horoszkóp

Élet

A Velvet trendblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

„Olyanokat tudok csinálni, amit egy férfi sosem” - párkapcsolat egy női börtönben

4 órája Módosítva: 2017-02-23 21:03:48
9

Amanda Knox neve biztos, hogy Önnek is ismerős, hiszen az elmúlt években rengeteget szerepelt a címlapon az amerikai nő, aki négy évet töltött egy olasz börtönben. De nem baj, ha hirtelen nem tudja felidézni a sztorit, pár mondatban felzárkóztatjuk belőle.

2007-ben, az akkor 20 éves Amanda az olaszországi Perugiába ment tanulni, ahol együtt lakott egy együtt a brit diáklánnyal, Meredith Kercherrel. Egy héttel az után, hogy Knox összejött egy olasz sráccal, Meredithet brutálisan meggyilkolták az otthonukban. Az olasz hatóságok Amandát, a pasiját és egy elefántcsontparti férfit gyanúsítottak, majd ítéltek el a gyilkosságért. Négy évvel később, több fellebbezés és újratárgyalás után Amandát és volt szerelmét szabadon engedték. A nő visszatért Amerikába, azóta is ott él, 2014-ben kreatív írásból diplomázott, nem mellesleg pedig történetével még mindig rengeteget szerepel a médiában.

Amanda Knox
Amanda Knox
Fotó: Getty Images

Tavaly a Netfilx készített róla dokumentumfilmet, most pedig a Vice-on posztolt egy hosszú írást arról, hogyan alakulnak ki és működnek a romantikus kapcsolatok egy női börtönben.

Távolról sincs vége, olvasson még

Karma rovatunk bemutatja: elhagyta a pasija, megnyerte a lottót

9 órája Módosítva: 2017-02-23 21:49:27
156

Az angliai Yorkshire-ban élő nő, Beverley Doran élete különös fordulatot vett. A 37 éves négygyerekes anyukát nemrég dobta ki barátja, így az utóbbi időben neki kellett mindenről gondoskodnia. 

Egy héttel ezelőtt kitöltött egy lottószelvényt, és a következő sorsoláson nyert is 50 fontot. Azt gondolta, miért ne próbálhatná meg egy kicsit nagyobb téttel, ha már úgy tűnik, rákacsintott a szerencse - így felment a netre, és vett egy szelvényt az egyik legnagyobb brit lottójátékon.

A szerencse jófej volt, és nemhogy kacsintott, erőteljesen ránézett a nőre.

Szombat reggel a kanapén fekve pihent, ekkor böngészte Doran az előző este húzásait, és kiderült: ő nyerte az EuroMillions fődíját, 14 és fél millió fontot, ami 5,3 milliárd forintnak felel meg.

tk3s swns lottery mum 32
Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a pasi kimaxolta a bosszút, leosztályozta az exe bocsánatkérő levelét

9 órája Módosítva: 2017-02-23 14:41:53
54

Mikor az amerikai Nick Lutz kapott egy négyoldalas, kézzel írott levelet volt barátnőjétől, nem rohant egyből vissza a lányhoz. Valami sokkal tökösebb dolgot csinált, fogta az irományt, elővette a piros tollát és

leosztályozta a levelet.

Nick exe talán nem nézett anno Jóbarátokat, különben tudta volna, hogy egy többoldalas levél nem a legjobb ötlet. Rachelnek se jött össze, mikor 18 oldalt adott át Rossnak, aki bealudt az olvasásba. Nickről ezt nem lehet elmondani, ő tényleg minden szót alaposan elolvasott, majd tanárszerűen kommentált.

Távolról sincs vége, olvasson még

A meztelenül túrázó Playmate fotóin kivételes domborzati viszonyokat láthat

12 órája Módosítva: 2017-02-23 12:36:05
45

És nem csak a hegyek vonatozásában, hiszen a 32 éves Sara Jean Underwood egészen elképesztő testi adottságokkal rendelkezik.

Ez a 80 éves nagymama komolyabban tolja a videójátékokat, mint ön!

13 órája Módosítva: 2017-02-23 10:53:42
28

Biztosak vagyunk abban, hogy ön is olyan nyugdíjaséveket szeretne, mint a virginiai Shirley Curry. A most 80 éves nagymama a 90-es évek közepén kapta meg első számítógépét fiától, és folyamatosan fejlesztették a konfigurációkat, így szinte mindig a legújabb játékokkal tudott játszani.

Ezek tartják karban az agyam

- mondja a videójátékokról, hozzátéve

Nem vagyok igazán jó játékos, sokkal inkább bolond - de szeretem.

Jelen pillanatban 237 ezer feliratkozója van a YouTube csatornáján, ahová folyamatosan pakolja fel a gameplayeket, azaz a játékairól készült videókat.

Képernyőfotó 2017-02-22 - 10.56.51.png

Kedvenc játéka a Skyrim, ami egy nyílt világban játszódik, tehát bárhová lehet benne menni, szabadon. Imádja gyűjtögetni a virágokat, szereti az öreg, halott fákat és az óriási hegyeket, szabadnak érzi magát. 

Imádom a kalandokat, és ez egy nagy kaland!

Nem kihívás számára lenyilazni egy sárkányt, vagy csákánnyal elbánni egy farkassal sem: nézze meg a videót, és ismerje meg Shirley Curry-t!

Távolról sincs vége, olvasson még

Menten eldobja az agyát, ha megtudja, hogy mit talált a NASA

tegnap, 20:00 Módosítva: 2017-02-23 16:09:27
92

Már tegnap volt hír arról, hogy lesz valami nagy bejelentés. Eddig csak annyit lehetett tudni, hogy a NASA talált valami furcsát a Naprendszeren túli exobolygókkal  - vagyis idegen csillagok körül keringő bolygókkal - kapcsolatban. Most már tudjuk, hogy mit fedeztek fel.

Sőt!

Miket.

Egész egyszerűen egy új naprendszert. De nem akármilyet, hanem egy olyan 7 bolygóból álló rendszert, aminek a közepében egy hideg csillag áll. A Föld méretű bolygók annyira közel vannak egymáshoz, hogy az egyikről szabad szemmel is tisztán kivehetően lehet látni akár több másikat is. De ami még ennél is elképesztőbb, hogy 

valószínűleg mindegyiken van víz.

Mondjuk 39 fényévnyire vannak tőlünk ezek a bolygók, és persze majd csak 2018-ban indítanak újabb teleszkópot, ami további információt gyűjthet a már ismert naprendszerről. Addig ezzel kell beérni. De a kérdés adja magát: lehet, hogy tényleg nem vagyunk egyedül?

NASA

Távolról sincs vége, olvasson még

Havi 6 ezer forintért öntudatra ébredhet a szexbabája!

tegnap, 18:30 Módosítva: 2017-02-23 21:03:53
34

Akinek van szexbabája, az tudja, akinek meg nincs csak sejti, milyen melós lehet az élettelen nőnek saját személyiséget kitalálni. Mert, ahogy azt egy kínai úriember példájából is tudjuk, a guminő, akkor az igazi, ha élő emberként lehet hozzá viszonyulni.

Úgy tűnik, most lehet örülni, a jövőben már nem kell teljesen üresfejű szexbábukkal elütni az időt, egy amerikai cég ugyanis azon dolgozik, hogy még idén elkészüljön az alkalmazásuk, ami személyiséget ad a szilikonbábuknak. A vállalat egyébként nem más, mint a RealDoll, a világ legsikeresebb műnő gyártója, tehát nem kell messzire menniük a teszteléshez szükséges gumialanyokért.

000 Hkg10169156
Fotó: AFP
Távolról sincs vége, olvasson még

Ön szerint hány boci fér el egy Suzukiban?

tegnap, 14:41 Módosítva: 2017-02-23 15:59:13
180

Szokatlan látványra lett figyelmes az egyik autós a napokban az M7-es autópályán, az előtte haladó Suzuki hátsó ülésén ugyanis váratlan potyautasok voltak. Először nehezen hitt a szemének, de amikor közelebb ért akkor látta tisztán, hogy ezek bizony tehenek

Ha nem hisz nekünk, mutatjuk a videót!

Érd előtt hajtott fel az autó az M7-es autópályára, amikor megláttam, először azt hittem valami plüss, aztán az egyik megmozdult. Amikor közelebb mentem, akkor láttam, hogy bocik vannak a kocsiban. Elsőre nevetségesnek találtam, de aztán rájöttem, hogy azért ez kicsit nonszensz!

- így írta le a szokatlan jelenséget a Velvetnek Horváth Sándor.

Gyorsan fel is vette a telefonjával. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Fontos emberkísérlet: egy férfi megtalálta a nőknek orgazmust okozó zenei hangot

tegnap, 13:50 Módosítva: 2017-02-23 12:24:20
134

Voltak már álmatlan éjszakái amiatt, mert azon töprengett, hogy vajon lehet-e orgazmust okozni egy nőnek egyetlen zenei hanggal? Ugye-ugye? Szerencsére most nagyon jó hírünk van, nem kell többé bizonytalanságban forgolódnia hajnalig, a válasz a kérdésére: IGEN.

Az Ultimate Guitar fórumában számolt be egy kommentelő arról, hogyan okozta élete legnagyobb orgazmusát egy nőnek, anélkül, hogy Ő maga hozzáért volna a lányhoz. Állítása szerint a titok a zenei F hangban keresendő.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy politikus szeretné, ha a svédek nap 1 órás munkaszünetet tarthatnának szex céljából

tegnap, 13:01 Módosítva: 2017-02-22 21:29:59
150

A svéd politikusok életét nagyjából úgy képzeljük el, mint az izlandi rendőrökét - nem igazán kell megfeszülniük munkájuk során és csak ritkán találkoznak komolyabb és fajsúlyosabb politikai problémákkal. Ezt támasztja alá az alábbi eset is: nemrég egy svéd tanácsos, bizonyos Per-Erik Muskos egy nagyszerű ötlettel állt elő a Svédország északi részén található, Övertorneå nevű településen.

A 42 éves képviselő azt szeretné elérni, hogy alanyi jogon járjon napi 1 óra fizetett szünet, amikor szépen mindenki haza mehet a munkából és szexelhet kedvére. Ez azért is vicces, mert a svédeknek amúgy is jár egy hagyományos, "fika" elnevezésű munkaszünet a hétköznapokban.

Na de mi az a Fika?

A Fika fontos része a svéd kultúrának: délelőtt és délután mindenki megpihen egy kicsit, kávézik és társalog Svédországban. A Fika során összegyűlnek kávézni vagy desszerteket enni a munkatársak, rokonok, vagy barátok. 

A politikus azért szeretné keresztülvinni a döntéshozókon az ötletét, mert szerinte a mai társadalomban a pároknak egyszerűen nincs idejük egymásra, és ez segítene jobbá tenni a kapcsolatokat. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Izmos Barbi nem az a lány, akivel bárki is packázhat

február 21., 15:21 Módosítva: 2017-02-22 13:02:40
32

A 20 éves Julia Vins az orosz Barbik testépítő szakágának első képviselője. Jobb napjain 190 kilós súlyokat mozgat meg.

Egy 11 éves kislány lenyűgöző csillámkart csinált magának

február 21., 14:38 Módosítva: 2017-02-22 11:16:35
3

A mindössze 11 éves Jordan Reeves zseniális találmánnyal állt elő: kifejlesztett és legyártott magának egy játékpisztolyként is funkcionáló műkart, 

ami csillámot lő ki magából. 
Távolról sincs vége, olvasson még

A szerelem tényleg nem ismer határokat: egy kecske szerelmes lett egy csomagszállító futárba

február 21., 13:29 Módosítva: 2017-02-22 12:00:41
161

Ismerkedjenek meg a Pearl nevű kecskével, aki a Tennessee állambeli Knoxville városában a Gentle Barn állatmenhely szeretetét élvezi. Az ő szeretetét pedig egy UPS csomagküldő futár élvezi!

A nem mindennapi szerelmi történet szerint a 18 éves kecske minden egyes alkalommal teljesen megőrül, ha meghallja, hogy érkezik a futár, és még azt sem várja meg, hogy a futár kiszálljon a kocsiból, hanem az állat azonnal beugrik az autó anyósülésére, hogy

mosolyogva üdvözölje emberbarátját. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Ismerje meg a kamaszlányt, akire egy év alatt 51-szer hívták ki a rendőröket!

február 21., 09:41 Módosítva: 2017-02-22 11:16:34
30

A Dr. Phil egy olyan amerikai talkshow, amelyben problémás emberekkel foglalkoznak. Körülbelül, mint egy Mónika show, csak itt szakemberek is segítenek egy-egy konfliktus kezelésében. Tavaly ősszel egy 13 éves lány, Danielle Bregoli édesanyja kérte Dr. Phil McGraw segítségét, ugyanis a tinédzser abszolút nem hallgat rá, semmibe veszi, és már nem bír vele.

Folyton bunyózik, és autókat lop.

Ekkor lett Danielle Bregoliból mém, ugyanis nem épp szép kiejtéssel beszéli az angolt, és amikor anyja azzal fenyegette, hogy nem engedi ki barátaihoz, a következőt próbálta mondani: „kapj el kint, ha tudsz, ahhoz mit szólsz?”, ami úgy hangzott, hogy a

„Catch me outside, how about that”-ből „
Cash Me Ousside, Howbow Dah” lett, 

az internet népe pedig imádta, és mindenhol elkezdte használni az ebből készült mémet.

cash02.png

Ahogy az lenni szokott a 13 éves lány több százezres követői bázist szerzett magának, az Instagramon már 4,3 millió rajongója van, és hát... ömlik a szájából a mocsok, és mindenkit lenéz. Csak a pénz, a luxus, és az iPhone számít, enélkül semmi vagy.

Link in bio 💎👆🏼@pizzaslime 🎥@whitetrashtyler

Slimthugga (@bhadbhabie) által megosztott bejegyzés,

Persze olykor simán teljesíti mások kívánalmait is, például, hogy csöcsöréssze meg magát, vagy twerkeljen egy jót. Mindezt pedig videóra veszi.

Távolról sincs vége, olvasson még

Eléggé kiakadtak a szülők a tanárra, aki a kristálymet használatára tanította a diákokat

február 20., 21:06 Módosítva: 2017-02-22 13:02:41
3

Felmentették a munkavégzés alól azt a kanadai drámatanárt, aki azzal próbált bevágódni a hozzá járó gyerekeknél, hogy megtanította őket a kristálymet használatára. A nem túl okos pedagógus ezt annyira szuper ötletnek érezte, hogy még papíron ki is osztott a diákoknak egy listát arról, miből készíthetnek metet és hogyan kell azt belőni.

Első lépés: töröld meg a karodat alkoholos vattával, vagy törlőkendővel, hogy elkerüld a baktériumos fertőzést

- áll az iskolai feladatlapon, amit Delight Greenidge, az egyik diák anyja, talált meg. Az asszony a CBC-nek mondta el, hogy mikor ezt meglátta, totálisan sokkot kapott és azonnal jelentette az esetet az igazgatónak.

Távolról sincs vége, olvasson még

Hősök! Focimeccs helyett karvalyt menetettek a debreceni fiatalok

február 20., 19:14 Módosítva: 2017-02-22 14:51:19
528
Focimeccs vagy madármentés?

A kettő közül kellett gyorsan választania néhány debreceni fiatalnak, és úgy tűnik, jó döntést hoztak, amivel megmentették egy karvaly életét.

De kezdjük az elején!

Február 18-án a szurkolók a Debrecen - Ferencváros focimeccsre indultak, amikor észrevették, hogy kutyájuk az udvaron elkapott egy karvalyt, és már marcangolta a madarat. 

Aki nem néz focit, az is tudja, hogy egy ilyen rangos meccs milyen fontos a szurkolók számára, főleg, ha a helyszínen nézhetik meg, és már felkészülten, jeggyel a kezükben léptek ki az ajtón. Nem kevés lemondás volt a részükről, hogy helyette autóba ültek, és a közeli stadion helyett a 40 kilométerre eső madárkórházba siettek vele, hogy megmentsék az életét

– közölte a Hortobágyi Madárkórház munkatársa. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy fekete macska döntötte el, milyen estéje lesz 3 ezer balmazújvárosinak

február 20., 11:36 Módosítva: 2017-02-20 22:00:44
182
Az a pillanat volt óriási hatással háromezer balmazújvárosi lakos sorsára, amikor egy fekete macska úgy döntött, hogy aznapi sétáját a város fő utcáján ejti meg. 

És lelépett egy markológép elé.

A munkagép vezetője pedig elrántotta a kormányt, ezzel kidöntött egy villanyoszlopot, és több ezer ember maradt villany, melegvíz és fűtés nélkül. 

A markológép kezelője azzal indokolta a dolgot a rendőröknek - amikor arról faggatták, hogyan következhetett be ekkora malőr - hogy egy fekete macska futott át előtte az úton és egyszerűen nem akarta elütni.

Távolról sincs vége, olvasson még

A georgiai kincskereső az egyik legjobb dolog, ami csak egy folyóval történhet

február 20., 10:12 Módosítva: 2017-02-20 20:47:26
5

Jake “DALLMYD” Koehler 2011-ben indította el YouTube-csatornáját, ami eleinte a Call of Duty és a Grand Theft Auto számítógépes játékok köré összpontosult, majd egy éles profilváltással a vízi kalandok felé fordult. Manapság már elsősorban búvárkodós videói miatt ismerik. A srác szabadtüdős merüléssel derít fel folyókat, tavakat, és közben csupa hasznos dolgot cselekszik. Csapdába esett állatokat szabadít ki, kidobja az útjába akadó veszélyes hulladékot és vízben talált javakat juttat vissza jogos tulajdonosukhoz.

Távolról sincs vége, olvasson még

Tanulja meg ettől a politikusnőtől, hogyan kell szájjal felhúzni egy kotont

február 20., 09:30 Módosítva: 2017-02-21 11:33:33
71

Ha még Önnek se sikerült kellőképpen felébrednie, akkor most segítünk ebben. Vagyis nem mi, hanem Dione Anguiano mexikói politikusnő, akitől most bárki megtanulhatja, hogyan kell csak ajkak segítségével felhúzni egy óvszert a partner péniszére

Az 52 éves hölgy, aki a Demokratikus Forradalom Pár tagja, iskolás gyerekeknek tartott szexuális felvilágosítást. Ennek keretében tért ki a védekezés fontosságára és így került sor erre a hibátlan performanszra:

Távolról sincs vége, olvasson még

Sírni és nevetni is fog azon, miket tesznek az emberek a bakancslistájukra hivatkozva

február 19., 14:18 Módosítva: 2017-02-20 14:57:30
8

Mostanában nagy divat telehashtagelni az egész világot a bakancslista szóval, finoman utalva például arra, hogy mennyire szerencsések vagyunk, amiért eljutottunk Balira még azelőtt, hogy elhaláloztunk vagy tönkrementünk volna anyagilag. Az ilyen bakancslistákon túl vannak azonban olyanok is, amelyek nem a trendi helyekről szólnak, hanem viccesek, aranyosak vagy éppen szívszorítóak. Néhányuk meg még kifogásnak is iszonyú gyenge. Ezekből válogattunk most, íme tehát a Velvet-féle

Bakancslista BEST-OF!!!
Távolról sincs vége, olvasson még

A hipszterség netovábbja: kézműves sör esővízből

február 19., 12:41 Módosítva: 2017-02-20 11:12:51
3

Vannak emberek, akik nem a komlózással és az élesztővel kísérleteznek, hanem egyből a vízzel.

Na, mit nem csinál a szexbabáival a férfi, aki 7 guminővel él együtt?

február 19., 11:58 Módosítva: 2017-02-20 16:12:41
9

Elég zsúfolt lehet a kínai Li Chen otthona, aki fiával és hét (!) szexbabával él együtt. Az 58 éves férfiról egy helyi stáb készített kisfilmet, amiből egészen meglepő dolgok derültek ki arról, hogyan lesz valaki a guminők megszállottja, és mi mindent lehet csinálni ezekkel a műlányokkal, a szexen kívül.

Li esetében főleg a szexen kívül, hiszen állítja, soha nem használja a babákat kielégülésre. Ő inkább a lányaiként tekint rájuk. Éppen ezért a velük töltött idő nagy részében csak öltözteti és csinosítgatja őket. Néha elutaznak együtt, fotókat és videókat készítenek. 

het szexbabaval el4.png
Fotó: Pearl
Távolról sincs vége, olvasson még

Kukásautón potyázva vágta le az utat egy virginiai mosómedve

február 19., 09:57 Módosítva: 2017-02-20 09:10:24
243

Helena B. Evich politikai újságíró pénteken a virginiai Rosslynban autózott, amikor valami felettébb szokatlanra lett figyelmes. Egy mosómedvére, aki egy kukásautó hátsó létráján helyezte magát kényelembe, mintha csak ez a világ legtermészetesebb dolga lenne.

A riporter azonnali cselekvésre szánta el magát, és jelezte a sofőrnek, hogy van egy potyautasa. Ezzel párhuzamosan értesítette az illetékes hivatalt is, hogy gyűjtsék be az állatot. Mire a kukásautó félreállt, a mosómedve nagyjából 11 kilométert tehetett meg vele.

„Úgy nézett ki, mint aki elég jól elvan. A kép imádni való”

– jegyezte meg Anna Wilkinson, a kukásautót üzemeltető társaság kommunikációs igazgatója.

A járműről végül a kiérkező szakember távolították el az állatot, aki szerencsére sértetlenül úszta meg a kalandot.

Via ARLnow

Távolról sincs vége, olvasson még

25 éve összebalhézott a feleségével, azóta egy hotelben akar meghalni

február 19., 07:44 Módosítva: 2017-02-20 08:32:22
13

Amikor egyedül maradt, valami hiányzott az életéből, ezért összeköltözött még egy hotelnyi emberrel. Örökre.

25 éve összebalhézott a feleségével, azóta egy hotelben akar meghalni

A pornó miatt erőszakolnak a gyerekek

február 18., 12:20 Módosítva: 2017-02-19 13:22:26
51

Egy angliai városban

4 év alatt majdnem megduplázódott a 17 év alatti fiatalok által elkövetett erőszakolások száma.

Ugyan ez nem magyarországi adat, de azt azért ki lehet jelenteni, hogy elég aggasztó növekedés. Február elején egy 11 éves sunderlandi fiú hét nemi erőszakot ismert be, valamint azt, hogy több 13 év alatti fiút bántalmazott szexuálisan, miután erősen korhatáros képeket nézett a neten.

Az üggyel foglalkozó bíró azt mondta, hogy egyértelműen a pornó váltotta ki a fiúból a szexuális bűncselekményeket. Az ottani igazságügyi minisztérium statisztikái szerint 2015-ben 120 gyerek volt bűnösként érintett erőszak ügyében, míg 2011-ben ez a szám 69 volt.

Mivel az internethez bárki hozzáfér, ezért kampányt indítottak, hogy az otthoni hálózatokon alapból blokkolják a pornográf tartalmakat a 18 éven aluliak elől. A kormány meg is adta erre a lehetőséget a családoknak, de egyesek szerint ide határozottabb fellépésre van szükség. Hogy miért?

 • Mert 2016 novemberében egy fiú bevallotta, hogy miután szenvedélyévé vált a pornónézés, többször is megerőszakolta a húgát.
 • Mert elítéltek egy 12 éves fiút, aki ellen erőszak miatt emeltek vádat.

Simon Bailey  gyermekvédelmi szóvivő szerint még soha nem volt ennyire fontos, hogy a fiatalokat kellőképpen tájékoztassák a szexuális kapcsolatokról, mivel

mire a gyerekek betöltik a 14-et, addigra már 94 százalékuk találkozik pornóval, és sokan hiszik azt, hogy a látottak valóságosak.

(The Daily Mail)

Mit gondol, nálunk ehhez képest védettebbek a gyerekek?

 • 1209
  Szerintem Magyarországon is ugyanez a tendencia.
 • 439
  Szerintem a gyerekek pornóhoz való hozzáférése nincs összefüggésben az erőszakokkal.
 • 238
  Szerintem Magyarországon sokkal jobb a helyzet.
 • 211
  Szerintem nálunk még rosszabb a helyzet.
Távolról sincs vége, olvasson még

A világ egyik legdrágább házához moziterem, és autógyűjtemény is jár

február 18., 09:43 Módosítva: 2017-02-19 10:59:57
34

Most akciós: csak 200 millió dollár kell hozzá. Az forintban körülbelül 56 milliárd.

A Velencei-tó csámcsogó vidráját csak imádni lehet

február 17., 21:38 Módosítva: 2017-02-18 11:55:23
43

Simon György természetfilmes egészen fiatal kora óta rajong a vidrákért. Szenvedélyében két gyermeke is osztozik, így a Velencei-tóban élő példányok megfigyelésénél jobb családi programot elképzelni sem tudnak. A filmes január végén egy nádasba rejtett kamerával készített lenyűgöző felvételt egy állat éjszakai lakomájáról. Ha eddig nem hallott vidracsámcsogást, itt a tökéletes alkalom, hogy pótolja. Higgye el, megéri!

Távolról sincs vége, olvasson még

Kap egy kis konkurenciát a Mokka! Az RTL feltámasztja a Reggelit!

február 17., 19:49 Módosítva: 2017-02-18 20:23:50
125
A Fókuszban jelentették be a nagy hírt, hogy hat év után visszatér az RTL Klub reggeli műsora.

Emlékeznek még? Ez volt az, ami szerencsére nem vette annyira komolyan magát. Kezdjük ott, hogy a napi sajtót szemléző rovatuk címe Lapzsemle volt. Pusztító, de jó szóvicc. Volt egy olyan adás, amikor Szily Nóra és Alföldi Róbert röhögő görcsöt kapott, miután utóbbi felolvasta a legrondább parasztról szóló cikket. 

A műsorvezetők közt volt Kovács Koko István, a PaDöDö, Novák Péter, Csonka András és még sorolhatnánk. Visszanézve is egy elég szórakoztató műsor volt, és állítólag ez a vonal marad, mert a Reggeli kreatív producere szerint, a magyar tévék délelőtti műsorait elnézve, elég sivár, szürke, szomorú képet kap az ember, úgyhogy kell valami vidámság. Azért a Mokka is tud kellemes pillanatokat okozni, mondjuk, amikor Pataky Attila kvantumérintéssel gyógyítja Csisztu Zsuzsa lábát.

De azért Betyár Buci most is verhetetlen.

Volt még szó interaktív szegmensekről, de igazi részletek nem derültek ki. Műsorvezetőkről sem esett egy szó sem, de a 24.hu úgy tudja, hogy a Barátok köztból távozó Kiss Ramóna lesz az egyik. Premierről se tudni még, az biztos, ha a port.hu-t nézzük, hogy jövő héten még nem lesz műsoron.

Távolról sincs vége, olvasson még

Gyors kérdés: Mennyibe kerül USA legdrágább kávéja?

február 17., 19:08 Módosítva: 2017-02-18 11:46:37
6

Gyors válasz: Az Extraction Lab igazgatója által tervezett egyedi (7000 dollár értékű) kávégéppel a Panamában termesztett etióp kávébabokból készített két csésze kávé 15-18 dollárba, azaz 4300-5200 forintba kerül.

(Northfoto)

Távolról sincs vége, olvasson még

A Tinder legnépszerűbb csaját ebben az osztrák modellben tisztelheti

február 17., 17:40 Módosítva: 2017-02-18 20:23:49
7

A 19 éves Jazz Egger néhány hónap alatt 5400 match-ot hozott össze. Már nem is fárad azzal, hogy válaszolgasson a pasiknak.

A Tinder legnépszerűbb csaját ebben az osztrák modellben tisztelheti