horoszkóp

Élet

A Velvet trendblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Van egy nyomós érvünk, hogy soha többé ne viseljen oldalzsebes nadrágot

4 órája Módosítva: 2017-05-27 19:01:44
16

Csupán három hónapja indult útjára a Hater (Gyűlölködő) nevű randiapp, és máris elég fontos adatokat tudnak prezentálni a felhasználók ízléséről. Főleg arról, hogy milyen öltözetű pasik jönnek be leginkább a nőknek, vagyis inkább, hogy milyen pasi ruhadarabot utálnak nagyon. Úgyhogy, ha a megjelenésével is szeretné elkápráztatni a csajokat, akkor nagyon gyorsan rakja parkolópályára az oldalzsebes nadrágokat!

Távolról sincs vége, olvasson még

Segítsen dönteni! Pasinak vagy csajnak szexibb ez az androgün modell?

11 órája Módosítva: 2017-05-27 15:38:19
22

De először próbálja meg kitalálni, hogy férfinak vagy nőnek született-e!

A mormon zongoratanárnő óriásmellű glamour modell lett

15 órája Módosítva: 2017-05-27 08:16:32
29

A 47 éves Allegra Cole külvárosi zongoratanárként éldegélt, betartva a mormon gyülekezet alapvető szabályait, mígnem egy napon elhatározta, hogy a kispolgári hétköznapokat a csillogó modellkedésre cseréli. F el hagyott mormon életmódjával, zongoratanári pályájával, majd  összességében körülbelül 75.000 dollárt (közel 21 millió forint ) költött műtétekre, hogy glamour modell lehessen.

Annyira megnövelte melleit, hogy egyedül csak küszködve tud cipőt húzni, viszont manapság éves szinten 100 000 dollárt (27 millió forint) keres szexi képeivel.

A Utah-ban élő modell az Extrém Jessica Rabbitnek hívja magát és nyíltan beszél arról a vágyról, hogy még híresebb legyen.  Itt egy kép viszonyítási alapnak a Roger nyúl a pácban című film karakteréről:

Talán a rajzolt karakter méretei szerényebbek.
Talán a rajzolt karakter méretei szerényebbek.
Fotó: youtube

  Nagyon élvezem a mostani méreteimet, de határozottan látom magam nagyobb méretben. (...) Sok nő fél, hogy nem lehet egyszerre szexi és jó családanya, vagy üzletasszony. Ezen a rossz megítélésen szeretnék változtatni.

- nyilatkozta a modell.

  Mellei jelenleg egyenként 9 kilót nyomnak.

A gigamellek eléréséhez szövetbővítő műtétre is szüksége volt, a méretet pedig sóoldattal növelik folyamatosan, míg el nem érik a nő által kívánt hatást.

Bár az orvosok figyelmeztették, hogy egészségkárosító hatásai lehetnek, ha még nagyobbra szabatja melleit, ő jól érzi magát a bőrében és szeretné elérni a végső hatát.   

via Dailymail

Twitterezők juttattak haza egy vonaton szomorkodó játéknyulat

tegnap, 11:06 Módosítva: 2017-05-27 11:00:45
76

Egy Andrew Parker nevű ausztrál fickó május 19-én, egy sydney-i vonaton volt a szemtanúja, amint egy gyerek elhagyja kedvenc játéknyusziját, és mivel sejtette, hogy elvesztése mennyire fájó pont lehet neki, azonnali cselekvésre szánta el magát.

"Szomorú vagyok. Egy gyerek leszállás közben ejtette ki nyusziját a babakocsiból a Wynyard állomáson, amikor az ajtók már csukódtak."

– írta a férfi a Twitteren "sadbunny", vagyis szomorú nyuszi hashtaggel ellátott posztjában, amelyben a vasúttársaság közbenjárását kérte újraegyesítésükhöz. 

Távolról sincs vége, olvasson még

A mémmé vált gyerekek is felnőnek egyszer

tegnap, 11:04 Módosítva: 2017-05-27 14:24:27
34

A Chloé nevű kislány 4 évvel ezelőtt, 2013-ban mindössze annyit tett, hogy a szüleivel Disneylandbe utazott. Ő és nővére csak a kocsiban tudták meg, hogy aznap nem az iskolába, hanem a mesefigurás családi parkba indulnak.

A bejelentést és a gyerekek reakcióját az anyukájuk felvette telefonjával.

A többi pedig már történelem:

Az internet népe felkapta a videót, majd a cuki kislány reakcióját és Side-eyeing Chloe néven mémként vált világhírűvé. 

A mai napig nagy rajongótáborral bír, 18 millió ember látta a videót eddig, a mémeket pedig még többen.  Chloe és anyukája, Katie Clem Instagram-fiókját 553000-en követik azóta is. 

A család nemrégiben a Google kampányának keretében Brazilában vakációzott, ahol meglátogatták a helyi központot. A cég Sao Paulo utcáin a kislány arcával hirdeti magát. 

WE ARE HERE IN BRAZIL!!! Hello!! #saopaulo #google #chloe #hi #lily #katie #david

Katie, Lily, Chloe 🙋🏼👩🏼👧🏼 (@lilyandchloeofficial) által megosztott bejegyzés,

A család természetesen megörökítette az eseményeket az Instagramon. Chloe pedig dedikálta képét a Google irodának és megcsodálta, hogy az épület liftjét is az ő arca díszíti.

Signing autographs at #google! . . . #chloe #google #saopaulo

Katie, Lily, Chloe 🙋🏼👩🏼👧🏼 (@lilyandchloeofficial) által megosztott bejegyzés,

Persze nem ő az egyetlen kisgyerek, aki, mint mém vált világhírűvé :

Távolról sincs vége, olvasson még

Ennek a jógázó stewardessnek olyan feneke van, hogy birodalmakat lehetne vele megdönteni

május 25., 21:48 Módosítva: 2017-05-26 22:02:12
177

A nagymértékben szexi Evi Schwarzfischer a Lufthansánál emeli a légiutas-kiszolgálás színvonalát, miközben körbejógázza a világot.

Engedné az alig 3 éves gyermekének, hogy tetoválása legyen? Amerikában új trend jött divatba

május 25., 17:37 Módosítva: 2017-05-27 08:27:19
22

Új tetoválási hóbort terjed az Amerikaiak körében, leginkább a kisgyerekeknél, de úgy tűnik, az új őrület átgyűrűzött már Európába is.

A spray-on tetoválás valójában nem a klasszikus módon történik, nem kerül a bőrrétegek alá a festék, tulajdonképpen a rágókban található, lemoshatós tetkók egy művészibb változata, így a gyerekek az iskola, vagy óvoda előtt eltüntethetik az esetleg zavarba ejtő figurákat. 

#airbrushtattoos #prostenciltattoo

Notjustaprettyfacepaint (@vickymcadam) által megosztott bejegyzés,

Vicky McAdam, egy angol tetováló művész próbálja az Egyesült Királyságban is divatba hozni az új stílust.

Ugyan még fiatalok, de szeretnék, hogy az ő tetkójuk is úgy nézzen ki, mint a szüleiké. Látni az arcukat,mikor megnézik magukat a tükörben, megfizethetetlen.

- nyilatkozta McAdams a The Sun magazinnak. 

via TheSun

Távolról sincs vége, olvasson még

Chris Cornell felesége megható levéllel búcsúztatta szerelmét

május 25., 11:49 Módosítva: 2017-05-26 07:07:24
4

A május közepén öngyilkosságot elkövető Chris Cornell felesége egy nagyon személyes és szívhez szóló levelet olvasott fel az énekes zártkörű hamvasztásán. A Soundgarden és az Audioslave frontembere 52 éves korában hunyt el detroiti koncertje után néhány órával (a családja szerint nem szándékos öngyilkosság történt, és több gyógyszert vehetett be, ami miatt nem volt tudatában annak, hogy mit tesz). 

A hamvasztás kedden volt a Hollywood Forever temetőben, ahol Vicky Cornell megható búcsúlevelet olvasott fel. Így kezdődött

Az én édes Christopheremnek 

Távolról sincs vége, olvasson még

Majdnem letartóztattak egy diáklányt, mert ezt a ruhát merészelte felvenni

május 24., 21:38 Módosítva: 2017-05-26 00:40:03
41

Észak-Karolinában történt az eset. Egy végzős lány, Summer bement az iskolába, mint minden rendes diák, csakhogy egy kihívó ruhát merészelt aznap felvenni, amit a vezetés nem is hagyott szó nélkül. Íme, a vérlázító a öltözet, ami miatt majdnem letartóztatták a lányt.

 A nyakánál túlságosan is ki volt vágva, valamint a válla egy része is szabadon volt hagyva. Ez a Hickory Ridge High Schoolban nem megengedett. Ezért magára terítette egyik barátja dzsekijét, de ez nem volt elég. Arra kérték, hogy öltözzön át. Summer ennek a kérésnek nem tett eleget. Az igazgató megpróbálta elérni a lány anyját, de nem járt sikerrel. De itt nem ért véget a történet. Ebéd után az előadóteremben csapott le Summerre az igazgató, aki akkor már az iskola rendőrével érkezett. Mindenkit kiküldtek a teremből, kivéve a lányt. A sulirendőr a pisztolyára helyezte kezét, míg az igazgató a következőt mondta.

Most kapsz egy ultimátumot. Próbáltuk elérni anyukádat. Vagy velem jössz és lecseréled a felsődet, vagy letartóztatlak.

Mivel Summer nem volt hajlandó átöltöztetni, ezért az igazgató utasításba adta a lány letartóztatását. Ekkor hívta vissza az anyuka az iskola vezetőjét és csillapította le a kedélyeket. Így csak 10 napra tiltották ki az iskolából Summert, akinek pont az adott időszakban lenne a ballagása, amire így nem mehet el. Ezzel kapcsolatban pedig a következőt mondta.

Éveken át keményen megdolgoztam azért, hogy a ballagásomkor ott állhassak a színpadon. Persze drog dílerek állhatnak ott, szexuális bűnözők úgyszintén, de egy 4.4-es átlagú lány, akinek egyszer kilátszott a válla, az nem.

(People)

Távolról sincs vége, olvasson még

Végre Amerika is megtudja, hogy mi a jó! Náluk is lesz Kinder-tojás!

május 24., 18:29 Módosítva: 2017-05-25 08:55:41
28
De nem az, amelyikre gondol.

Mármint az eredeti, Ferrero gyártotta Kinder megy majd hozzájuk is, de nem a jó öreg, 1974 óta létező Kinder Meglepetés, hanem annak az új változata, a 2001-es Kinder Joy, amelyiket kanalazni kell.

Az édesség bevezetése se holnap lesz. A megjelenésig 2018 elejéig várniuk kell az amerikaiaknak. Addig nem lesz a boltok polcain, az fix.

(People)

Távolról sincs vége, olvasson még

Péteriben az ablakon keresztül mentik az ovisokat a tűzoltók az özönvíz elől

május 23., 18:28 Módosítva: 2017-05-24 13:27:22
20

Nem csak Budapestet, szinte egész Pest megyét megbénította a lezúdult eső kedden kora este. 

FullSizeRender
Fotó: Olvasónk/Miri

A Pest megyei Péteriben a helyi óvoda udvarán 30 centiméternyi víz gyűlt össze, ami az épületbe is befolyt. A Katasztrófavédelem azt írja, hogy a gyerekeket a tűzoltók az ablakon keresztül mentik ki az óvodából és adják át a szülőknek.

De nem túl jó a helyzet a II. kerületi Szépvölgyi úton, a Zöldlomb utcánál, a Széna téren és a Széll Kálmán tér környékén sem. És önnél, mi a helyzet? 

Távolról sincs vége, olvasson még

Irigyeljük vagy aggódjunk a modellért, aki egy 1 kilós burritót tol be az arcába 95 másodperc alatt?

május 22., 13:11 Módosítva: 2017-05-23 08:13:52
4

Ha szeret váratlanul gyorsan étkező embereket nézni, akik maszatosak és bokáig zsírosak lesznek, akkor a 24 éves Nela Zisser új-zélandi modell performansza egyenesen önnek szól. A lány vállalta ugyanis, hogy

95 másodperc alatt betöm az arcába egy 1 kilós burritót,

amit (spoiler!) be is tömött, szóval ezzel a kihívást sikeresen teljesítette. Ha nem hiszi, ellenőrizze a videó végén Zisser gigáját, megmutatja, mennyire üres. A merész előadást egyébként már több mint 35 ezren látták, úgyhogy megérte részt venni a Mad Mex étteremlánc Nagy Burrito elnevezésű kihívásán, és megpróbálkozni a lehetetlennel. 

Nem ez az első alkalom, hogy a modell irreális mennyiségű élelmiszert fogyaszt el, a burritós kísérletet egyszer már megpróbálta, de akkor sajnos 104 másodperc alatt sikerült csak teljesítenie, ami ugye nem érvényes. Egy másik alkalommal 50 fánkot evett meg egy ültő helyében és 100 sajtburgert két óra alatt. Nagyon irigylésre méltó, hogy az étkezési szokásai ellenére ilyen vékony alkattal áldotta meg a sors, bár élünk a gyanúperrel, hogy százával futnak utána az endokrinológusok, hogy mihamarabb kivizsgálhassák. 

Forrás: People

Távolról sincs vége, olvasson még

Majdnem halálra éheztette magát, de meggyógyult

május 22., 11:24 Módosítva: 2017-05-23 12:07:19
11

27,7 kg-ra lefogyott és kórházba került. Rájött, hogy nem is szerette azt a lányt, aki régen volt, úgyhogy most 51,7 kg-os testsúllyal éli életét.

Egy ex-prosti vallomása: a legbizarrabb kérések és legidegesítőbb kliensek

május 21., 21:44 Módosítva: 2017-05-22 20:02:12
14

Talán senkinek nincsenek azzal kapcsolatban illúziói, hogy mennyire lehet nehéz egy szexmunkás élete. De ha véletlenül mégiscsak lennének, vagy egyszerűen kíváncsi a megerősítésre, a brit Metro-nak egy volt prostituált összeszedte, hogy milyen idegesítő figurákkal és furcsa igényekkel hozta össze a sors a munkája során.

Távolról sincs vége, olvasson még

„Félek, hogy a saját anyámmá válok” - ezek miatt sterilizáltatja magát egyre több fiatal

május 21., 20:20 Módosítva: 2017-05-22 15:44:49
201

Őszintén nem szeretem a gyerekeket. Koszosak, idegesítőek és gusztustalanok. Ha pedig elég idős vagyok ahhoz, hogy szavazzak, lottózzak, vezessek és börtönbe kerülhessek, miért ne tudhatnám már most, hogy nem akarok gyereket?

– magyarázza és teszi fel a kérdést a 19 éves Kathelin a Vice riportjában, melyből az derül ki, hogy egyre több huszonéves dönt amellett, hogy önszántából sterilizáltatja magát.

A jelenség - aminek a hivatalos neve „gyermeketelen mozgalom" - évről évre több fiatal számára szimpatikus. Olyannyira, hogy ma Nagy-Britanniában ötből egy nőnek soha nem lesz gyereke, szemben azzal, hogy az 1970-es években ez az arány 1:10-hez volt - derül ki a BBC dokumentumfilmjéből a témáról. 

Távolról sincs vége, olvasson még

A kék-fekete ruha dráma, most egy fal vagy folyó őrületben tért vissza

május 21., 18:58 Módosítva: 2017-05-22 16:38:29
2

Aki 2015-ben internetezett szinte biztos, hogy nem maradt ki a 21. század tyúk vagy tojás dilemmájából: nagy kék-fekete vagy fehér-arany ruha ügyből. Azóta pedig néha ismét felbukkannak fotók, amelyek kettészakítják az internet népét. A legfrissebb idegtépő őrület, hogy ezen a fotón a háttérben egy fal van az asztal vége mögött, vagy egy folyó?

Távolról sincs vége, olvasson még

Miért tart igényt a lótuszülő szellem arra, hogy az út közepén riogassa az autósokat?

május 21., 16:24 Módosítva: 2017-05-22 14:26:45
2

Van egy út Kuala Lumpur fővárosában, Malajziában, ahol gyakorta észlelnek szellemjelenséget az arra járó autósok. Erről semmiféle képes bizonyíték nem állt rendelkezésre, egészen mostanáig. Jó hír az internetezők számára, hogy a legutóbbi alkalommal két ismeretlen férfi kamerával felszerelkezve indult útnak, így dokumentálni tudták a kérdéses élethelyzetet.

Adott tehát az út, amely egész pontosan a malajziai Lake Gardens park és a Bukit Tunku nevezetű környék között húzódik. A nevükkel nem dicsekvő autósok ezen haladtak keresztül az éjszaka sötétjében, amikor valami az útjukat állta. A videón kevéssé látszik, de azt mondják, 

egy lótusz- vagy törökülésben kuporgó alak az illető, aki – mivel nem ismerték őt – nyilvánvalóan egy szellem lehetett.

Megtekintették a távolból, és ahelyett, hogy közelebb merészkedtek volna, a sofőr inkább a gyors tolatás mellett döntött. A felvételen hallható, hogy az utas is megretten a látottaktól, de megpróbálja megnyugtatni az autót vezető férfit, aki csak a maga igazát hajtogatja, hogyaszondja

Uh, uh, uh. 

Érthető a reakciója, nézze csak meg a jelenetet figyelmesen, alighanem önt sem hagynák hidegen a látottak. A netre feltöltött videóra azonnal rengeteg komment érkezett a környéken lakóktól, amelyekben arról biztosították a két férfit, hogy már ők is találkoztak az idegen ücsörgővel.

Sokan azonban úgy vélik, hogy nem kísértetről van szó, sokkal inkább egy rablóbandával állnak szemben. Feltételezéseik szerint az alak azért ül az út közepén, hogy a sofőr az autóját magára hagyva a segítségére siessen. Amint így cselekedne, és normális helyzetbe rendezné az összefacsarodott lábú úr végtagjait, addig annak kollégái a bokorból előugorva gyorsan ellopnák az áldozat kocsiját. Mivel a maláj emberek ezek szerint elég bizalmatlanok, ezért egyikre sem volt példa ezidáig, így továbbra sem világos, kicsoda a rejtélyes alak valójában. Most pedig az ön éleslátására hagyatkozunk.

Ön mit sejt a jelenség hátterében?

 • 168
  Az autóból is ki lehetne szólni neki, hogy mit keres ott, nem kell ehhez kiszállni.
 • 89
  Csak valami bolond.
 • 77
  Na jó, de ha kísértet, akkor mégis mit keres ott? Ennek semmi értelme! Szóval a rablóbandára gyanakszom.
 • 77
  Szerintem az egy quadozó egér, nézzék csak meg jobban!
 • 75
  Semmit, nem figyeltem.
 • 31
  Egyértelmű, hogy egy kísértet - normális ember nem ücsörög az út közepén fölöslegesen.

Forrás: Mirror

Öt hihetetlen, de valós szakma, amikkel akár vagyonokat is kereshet

május 21., 13:44 Módosítva: 2017-05-22 14:26:44
25

Mindig jókat lehet nevetni azon, hogy milyen büfészakokat indítanak az egyetemek (jómagam is szabad bölcsészként végeztem, bármit is jelentsen ez), de nem kell a felsőoktatásig vándorolni ahhoz, hogy az embernek egészen furcsa szakmája legyen. Az Oddee segítségével most elhoztunk önöknek hat olyan melót, amikről első hallásra tuti nem hinné el hogy léteznek, azt pedig pláne nem, hogy igény is van rájuk.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a modell meztelenül tapogatott cápákat, hogy önnek ne kelljen félnie tőlük

május 21., 12:14 Módosítva: 2017-05-22 12:55:27
13

Irina Britanova egy lenyűgöző fotósorozattal próbája új mederbe terelni az ember-cápa viszonyt.

Ettől az Indonéz falutól garantáltan kifolyik a szeme

május 21., 07:27 Módosítva: 2017-05-22 09:05:34
67

A nyomornegyedből egy mesefalut varázsoltak, és most nagyon menő lett.

Nehogy rugdolózónak nézze a férfidivat új vívmányát!

május 20., 20:19 Módosítva: 2017-05-21 21:03:39
57

Meglepően sokan gondolják komolyan, hogy egy férfi ilyenben kimehet az utcára. Mi részünkről szakadtunk a nevetéstől.

Nem könnyű az élete a férfinak, akit mindenki Barack Obamának néz

május 20., 20:02 Módosítva: 2017-05-21 20:07:40
39

Azt mondja, naponta legalább 15 idegennel kell fotózkodnia!

Egészen nyomasztó, miért színleli az orgazmust 10-ből 8 nő

május 19., 21:38 Módosítva: 2017-05-21 08:20:19
26

Azt már tudjuk, hogy a hetero nőknek van a legkevesebb orgazmusuk, most pedig egy friss kutatásból az derült ki, hogy 10 nőből 8 (!) rendszeresen színleli, hogy eljut a csúcsra szex közben. Egy kansasi egyetem készítette a felmérést, amiben 1600 nőt és férfit kérdeztek arról, hogy megjátszotta-e már a gyönyört. Mint kiderült az összes résztvevő 64 százalékával már megtörtént, hogy csak tettette, hogy elélvez, a nőknek pedig a fele mondta azt, hogy mindig vagy szinte mindig csak színleli.

Ilyenkor pedig mindig felmerül a nagy kérdés, hogy de miért?
Távolról sincs vége, olvasson még

Küklopsz-kecske született Indiában

május 19., 13:34 Módosítva: 2017-05-20 13:09:31
87

Bizarr külsejű, egyszemű kecske jött a világra május 10-én egy indiai faluban, Assamban. A ritka rendellenességben szenvedő állatnak már el kellett volna pusztulnia, de úgy tűnik, hogy egyelőre esze ágában sincs távozni az élők sorából.

A kecskén nem a küklopsz-szem az egyetlen furcsaság. Nincsenek sem szemhéjai, sem szempillái, csak egy füle van és több foga hiányzik. Ha mindez nem lenne elég, az állkapcsa is rövidebb a kelleténél, ráadásul orra sem fejlődött ki rendesen.

Az állatból közben egyfajta látványosság lett a faluban. A közeli települések lakói még egy hosszú túrát is képesek bevállalni, csakhogy láthassák.

„Úgy hiszem, hogy a kecském szerencsét hoz a házhoz”

– vélekedett gazdája, Mukhuri Das, aki csodaként tekint a jószágra.

Via National Geographic

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a glamour modell kitartó meztelenkedéssel érte el, hogy kétszer is kitiltsák az instáról

május 16., 11:00 Módosítva: 2017-05-17 12:50:58
33

Elle Johnson lelkén mély sebeket ejtett a döntés. „Mindig felkavar, amikor nők ítélkeznek más nők felett, és szüntelenül gyanakszom, hogy ez megy a háttérben”

Ez a glamour modell kitartó meztelenkedéssel érte el, hogy kétszer is kitiltsák az instáról

Az idegenek a Holdon gyülekeznek, és tankjuk is van

május 16., 10:23 Módosítva: 2017-05-17 07:39:35
3

A címben olvasható kijelentés néhány lelkes UFO-vadásztól származik, akik egy rejtélyes objektumot ábrázoló NASA-fotóból jutottak messzemenő következtetésekre. Ebből itt:

A fotó az 1971-es Apollo-15 misszió során készült
A fotó az 1971-es Apollo-15 misszió során készült
Fotó: youtube

Tyler Glockner, aki SecureTeam elnevezésű YouTube-csatornáján igyekszik megfejteni az univerzum rejtélyeit, úgy vélte, hogy a tankszerű szerkezet egy halom szétszórt fémdarab vagy gépalkatrész között figyelhető meg a Holdon. Ha meg nem, akkor sanszos, hogy ősi romok lehetnek körülötte.

„Könnyedén azonosítható egy furcsa sziklával is, de azt akarom, hogy vegyétek észre: mesterséges az eredete. Négyszög alakú formája van"

– bizonygatta az UFO-vadász.

Távolról sincs vége, olvasson még

Önnek lenne ennyi lélekjelenléte, mikor bekopogtat az ablakán egy medve?

május 16., 10:19 Módosítva: 2017-05-16 21:59:42
5

Bár nagyjából nulla annak az esélye, hogy Magyarországon bekukkant az ön otthonába egy medve, most mégis arra biztatjuk, hogy képzelje el ezt a bizarr szituációt, és azt, hogy mit tenne ebben az esetben.

Ha felbukkanna egy medve az ablakomban...

 • 217
  nyugiban elővenném a telefonomat és lefotóznám. Legalább háromszor!
 • 84
  azonnal segítséget hívnék.
 • 83
  sokkot kapnék.
 • 47
  menekülőre fognám.
Távolról sincs vége, olvasson még

Újra támad a pomázi Vajna Tímea!

május 15., 17:16 Módosítva: 2017-05-16 18:07:23
373

Zimre Zsuzsa pomázi újságíró fogta magát, és reprodukálta Vajna Tímea kormánybiztosné egyik street style fotóját.

Los Angeles vs. Pomáz #streetfashion #trend #suzuki #nonameclothes #goodmood #style

@zezse által megosztott bejegyzés,

A végeredményen először az ismerősei szórakoztak kitűnően, majd az indexes kollégák lenyúlták előlünk, és így a nagyközönség elé került. Annyira nagy közönség elé, hogy még Vajna Tímea is megosztotta az Instagramján. 

A bizonyíték.
A bizonyíték.
Fotó: Zimre Zsuzsa / Facebook

Nagyon meghatódtam, mert úgy éreztem, mindent elértem amit lehetett

– kommentálta az eseményeket Zimre, amikor megkérdeztük, mit szól a sikerhez. Igazából azért kérdeztük meg, mert ismét felöltözött Vajnánénak. Íme.

Timi és én #ikertornyok #highlife #pomazforever

@zezse által megosztott bejegyzés,

„Bírom, hogy ilyen bátran öltözködik, bár sajnos nem értem, miért cosplayesnek” – mondta el kérdésünkre, hogy mégis miért akar önszántából Vajnára hasonlítani.

Mind a Louis Vuitton táska, mind a mellény házi készítésű, szóval még energiát is fektetett bele. Nagyságrendileg a két öltözet ruhára körülbelül kétezer forintot költött. 

De csak azért, mert szét kellett vágni a mellényhez egy polifoamot, hogy legyen tartása.

Alig várjuk, hogy ez a szett is feltűnjön Vajna Tímea Instagramján. De ha ez nem, akkor majd a következő – merthogy lesz folytatás.

Disclaimer: Zimre Zsuzsa egykori kollégánk: dolgozott a Velvetnél, majd a Díványnál, most pedig a WMN.hu munkatársa.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy gitáros kerozint öntött magára, és felgyújtotta magát az exe miatt

május 15., 16:06 Módosítva: 2017-05-16 16:06:00
2

Egy memphisi zenész, Jared McLemore élőben közvetítette a Facebookon, ahogy kerozint önt magára és felgyújtja magát. A gitáros ex-barátnője szerint bosszúból követte az öngyilkosságot, ráadásul pont annak a bárnak a parkolójában, ahol az exe hangmérnökként dolgozik.

Posted by Jared McLemore on Sunday, 1 March 2015
Távolról sincs vége, olvasson még

Egy magyar pék is ott van a TOP 50-ben a világ legjobb pizzakészítői között

május 15., 14:32 Módosítva: 2017-05-17 07:41:37
4
giphy (3).gif

A Campionato Mondiale Della Pizza a világ legnagyobb pizzavilágbajnoksága. 38 ország 730 indulója vett részt az eseményen. Szabadfi Szabolcs, azaz Szabi, a pék volt az egyetlen magyar és 48. lett.

source.gif

Ehhez milyen pizzát készített? Hát, nem egy húsimádót, nem is egy Son-Go-Kut vagy egy Hawaiit, hanem egy pizza palát sütött. Ehhez mangalica sonkát és spárgát vett alapanyagul.

giphy (4).gif

Ha esetleg megkóstolná Szabi, a pék egy-egy ételét, akkor menjen el az egyik Bazsalikom pékségbe.

Távolról sincs vége, olvasson még