horoszkóp

Élet

A Velvet trendblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

„Én már feladtam a szexelést” - férfiak vallottak arról, milyen az élet mikropénisszel

5 órája Módosítva: 2017-09-26 17:07:15
8

Korábban írtunk már olyan hírességekről, akik nyíltan bevallották, hogy nincsenek túl nagy pénisszel megáldva, sőt olyan nőket is hoztunk önöknek, akik kifejezetten imádják, hogy a pasijuknak kicsi a farkuk. Ám kicsi és kicsi között is van különbség.

Az orvostudomány azt nevezi mikropénisznek, ha fallosz erektált állapotban is csupán nagyjából hét vagy annál kevesebb centi. Ez a probléma egyébként a férfiaknak csak nagyon kis százalékát érinti, de nem könnyű azoknak, akik ezzel élnek együtt (ahogy annak a férfinek is kifejezetten nehéz a sora, akinek hatalmas szerszáma keseríti meg a mindennapjait.) The Friskynek most négy mikropéniszű pasi mesélt arról, hogy milyen hatással van az életükre a méretük.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy sorozatnak köszönheti, hogy megúszott egy rablótámadást

tegnap, 15:53 Módosítva: 2017-09-26 16:24:39
4

Julie Dragland három dolognak köszönheti az életét: a szüleinek, a talpraesettségének, és annak, hogy sorozatokat néz. A történet szempontjából viszont a második és a harmadik tulajdonság mérvadó, a lányt ugyanis ezek mentették meg egy rablótámadástól. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Elég taplón reagált 70 ezer instázó a bikinisfotó-megvonásra

tegnap, 12:07 Módosítva: 2017-09-26 15:45:51
5

Ez történik akkor, ha egy csinos nő bejelenti, hogy a jövőben inkább nem szeretné mutogatni a testét.

Megvenné ezt a szigetet úgy is, hogy tudja, mi történt itt?

szeptember 24., 08:51 Módosítva: 2017-09-25 16:25:48
207

A skóciai senki szigete eladó, egész elérhető áron. Csak van ez a kis apróság...

Nem is tudja, milyen veszélyesen él, ha ön is szokott misszionárius pózban szexelni

szeptember 23., 16:41 Módosítva: 2017-09-25 15:57:30
47

Igazán hiánypótló adatokat publikált egy amerikai kutatócsoport. A tudósok, akiknek fő foglalkozásuk az impotencia-kutatás, annak eredetek most a nyomába, hogy melyik a legveszélyesebb szexpóz. A veszély mértékegysége esetükben az volt, hogy melyik pozitúrában fordul elő a legtöbbször, hogy a pénisz megsérül, azaz eltörik. A TOP három pedig érdekesen alakult.

Távolról sincs vége, olvasson még

Hat nőnek egyszerre teljesült a rémálma, de végül inkább jót röhögtek rajta

szeptember 23., 10:46 Módosítva: 2017-09-25 07:40:56
36

Egy esküvő nemcsak a házasulandó pár nagy napja, hanem azoké a nőké is, akik végre felvehetik a szekrényükben porosodó, legcsinosabb koktélruhájukat, amely egy sima irodai munkanaphoz tökéletesen alkalmatlan viselet. Az igazán divatőrültek pedig fogják magukat, és hetekkel a nagy nap előtt bevásárlókörútra indulnak, hogy megtalálják a legtökéletesebb, tündöklésre alkalmas darabot. Alighanem így tett a mostani történet hat főszereplője is, akik egy Ausztráliában, Sydney-ben tartott esküvőre voltak hivatalosak.  

Távolról sincs vége, olvasson még

Nyugi, kicsit még élhetünk, mielőtt mind meghalunk

szeptember 23., 08:55 Módosítva: 2017-09-25 08:21:25
17

Tudjuk, hogy napok óta az élete felszámolásán dolgozik, hiszen tisztában van a nyilvánvaló ténnyel, hogy ma, szombaton, azaz szeptember 23-án eljő a világvége, és mind meghalunk hirtelen. A következő armageddon okait David Meade elméletére hivatkozva részletesen elemeztük előző cikkünkben, most azonban meg kell nyugtatnunk mindenkit, aki már egy sötét sarokban, szűkölve várja a világ pusztulását, hogy egy másik jövendölés szerint ez mégsem fog megtörténni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ennek az 58 éves férfinak százhúsz, igen 120 (!), felesége van

szeptember 22., 14:55 Módosítva: 2017-09-24 09:21:34
21

Egészen elképesztő annak a thai férfinak a sztorija, aki több mint 40 éven keresztül képes volt titkolni a hatóságok elől, hogy poligámiában él. Itt pedig nem arra kell gondolni, hogy nem tudott egy-két nőnek nemet mondani, ezért első felesége mellé velük is összeházasodott. Nem, Tambon Prasert 119 asszonynak mondott igent az első esküvője óta, és - a Tribune információi szerint - egy válása sem volt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Sajnáljuk, de a floridai, szexi rendőrök egyike antiszemita

szeptember 21., 10:08 Módosítva: 2017-09-22 17:18:35
26

Nagyjából öt és fél perc kellett ahhoz, hogy három floridai rendőr közös szelfije bejárja az internetet, és nők hadai akarjanak velük megismerkedni, még annak árán is, hogy letartóztattatják magukat velük. Ha megtekinti a fotót, nem kell sokat magyaráznunk az okokat, a fiatalemberek ugyanis meglehetősen vonzó látványt nyújtanak, pláne egymás mellett. A képet egyébként a pár nappal ezelőtti, Floridában pusztító hurrikán idején, az éjszakai műszakjuk előtt posztolták a Facebookra. 

Sajnos ki kell ábrándítanunk mindenkit, aki rájuk kattant, és nemcsak azért, mert a három fickóból csak a jobboldali nőtlen, hanem mert egyikük véresszájú antiszemita. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Vajon bele fogok halni, hogy nem eszem szalonnát olajban sült zsírral három hétig?

szeptember 20., 16:40 Módosítva: 2017-09-22 08:20:34
1

A Spar felkért egy kisebb életmódváltásra, amely szeptember közepétől három hétig között tart majd, és, ha minden jól megy, a végén olyan remekül fogom érezni magam a bőrömben, mint soha azelőtt. Mivel vállalkozó kedvű vagyok, de bátor kevéssé, ezért az eredeti, négy hetes terv helyett csak hármat vállaltam be, de meggyőződésem, hogy már ezzel is bőven túllépek a saját korlátaimon.

Elég csak a jelenlegi táplálkozási szokásaimra gondolni (szénhidráttal töltött, rántott fehérje szalonnás kolbásszal), amihez lassan harminc éve, foggal-körömmel ragaszkodom. Hogy miért vállalom mégis? Ha a ma nagyon divatos lépjünk ki a komfortzónánkból kifejezéssel akarok élni, akkor talán máris érthetőek lesznek a motivációim. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Brazil humor: vigyázz, jönnek a piranhák!

szeptember 20., 12:54 Módosítva: 2017-09-21 15:17:07
12

Az Imgurnak hála találtuk meg ezt a csodálatos Instagram-gyöngyszemet egyenesen Brazíliából. A videón látható férfi egy paradicsomian egzotikus helyen készül fürdőzni, és bele is megy a vízbe, amikor kedves haverjai haleledelt szórnak a vízbe és kiabálni kezdenek, hogy

Vigyázz, jönnek a piranhák!

Valószínűleg veszélybe kerülne Michael Phelps világcsúcsa, ha velem ugyanezt megcsinálnák, annyira gyorsan menekülnék ki a vízből. Mondjuk persze a felvételen látható férfi is ezt tette haverjai hangos kacaja közepette.

Távolról sincs vége, olvasson még

Tartós tejet már ne vegyen, szeptember 23-án eljő a világvége

szeptember 19., 14:21 Módosítva: 2017-09-21 00:40:03
427

Ne aggódjanak, ezt nem mi találtuk ki, hanem egy David Meade nevű ember, akiről a Huffington Poston olvastunk.

Így szól a prófécia:

A mennyországben megjelent egy nő, ki napba öltözött, hold volt a lába alatt és 12 csillag volt a koronája. Gyermeket hordott szíve alatt, s sírt mikor világra kellett szülnie őt. Akkor valami más is megjelent a mennyben, egy vörös sárkány, hét fejű, tíz szarvú szörny, mely hét koronát viselt. Farkával a lecsapott három csillagot az égről, s a Föld felé hajította azokat. A sárkány ott állt a nővel szemben, hogy elvegye tőle a gyermeket, amint megszülte. A nő életet adott a fiúnak, aki uralkodik majd minden nemzet felett egy ezüst jogarral. A gyermeket Isten magához ragadta.

Na, az első jel 2017 október 23 fog megjelenni Jeruzsálem felett. Ilyen még soha, de soha nem történt korábban. Mi ez a jel? A próféciában szereplő nő az igazából a Szűz csillagjegy az égen, az ő koronája pedig az Oroszlán csillagjegy a Merkúr, a Mars és a Vénusz bolygóval kiegészülve. Ez így Szűz Máriát és Izrael népét jelenti. A Sárkány pedig egyértelműen a sátánt szimbolizálja a globális uralmát. A Születendő gyermek pedig Jupiter, ami pont kilenc hónapig a Szűz méhében van. Ő természetesen Jézus és az ő egyháza.

A mindezt szemléltető videóban ezt követően jön egy olyan rész, ahol - feltehetőleg - a keresztények felröppennek a mennybe. DE! Hogy pontosan mikor fog ez megtörténni, mármint nem a csillagok együttállása, hanem az armageddon, azt senki, SENKI sem tudja.

Távolról sincs vége, olvasson még

Survivor-szépségtippek: hogyan maradjünk gyönyörűek egy lakatlan szigeten?

szeptember 19., 10:41 Módosítva: 2017-09-20 15:06:44
142

Hogy szőrtelenítsünk, mossunk fogat, tisztítsuk bőrünket minden pipereholmi nélkül? Így.

Műtétre van szüksége? Jobbak az esélyei, ha tengerimalac, mint ha ember

szeptember 19., 09:24 Módosítva: 2017-09-20 11:53:59
36

Korábban már írtunk a Hongkongban dolgozó magyar állatorvosról, dr. Zoltánról, akinek baromi izgalmas élete van, amit az Instagramon is megoszt. Most is az egyik posztja miatt foglalkozunk vele.

Az orvos ugyanis egy olyan bejegyzést tett közzé, ami egy tengerimalac műtétjéről szól, amiben a legérdekesebb az, hogy az állat életét a diagnosztizálástól számított 24 órán belül megmentették az orvosok. Ilyen ellátásban pedig emberek ritkán, sőt, talán szinte sosem részesülnek.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezektől a filmektől rettegtünk gyerekként

szeptember 18., 16:41 Módosítva: 2017-09-20 09:28:03
37

Gyerekkoromban nem tudtam feldolgozni Az ördög három aranyhajszála című Grimm-mese sztoriját, amit ráadásul csak fokoztak a mesekönyv riasztó illusztrációi. Ennek ellenére nem tudtam ellenállni, és mindig a legparább rajznál nyitottam ki a könyvet, hogy legyen mitől rettegni egy jót. Ennek a pszichológiai hátterét most nem firtatnám, ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki szeretett félni gyerekként – ha nem is egy könyvtől, akkor egy rajzfilmtől vagy egy suttyomban megnézett filmtől. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem elég, hogy szexi, a munkája is az, és a világ legtöbb extrém sportjában remekel

szeptember 17., 13:51 Módosítva: 2017-09-18 16:53:51
21

Gyakorlatilag nem létezik olyan adrenalinnövelő tevékenység, amelyben a 31 éves pilótanő ne remekelne.

Ismerje meg az argentin fickót, akinek eltökélt szándéka, hogy tündévé műtesse magát

szeptember 17., 12:21 Módosítva: 2017-09-26 15:40:59
143

Luis Padron egészen jól halad a projekttel. Már most is képes lenne elvegyülni egy Gyűrűk Ura-film díszletei között.

Pizzát, szörnyeket és medvéket emlegetett az Irma hurrikán veszélyeiről beszámoló jeltolmács

szeptember 17., 11:58 Módosítva: 2017-09-18 11:17:22
11

A Hill cikkére hivatkozva írta meg a 444, hogy Manatee megye önkormányzata egy sajtótájékoztatón próbálta felhívni az emberek figyelmét az érkező Irma hurrikán veszélyeire.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a kényszerbeteg férfi pokollá teszi a saját életét

szeptember 16., 11:40 Módosítva: 2017-09-17 12:01:44
42

Stephen Fode személyében alighanem a világ egyik legsúlyosabb testképzavarával és kényszerbetegségével élő emberét ismerhetjük meg. 

Tényleg hihetetlen, de ez a férfi - egyébként színész - naponta 4 órát tölt a zuhany alatt, gumikesztyűben éli az életét, csakis eldobható tányérokból étkezik, és már közel 150 ezer dollárt, azaz 43 millió forintot költött kozmetikai és egyéb szépészeti beavatkozásokra, csak hogy tökéletesen nézzen ki. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Jó dolog a szexrobot, amíg meg nem öli a használóját

szeptember 15., 17:09 Módosítva: 2017-09-17 10:14:32
35

Az nem újdonság, hogy a különböző szexbabáknak egyre nagyobb piacuk van, és ebben elég nagy szerepet játszik, hogy a technológia fejlődésének köszönhetően napról-napra több lehetőség van bennük. Például öntudatra is ébredhetnek. Az új trend a szexrobotok gyártásban, hogy minél élethűbbek legyenek, és minél jobban ki tudják elégíteni használójuk vágyait, ám ez komoly veszélyeket rejt magában.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az egyszemöldökű modell arra buzdít, mi is fogadjuk el önmagunkat

szeptember 15., 15:43 Módosítva: 2017-09-17 13:53:30
91

Manapság lépten-nyomon pozitív testtudatot hirdető személyekbe botlik az internetolvasó közönség, ami jó annak, aki olvassa, mert önbizalmat merít belőle, és jó annak is, aki hirdeti, mert jobban érzi magát a bőrében, amivel másokat is motiválhat. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy nézhetünk ki bárhogy, fogyhatunk, hízhatunk, lehet nagy orrunk, vagy éppen kicsi, nem számít, csak az (és ez a fő üzenete az egésznek), hogy ne foglalkozzunk a negatív kritikákkal, ne akarjunk megváltozni, fogadjuk el magunkat olyannak, amilyenek vagyunk, mert akárhogy is festünk, szépek vagyunk. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Kövér dadus ne foglalkozzon a gyerekemmel - mondta a nő, aki azóta halálos fenyegetéseket kap

szeptember 15., 10:31 Módosítva: 2017-09-16 13:42:13
21

Nagy visszhangja lett egy Daily Mail-véleménycikknek, amelyet egy bizonyos Hilary Freeman írt. A cikkben leírja, hogy két éves lányának bölcsődét keresett, és bár a gyerek láthatóan nagyon jól érezte magát a gondozóval, ő mégsem akarta, hogy az a nő foglalkozzon vele,

mert túl kövér volt.
Távolról sincs vége, olvasson még

Hulladékledobón csúszdázni: ez a férfi kipróbálta, úgyhogy önnek már nem kell!

szeptember 14., 16:48 Módosítva: 2017-09-15 17:21:38
3

Biztos megfordult már az ön, vagy egy kedves ismerősének a fejében, hogy milyen jó volna az építkezéseken használt hulladékledobóba beleugrani, és így mondjuk az ötödik emeletről lecsúszdázni a földszintre. Nem?

Ha már egy másodpercig is elgondolkozott ezen, akkor biztos az is az eszébe jutott, hogy ez mennyire veszélyes. Hisz, ha nem lenne az, akkor miért nem így közlekedik mindenki, minek vannak még liftek?

Távolról sincs vége, olvasson még

Két bimbótapasszal, egy bugyival és testfestéssel küzd a tigrisjogokért

szeptember 13., 14:09 Módosítva: 2017-09-14 15:50:48
53

Joanna Krupa realityceleb-modell egy egyszerű, ám a maga módján látványos módszerrel indult harcba.

Felháborító vagy oké, hogy a Sports Illustrated az Irma hurrikán sújtotta területről posztol bikinis csajokat?

szeptember 13., 12:03 Módosítva: 2017-09-14 15:50:47
5

Az Irma hurrikán okozta órisi pusztításokról az index cikkeiből tájékozódhat, viszont felmerült egy újabb morális probléma a természeti katasztrófa után. Az egyszer megvolt, hogy Kim Kardashian Instagramra kitett fotója is leginkább azt a reakciót váltotta ki az emberekből, hogy ennél jelen pillanatban fontosabb dolgok is vannak. A Sports Illustrated még jobban mélyítette az ügyet:

olyan képeket osztott meg a fürdőruhás naptárba bekerült bikinis lányokról, melyek az Irma hurrikán által letarolt helyeken készültek.
Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a pilóta hiába állítja, hogy photoshopol, nem hisznek neki

szeptember 12., 16:45 Módosítva: 2017-09-14 15:46:23
98

Egy brazil pilóta, bizonyos Daniel Centeno egészen újító módon értelmezi a szelfikészítés művészetét. Nem a repülőgép vécéjében csücsörít szexiskedve, de nem is a pilótafülke üvegére vicsorog teliszájjal, hanem ezeknél sokkal szórakoztatóbb fotókat készít magáról. Az Instagramon PilotGansóként ismerik az emberek, ami azt illeti, nem is kevesen: jelenleg több mint 72 ezer követője van. 

Távolról sincs vége, olvasson még

A fizetett Instagram-posztok mögött rengeteg munka, spórolás és magány van

szeptember 11., 16:29 Módosítva: 2017-09-13 07:53:20
6

Nicola Easterby majdnem 250 ezer követőt szerzett azzal, hogy utazik, és arról posztol az Instagramra. De nem akkora álommeló ez, mint sokan hinnék.

Ez a lány japán játékbaba lett, így tanulta meg szeretni magát

szeptember 10., 08:48 Módosítva: 2017-09-11 10:18:28
16

A 26 éves Elena Vanetet korábban bántották, de most már sokkal magabiztosabb, hogy élő játékbabaként éli az életét.

Ezek a gigamelleknek gyógyító hatást tulajdonítanak

szeptember 9., 10:33 Módosítva: 2017-09-11 10:18:26
26

Leia Parker, a 20 éves brit glamour modell tiniként kezdte a bulimia tüneteit mutatni. Hiába zabálta tele magát, utána mindig bűntudat gyötörte. Voltak olyan napjai, amikor ötször fordult meg a mosdóban, hogy megszabaduljon a feleslegesnek hitt kalóriáktól. Étkezési zavara 13 éves korában érte el csúcspontját: 41 kilós testsúlya miatt inkább messziről elkerülte a tükröket. Mint alább láthatja, Parker azóta eléggé összekapta magát, és azt mondja, sikerének zálogát nagymértékben felpumpált mellei jelentették.

Leia Parker
Leia Parker
Fotó: Facebook

A modellt, aki manapság már Nagy-Britannia legnagyobb mellű nőjeként haknizik, nem csak fizikailag viselte meg a bulimia. Amellett, hogy leestek róla a ruhái és tele volt pattanásokkal, egyfolytában fáradnak, gyengének és ingerlékenynek érezte magát, illetve súlyos önbizalomhiányban szenvedett.

Távolról sincs vége, olvasson még

Íme néhány zavarbaejtő fotó a légszex-világbajnokságról

szeptember 8., 16:05 Módosítva: 2017-09-10 15:05:51
33

Művészet ez vagy sport? Ki tudja. Mindenesetre egyszerre kellemetlen, mégis lenyűgöző képeket mutatunk most az eseményről.