van, hogy lelket öntsön másokba.

Legyőzte a rákot, most másokat inspirál jógás fotóival

Berlinben nyitottak az emberek, Budapesten meg közönyösek

január 17., 17:37 Módosítva: 2017-01-19 07:20:02
739

Vay Blanka 37 éves, és korábban Vay Márton néven dolgozott a hazai politikában környezetvédelmi aktivistaként. Majdnem három éve költözött ki Berlinbe a feleségével, és azt mondja, azért döntött az országváltás mellett, mert az évek során Magyarországon...

kiégtem, mint a villanykörte és friss levegőre vágytam.

Az alábbi interjúban arról mesélt a Velvetnek, hogy Németországban hogyan döbbent rá, hogy transznemű, hogyan változott át Vay Blankává, és hogy milyen volt ezek után egy-egy hétre visszatérni Magyarországra.

Távolról sincs vége, olvasson még

Elárverezik a kanadai miniszterelnök édesanyjának bugyitlan bulifotóját

január 17., 12:36 Módosítva: 2017-01-18 17:02:54
9

Érdekes fényképet fognak elárverezni Margaret Trudeau-ról. (Ő a jelenlegi kanadai miniszterelnök, Justin Trudeau édesanyja, maga is egykori first lady.) Az 1978-ban fotózott, fekete-fehér kép egy sorozat része, amely a Studo 54 nevű, legendás klubban készült. Trudeau egy hosszú szoknyában ül a kérdéses fotón, amely alapján egyértelműen elmondható, hogy nincs rajta bugyi – számol be a Page Six. De ezen a képen felül még több százat fognak elárverezni.

A volt kanadai first lady számtalan olyan képen szerepel, ahol felhőtlenül szórakozik az 1970-es évek legfelkapottabb diszkójában. Akkoriban ott szórakozott a zenei élet színe-java, például Michael Jackson, Liza Minelli, Elton John vagy Cher is. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Démoni erő végezhetett a pappal, aki az Ördögűzőt inspirálta

január 17., 10:57 Módosítva: 2017-01-18 11:41:51
34

Rejtélyes körülmények között halt meg az ír származású Malachi Martin író és katolikus pap, akinek élete a minden idők legjobb horrorjának tartott, 1973-as Ördögűző című filmet inspirálta. Legalábbis a Netflix új dokumentumfilmje, a „Hostage to Devil” alapján, amiben egy volt CIA-ügynök, Robert Marrow, a ténylegesen ördögűzéssel foglalkozó atya egykori sofőrje idézte fel, hogy mi történt, amikor 1999-ben egy négyéves, feltehetően démoni erők által megszállt kislányon kellett segíteniük Connecticutban.

A dokumentumfilm írója és producere, Rachel Lysaght szerint az atya Egyiptomban ismerkedett meg az ördögűző szakmával egy véletlennek köszönhetően. A szertartást végző pap asszisztense ugyanis hirtelen elájult, ezért be kellett ugrania a helyére. Később aztán New Yorkba költözött, ahol már egymaga vette fel a harcot a sötétség erőivel.

Távolról sincs vége, olvasson még

És akkor egy hatalmas aligátor átsétált az úton

január 17., 10:03 Módosítva: 2017-01-19 10:49:13
61

Alig hitt a szemének Kim Joiner, amikor az egyik floridai nemzeti parkban egyszerűen elsétált előttük egy hatalmas 

vagy inkább gigantikus

aligátor. 

Az állat egy bokorból jött elő, és öregurasan átcammogott a túloldalra. Valahogy így nézett ki ez a jelenet:

A látványtól bárkinek megfagyott volna a vér az ereiben. Nem elég, hogy egy aligátor, ráadásul akkora, mintha az őskorból ragadt volna itt. Kim Joiner azonban nem zavartatta magát, csak állt az úton és videózott. Utána pedig feltöltötte az óriást a nemzeti park közösségi oldalára. - írja a NyDaily News

Távolról sincs vége, olvasson még

Az ügyvédből lett insta-modell bikinis fotóitól garantáltan forró hangulatba fog kerülni

január 16., 20:09 Módosítva: 2017-01-18 17:02:44
107

A mellben és fenékben egyaránt erős Pia Müehlenbeck azért hagyta ott a jogi pályát, hogy saját brandjét építgesse. Bejött neki.

Az ügyvédből lett insta-modell bikinis fotóitól garantáltan forró hangulatba fog kerülni

Fázik? A 11 napos törpemalacok még jobban!

január 16., 17:05 Módosítva: 2017-01-18 17:02:49
14

Nem csak ön, az állatok is kezdenek kikészülni az extrém hidegtől, a tizenegynapos minnesotai törpemalacok például elég rosszul tűrik, hogy amióta világra jöttek konstans mínuszban kell élniük. A Debreceni Állat- és Növénykert gondozói ezért infralámpával járulnak hozzá jobb közérzetükhöz.

A módszer láthatóan sikeres:

A hajtás után pedig még több elégedett arccal találkozhat.

Távolról sincs vége, olvasson még

A fiú kartonból készített mását vitték bulizni, aki nem éppen úgy reagált, ahogy várták tőle

január 15., 15:39 Módosítva: 2017-01-20 08:20:18
38

Biztos emlékeznek az anyukára, aki a külföldön tanuló fia kartonváltozatával töltött anya-fia viszonyhoz illendő minőségi időt. A család minden tagjának jóleső élmény lehetett, így alighanem a fiatalembernek is, noha ő csak fényképekről értesült a megható időszakról. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Lenyűgöző videón a befagyott Balatonon bandázó vadkacsák

január 15., 14:52 Módosítva: 2017-01-17 16:41:06
109

Drón segítségével készített látványos videót a befagyott Balaton kellős közepén, egy lék körül gyülekező tőkésrécékről Lőrincz Balázs. A Fonyódliget közelében rögzített felvételnél már csak az a bámulatosabb, ami a jelenség mögött áll. A sonline.hu szerint ugyanis a vadkacsák szándékosan tartják fenn maguknak a jég mozgása miatt létrejött nyílást. Testmelegükkel és mozgásukkal akadályozzák meg, hogy a lék visszafagyjon.

Hasonló összefogás bontakozott ki a récék között Bárdudvarnok határában, a Petörke tavon is. Erről a kapos.hu-n nézhet meg egy videót.

Távolról sincs vége, olvasson még

Itt egy lista, hogy túlélje, ha összeomlik a világ, amit ismer

január 15., 11:13 Módosítva: 2017-01-17 16:40:56
15

Ha önből is előtörne a belső Bear Grylls, vagy csak szimplán ráparázott arra, hogy bármikor kitörhet a harmadik világháború, akkor önnek találták ki a Survivalist.com weboldalt, ahol túlélőtrükkökkel, tanácsokkal szolgálnak. Egy online tréningen megtanulhatunk tüzet csiholni, vadászni, de akár orvosságot is készíteni.

Egy krízis esetén a pénz nem ér majd semmit, a leleményesség annál inkább.

Az oldal azzal jön, hogy ami már egyszer megtörtént, bármikor megtörténhet - gondolva itt a világháborúkra, polgárháborúkra, és bármilyen technikai, vagy környezeti krízisre.

Összegyűjtöttük a legjobb trükköket, ami kezdőcsomagként elegendő is lehet. Legalábbis pár hétig biztosan.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ennek a filmrajongó pasinak túl sok ideje van

január 14., 20:06 Módosítva: 2017-01-17 16:40:51
19

De legalább jól használja: az elmúlt 5 évben bejárta a legnagyobb Hollywoodi filmek helyszíneit.