horoszkóp

Élet

A Velvet trendblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Péteriben az ablakon keresztül mentik az ovisokat a tűzoltók az özönvíz elől

tegnap, 18:28 Módosítva: 2017-05-23 19:15:50
15

Nem csak Budapestet, szinte egész Pest megyét megbénította a lezúdult eső kedden kora este. 

FullSizeRender
Fotó: Olvasónk/Miri

A Pest megyei Péteriben a helyi óvoda udvarán 30 centiméternyi víz gyűlt össze, ami az épületbe is befolyt. A Katasztrófavédelem azt írja, hogy a gyerekeket a tűzoltók az ablakon keresztül mentik ki az óvodából és adják át a szülőknek.

De nem túl jó a helyzet a II. kerületi Szépvölgyi úton, a Zöldlomb utcánál, a Széna téren és a Széll Kálmán tér környékén sem. És önnél, mi a helyzet? 

Távolról sincs vége, olvasson még

Irigyeljük vagy aggódjunk a modellért, aki egy 1 kilós burritót tol be az arcába 95 másodperc alatt?

május 22., 13:11 Módosítva: 2017-05-23 08:13:52
4

Ha szeret váratlanul gyorsan étkező embereket nézni, akik maszatosak és bokáig zsírosak lesznek, akkor a 24 éves Nela Zisser új-zélandi modell performansza egyenesen önnek szól. A lány vállalta ugyanis, hogy

95 másodperc alatt betöm az arcába egy 1 kilós burritót,

amit (spoiler!) be is tömött, szóval ezzel a kihívást sikeresen teljesítette. Ha nem hiszi, ellenőrizze a videó végén Zisser gigáját, megmutatja, mennyire üres. A merész előadást egyébként már több mint 35 ezren látták, úgyhogy megérte részt venni a Mad Mex étteremlánc Nagy Burrito elnevezésű kihívásán, és megpróbálkozni a lehetetlennel. 

Nem ez az első alkalom, hogy a modell irreális mennyiségű élelmiszert fogyaszt el, a burritós kísérletet egyszer már megpróbálta, de akkor sajnos 104 másodperc alatt sikerült csak teljesítenie, ami ugye nem érvényes. Egy másik alkalommal 50 fánkot evett meg egy ültő helyében és 100 sajtburgert két óra alatt. Nagyon irigylésre méltó, hogy az étkezési szokásai ellenére ilyen vékony alkattal áldotta meg a sors, bár élünk a gyanúperrel, hogy százával futnak utána az endokrinológusok, hogy mihamarabb kivizsgálhassák. 

Forrás: People

Távolról sincs vége, olvasson még

Majdnem halálra éheztette magát, de meggyógyult

május 22., 11:24 Módosítva: 2017-05-23 12:07:19
11

27,7 kg-ra lefogyott és kórházba került. Rájött, hogy nem is szerette azt a lányt, aki régen volt, úgyhogy most 51,7 kg-os testsúllyal éli életét.

Egy ex-prosti vallomása: a legbizarrabb kérések és legidegesítőbb kliensek

május 21., 21:44 Módosítva: 2017-05-22 20:02:12
14

Talán senkinek nincsenek azzal kapcsolatban illúziói, hogy mennyire lehet nehéz egy szexmunkás élete. De ha véletlenül mégiscsak lennének, vagy egyszerűen kíváncsi a megerősítésre, a brit Metro-nak egy volt prostituált összeszedte, hogy milyen idegesítő figurákkal és furcsa igényekkel hozta össze a sors a munkája során.

Távolról sincs vége, olvasson még

„Félek, hogy a saját anyámmá válok” - ezek miatt sterilizáltatja magát egyre több fiatal

május 21., 20:20 Módosítva: 2017-05-22 15:44:49
194

Őszintén nem szeretem a gyerekeket. Koszosak, idegesítőek és gusztustalanok. Ha pedig elég idős vagyok ahhoz, hogy szavazzak, lottózzak, vezessek és börtönbe kerülhessek, miért ne tudhatnám már most, hogy nem akarok gyereket?

– magyarázza és teszi fel a kérdést a 19 éves Kathelin a Vice riportjában, melyből az derül ki, hogy egyre több huszonéves dönt amellett, hogy önszántából sterilizáltatja magát.

A jelenség - aminek a hivatalos neve „gyermeketelen mozgalom" - évről évre több fiatal számára szimpatikus. Olyannyira, hogy ma Nagy-Britanniában ötből egy nőnek soha nem lesz gyereke, szemben azzal, hogy az 1970-es években ez az arány 1:10-hez volt - derül ki a BBC dokumentumfilmjéből a témáról. 

Távolról sincs vége, olvasson még

A kék-fekete ruha dráma, most egy fal vagy folyó őrületben tért vissza

május 21., 18:58 Módosítva: 2017-05-22 16:38:29
2

Aki 2015-ben internetezett szinte biztos, hogy nem maradt ki a 21. század tyúk vagy tojás dilemmájából: nagy kék-fekete vagy fehér-arany ruha ügyből. Azóta pedig néha ismét felbukkannak fotók, amelyek kettészakítják az internet népét. A legfrissebb idegtépő őrület, hogy ezen a fotón a háttérben egy fal van az asztal vége mögött, vagy egy folyó?

Távolról sincs vége, olvasson még

Miért tart igényt a lótuszülő szellem arra, hogy az út közepén riogassa az autósokat?

május 21., 16:24 Módosítva: 2017-05-22 14:26:45
2

Van egy út Kuala Lumpur fővárosában, Malajziában, ahol gyakorta észlelnek szellemjelenséget az arra járó autósok. Erről semmiféle képes bizonyíték nem állt rendelkezésre, egészen mostanáig. Jó hír az internetezők számára, hogy a legutóbbi alkalommal két ismeretlen férfi kamerával felszerelkezve indult útnak, így dokumentálni tudták a kérdéses élethelyzetet.

Adott tehát az út, amely egész pontosan a malajziai Lake Gardens park és a Bukit Tunku nevezetű környék között húzódik. A nevükkel nem dicsekvő autósok ezen haladtak keresztül az éjszaka sötétjében, amikor valami az útjukat állta. A videón kevéssé látszik, de azt mondják, 

egy lótusz- vagy törökülésben kuporgó alak az illető, aki – mivel nem ismerték őt – nyilvánvalóan egy szellem lehetett.

Megtekintették a távolból, és ahelyett, hogy közelebb merészkedtek volna, a sofőr inkább a gyors tolatás mellett döntött. A felvételen hallható, hogy az utas is megretten a látottaktól, de megpróbálja megnyugtatni az autót vezető férfit, aki csak a maga igazát hajtogatja, hogyaszondja

Uh, uh, uh. 

Érthető a reakciója, nézze csak meg a jelenetet figyelmesen, alighanem önt sem hagynák hidegen a látottak. A netre feltöltött videóra azonnal rengeteg komment érkezett a környéken lakóktól, amelyekben arról biztosították a két férfit, hogy már ők is találkoztak az idegen ücsörgővel.

Sokan azonban úgy vélik, hogy nem kísértetről van szó, sokkal inkább egy rablóbandával állnak szemben. Feltételezéseik szerint az alak azért ül az út közepén, hogy a sofőr az autóját magára hagyva a segítségére siessen. Amint így cselekedne, és normális helyzetbe rendezné az összefacsarodott lábú úr végtagjait, addig annak kollégái a bokorból előugorva gyorsan ellopnák az áldozat kocsiját. Mivel a maláj emberek ezek szerint elég bizalmatlanok, ezért egyikre sem volt példa ezidáig, így továbbra sem világos, kicsoda a rejtélyes alak valójában. Most pedig az ön éleslátására hagyatkozunk.

Ön mit sejt a jelenség hátterében?

 • 168
  Az autóból is ki lehetne szólni neki, hogy mit keres ott, nem kell ehhez kiszállni.
 • 89
  Csak valami bolond.
 • 77
  Na jó, de ha kísértet, akkor mégis mit keres ott? Ennek semmi értelme! Szóval a rablóbandára gyanakszom.
 • 77
  Szerintem az egy quadozó egér, nézzék csak meg jobban!
 • 75
  Semmit, nem figyeltem.
 • 31
  Egyértelmű, hogy egy kísértet - normális ember nem ücsörög az út közepén fölöslegesen.

Forrás: Mirror

Öt hihetetlen, de valós szakma, amikkel akár vagyonokat is kereshet

május 21., 13:44 Módosítva: 2017-05-22 14:26:44
25

Mindig jókat lehet nevetni azon, hogy milyen büfészakokat indítanak az egyetemek (jómagam is szabad bölcsészként végeztem, bármit is jelentsen ez), de nem kell a felsőoktatásig vándorolni ahhoz, hogy az embernek egészen furcsa szakmája legyen. Az Oddee segítségével most elhoztunk önöknek hat olyan melót, amikről első hallásra tuti nem hinné el hogy léteznek, azt pedig pláne nem, hogy igény is van rájuk.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a modell meztelenül tapogatott cápákat, hogy önnek ne kelljen félnie tőlük

május 21., 12:14 Módosítva: 2017-05-22 12:55:27
13

Irina Britanova egy lenyűgöző fotósorozattal próbája új mederbe terelni az ember-cápa viszonyt.

Ettől az Indonéz falutól garantáltan kifolyik a szeme

május 21., 07:27 Módosítva: 2017-05-22 09:05:34
67

A nyomornegyedből egy mesefalut varázsoltak, és most nagyon menő lett.

Nehogy rugdolózónak nézze a férfidivat új vívmányát!

május 20., 20:19 Módosítva: 2017-05-21 21:03:39
57

Meglepően sokan gondolják komolyan, hogy egy férfi ilyenben kimehet az utcára. Mi részünkről szakadtunk a nevetéstől.

Nem könnyű az élete a férfinak, akit mindenki Barack Obamának néz

május 20., 20:02 Módosítva: 2017-05-21 20:07:40
39

Azt mondja, naponta legalább 15 idegennel kell fotózkodnia!

Egészen nyomasztó, miért színleli az orgazmust 10-ből 8 nő

május 19., 21:38 Módosítva: 2017-05-21 08:20:19
26

Azt már tudjuk, hogy a hetero nőknek van a legkevesebb orgazmusuk, most pedig egy friss kutatásból az derült ki, hogy 10 nőből 8 (!) rendszeresen színleli, hogy eljut a csúcsra szex közben. Egy kansasi egyetem készítette a felmérést, amiben 1600 nőt és férfit kérdeztek arról, hogy megjátszotta-e már a gyönyört. Mint kiderült az összes résztvevő 64 százalékával már megtörtént, hogy csak tettette, hogy elélvez, a nőknek pedig a fele mondta azt, hogy mindig vagy szinte mindig csak színleli.

Ilyenkor pedig mindig felmerül a nagy kérdés, hogy de miért?
Távolról sincs vége, olvasson még

Küklopsz-kecske született Indiában

május 19., 13:34 Módosítva: 2017-05-20 13:09:31
87

Bizarr külsejű, egyszemű kecske jött a világra május 10-én egy indiai faluban, Assamban. A ritka rendellenességben szenvedő állatnak már el kellett volna pusztulnia, de úgy tűnik, hogy egyelőre esze ágában sincs távozni az élők sorából.

A kecskén nem a küklopsz-szem az egyetlen furcsaság. Nincsenek sem szemhéjai, sem szempillái, csak egy füle van és több foga hiányzik. Ha mindez nem lenne elég, az állkapcsa is rövidebb a kelleténél, ráadásul orra sem fejlődött ki rendesen.

Az állatból közben egyfajta látványosság lett a faluban. A közeli települések lakói még egy hosszú túrát is képesek bevállalni, csakhogy láthassák.

„Úgy hiszem, hogy a kecském szerencsét hoz a házhoz”

– vélekedett gazdája, Mukhuri Das, aki csodaként tekint a jószágra.

Via National Geographic

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a glamour modell kitartó meztelenkedéssel érte el, hogy kétszer is kitiltsák az instáról

május 16., 11:00 Módosítva: 2017-05-17 12:50:58
33

Elle Johnson lelkén mély sebeket ejtett a döntés. „Mindig felkavar, amikor nők ítélkeznek más nők felett, és szüntelenül gyanakszom, hogy ez megy a háttérben”

Ez a glamour modell kitartó meztelenkedéssel érte el, hogy kétszer is kitiltsák az instáról

Az idegenek a Holdon gyülekeznek, és tankjuk is van

május 16., 10:23 Módosítva: 2017-05-17 07:39:35
3

A címben olvasható kijelentés néhány lelkes UFO-vadásztól származik, akik egy rejtélyes objektumot ábrázoló NASA-fotóból jutottak messzemenő következtetésekre. Ebből itt:

A fotó az 1971-es Apollo-15 misszió során készült
A fotó az 1971-es Apollo-15 misszió során készült
Fotó: youtube

Tyler Glockner, aki SecureTeam elnevezésű YouTube-csatornáján igyekszik megfejteni az univerzum rejtélyeit, úgy vélte, hogy a tankszerű szerkezet egy halom szétszórt fémdarab vagy gépalkatrész között figyelhető meg a Holdon. Ha meg nem, akkor sanszos, hogy ősi romok lehetnek körülötte.

„Könnyedén azonosítható egy furcsa sziklával is, de azt akarom, hogy vegyétek észre: mesterséges az eredete. Négyszög alakú formája van"

– bizonygatta az UFO-vadász.

Távolról sincs vége, olvasson még

Önnek lenne ennyi lélekjelenléte, mikor bekopogtat az ablakán egy medve?

május 16., 10:19 Módosítva: 2017-05-16 21:59:42
5

Bár nagyjából nulla annak az esélye, hogy Magyarországon bekukkant az ön otthonába egy medve, most mégis arra biztatjuk, hogy képzelje el ezt a bizarr szituációt, és azt, hogy mit tenne ebben az esetben.

Ha felbukkanna egy medve az ablakomban...

 • 217
  nyugiban elővenném a telefonomat és lefotóznám. Legalább háromszor!
 • 84
  azonnal segítséget hívnék.
 • 83
  sokkot kapnék.
 • 47
  menekülőre fognám.
Távolról sincs vége, olvasson még

Újra támad a pomázi Vajna Tímea!

május 15., 17:16 Módosítva: 2017-05-16 18:07:23
373

Zimre Zsuzsa pomázi újságíró fogta magát, és reprodukálta Vajna Tímea kormánybiztosné egyik street style fotóját.

Los Angeles vs. Pomáz #streetfashion #trend #suzuki #nonameclothes #goodmood #style

@zezse által megosztott bejegyzés,

A végeredményen először az ismerősei szórakoztak kitűnően, majd az indexes kollégák lenyúlták előlünk, és így a nagyközönség elé került. Annyira nagy közönség elé, hogy még Vajna Tímea is megosztotta az Instagramján. 

A bizonyíték.
A bizonyíték.
Fotó: Zimre Zsuzsa / Facebook

Nagyon meghatódtam, mert úgy éreztem, mindent elértem amit lehetett

– kommentálta az eseményeket Zimre, amikor megkérdeztük, mit szól a sikerhez. Igazából azért kérdeztük meg, mert ismét felöltözött Vajnánénak. Íme.

Timi és én #ikertornyok #highlife #pomazforever

@zezse által megosztott bejegyzés,

„Bírom, hogy ilyen bátran öltözködik, bár sajnos nem értem, miért cosplayesnek” – mondta el kérdésünkre, hogy mégis miért akar önszántából Vajnára hasonlítani.

Mind a Louis Vuitton táska, mind a mellény házi készítésű, szóval még energiát is fektetett bele. Nagyságrendileg a két öltözet ruhára körülbelül kétezer forintot költött. 

De csak azért, mert szét kellett vágni a mellényhez egy polifoamot, hogy legyen tartása.

Alig várjuk, hogy ez a szett is feltűnjön Vajna Tímea Instagramján. De ha ez nem, akkor majd a következő – merthogy lesz folytatás.

Disclaimer: Zimre Zsuzsa egykori kollégánk: dolgozott a Velvetnél, majd a Díványnál, most pedig a WMN.hu munkatársa.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy gitáros kerozint öntött magára, és felgyújtotta magát az exe miatt

május 15., 16:06 Módosítva: 2017-05-16 16:06:00
2

Egy memphisi zenész, Jared McLemore élőben közvetítette a Facebookon, ahogy kerozint önt magára és felgyújtja magát. A gitáros ex-barátnője szerint bosszúból követte az öngyilkosságot, ráadásul pont annak a bárnak a parkolójában, ahol az exe hangmérnökként dolgozik.

Posted by Jared McLemore on Sunday, 1 March 2015
Távolról sincs vége, olvasson még

Egy magyar pék is ott van a TOP 50-ben a világ legjobb pizzakészítői között

május 15., 14:32 Módosítva: 2017-05-17 07:41:37
4
giphy (3).gif

A Campionato Mondiale Della Pizza a világ legnagyobb pizzavilágbajnoksága. 38 ország 730 indulója vett részt az eseményen. Szabadfi Szabolcs, azaz Szabi, a pék volt az egyetlen magyar és 48. lett.

source.gif

Ehhez milyen pizzát készített? Hát, nem egy húsimádót, nem is egy Son-Go-Kut vagy egy Hawaiit, hanem egy pizza palát sütött. Ehhez mangalica sonkát és spárgát vett alapanyagul.

giphy (4).gif

Ha esetleg megkóstolná Szabi, a pék egy-egy ételét, akkor menjen el az egyik Bazsalikom pékségbe.

Távolról sincs vége, olvasson még

Amerika éppen az elnök szóvivőjén röhög nagyon

május 14., 10:18 Módosítva: 2017-05-15 15:13:44
3

Donald Trump a héten kirúgta az FBI igazgatóját, James Comeyt, a szóvivője, Sean Spicer pedig erről annyira nem akart beszélni, hogy inkább elrejtőzött a Fehér Ház bokrai közt. Persze ne arra gondoljanak, hogy sátrat vert a csalitosban: a 444 azt írta, hogy Spicer interjút adott a kertben, és nem tudott volna úgy visszajutni az épületbe, hogy ne kelljen újságírókkal találkoznia. Végül úgy oldották meg a dolgot, hogy válaszolt néhány kérdésre, de csak akkor, ha nem videózzák.

Az abszurd eset megihletett egy Lisa Kadonaga nevű személyt, aki egy Facebook-poszttal mutatta meg a népi internetnek, hogyan rekonstruálhatja a jeles eseményt akárki: egy kartonlapra rá kell ragasztani Spicer fotóját, ügyesen körbevágni, ráragasztani egy karóra, és elhelyezni a kert egyik arra alkalmas részén.

***UPDATE*** I scanned my blow-up of Chip Somodevilla's photo into PDF form and uploaded it to Dropbox, by popular...

Posted by Lisa Kadonaga on Thursday, 11 May 2017

Ha ő volt az első, akkor példáját nagyon sokan követték - néhány példát az alábbi galériába gyűjtöttünk, ha továbbiak érdeklik, így nézelődjön!

A magyar miniszterelnök sajtófőnökének, Havasi Bertalannak tudomásunk szerint nem szokása a susnyásban gubbasztani, legfeljebb azzal vádolható, hogy nem szereti, ha valaki megközelíti Orbán Viktort.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az 5 legnépszerűbb nyilvános hely, ahol az emberek imádnak szexelni

május 13., 22:32 Módosítva: 2017-05-15 08:32:07
15

A legtöbb esetben, mikor nyilvános szexről hallunk az újságokban, azért jut el hozzánk a szerelmesek híre, mert olyan kínos katasztrófába fulladt a köztéri dugás. Ám egy friss felmérés szerint gyakoribb az, hogy a szerelmeskedők nem kerülnek be a magazinokba és nem azért mert ne lenne népszerű a nyilvános szex. Sőt!

A Superdrug készített most egy kutatást, melyben 1000 amerikait és ugyanennyi európait kérdeztek meg a köztéri szexszel való élményeikről, a válaszokból pedig nemcsak az derült ki, hogy hol csinálják a legtöbben, hanem az is, hogy hol szeretnék.

Távolról sincs vége, olvasson még

Cirque du Soleil kulisszák mögött

május 13., 15:35 Módosítva: 2017-05-14 19:12:00
56

Háló, heveder és toronymagas díszlet, jelmezek és persze izmok, nagy mennyiségben.

Kölcsönvett BMW-vel bocsátkozott autósüldözésbe egy brit bugyimodell

május 13., 14:15 Módosítva: 2017-05-14 17:24:28
7

A bugyimodellként ténykedő Yasmin Katir azután babrált ki magával, hogy egy barátja március 26-án meghívta magához Thornaby-ban lévő otthonába. A 27 éves nő itt egyszer csak kijelentette, hogy elugrik cigit venni, felmarkolta a férfi BMW-jének kulcsát, majd elhajtott a kocsival. Az illető hiába várt visszatérésére, ezért másnap bejelentést tett a rendőrségen. Ez indította el az események láncolatát, ami Katir számára négy hónapos börtönbüntetést eredményezett.

Yasmin Katir munkavégzés közben
Yasmin Katir munkavégzés közben
Fotó: Facebook

A kölcsönvett autóval két napon át vígan furikázó modellt március 28-án szúrták ki a rendőrök, de hiába akarták megállítani, nem volt túlzottan együttműködő. Ahelyett, hogy megállt volna, beletaposott a gázba, és megpróbált meglógni előlük.

Távolról sincs vége, olvasson még

Sarolta hercegnő vagyona nagyobb lehet, mint Mészáros Lőrincé és Csányi Sándoré együtt

május 13., 12:50 Módosítva: 2017-05-14 14:24:33
23

Hárommilliárd fontra, vagyis csaknem 1,097 milliárd forintra becsüli Sarolta hercegnő vagyonát a londoni Brand Finance Group, amely ilyen becslésekkel, és stratégiai tanácsadással foglalkozik - írja az E!Online. (Ha kíváncsiak, itt váltottuk át, és 1096798146508 forint a pontos összeg.) A lap arra is kitér, hogy bátyja, György ehhez képest csak 2,4 milliárd fontig jutott, míg édesanyjuk 4,7 milliárdos összvagyont mondhat magáénak.

Fontos: ez javarészt a brandjük becsült értékének fontosítása, a különbségek is abból adódnak, hogy Saroltának a kislányságából fakadóan például nagyobb befolyása van a gyerekruha-piacra, mint fiútestvérének (bármilyen ruhában fotózzák le, abból azonnal kifogynak a boltok, akkora lesz rá a kereslet). Valószínűleg Sarolta Peppa malacos pénztárcájában kevesebb pénz van, mint Andy Vajna kacsintós-terminátoros, vagy Gattyán György vetkőzős-hologramos bukszájában.

Akárhogy is, ez rettentő nagy becsült összeg - annyira nagy, hogy kénytelenek voltunk összehasonlítani a 100 leggazdagabb magyar listáján szereplők becsült anyagi helyzetével, hogy megnézzük, melyik brandek állnak jobban ilyen értékszempontból.

Távolról sincs vége, olvasson még

"Engem sosem bántottak" - vagy mégis?

május 13., 12:01 Módosítva: 2017-05-17 12:25:19
8

A sérült és ép nők helyzetéről és szerepéről gondolkodik a MáSzínház előadása.

A Facebookon szólnak vissza a mentők az emberminiszternek

május 12., 14:38 Módosítva: 2017-05-13 19:21:52
33

Az idei Mentők Napja (május 10.) főleg azért marad emlékezetes, mert amellett, hogy érthetetlen volt az esemény helyszínválasztása, Balog Zoltán emberminiszter a Közös reggeli az OMSZ dolgozóival a Kiosk-ban című rendezvényen mintha azzal viccelődött volna, hogy a mentők ezt a rongyrázást általában biztosan nem engedhetik meg maguknak.

Ha még nem olvasta volna eleget, íme az a bizonyos mondat, ami után nem volt őszinte a mentődolgozók mosolya.

Köszönöm szépen, én is tisztelettel köszöntök mindenkit. Először azt hittem, hogy a mentőszolgálat dolgozói minden reggel itt reggeliznek, de most kiderült, hogy ez egyszeri alkalom. A tréfát félretéve azért jó, hogy háttal állok Önöknek, mert így nyugodtan folytathatják a reggelit, amiben nem szeretnénk Önöket megzavarni.
Távolról sincs vége, olvasson még

Skorpió miatt nem repült a United Airlines egyik gépe

május 12., 13:04 Módosítva: 2017-05-13 16:30:38
10

Május 11-én a United Airlines egyik, Houstonból Quitóba tartó gépe rengeteget késett, az ok pedig kissé egzotikusabb volt, mint általában.

A társaság sajtósának beszámolója szerint az egyik utas ruhájából egy skorpió mászott ki a gép fedélzetére. Biztonsági okok miatt az összes utasnak át kellett szállnia egy másik gépre, ezért több, mint három órás késéssel tudtak csak elindulni.

A nagy ijedtség ellenére senki sem sérült meg, miután a skorpió elszabadult. A „gazdáját” azonnal kikísérték a beléptetőkapukhoz, ahol orvosok átvizsgálták, majd megállapították, hogy nem csípte meg az állat.

A pórul járt utast a biztonság kedvéért az indulás előtt még többször átvizsgálták, majd miután biztossá vált, hogy nem sérült meg, tovább engedték őt is.  

A késést kompenzálandó, minden utas kapott étkezési utalványt.

via People

 
 

Távolról sincs vége, olvasson még

Totális kamu lehetett a pornóst érintő cápatámadás

május 12., 11:55 Módosítva: 2017-05-13 20:13:26
3

Sok más híroldalhoz hasonlóan a Velvet is beszámolt róla, hogy Florida partjainál cápa harapta meg a víz alatt forgató Molly Cavalli pornósztárt, akinek bokáját 20 öltéssel kellett összevarrni. Az esetet megörökítő videó közben néhány cápaszakértőből is megütközést váltott ki, de nem a véres jelenet miatt, hanem azért, mert szerintük totális kamu az egész.

A jelek arra mutatnak, hogy a helyszínen reklámot forgató CamSoda szándékosan rendezte meg a támadást, mert abban bíztak, hogy a felvétel vírusvideóként fog terjedni a neten. Számításuk be is jött: a YouTube-os videó azóta 14 milliós nézettséget generált.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy férfi bevallotta a Redditen, hogy megölte a barátnőjét, majd eltűnt

május 11., 10:06 Módosítva: 2017-05-13 08:54:32
5

A 24 éves Agar Hassan az egyik legnagyobb amerikai közösségi fórumon, a Redditen vallotta be, hogy megölte az exét, Melinda Vasiljét. A fiatal nő holttestét április 28-án találta meg a rendőrség. 

Távolról sincs vége, olvasson még