horoszkóp

Élet

A Velvet trendblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Ez a srác igazi sznob ételkritikusként, öltönyben kóstolja és véleményezi az olcsó kajákat

3 órája Módosítva: 2017-03-25 11:59:45
2

Ha már megvolt a heti kétszer négy órán keresztül a kamerába mosolygó fiú, akkor nem hagyhatjuk szó nélkül azt a több mint 100 ezer feliratkozóval rendelkező youtubert, aki legalább ennyire eredeti, de legalábbis pihent ötletet valósított meg.

A gasztroforradalom epicentrumában már minden formában és minden fórumon megemlékeztek már a kajákról. Vannak videós kihívások, amikben fura nemzeti ételeket kell enni; vannak sima netes szakácsok, tévés főzőműsorok, amatőr szendvicskészítők, profi séfek, és így tovább. Az ételkritizálás sem mai találmány, de talán ilyen formában még senki sem csinálta,

tinédzserként, lenyalt hajjal, (feltehetőleg a méretben kicsit bő, válltöméses, iskolai ünnepségekre felvett) zakóban, ingben, nyakkendőben, olcsó, fagyasztott, gyorséttermi kajákat tűpontosan, de leginkább a részleteekben elveszve elemezni azokat.

A show nem csak annyi, hogy leül, eszik, mond pár hangzatos mondatot, aztán vége is. Áhhh! Olyat mindenki tud. A The Report Of The Week csatorna házigazdája el, illetve felolvassa a dobozon található utasításokat, összetevőket, beszél magáról a gyártóról, hogy tudjuk mégis mekkora cég termékével áll szemben a fogyasztó. Aztán jön maga az étel. Elsőként a külcsín, hogy miként jelenik meg a dobozon látható gusztusos ételfotó a valóságban, hogy összhangban vannak-e a formák, színek és textúrák, majd jön a kóstolás, ami igazából az étel szó nélküli elfogyasztása. Végén jön az értékelés.

Azt hiszi, hogy ez valami vicc? Itt semmi sincs poénra véve, még akkor sem, amikor az ételkritikus kitér a fagyasztott pizzában visszaköszönő olívaolaj ízére. Innen már sejthető, hogy mekkora hangsúlyt kapnak a tényleges feltétek. A csirke sincs annyival elintézve, hogy jó vagy éppen rossz, vagy ahogy a konyhai szakzsargon megköveteli: alul-, esetleg túl készült.

Amint a fenti videó is jól mutatja, az ínyencségének semmi seb szab határt, gyorskajákat és energiaitalokat is tesztel.

Távolról sincs vége, olvasson még

Helyesbítés: ezt a bikinit mégsem kötelező megvenni

4 órája Módosítva: 2017-03-25 11:00:57
5

Szerkesztőségünkbe egy lazább napon legalább 30-40 sajtóközlemény érkezik, a legnagyobb részük e-mailben. Tavasszal főleg divatcégektől és ruhamárkáktól jön jó sok üzenet, amikben ajánlják új termékeiket. Az Origami Bikini például Sarka Katával és Weisz Fannival próbálja felhívni magára a figyelmet, és azt írják, hogy

a mellékelt sajtóanyag szabadon felhasználható,

úgyhogy most fel is használjuk. Íme még képek, Sarka Kata és Weisz Fanni tényleg fantasztikusan néznek ki ezekben a bikinikben:

És íme a főbb címek, hogy mikről van szó a közleményben:

 • Alkatunkhoz válasszunk bikinit!
 • Tankini: bikini vagy mégsem?
 • Kicsi, de nagylányos fürdőruhák″, illetve, és most erre szeretnénk felhívni a figyelmet:
 • Kötelező kellék a strandruha, új őrület a kalap
Kötelező?

Most komolyan?

Kattintson ide a sajtóközlemény teljes szövegéért

Merész darabok a 2017-es nyár bikini trendjében

Merész darabokat tartogat, ugyanakkor megmarad az előző évek jól működő fazonjainál és színeinél a 2017-es bikinidivat. Kíváncsi, hogy milyen kétrészeseket visel szívesen Weisz Fanni és melyek Sarka Kata kedvencei? A modellek és a divatszakember segítségével megmutatjuk, milyen nőies és praktikus is lehet egyben a bikini – ha alkatunkhoz választunk.

Nagy hangsúlyt kapnak idén a fehér csipkés, horgolt hatású kétrészesek, amelyek stílusos kellékei lehetnek a nászútjukra készülő menyasszonyok szettjének. Sőt, akár neon színekkel is trendinek számítanak. Weisz Fanni nagy kedvence ez a fiatalos, mégis eleganciát képviselő irányzat. A luxus anyagokból készült, limitált szériás fürdőruhákat egy mini katalógusban mutatja be a fotómodell, esélyegyenlőségi aktivista.

– Idén a merész színek, a különleges alakzatú minták hódítanak. Mindehhez számos bikininél extrém fazon társul. Ilyen az aszimmetrikus díszítés és a magas derekú alsórész, amely a nyár slágere, csakúgy, mint a hagyományosabb rojtok. Még mindig divatos alsó- és felsőrészben is a sokpántos megoldás, illetve a kifordítható melltartó: egyik oldala mintás, a másikon egyszínű. Ebben a szezonban is találkozhatunk még a bikini alsóba tervezett rugalmas, áttetsző tüll betétes megoldásokkal – tudjuk meg Segesváry Evelin, divatszakembertől. Sarka Kata fotómodell is szívesen választja ezeket a darabokat.

Alkatunkhoz válasszunk bikinit!

Az ismert magyar bikini-gyártó cég, az Origami 2017-es katalógusában minden nő megtalálja a stílusának megfelelő, alkalomhoz illő bikinit. – Alkatunkhoz válasszunk! – ad jó tanácsot Segesváry Evelin. Hozzáteszi: – Szín tekintetében nyugodtan ragaszkodjunk az aktuális divathoz, viszont a fazonnál nézzük meg, hogy alma, körte, homokóra vagy éppen sportos-e az alkatunk. Míg egy keskenyebb csípőjű, kerek fenekű nőnek kiválóan áll egy francia bugyi, vagy a hátul ráncolt alsó – ami a tanga és a teli bugyi közötti átmenet –, addig a teltebb idomokhoz normál, megkötős, magas derekú és oldalt kicsit szélesebb vagy esetleg hasszorítós fazonú alsó a praktikusabb viselet.

Tankini: bikini vagy mégsem?

A teltebb hölgyeknek is sok-sok fazonnal és színnel készültek idén a tervezők. Rengetegen ragaszkodnak a bikinihez, mert szeretnek napozni, viszont sok nőnek vannak hasi műtét után maradt hegei, striái, terhességi csíkjai, amelyek nem tartoznak a nagyközönségre, szeretik eltakarni. A legnagyobb újítások között találjuk a tankinit, amely akár kétrészes bikinivé is átvarázsolható. Így két legyet üthetünk egy csapásra: egyrészt, ha kell ápol és eltakar, viszont amikor szorosan felkötjük a melltartó alatti részt, a mellünket is megemeli.

A nagyobb keblű nőknek az alul merevítős, kicsit szivacsos fazont ajánlják, amelyeknek ki lehet akasztani hátul a pántját, és akár nyakba is köthetjük. Ne feledkezzünk meg a jól bevált fazonokról és színekről sem! Ilyen marad idén is a csíkos, a pöttyös, az etno vagy a cikk-cakk minta. Egy dögös kis fekete pedig hódít a vízparton, de egy vadító piros színnel is felkelthetjük a másik nem érdeklődését! A 2016-os téli trendeket látva pedig nem meglepő, hogy a military stílus újra beszivárgott a fürdőruha divatba is.

Kötelező kellék a strandruha, új őrület a kalap

Mi nők változunk, nem biztos, hogy életünk során mindig tudunk konfekcióméretben gondolkodni. Ma már lehetőségünk nyílik arra, hogy összeválogassuk a méretben tökéletes alsó- és felsőrészt. Illetve külön fekete bugyikat is vásárolhatunk mindenféle fazonban, amelyeket szinte bármilyen színű és mintájú melltartóval kombinálhatunk. Így olyan, mintha két garnitúra fürdőruhánk lenne!

Örök darab a strandruha. Az a tapasztalat, hogy ebben az egyszerűségre törekszenek a magyar nők: a piros, a fekete és a fehér színeket keresik. A poncsó jellegű felsők rugalmas tüll anyagból készülnek, és olyanok, mint amit a sportolók is előszeretettel viselnek: kifelé engedik az izzadságot, hagyják a bőrt lélegezni, viszont védenek az UV-sugaraktól. Mindehhez bátran viseljünk óriási kalapokat, színben hozzá passzoló flip-flop papuccsal vagy egy szép szandállal. És semmiképpen ne feledkezzünk meg a bőrápolásról sem!

Kicsi, de nagylányos fürdőruhák

Segesváry Evelin tapasztalatai bebizonyították: a felnőtt nőknek tervezett bikinik a gyerekek érdeklődését is felkeltik. Ne feledjük, a mai kislányok divatérzékenyek! A nőknek szánt színvilágot és stílust újraértelmezték az apróságoknak tervezett kétrészesekben. Ezekre a bikinikre a tervezők apró fodrokat álmodtak. A kiskamaszoknak szánt fürdőbugyik pedig már nem pörgős szoknya hatásúak, ők a nagylányosabb fazonokat kedvelik.

Távolról sincs vége, olvasson még

Akkor most mutatjuk a kirgiz macskakiállítás legmenőbb arcait

március 23., 21:50 Módosítva: 2017-03-25 10:03:43
22

Kirgizisztán fővárosban rendeztek legutóbb nemzetközi macskakiállítást.

Ez a szexi modell a kifutót hagyta ott, hogy tanárnak álljon

március 23., 13:19 Módosítva: 2017-03-24 14:48:52
7

Diákjai szerint nincs nála jobb tanár a világon, de ezt nem csak szakmai kvalitásaira alapozzák.

Ez a szexi modell a kifutót hagyta ott, hogy tanárnak álljon

Egy szektás öngyilkossági kísérlet után is van élet

március 23., 11:17 Módosítva: 2017-03-23 21:58:16
2

A Fanzine.com egyik írója futott bele a Heaven's Gate, azaz A Mennyország Kapujaként ismert gyülekezet honlapjába, ami nagy meglepetésére még aktívan üzemelt. Pedig maga a szekta 1997-ben megszűnt, amikor 39 tag csoportos öngyilkosságot követett el.

 • Ittak egy almaléből, vodkából és fenobarbitálból álló koktélt (utóbbi túladagolva kómát vagy halált is okozhat, de leggyakrabban légzésdepressziót és a keringés teljes leállását eredményezi),
 • majd zacskót húztak a fejükre.

A Mennyország Kapuja hívői szerint ez nem minősül öngyilkosságnak, mivel ez a 39 ember így juthatott fel arra az űrhajóra, ami a Hale-Bopp üstökös mögött repült.

A képen az 1997-es öngyilkosság áldozatainak elszállítása látható.
A képen az 1997-es öngyilkosság áldozatainak elszállítása látható.
Fotó: John Chapple

Figyelem!

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

A cikk írója beszélgetett a honlapot üzemeltető emberrel, és a következőket derítette ki:

 • Már tényleg nem működik a szekta.
 • Ettől még persze vannak olyanok, mint ő is, akik hisznek A Mennyország Kapuja tanaiban, ezért is él még a honlap, a kapcsolattartás miatt.
 • Az a 39 ember nem katapultált a testéből, mint ahogy azt az újságíró állítja, ilyen nincs, ez hülyeség. Ők kiválasztottak voltak, és ezzel a művelettel (a vodka, almalé, fennobarbitál koktél megivásával és a fejük bezacskózásával) űrkompatibilis formát öltöttek. Így a Következő Szintre léptek.
 • A Következő Szint (ez a neve, Next Level) eléréséhez minden emberi tulajdonsággal fel kell hagyni. Semmi baráti, családi vagy bármilyen közösségi kapcsolat, se függőségek, se drog, se szex nem jöhetett szóba ennek eléréséhez, de még a gondolataik között sem szerepelhetett.
 • Van az ember felett még egy fizikailag fejlettebb létforma, ami megalkotta a világot és gondoskodik rólunk. Ennek észlelésére 1972 és 97 között volt példa, illetve 2000 éve. 

Ha azt gondolná, hogy ennél bizarrabb szekta a világon nincsen, akkor hadd emlékeztessük: egy másik cikkünkben négy másikat is bemutattunk.

via The Fanzine

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt, online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy óriási hibát lehet elkövetni térképrajzoláskor és ezeknek a grafikusoknak sikerült

március 22., 16:56 Módosítva: 2017-03-23 16:49:41
20

A World Economic Forum publikált egy nagyon informatív és szépen kidolgozott térképet, hogy azon mutassák be az óceánokban található internetkábeleket. És bár első ránézésre a grafikusok munkája látványos, ha jobban szemügyre veszi az ember, kiderül, hogy részletesnek viszont nem mondható. Olyannyira nem sikerült a földrajzi nüanszokra odafigyelni, hogy

egy egész ország lemaradt a térképről.
Távolról sincs vége, olvasson még

Elpusztult Nur-Nuru-Bin, a fővárosi állatkert egyetlen koalája

március 22., 15:16 Módosítva: 2017-03-23 10:29:50
18

Mint arról beszámoltunk, a napokban derült ki, hogy Nur-Nuru-Bin, a Fővárosi Állat- és Növénykert egyetlen koalája imfoid leukózisban, egy rákos betegségben, illetve ennek következtében rendkívüli vérszegénységben szenved. Az állatkert közben közölte, hogy változatlanul nagy erőkkel küzdenek érte, de hiába tesznek meg mindent felgyógyulásáért, sajnos továbbra sincs túl jól. Az állat kínjait ezért kedvenc csemegéjével próbálják enyhíteni.

Update: Az állatkert az esti órákban jelentette be, hogy Nur-Nuru-Bint el kellett altatni. Részletek a poszt alján.

Speciális eukaliptusz válogatást rendeltünk számára, kifejezetten az általa nagyon kedvelt fajtákból. Változatlanul csak kézből etetve fogyaszt ételt, az állapota változó, de összességében sajnos minden erőfeszítés ellenére romló tendenciát mutat. A gondozók éjjel-nappal folyamatosan az állat mellett vannak, szakembereink minden lehetségest megtesznek érte. Amint további hírek lesznek, azonnal tudatjuk Veletek

– számolt be a Fővárosi Állat- és Növénykert a Facebookon.

Update: A koala életét nem sikerült megmenteni. Állapota olyan rosszra fordult, hogy el kellett altatni. 

Szomorúan tudatjuk valamennyi barátunkkal, hogy Nur-Nuru-Bint ma délután el kellett altatnunk. A koala életéért múlt hét óta küzdöttek munkatársaink, de az állat szervezetét megtámadó súlyos daganatos betegség legyőzte az állat küzdeni akarását. A gyógyszeres kezelésre kezdetben jól reagált Nuru, átmenetileg javult az étvágya is. Ám később ismét rosszabbra fordult a helyzet. A legfrissebb citológiai vizsgálatok szerint a betegség végstádiumába, menthetetlen állapotba került

közölte a Fővárosi Állat- és Növénykert.

Távolról sincs vége, olvasson még

Hűha! Végre megtudtuk, hogy kell biliárdozni egy hajón

március 21., 17:12 Módosítva: 2017-03-22 08:46:49
2

Talán álmatlan éjszakája nem volt amiatt, hogy nem tudta, lehet-e biliárdozni egy hajón, de annak érdekében, hogy ne is legyen, most elhoztuk Önnek a választ. Az Imguron futottunk ugyanis bele egy érdekes GIF-be arról, hogyan oldják meg a szórakozás ezen formáját egy hullámokon billegő járművön. 

Íme:

És, hogy mit csinálnak a luxushajókon a vendégek, mikor épp nem biliárdozgatnak? Ebből a korábbi cikkünkből viszonylag világos képet kaphat róla:

Távolról sincs vége, olvasson még

Megdelejezte az internetet ez az óriáskakas

március 21., 14:47 Módosítva: 2017-03-22 17:08:19
36

Egy csapásra a Twitter új sztárja lett egy óriási kakas, amikor a róla készült videó gyorsan végigszaladt az interneten. Egyesek úgy gondolják, hogy szörnyű, hátborzongató, míg mások beleszerettek a gigantikus szárnyasba, és egészen odáig mentek, hogy szeretnének egy ilyet otthonra. 

Döntsék el önök!

Többen joggal teszik fel az egyszerű kérdést, hogy ez mi? Főleg, miután a videón jól látszik, hogy normál méretű társa mellett igencsak túlsúlyos az állat. 

Nekem ez a kakas

 • 882
  kéne.
 • 603
  nem kéne.
Távolról sincs vége, olvasson még

Nem kell hozzá az Északi-sark hogy Belij és Szerij otthon érezzék magukat

március 21., 14:31 Módosítva: 2017-03-22 15:34:34
18

A Fővárosi Állatkert osztotta meg az oldalán, hogy a két nemrég érkezett jegesmedvéjük minden bizonnyal egy új sportot gyakorol kifutóban, méghozzá a műugrást. 

Belij és Szerij az új tágas medencéjüket egyszerűen imádják, és órákat képesek azzal tölteni, hogy önfeledten ugrálnak a vízbe. Időnként egymást lökik bele, máskor pedig szinkronban ugranak.

Nézzék! 

Erre csak annyit tudunk mondani, hogy így kedd délután környékén mi is szívesen lennénk a helyükben. 

5 nő, akik kis péniszű férfiakkal járnak és imádják

március 20., 19:25 Módosítva: 2017-03-22 08:46:48
230

Ahogy a nők hajlamosak a mellük, fenekük, combjuk és igazából minden testrészük méretén parázni, úgy a pasik számára sem ismeretlen a szorongás. Például azon, hogy a péniszük nem elég nagy. Persze ezek a félelmek a legtöbb esetben ugyanolyan alaptalanok, mint a nőké, mégis léteznek és ezért foglalkozni kell velük, hogy oldódjanak.

Nemrég azokat a sztárokat mutattuk be, akik maguk vallottak arról, hogy kis farokkal vannak megáldva, most pedig a Women's Health jóvoltából elhoztuk öt olyan nő történetét, akik kis péniszű pasikkal járnak és ez cseppet sem okoz számukra problémát.

Távolról sincs vége, olvasson még

Vágási Feri Batmanként védelmezi Gazdagrétet

március 20., 11:14 Módosítva: 2017-03-21 08:50:14
21

Emlékszik még a NuHeadzTv-re? Ők azok a videósok, akik a Vers Mindenkié-sorozatban híres slágerek dalszövegét szavaltatták el színészekkel. A csapat kreativitása azóta sem hagyott alább. Legújabb alkotásuk a „Gazdagréti Batman – Kezdődik” címet kapta, és ha a Szomszédok mond önnek valamit, egészen bizonyos, hogy remekül fog szórakozni rajta. Ebben ugyanis a sorozat legendás karakterét, a Nemcsák Károly által megformált Vágási Ferit változtatták szuperhőssé, aki félelmet nem ismerve veszi fel a küzdelmet a gazdagréti lakosság nyugalmát fenyegető gonosszal, egy vérszomjas bandával. 

Nemcsák Károly, vagyis Vágási Feri
Nemcsák Károly, vagyis Vágási Feri

A NuHeadzTv a YouTube-on foglalta össze, hogy mit érdemes tudni a videóról. Át is adnánk a szót nekik:

Vágási Feri karaktere a Szomszédokból ihlette az alábbi filmelőzetest, amely egy három részes sorozat első része. A három Nolan-féle Batman filmből először a "Batman Begins" alapján készült el a Gazdagréti Batman: Kezdődik videója. Vágási Feri kitartóan őrzi a gazdagréti lakótelep biztonságát, maga is elismeri, hogy neki négy-öt óra alvás elegendő. Lenke néniek és a többiek így nap, mint nap biztonságban érezhetik magukat - amint az alábbi előzetesből is kiderül.

Most, hogy már ezt is tudja, nem maradt más hátra, mint hogy megnézze a videót:

Via NuHeadzTv

Nagyon nincs jól Nur-Nuru-Bin, a budapesti állatkert koalája

március 20., 07:47 Módosítva: 2017-03-20 18:41:19
79

Romlott Nur-Nuru-Bin, a Fővárosi Állat- és Növénykert egyetlen koalájának az állapota, ezért ideiglenesen felfüggesztették a látogatást a Koalaházban, írta Facebook-oldalán az állatkert.


Néhány napja derült ki, hogy a vizsgálatok szerint az állat limfoid leukózistól, egy, a vérképző szerveket támadó rákos betegségtől, illetve ennek folyományaként rendkívüli vérszegénységtől szenved, ami egyébként a koaláknál gyakori megbetegedés.

Nur-Nuru-Bin, társával Vobarával két évvel ezelőtt érkezett Budapestre Belgiumból. Vobara januárban bélgyulladásban pusztult el.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ha ön férfi, most végre bevallhatja, maszturbált-e már ezekkel a tárgyakkal!

március 19., 21:23 Módosítva: 2017-03-20 20:49:23
111

Pár héttel ezelőtt már egyszer lehetett nagyon őszinte, mikor afelől érdeklődtünk, hogy bizonyos hétköznapi tárgyakkal maszturbált-e már. De a sok olvasói levél után, amit kaptunk, be kellett látnunk, hogy azt a felmérést csak félig lehet reprezentatívnak nevezni, hiszen főleg női olvasóink tudtak választ adni a kérdésekre. 

Mivel pedig mi nem szeretnénk kihagyni senkit a buliból, pláne nem akarjuk, hogy valakibe beleszoruljon az igazság, ami már kitörni kívánkozik, most elkészítettük a kifejezetten férfiaknak szóló tesztet is. Úgyhogy itt a nagy alkalom, most legyen őszinte és csekkolja le, önkielégítési szokásai mennyire egyeznek másokéval!

Távolról sincs vége, olvasson még

Arra vágyom, hogy egy napon igazi nemtelen földönkívülivé változzak

március 19., 13:35 Módosítva: 2017-03-20 14:59:14
47

Ezt mondja Vinny Ohh, akinek 110 plasztikai műtéte volt, hogy egyszer teljesülhessen az álma.

Arra vágyom, hogy egy napon igazi nemtelen földönkívülivé változzak

5 számottevő változás, ami megtörténik a pénisszel az öregedés során

március 18., 21:13 Módosítva: 2017-03-20 09:04:35
54

Az talán senki számára nem új információ, hogy az idő előrehaladtával a test változik. Gyakorlatilag minden porcikánk. Azt jelenséget mindenki ismeri és látta már, hogy a női mellek 30-40-50 stb. éves korban már nem olyanok, mint húszévesen. De a férfiak se ússzák meg a változást, bár a pénisz transzformációja kívülről kevéssé látványos, mégis számottevő.

A Men's Health magazin egy urológussal beszélgetett a témáról, aki nagyon szakszerűen, öt pontba foglalta a pénisz változásait az évek során. Ezeket most mi is elhoztuk.

Távolról sincs vége, olvasson még

Emiatt a dögös orosz modell miatt egész stadionok telnek meg

március 18., 19:59 Módosítva: 2017-03-19 20:37:20
10

Victoria Lopyrevában minden megvan, amire egy férfi vágyhat. Nemcsak őrült szexi, hanem annyira imádja a focit, hogy a vb nagykövetének választották.

Rossz hír a hetero nőknek: nekik van a legkevesebb orgazmusuk

március 18., 19:30 Módosítva: 2017-03-19 13:47:44
11

Elég szomorú tanulmány jelent meg egy szexualitással foglalkozó amerikai szaklapban. Az Indiana Egyetem kutatói azt vizsgálták, hogy a különböző nemű és orientációjú embereknek mennyire kielégítő a szexuális élete. A felméréshez 26 ezer hetero férfit, 24 ezer hetero nőt, 452 meleg férfit, 340 leszbikust, 550 biszexuális férfit és 112 biszexuális nőt kérdeztek meg. Az sajnos nem világos, mi alapján osztották le a csoportok számait így, mindenesetre elég érdekes adatokat kaptak.

A felmérésből az derült ki, hogy a hetero férfiak a legkielégültebbek, 95 százalékuk mondta azt, hogy általában vagy mindig van orgazmusa, mikor szexel.
Távolról sincs vége, olvasson még

Pénisszel vette fel a harcot a kátyúk ellen, látható eredményt ért el

március 18., 17:57 Módosítva: 2017-03-19 21:33:49
28

Amióta van közlekedés és aszfalt, vélhetően a világ minden táján megjelentek a kátyúk, amiktől mindenki aki különböző mennyiségű keréken közlekedik, az őrület határára kerül. Itthon is nagyon jól ismerjük a problémát és azt is, hogy a legtöbb esetben elég fegyvertelenek vagyunk az útonálló mélyedésekkel szemben.

Ezt az állapotot elégelte meg egy graffitis az angol Watford városában, és elég sajátságos módon vette fel a harcot a kátyúk ellen.

Távolról sincs vége, olvasson még

8 millió forintot gyűjtött össze, hogy megváltoztassa egy hajléktalan életét

március 18., 17:40 Módosítva: 2017-03-19 10:02:30
2

A középkorú texasi anyuka, Ginger Jones hosszú időn keresztül pontosan azt tette, mint az átlagember, és minden nap elsétált a hajléktalan férfi mellett, aki minden nap ugyanazon a helyen ült. Ám az asszony megelégelte ezt az állapotot és először csak kis lépésekben, de elkezdett segíteni a férfinak, akiről kiderült, hogy Victor Hubbardnak hívják és mentális zavarai vannak - írja az Indy100.

Jones azt is megtudta, a 32 éves férfi azért ül minden nap ugyanarra a helyre, mert ott hagyta el az édesanyja három évvel ezelőtt, így került az utcára. Ezen a ponton pedig a nő úgy döntött a beszélgetéseknél is komolyabb segítséget akar nyújtani a férfinak.

Távolról sincs vége, olvasson még

15 millió Euróért Ön is úszhat Picasso egyik medencéjében

március 18., 11:18 Módosítva: 2017-03-18 20:03:45
4

A Francia Riviérán álló luxus villát közel 5 milliárd forintért árulják.

Magának csinált hüvelyt a lány, aki vagina nélkül született

március 17., 21:21 Módosítva: 2017-03-19 09:28:07
66

Nemrég egy olyan lányról írtunk, akinek minden női szerve kettőződött, most pedig egy olyan sztorira bukkantunk, amelyből kiderült, a másik véglet is létezik. A brit Tasha Bishop az angol Cosmopolitannak mesélte el a történetét, hogyan derült, ki hogy egyetlen női szerve sincs és mégis, miként tud ma már szexelni is.

Bishop elmondása szerint nyolcadikos volt mikor először felmerült benne, hogy nem stimmel vele valami. Ebben az időszakban ugyanis az összes lány elkezdett menstruálni az osztályában csak ő nem. A rossz érzései ellenére mégis inkább megpróbált ezzel nem foglalkozni, és azzal magyarázta, hogy későn érő típus. Ezért évekig nem is mondta el az édesanyjának, így pedig orvos se látta.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szépnek tartja ön az óriáshajat, amit külön családtagként kezelnek?

március 17., 18:01 Módosítva: 2017-03-18 14:59:33
4

Aliia Nasyrova 20 éve növeszi a haját, ami mostanra 228 centi hosszú lett. Férje már ott tart, hogy egyfajta családtagként tekint rá.

Érti ön, hogy az ukrán mellalj-királynőt miért nem az eszéért szeretik?

március 17., 15:17 Módosítva: 2017-03-18 16:32:45
54

Pedig Irina Ivanova nem buta. Marketingből diplomázott és képesített orosz-angol tolmács.

Érti ön, hogy az ukrán mellalj-királynőt miért nem az eszéért szeretik?

A sátán jegygyűrűjét árulja egy férfi a neten

március 15., 17:47 Módosítva: 2017-03-16 20:23:08
52

Egy Craig nevű Newport-i férfi eladásra kínálja a volt menyasszonya eljegyzési gyűrűjét egy Gumtree nevű oldalon, mondván, inkább mégsem szeretne egy légtérben tartózkodni vele, amióta rájött, hogy akinek vette, az maga a Sátán (vagy minimum a Sátán szülötte). Az egy jó hír, hogy a gyűrű mellett legalább nem árul zsákbamacskát, és bevallja, hogy miként jutott erre a következtetésre. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Látott már kerekesszékes aranyhalat?

március 15., 17:41 Módosítva: 2017-03-16 15:30:41
33
Taylor Nicole Dean barátjának hála most láthat egyet.

Íme, az aranyhal, aki képtelen volt folt felúszni az akváriumban. Folyton az alján volt. Végül kapott egy kis segítséget, egy spéci kerekesszéket, ami igazából valami úszógumi. A lényeg, hogy így már teljes életet tud élni, vígan úszkálhat föl és alá.

(BBC)

Távolról sincs vége, olvasson még

Illedelmes meztelenkedés a titka a Reddit legszexibb nőjének

március 15., 14:59 Módosítva: 2017-03-16 15:32:00
14

Létezik egy Reddit-es aloldal (mondjuk milyen Reddit-es aloldal nem létezik?), amelyen fiatal lányok mutatják meg egészen közelről, hogy milyen testrészeik vannak, ezek mekkorák, és miként lehet őket nemeltakarni. Mondjuk ki, ezek a lányok gyakorlatilag amatőr szex- és aktképeket készítenek magukról, amiket feltöltenek az oldalra, és örülnek a beérkező reakcióknak. Az általános tendencia viszont az, hogy ledér önmagukon kívül az arcukat nemigen mutogatják, és, ahogy ezt a felhasználók nehezményezik is, semmi élet vagy valódi személyiség nincs mögöttük.  

Távolról sincs vége, olvasson még

Most megnézheti, ahogy egy pajta átalakul irodává

március 15., 10:25 Módosítva: 2017-03-16 17:03:48
2

A helyi tradíciók újracsomagolása és az egyedi építészeti megoldások mindig izgalmas eredménnyel járnak: most mutatunk egy olyan belsőépítészetileg is nagyon izgalmas irodát, a kanadai Erringtonban található Hank White design stúdió épületét, amely egy pajtából lett újragondolva. 

Ebben a galériában most megnézheti, ahogy egy csűrből fantasztikus, irodaként is funkcionáló családi ház lesz. 

I converted the hayloft of an old barn into an office studio. from DIY
Távolról sincs vége, olvasson még

Koncertsorozata nélkül Britney Spears nem posztolhatna ilyen szexi képeket magáról

március 15., 08:48 Módosítva: 2017-03-16 10:42:47
8

A 35 éves énekesnő ma már büszkén mutogatja sportos testét az instán, de ezért elég keményen meg kellett dolgoznia.

Koncertsorozata nélkül Britney Spears nem posztolhatna ilyen szexi képeket magáról