horoszkóp

Élet

A Velvet trendblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Az éhezést is bevállalom, de nem megyek vissza

tegnap, 15:26 Módosítva: 2017-07-25 17:05:57
30

Olyan olvasói levelet kaptunk a napokban, amilyet még soha. Egy olvasónk, aki ebben a posztban természetesen álnéven szerepel, azzal keresett meg minket, hogy igen nehéz helyzetbe került, és ezért segítségre szorul. Anett a legutóbbi időkig a családjával élt, de az élete egyre elviselhetetlenebbé kezdett válni – alább kiderül, hogy pontosan miért. Anett ezért úgy döntött, hogy végre elköltözik, de ehhez nemhogy segítséget nem kapott otthonról, édesapja kifejezetten megnehezítette, sőt, gyakorlatilag ellehetetlenítette a dolgot.

Anett mégis belevágott, de azt írja, a helyzete kétségbeejtő. Kérjük, olvassa el az alábbi beszámolót! Anett létrehozott egy anonim Facebook-oldalt, ennek a linkjét az oldal alján találja. Ha ön úgy érzi, szívesen kapcsolatba lépne vele, esetleg bármilyen segítséget fel tud ajánlani, az alábbi Facebook-oldalon keresheti meg Anettet. A levelet alább az ő beleegyezésével, azonosításra alkalmas adatai megváltoztatásával, úgy közöljük, ahogy szerkesztőségünkbe érkezett.

Távolról sincs vége, olvasson még

Elköttető bulikat szerveznek maguknak az amerikai férfiak

tegnap, 10:57 Módosítva: 2017-07-25 12:09:26
25

A Wall Street Journalre hivatkozva írja a Jezebel, hogy a jómódú amerikai férfiak egy része nemcsak hogy elkezdte elköttetni magát, de kimondottan rámentek arra, hogy az egész procedúrából bulit csináljanak. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Démonarcú kecske igényelt rendőri intézkedést Argentínában

tegnap, 09:39 Módosítva: 2017-07-25 10:25:18
20

Az indiai székhelyű küklopsz-kecske után ezúttal Argentína San Luis tartományából érkezett hír egy fura külsejű jószágról, aminek – születési rendellenessége miatt – kiguvadó szemei kölcsönöznek démonias vonásokat.

A nyugalom megzavarására alkalmas állatról elég kevés információ áll rendelkezésre. Az viszont egészen bizonyos, hogy Gladys Oveido névre hallgató gazdája „mélységesen meglepődött”, amikor először meglátta.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem egészen a kívánt hatást érte el a csinos rendőrnő toborzós fotója

július 24., 09:11 Módosítva: 2017-07-25 09:40:30
15

A surrey-i rendőrség a Facebookon tette közzé egy frissen végzett rendőrnő, Claire Binksy rendőrautóval pózolós fotóját, abban a reményben, hogy ezzel felkelthetik az ifjúság érdeklődését a rendvédelmi pálya iránt. A bökkenő csak az volt, hogy a fiatalok a bűnüldözés helyett inkább a csinos egyenruhás iránt mutattak érdeklődést, aminek szexizmust sem nélkülöző kommentek formájában adtak hangot a poszt alatt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az orosz műúszóhölgy olyat mutatott a vizes vb-n, mint senki más

július 23., 12:48 Módosítva: 2017-07-24 15:18:52
27

A szinkronúszás hivatalos szabályai szerint a bírók nem értékelik a műúszók megjelenését, de azért vannak ajánlások arra, hogy például mennyire szabad sminkelni, és nyilván az sem véletlen, hogy mindig egyberészes dresszekben műúsznak a hölgyek. A bírók a művészi előadásmódot pontozzák, amire esetleg befolyással lehet a versenyzők megjelenése.

Hát ezért jó, hogy itt vagyunk mi, mert mi nem bonyolítjuk túl a szinkronúszást, hanem csak egy dologra figyelünk: pontosan a versenyzők megjelenésére. Akik ezt feltehetőleg értékelik is, mert valamennyi ország látványosnál látványosabb fürdődresszekben küldi a világot jelentő medencébe spárgázva úszó sportolóit, és mi meg kiválogattuk a budapesti vizes vb fotóanyagából a kedvenceinket. Ők láthatók alább. Ön szerint melyik ország győz, ha csak a megjelenést pontozzuk?

Távolról sincs vége, olvasson még

A swingelés nem hiánypótlás, csak egy fűszer

július 22., 22:12 Módosítva: 2017-07-24 14:33:15
142

Siklósi Botond és Vanda neve akár önnek is ismerősen csenghet, ők ugyanis az a pár, akik másfél éve vezetik a Swingerpár című blogot. Ez a munkájuk pedig nemrég egy tévés stáb érdeklődését is felkeltette, ősszel láthatóak lesznek a Spektrum Tabukról tabuk nélkül sorozatában. De mégis hogyan lesz valaki swinger, és miért fontos az, hogy ha az ember ezt az életformát választotta, akkor milliókkal megossza a magánéletét? Erről beszélgettünk most velük.

Botond és Vanda egyelőre inkognitóban élnek, ezek csupán álnevek és se a blogon, se a többezres rajongói bázissal rendelkező Facebook-oldalukon nem posztolnak magukról képet. Így az ember akarva-akaratlanul is valamiféle prekoncepcióval érkezik a velük való találkozóra: vajon az átlagostól eltérő szexuális élet a külsőségekben is megmutatkozik?

Az ő esetükben nagyon nem, teljesen hétköznapi középkorú párral találkoztunk, akik talán csak annyiban különböznek másoktól, hogy rajtuk tényleg látszik, mennyire jól megvannak együtt. Egyébként tíz éve alkotnak egy párt, elváltak, előző kapcsolataikból felnőtt gyerekeik vannak. De nem a swingelés hozta őket össze, a kapcsolatuk és teljesen szimplán, egy internetes társkeresőn indult és az első dolog, ami kiderül róluk, hogy az ember nem egyik napról a másikra lesz swinger.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kiakasztja az internetet az arc nélküli magyar szellemlány fotója

július 22., 12:24 Módosítva: 2017-07-24 09:15:54
41

A BuzzFeeden elég nagyot ment az a hátborzongató összeállítás, ami 12 fotóval próbálja alátámasztani, hogy nem is olyan nehéz a szellemek létezésében hinni, mint azt sokan gondolnák. Ebbe válogattak be egy különösen ijesztő magyar fotót, ami 1943-ban Kaposfüreden készült, és állítólag egy szellemlányt ábrázol.

Valami nem stimmel a háttérben ácsorgó kislánnyal
Valami nem stimmel a háttérben ácsorgó kislánnyal
Fotó: Reddit
Távolról sincs vége, olvasson még

Egy anya újragondolta Beyoncé babafotóját, és milyen jól tette!

július 22., 12:01 Módosítva: 2017-07-23 15:20:15
7

Öt nappal ezelőtt láthattuk először Beyoncé ikreit, a levédetett nevű Sir és Rumi Cartert. Nagy pillanat volt ez az emberiség számára, mert a születésük óta mindenki csak találgatott, hogy vajon jól vannak-e, egyáltalán milyen neműek, és hazamehettek-e már a kórházból

Távolról sincs vége, olvasson még

Ismerje meg a szexi Starkot, aki a halaknak hozza el a telet

július 22., 10:38 Módosítva: 2017-07-24 08:52:32
8

A floridai Vicky Stark a bikinis pecázás egyik úttörőjének számít.

Bréking! Mától az űrbe is felnézhetünk a Google Street View-val

július 20., 15:50 Módosítva: 2017-07-21 10:58:06
25

Olyan újítást vezetett be  a Google, amitől leesik az állunk: a Street View-val már nemcsak a Földön nézhetünk szét, hanem az űrben is. Egészen pontosan a Föld körül keringő Nemzetközi Űrállomásra (ISS).

Idén ünnepli 10 éves évfordulóját a Street View, ennek örömére akartak egy nagy dobást. A felhasználók az Űrállomás mind a 15 modulját, és két ott kikötő járművet, a SpaceX Dragont és az Orbtal Cyngust nézegethetik, 360 fokban. 

Távolról sincs vége, olvasson még

„Partizni, kétszer szopni, szexelni” - ezt akarja igazából csinálni egy tini a nyáron

július 19., 14:42 Módosítva: 2017-07-20 16:51:43
1710

Nagyon sajnálhatja most egy amerikai lány, hogy mindenhova magával hurcolta a nyárra készített bakancslistáját, amire viszont nem vigyázott eléggé. A kézzel írt papírfecnit ugyanis valaki megtalálta és Twitteren tette közzé, a listából pedig nagyon tanulságos dolgok derülnek ki arról, hogy mire is vágyik egy tinédzser lány a nyári szünet folyamán.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szuperkínos megjegyzés hallatszott bele a Fehér Ház konferenciahívásába

július 19., 12:00 Módosítva: 2017-07-20 16:51:42
12

Amióta Donald Trump az Egyesült Államok elnöke szinte nem telhet el hét anélkül, hogy valami borzasztó kínos dologra nem derüljön fény. Most éppen egy teljesen hétköznapinak induló konferencia híváson röhög a világ, ami a Fehér Házban zajlott le.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az új elvetemült gyereknév-trendet a Trónok harcának köszönhetjük

július 17., 09:20 Módosítva: 2017-07-18 10:33:29
103

Elkezdhetnek örülni a kis Frodók, Gandalfok és Anakinok, ugyanis mikor iskolások lesznek, az alsóbb osztályokban is megjelennek majd gyerekek, akikkel névügyileg kellőképpen elbántak a Trónok harca rajongó szüleik. Hiszen most ez az új trend, bár egyelőre főleg Angliában és Walesben hódít.

Távolról sincs vége, olvasson még

Valami nem stimmel ezzel a lakáshirdetéssel. Ön rájön, hogy mi az?

július 16., 16:12 Módosítva: 2017-07-17 16:30:40
25

Nézze meg ezt a képet!

Ez egy eladásra szánt ingatlan konyhája, ugye. Mégis mi lehet olyan érdekes benne, hogy úgy felkapta az internet? A válasz egyszerű. Van valami, aminek nem kellene a képen lennie.

Távolról sincs vége, olvasson még

Meztelenre vetkőztek az állatkerti gondozók, hogy pénzt gyűtsenek a tigrisek megmentésére

július 16., 13:55 Módosítva: 2017-07-17 14:50:06
5

Az eset nem a budapest vagy a nyíregyházi állatkertben történt, hanem a londoniban.

A negyvenes évek Amerikája Russell Lee képein elevenedik meg

július 15., 19:55 Módosítva: 2017-07-17 08:10:58
9

Ha végignézi ezt a galériát, igazi időutazásban lesz része!

Akkor kimondom én: sajna elég rossz az új Twin Peaks

július 15., 12:15 Módosítva: 2017-07-16 09:27:12
157

Nekem gyerekkoromban nem engedték a szüleim, hogy a Twin Peakset nézzem, és szerintem igazuk volt – nem értettem volna. Egy egyetemi filmklubban találkoztam aztán a sorozattal, a kilencvenes évek második felében, és azóta rajongó vagyok, egy Golden Box boldog tulajdonosa. Kb. négy-ötször láttam a teljes eredeti sorozatot, kétszer úgy néztem meg, hogy a történet idővonala szerint haladva február 24-én néztem meg az első részt, és utána minden nap egy epizódot (beleiktatva a három nap szünetet a 8. és a 16. rész után).

Én arra számítottam, hogy az új Twin Peaks nem lesz olyan jó, mint amilyen zseniális az eredeti volt, és sajnos túlságosan is igazam lett. A kritikusok ugyan dicsérik az új részeket, de a közönség távolmaradással mondott véleményt, és szerintem sajnos nekik van igazuk. Kínosan alacsony a Twin Peaks nézettsége, és őszintén szólva ennél nem is érdemel többet. (Voltak olyan részek, amiket a Wikipédia szerint kétszázezren sem néztek, ami még Magyarországon is gyenge teljesítmény lenne, nemhogy az USA-ban.)

Ha ön ugyanazt érzi most is az új Twin Peaks nézése közben, mint amikor először látta meg Laura Palmer nejlonba csavart testét a tóparton, akkor óvatosan olvasson tovább [vagy nézze meg keretes írásunkat – a szerk.], valószínűleg nem sok mindennel fog egyetérteni. Ha viszont ön is csalódott a klasszikus Twin Peakshez képest, akkor ez a cikk pont önnek szól. Sirassuk együtt a Twin Peakset 4 pontban!

Távolról sincs vége, olvasson még

Új sziget jött létre a Bermuda-háromszögben, az emberek félnek tőle

július 15., 10:17 Módosítva: 2017-07-16 11:04:02
201

A Bermuda-háromszögnek (más néven az Ördög háromszögének) egészen a második világháborúig nem tulajdonítottak túl nagy jelentőséget az emberek, de a rejtély életre kapott, miután számos harci repülőgép és hajó tűnt el arrafelé.

A Bermuda-sziget, Puerto Rico és Miami által határolt területet ekkor komolyabb vizsgálatnak vetették alá, keresték a magyarázatot, tudni akarták, mi okozhatja a rejtélyes eltűnéseket, amelyek nem csak a háború időszakában, hanem azóta is folyamatosan jellemzik a környéket. Számos szkeptikus elmélet született a témában, de a rejtély hívei még mindig inkább a misztikus magyarázatokban hisznek.

Cape Point
Cape Point
Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a modell úgy lett tökéletes Barbi, hogy nem is törekedett rá

július 14., 21:39 Módosítva: 2017-07-16 10:26:30
4

Az egzotikus szépségű Duckie Thot annyira hasonlít Barbira egyik fotóján, hogy az interneten azt találgatják, egyáltalán igazi-e.

Törölközővel fordult a rendőrök ellen egy meztelenül tomboló mexikói modell

július 14., 14:27 Módosítva: 2017-07-15 15:27:29
9

Brissa Dominguez-Garcia története a mértéktelen alkoholfogyasztás tekintetében szolgálhat intő példaként.

Lánya érdekében comigoutolt a leghangosabban szexelő nőként

július 12., 21:11 Módosítva: 2017-07-14 00:40:08
4

A 49 éves Olga Valerio egészen sajátos módon játszotta ki a neki járó 15 perc hírnév-kártyát. Az asszonynak ugyanis azzal sikerült bekerülnie a világsajtóba, hogy fontosnak érezte bevallani: ő a leghangosabban szexelő nő New Yorkban. Mindezt pedig állítólag a lánya érdekében tette.

Távolról sincs vége, olvasson még

Elég húzós éjszakája volt Dr. Bubónak, a Margitszigeten csapdába eső bagolynak

július 11., 18:08 Módosítva: 2017-07-12 17:11:50
4

Egy bagolynak szó szerint is a feje a tetejére állt a világ a hétfői esti viharban. A Dr. Bubó névre keresztelt madár a Margitszigeten került bajba. A szárnya beleakadt egy kötélbe, és sehogy sem tudott kiszabadulni, így tehetetlenül lógott egy fán. Az állaton végül a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat speciális mentői segítették. Ebből a videóból azt is megtudhatja, hogy miként.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezért ne rendeljen kávét és teát az amerikai repülőjáratokon

július 11., 17:00 Módosítva: 2017-07-12 19:49:42
28

Az éjszakába nyúló, több mint 10 órás repülőjáratokat nagyon nehéz átvészelni - ilyenkor szinte mindenki kávét vagy teát rendel a légiutas-kísérőktől. Azonban lehet, hogy jobb, ha átgondolja, hogy ilyen italokat rendeljen legközelebb - egyik sem olyan egészséges, mint amennyire annak tűnik.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ismerje meg az orosz modellt, akit szinte csak sámlival lehet megpuszilni

július 11., 14:20 Módosítva: 2017-07-12 16:25:55
201

Ekaterina Lisina 208 centivel magasodik környezete fölé, így a világ legmagasabb modelljeként vonulhat be a történelembe.

Látott már fénymásolóval forgatott erotikus filmet? Akkor majd most

július 11., 11:40 Módosítva: 2017-07-12 09:30:45
72

Egy egészen nem mindennapi magyar alkotásra bukkantunk a neten, ez pedig Kőszegi Tamás erotikus kísérleti rövidfilmje, A Másoló (The Copyist). A címbe kevesebb energiát fektettek, mint magába a rövidfilmbe, és ezzel nincs is semmi baj. Mivel online is megtekinthető, nemsoká ön is érteni fogja, miért számít egyedülállónak a világon. Na, jó, eláruljuk gyorsan: azért, mert az egész

egy fénymásolóval készült. 

A film a fénymásoló pásztázójának torzulásain keresztül mutatja be a női testet és a szeretkezés közben átélt érzelmeket, ötezer fénymásolt oldal felhasználásával. Ezekkel az eszközökkel és Valu Rebeka és Simon Attila főszereplésével egy nyolc perces alkotás jött létre, kemény három év alatt. A rengeteg energia mellett 100 ezer forintot invesztáltak az egészbe, de megérte, mert a rövidfilmet 50 nemzetközi filmfesztivál programjába hívták meg, és számos díjat kapott, így például a MEDIAWAVE Fesztivál nemzetközi zsűrije a Legjobb kísérleti filmnek járó díjat adta át az alkotóknak.

 

Távolról sincs vége, olvasson még

Ennek a veszélyesen szexi katonanőnek azonnal megadnánk magunkat

július 10., 19:47 Módosítva: 2017-07-11 20:07:32
68

A 22 éves Kim Mellibovsky külseje önmagában is alkalmas arra, hogy fegyverletételre késztesse az ellenséget.

A kanadai elnök is elég menő, de az asszisztense még menőbb

július 10., 16:22 Módosítva: 2017-07-11 17:02:54
21

A kanadai miniszterelnök, Justin Trudeau tökéletességéről már többször is írtunk, és azt is kifejtettük már, hogy miért is annyira figyelemre méltó férfi ő. Most viszont nem róla lesz szó, hanem az asszisztenséről! 

Távolról sincs vége, olvasson még

Tyúk/tojás-kvíz: melyik volt előbb?

július 9., 15:18 Módosítva: 2017-07-10 19:09:10
38

Alább egy jó nehéz kvízjátékot próbálhat ki. Szabály egy darab van, és az is rettentően egyszerű: mindegyik kérdésnél két dolgot mutatunk, és arra kell tippelni, hogy a kettő közül melyik volt előbb. Természetesen nem megyünk olyan filozófiai mélységekig, mint hogy tyúk vagy tojás, ehelyett olyan emlékezetes eseményeket elevenítünk fel, amik az ezredforduló óta történtek, és amikre ön is biztosan emlékszik.

Ez így könnyűnek tűnhet, de garantáljuk, hogy nem az.

Mert attól még, hogy magukra az eseményekre emlékszik, egyáltalán nem biztos, hogy az is rémlik, hogy milyen sorrendben következtek be, ráadásul 20 másodperce van csak a válaszadásra. Több előzetes magyarázat nem nagyon kell ehhez a kvízhez, szóval ha felkészült, indítsa el!

Ennyire egyszerű az egész: tippeljen, hogy két dolog közül melyik történt előbb!

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »
Távolról sincs vége, olvasson még

Letartóztattak egy nőt a Fehér Háznál, mert nem először állítja: ő Donald Trump felesége

július 9., 14:02 Módosítva: 2017-07-10 19:52:17
18

Nem önmagában az a tény zavarta a rendőröket, hogy Jessica Rhea Fordnak olyan tévképzetei vannak, hogy ő Donald Trump felesége, vagyis maga a first lady, hanem hogy emiatt már harmadszorra akar bejutni a Fehér Házba, nem is akárhogy. 

Távolról sincs vége, olvasson még

A lábujja is görcsbe rándul attól, hogy nyaralnak a világ leggazdagabb tinijei

július 9., 10:23 Módosítva: 2017-07-10 11:15:11
45

Ha úgy érzi már nincs vérnyomása a hőségtől, akkor íme néhány fotó, amitől tutira felszalad.