horoszkóp

Élet

A Velvet trendblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Fojtogatós domina videói kényszerülhet pályamódosításra egy amerikai rendőrnő

tegnap, 21:45 Módosítva: 2017-06-28 21:49:22
1

A 30 éves Kristen Hyman a közelmúltban New Jerseyben helyezkedett el rendőrként, ám főnökei máris felfüggesztették, mivel a tudomásukra jutott, hogy korábbi mestersége nem igazán kompatibilis a rendvédelmi pályával. Mint kiderült, a nő elég sajátos életutat járt be: mielőtt egyenruhás lett, dominaként forgatott bizarr szado-mazo videókat.

Kristen Hyman korábban "Domina Nyx Blake" művésznéven futott
Kristen Hyman korábban "Domina Nyx Blake" művésznéven futott
Fotó: Twitter

A 2008 és 2012 között készült felvételeken a „Domina Nyx Blake” művésznéven futó Hyman nem bánik túl kesztyűs kézzel partnereivel. Van, amikor előtte sorakozó férfiakat rúg tökön, máskor meg egy úszómedence szélén ücsörögve fojtogat valakit a lábaival vagy a csizmája nyalogatására kényszerít egy bőrszerkós illetőt. Az online videókban ráadásul úgy mutatják be őt, mint egy igazi szexuális szadistát, aki nem azért bántja az embereket, mert muszáj, hanem azért, mert ez örömet okoz neki.

Távolról sincs vége, olvasson még

A bostoni repülőtéren az egyik bőröndben közel 21 kilós homárt találtak

tegnap, 19:47 Módosítva: 2017-06-28 19:51:09
7

Micsoda fogás!

A bostoni reptér egyik biztonsági embere egy élő, 10 kiló körüli homárt talált az egyik bőröndben.  

Michael McCarthy, a biztonsági cég szóvivője elmondta, hogy  vasárnap  a repülőtér C termináljában az egyik utas poggyászában találták a homárt. Bár a szabály nem tiltja a dolgot, a személyzet meglepődött a hatalmas állaton.

Távolról sincs vége, olvasson még

Bikinis szépségversennyel keresett gyakornokot egy cseh atomerőmű

tegnap, 14:26 Módosítva: 2017-06-28 14:37:44
13

A sugárzó szépség fogalmát egészen új kontextusba helyezi a csehországi CEZ Temelín atomerőmű illetékeseinek kezdeményezése, akik valamilyen nehezen behatárolható okból jó marketingfogásnak gondolták, hogy egy bikinis szépségversennyel hajtsanak fel egy új gyakornokot a cégnek.

A bikinis lányok sisakban pózoltak a hűtőtoronyban
A bikinis lányok sisakban pózoltak a hűtőtoronyban
Fotó: Facebook

A sztoriban az a legdurvább, hogy az ötlet nemcsak felmerült, hanem meg is valósult. A megmérettetésre összesen 10 végzős lány jelentkezett a régióból, akik a koncepcióhoz illeszkedve, melós sisakot viselve pózoltak a hűtőtorony nem túl szívderítő látványt nyújtó háttere előtt. A vállalat ezután a Facebookon osztotta meg a bikinis fotókat, arra buzdítva az internetezőket, hogy szavazzanak favoritjaikra.

Távolról sincs vége, olvasson még

A közösségi oldalak veszélyei: vécében bunyózva rendezte le netes vitáját két venezuelai modell

június 27., 15:08 Módosítva: 2017-06-28 16:29:46
15

Történetünk főszereplői, Osmariel Villalobos televíziós műsorvezető és egykori szépségkirálynő, illetve Diosa Canales modell, két évvel ezelőtt váltak esküdt internet-ellenségekké, mert az előbbi venezuelai nő beszólt az utóbbinak, hogy túl kihívó fotókat posztol magáról közösségi oldalán. Cicaharcuk végül egészen odáig fajult, hogy a való életben sem kímélték egymást. A riválisok teljesen véletlenül futottak össze egy edzőterem vécéjében, és ha már így alakult, akkor megpróbálták rendezni konfliktusukat. Úgy, hogy verekedni kezdtek.

Osmariel Villalobos
Osmariel Villalobos
Fotó: instagram

Villalobos azt állítja, hogy a csetepatét Canales kezdeményezte: amikor a látóterébe került, rögtön beszólt neki, hogy a másnapi tévéműsorban ki fogja készíteni.

„Nem hallgattam rá és rá sem néztem. Ettől csak még mérgesebb lett.”

Elmondása szerint  Canales  megragadta őt, de hiába próbálta ellökni magától, a másik modell ezután teljes erejével nekiment. 

Diosa Canales
Diosa Canales
Fotó: instagram
Távolról sincs vége, olvasson még

Piliscsaba egy percig Afrika volt: szökött emut fotóztak

június 27., 08:49 Módosítva: 2017-06-28 08:50:56
85

Piliscsabán egy  szökött emut fotózott egy helyi lakos, aki a képet fel is töltötte a 10-es út Facebook csoportba.

Kis idő elteltével kommentben jelentkezett a madár tulajdonosa, aki elmondta, hogy az emu tőle szökött meg, ám nem kell félni tőle, és, ha nem piszkálják magától hazatér.

Piliscsaba, Kálvária utca, Emu.. 😨 (Bocsi a minőségért..)

Posted by Ricsi Nagy on Saturday, June 24, 2017

via varkapu

Távolról sincs vége, olvasson még

Nézzük meg, volt-e Lilunál jobb csaj a Glastonburyn!

június 26., 18:44 Módosítva: 2017-06-27 18:55:19
9

Véget ért a buli, úgyhogy alaposan megszemléltük, oda milyen jócsajok járnak. Hát, esetenként meztelenek.

Nem vették fel a színművészetire, elment Japánba fügét termelni

június 26., 15:50 Módosítva: 2017-06-28 00:40:18
391

Jámbor Aliz a Youtube-on készít Japánról vicces videókat: kultúráról, szokásokról, az életről. Komoly tapasztalatai vannak a lakásbérlésről, vagy éppen arról, hogyan kell használni az ottani toaletteket. Tapasztalatból: egy ideje már ott él, japán férjével. 

Jámbor Aliz

„Az ELTE-n végeztem japán szakon. Az utolsó év végén elnyertem egy ösztöndíjat Japánba, amelynek keretében közel 1 évet tanultam a Josai Nemzetközi Egyetemen. 2013 októbere óta dolgozom bloggerként a Japánspecialistának. Eleinte japán úti célokról és a japán kultúráról szóló blogbejegyzések írásával foglalkoztam, majd 2014 júniusától főállásban kerültem a céghez utazási tanácsadóként.”

Hogyan kerültél kapcsolatba a Japánnal?

Azért lettem japán szakos, mert nem vettek fel a Színművészetire. Így amikor februárban le kellett adni a jelentkezési lapot, gondoltam, megjelölök egy szakot, ahová biztosan felvesznek. Na, jó, de mit akarok csinálni a színészkedésen kívül? Nyelvekből még jó vagyok, de már nem akarom tovább nyúzni a németet és az angolt, akarok valami újat. Legyen nehéz. Beszéljék kevesen. Bejelöltem a japánt, felvettek.

A terv bejött, a japán lenyűgözően nehéz volt. Valószínűleg soha nem tanultam volna meg japánul, ha nem kaptam volna ösztöndíjat, de kaptam. Hogy igazán őszinte legyek, az elején, mikor megérkezel, mindenki teljesen egyforma. Aztán ahogy telik az idő, megszokod és meg is tudod különböztetni az arcokat. Így történt, hogy egy reggel benyitottam az egyik órára, ült ott az a srác a hátsó padban, én álltam az ajtóban, és arra gondoltam, hogy hé, az a srác nem is rossz, annak ellenére, hogy japán. Aztán két és fél évvel később összeházasodtunk. A kettő között csak annyi történt velünk, ami valószínűleg minden vegyes párral megtörténik. Ott akarok maradni, de nem tudok. Távkapcsolat. Skype. Ki menjen hova. Gyere te ide!

Aliz egy szumóbajnokkal. Majdnem.
Aliz egy szumóbajnokkal. Majdnem.
Fotó: Facebook

Magyarországon kötöttetek ki egy rövid időre, hogy aztán mégis inkább  elköltözzetek  Japánba. Miért?

Hát, nem a kerítés miatt, de ha tovább maradunk, lehet, hogy még az is közrejátszik. A srác a hátsó padból hajlandó volt utánam jönni Magyarországra. Egy japán étteremben, a Komachiban kapott munkát. Minden szép volt és jó, csak éppen ritkán találkoztunk. A probléma időről-időre felmerült, mint az unicumos faszi a vízből. Általában minden vita vége az volt, hogy vissza kellene menni Japánba, én viszont szerettem a budapesti életünket. Próbáltunk átgondolni minden Magyarországon kivitelezhető megoldást, és ennek egyenes következményeként mégiscsak Japánban kötöttünk ki.

Miben más egy fiatal pár élete ott , mint itthon?

Alapvetően nincs sok különbség. Ugyanúgy keresel lakást, ugyanúgy fizeted a rezsit, ugyanúgy vásárolsz. Mások a szórakozási formák, nem járok mondjuk színházba, de ez nem azért van, mert Japánban vagyok, hanem azért, mert vidéken élünk. Egy nagyvárosban ugyanazokat a dolgokat találnám, csak kicsit máshogy. Drágább az élet, ez tény, viszont nagy különbség, hogy a japánok, a fiatalok is félre tudnak tenni, van miből félretenni. Ez ránk egyelőre nem vonatkozik, de itt például a földművelés, a termesztés is kifizetődő foglalkozás.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy ír időjóst élő adásban fújt el a szél

június 26., 15:08 Módosítva: 2017-06-27 17:41:17
158

Nincs is annál jobb, mint mikor a TV-ben, élőadásban röhögőgörcsöt kapnak a műsorvezetők. De az még jobb, ha azért nevetnek, mert valami váratlan és vicces dolog történt velük. 

Egy ír időjóst (ernyőjével együtt) egyenes adásban  fújt el a szél.

Deric O'Hartigan az ír TV3  reggeli műsor blokkjába  jelentkezett be és az aktuális (nem túl szép) időről beszélt, mikor megtörtént a dolog.

Íme a teljes videó:

 A széllovaglástól el is tűnt a kamera látószögéből, így visszakapcsoltak a stúdióba, ahol a két műsorvezető nem tudott megszólalni a nevetéstől. 

Az időjós férfi egyébként jó humorérzékről tett tanúbizonyságot, ugyanis megosztotta a videót Twitter-oldalán, azzal kommentálva a dolgot, hogy eddigi karrierjének ez volt a csúcspontja. 

via people

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez jó, a Gucci után a Louis Vuitton is átment humorkategóriába

június 26., 08:28 Módosítva: 2017-06-27 09:13:13
483

Fergeteges férfidivat 24 képben Párizsból! Ezentúl most már tényleg őszintén nevethet azokon, akik Louis Vuitton-táskával feszítenek.

A 6 legfurcsább dolog, amit férfiak már kipróbáltak a péniszükkel

június 25., 21:31 Módosítva: 2017-06-27 00:40:04
17

Szinte biztos, hogy hazudik, aki azt mondja, hogy nem kísérletezett már mindenféle testrészével. Mondjuk, hogy azok mennyit bírnak ki, meddig lehet elhajlítani őket, mi történik, ha ez vagy azt csináljuk velük. És azt is kár lenne tagadni, hogy az ilyen jellegű tesztek középpontjában túlnyomó többségben a nemi szervek állnak. Most az amerikai Cosmopolitan megkérdezett néhány pasit, hogy mik voltak a legbizarrabb dolog, amit a péniszükkel csináltak, a válaszokban pedig nem kellett csalódnunk.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez történik a testével, ha leáll a szexeléssel

június 24., 21:33 Módosítva: 2017-06-26 08:07:36
50

Mindenkivel előfordul az, hogy egy ideig nem szexel. Aki szerencsésebb az csak azért nem, mert épp két párkapcsolat között van, másnál lehet összetettebb a dolog, például, esetleg szapioszexuális vagy olyan fétise van, amivel képtelen partnert találni. Ám akármi is az indok az ideiglenes cölibátusra, ez az állapot a testre is hatással van. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Ettől a szexi fitneszgurutól megtudhatja, hogy lehet tökéletes teste két gyerek után

június 24., 20:00 Módosítva: 2017-06-25 21:35:11
16

Tammy Hembrow tanácsait érdemes megfontolnia, hiszen olyan alakja van, hogy férfiak milliót készteti öntudatlanságba hajló nyálcsorgatásra.

Ön is kikészülne, ha így ért volna véget a Jóbarátok?

június 24., 08:47 Módosítva: 2017-06-26 09:58:51
13

Sokan képtelenek feldolgozni a tényt, hogy a Jóbarátok 10 évad után, 2004-ben véget ért, és nincs többé. Azt pedig pláne nem, hogy a készítőknek eszük ágában sincs folytatni a sorozatot pusztán azért, mert a rajongóknak hiányoznak a jól megszokott karakterek. Ennek ellenére a sorozat még a mai napig is téma, mindig felmerül az igény egy lehetséges reunionra (amit egyébként egyik szereplő sem díjazna túlzottan), de rengeteg mi a közös a két filmben, esetleg x dolog, amit nem tudottvagy y dolog, amit nem vett észre a Jóbarátokban-jellegű írás is készül, amelyekkel folyamatosan fenntartható a sorozat emléke. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Ismerje meg az anyukát, akinek eltökélt szándéka, hogy Melania Trumppá műttesse magát

június 23., 15:43 Módosítva: 2017-06-24 19:04:48
4

Láttunk már olyan delikvenseket, akik annyira megszállottan akartak példaképükre hasonlítani, hogy céljuk érdekében számos fájdalmas beavatkozást vállaltak be, de az már kevésbé számít megszokottnak, hogy valaki a first lady külsejét kívánja lemásolni. Pedig egy texasi anyuka, a 42 éves Claudia Sierra pont ebben mesterkedik.

Claudia Sierra összesen nyolc műtétet vállal be
Claudia Sierra összesen nyolc műtétet vállal be
Fotó: Facebook

A nő nem kevesebb, mint nyolc plasztikai műtétnek veti alá magát, hogy Trumpné képe nézzen vissza rá a tükörből. Egyebek mellett feltölteti a fenekét és az ajkait, felvarratja a szemöldökét, átszabatja az orrát és a mellét, illetve botoxszal kezelteti magát. Eltökéltségét jól mutatja, hogy hat beavatkozást egyetlen nap alatt szeretne letudni.

Melania a hatalmat és az erőt szimbolizálja számomra. Ő a first lady-nk, és már alig várom, hogy jobban hasonlítsak rá, önmagam jobb verziójává váljak, és hogy ezt kívülről is megmutathassam

– tárta fel motivációt Sierra.

Távolról sincs vége, olvasson még

Napi agybaj: egy orosz érsek szerint a szakáll megvéd a homoszexualitásól

június 23., 10:04 Módosítva: 2017-06-24 13:06:59
366

Az Oroszországban működő óhitű ortodox egyház egyik érsekének sikerült egészen elképesztő mértékben túltolnia a homoszexuális összeesküvés-elméleteket. A férfi a nemzeti hírközlési csatornának adta elő a gondolatmenetét, miszerint a pasiknak abba kéne hagyniuk a borotválkozást, mert ez megóvná őket a homoszexualitástól. Elmélete szerint, a szakáll valamiféle védőpajzsként funkcionál az azonos nemű kapcsolatok ellen.

Távolról sincs vége, olvasson még

Verekedés tört ki az ascoti derbin

június 23., 08:41 Módosítva: 2017-06-24 09:57:29
11

A csütörtök nagy nap volt az ascoti derbin, hiszen ekkor rendezték meg a lóverseny legfontosabb futamát, aminek díját maga a királynő adta át. Ám egy félmeztelen, részeg úr ellopta a show-t II. Erzsébet elől. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy sokat látott domina megmondta, melyik a legnépszerűbb fétis

június 22., 21:39 Módosítva: 2017-06-24 00:40:03
34

Jenny Nordbak, bár még csak 29 éves, már visszavonult  a szakmájából. A lány éveken keresztül dominaként dolgozott, a tapasztalatairól pedig, amiket ez idő alatt szerzett, a Daily Star újságírójával beszélgetett. A fiatal nő nem otthon, vagy bérelt szobában fogadta a pasikat (ritkább esetben nőket és párokat), hanem egy szexbarlangban dolgozott, amit a kliensek kifejezetten azért kerestek fel hogy az átlagostól eltérő vágyaikat kielégíthessék.

Távolról sincs vége, olvasson még

Tartalomgyártás 2017: Michael Phelps versenyt úszik egy cápával

június 21., 15:37 Módosítva: 2017-06-22 14:23:11
7

A Discovery Channel ismeretterjesztő (és egy kicsit dokureality-túltengésbe átcsapó) csatornának van egy tematikus cápás hete, a Shark Week. Ez pontosan azt tudja, amit a címe is takar: cápás kontent minden mennyiségben. Az idei nagy durranás az lesz, hogy 

Michael Phelps versenyt úszik egy fehér cápával.
Távolról sincs vége, olvasson még

Letartóztatták az ál-herceget, aki előtt Pamela Anderson is letérdelt

június 21., 11:19 Módosítva: 2017-06-22 08:09:55
6

Van, aki közel harminc évig vaknak tetteti magát, hogy ne kelljen az utcán beszélgetni az ismerősökkel, mások azt állítják magukról, hogy terhesek annak érdekében, hogy gyerektartást kapjanak, és van olyan is, aki nemes (!) egyszerűséggel behazudja magát egy királyi házba.

Ilyen ember Stefan Cernetic is, aki éveken keresztül azt állította magáról, hogy Montenegró és Macedónia hercege. Ezt pedig sikerült olyan hihetően előadnia, hogy még azt is elérte, hogy Pamela Anderson térdre ereszkedjen előtte, mikor egy kamu kitüntetést adott át a színésznőnek.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a férfi egy felelőtlen ígéret miatt kénytelen Angela Merkellel a fenekén élni

június 21., 10:01 Módosítva: 2017-06-22 07:12:24
7

Nem teljesen ismeretlenek a közösségi médiában az olyan lájkgyűjtő bejegyzések, amiknek a felütése az, hogy ha a posztoló elér bizonyos mennyiségű tetszésnyilvánítást, akkor valami nagy dolgot fog csinálni.

Távolról sincs vége, olvasson még

A fagyis smink a legújabb dili az instán

június 20., 19:14 Módosítva: 2017-06-21 18:42:26
2

Nincs ötlete, hogy miként dobja fel külsejét a nyárra? Akkor fagyizza össze az arcát! Persze nem szó szerint, hanem smink segítségével, ahogy az instás őrületet a világra szabadító Reddit-felhasználó, hiimkaylaa is tette.

Ahogy a képen láthatja, az ifjú divatdiktátor az arcán lefolyó fagyit imitáló smink mellett három kalapként alkalmazott tölcsérrel gondoskodott róla, hogy megjelenése kellőképpen emlékezetes legyen.

Távolról sincs vége, olvasson még

Van nagyobb ruhabűn az oldalzsebes nadrágnál!

június 20., 17:10 Módosítva: 2017-06-21 18:04:56
20

Nemrég írtuk meg annak a nagyon reprezentatív kutatásnak az eredményét, ami szerint a nők egyszerűen gyűlölik az oldalzsebes nadrágokat, főleg ha azok csak térdig érnek. Ezzel szemben a csőfarmert és a V-nyakat kedvelik. Mi csak a kőkemény tényeket hoztuk el, ám Önök a véleményüket is hozzátették, ami alapján úgy tűnik, van nagyobb mumus a cargo shortnál.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az első és az utolsó nap a suliban - egy apa elkészítette a tökéletes érettségi ajándékot

június 20., 14:04 Módosítva: 2017-06-21 14:48:13
125

Ennél szebb érettségi ajándékot el sem tudunk képzelni: egy Kevin Scruggs nevű édesapa 12 éven keresztül minden egyes tanév első napján videóinterjút készített a lányával, majd ezekből a felvételekből készített egy kollázst. Íme. 

A washingtoni apuka videóját pár nap alatt 1,5 millióan nézték meg, amin nem is lehet csodálkozni, hiszen a felvétel nemcsak a családnak lehet megható, hanem mindenkinek, aki járt már iskolába, és átélte már az első napot a suliban.

Alighanem ez a leghosszabb ideig készült érettségi ajándék,
Távolról sincs vége, olvasson még

Minimál humor Amerikából: Donald Trump vejének hangján megy a nagy hahota

június 20., 11:11 Módosítva: 2017-06-20 20:06:05
3

A Trumpokról már annyi cikket írtunk, hogy alssan Dunát lehetne velük rekeszteni.

A feleségéről és a lányairól is volt már szó, de a vejéről még nem. Pedig ő rangidős tanácsadója is egyben. Ő lenne Ivanka Trump férje, Jared Kushner, aki az apósa elnöki beiktatása óta egyszer sem szólalt meg nyilvánosan. most ez is bekövetkezett.

Távolról sincs vége, olvasson még

Elsősorban a láthatóságért harcolunk

június 18., 23:39 Módosítva: 2017-06-20 08:30:00
220

Június 1-én indult qlit.hu címmel egy új online magazin, és ezt a kezdeményezést egyedülállóvá teszi az a tény, hogy magyar és kifejezetten leszbikusoknak szól – nem sokan szoktak ilyesmivel próbálkozni. A qlit.hu két alapítójával, Enivel és Dorkával a szombat délutáni hőségben beszélgettünk egy, a kánikula ellenére is meglepően zajos és élettel teli bárban.

Távolról sincs vége, olvasson még

A Világ Legérdekesebb Embere sörről tequilára váltott

június 18., 15:36 Módosítva: 2017-06-19 16:50:31
33

A hír igazából ennyi is, mert annyi történt, hogy a 2006-tól 2016-ig Dos Equis márkájú sört reklámozó Jonathan Goldsmith-t lecserélték egy fiatalabb színészre, így már hivatalosan nem ő A Világ Legérdekesebb Embere. Goldsmith nem maradt munka nélkül, mivel megkereste egy tequila-cég, így már sör helyett az Astral márkájú rövid italt népszerűsíti. Valahogy így:

De hadd mutassuk be azt a hétköznapi férfit, aki olyan híres lett, hogy világsztárok mennek oda hozzá egy kézfogásért, vagy egy közös képért. Azt, hogy ő a világ legérdekesebb embere,  személyesen Jennifer Lawrence is mondta neki. Ez a jelző rajtamaradt, és joggal, hisz a A Világ Legbefolyásosabb Emberének, Barack Obamának az 50. születésnapján ő volt a meglepetésvendég. 

Jonathan Goldsmith
Távolról sincs vége, olvasson még

Elvonóra kellett mennie, hogy le tudjon állni a Youtube-nézéssel

június 18., 13:55 Módosítva: 2017-06-19 15:14:03
0

Az emberek fel sem fogják, hogy mennyi időt töltenek a Facebookon, Instagramon illetve a  YouTube-on,

ahova ma már naponta 1 milliárd órányi tartalom kerül fel.

A PBS egyik cikke egy Olivia álnevű 13 éves lányról szól, akinél olyan súlyos digitális függőség alakult ki, hogy egy rehabilitációs programon kellett részt vennie, hogy kezelni tudja depresszióját és függőségét.  

A digitális függőség hivatalosan jelenleg még nem tekinthető mentális betegségnek, (bár Japánban már annak minősül) mégis az orvostársadalom egy ideje úgy kezeli ezt az állapotot, mintha drogfüggőségről lenne szó.

A digitális függőség tünetei:

Az internetfüggőség tünetei sokszor nem az internetezőnek tűnnek fel, hanem a környezetüknek. Az internetfüggés súlyos esetekben teljes szociális torzulással jár. A tünetek hasonlóak lehetnek a kábítószer elvonásának tüneteivel, illetve a szerencsejáték-függőség esetében előforduló állapothoz.

Olivia egy átlagos, jól tanuló diák volt,  a Youtube-os vloggerek csatornáit azért kezdte el nézni, hogy legyen beszédtémája a népszerűbb gyerekekkel. Miután naponta több órán keresztül az okostelefonját nézte, édesanyjának feltűnt, hogy gyermeke megváltozott.

Az apjával rossz volt a kapcsolata, ráadásul a nagyanyja elvesztése is megviselte. A depresszióban szenvedő lányt a pszichiátrián kellett kezeltetni, mivel öngyilkos akart lenni.

Állítólag a YouTube-on keresett videókat, hogy megtudja, hány tablettát kell bevenni ahhoz, hogy meghaljon.

A szakértők közben arra figyelmeztetnek, hogy nem szabad a technikai fejlődést ördögtől való dolognak tekinteni a problémás esetek ellenére sem, a függőség kifejezését pedig több esetben is problémásnak tekintik.

Ne hívjuk a netezést rögtön függőségnek

A Stetson Egyetem pszichológusa, Chris Ferguson úgy véli, hogy a gyerekek személyiségtorzulásaival kapcsolatban túlzottak az új médiumok elítélései.

Patrick Markey, a Villanova Egyetem pszichológia professzora is arra figyelmeztet, hogy problémás lehet a függőség címke használata. A kutatók hajlamosak a fiatal korosztály technikai érdeklődését problémává torzítani. 

Ha egy gyerek videojátékozik, vagy a Youtube-on videókat néz, az időseknek olyan, mintha az idejét pazarolnák, és nem lenne produktív.  (...) A pixel-játszótéren való szórakozás nem egy kóros viselkedés jele. 

A kutatók egyetértenek azzal, hogy kritikus szintet kell elérnie a neten töltött időnek, hogy az valóban egy kialakuló szociális, vagy mentális defektus jele legyen. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Ismerje meg a hajlékony ikerpárt, akiknek a szexisége alig fér rá egy képre

június 18., 09:36 Módosítva: 2017-06-19 11:38:50
26

Az ukrán Emilija és Alina Wellbrock külön-külön is lebilincselő látványt nyújt, de közös fotóikkal még inkább kimaxolják a dögösség fogalmát.

Egy nő átlagosan 80 napot csak a táskájában keresgélve tölt

június 18., 08:24 Módosítva: 2017-06-18 21:38:48
186

Egy ausztrál felmérés többek között, azt vizsgálta, hogy mennyi időt töltenek a nők a táskáikban, egészen pontosan a táskáikban keresgélve.

Közel 1500 nő vett részt egy kérdőíves felmérésben, az elsődleges cél az volt, hogy kiderüljön pontosan mennyi ideig kutattak valami után.  A megkérdezettek

35 százaléka, az élete folyamán 80 napon keresztül

csak a divatos tárolóeszközökben keresgéli a papírzsepit, pénztárcát, vagy a leheletmentő cukorkát. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Ő az a brit kém, akiről a James Bond filmek M-jét mintázták

június 17., 12:49 Módosítva: 2017-06-18 13:41:38
2

Sir Maurice Oldfieldről a családjában csak a nevét tudták, és azt, hogy az MI6-nél dolgozik.