2011 sok szempontból elég szar év volt, de ehhez a magyar celebek is nagyban hozzájárultak. Összegyűjtöttük azokat a teljesítményeket, amelyek nélkül baromi jól meglettünk volna, és mégis az arcunkba kaptuk. Ilyen VV-Összeesküvők Alekosz pornócastingja és Kelemen Anna visszatérése is.

VV Alekosz pornócastingja

Az, hogy Alekosz pornófilmet akart forgatni, amelynek castingján egyetlen ember jelent meg, aki ráadásul egy bukott szopásrekorder, csak szánalmasnak nevezhető. Elképzelhetetlennek tartjuk, hogy bárkinek szüksége lett volna erre a borzalomra, nagyon sajnáljuk, hogy ilyen dolog egyáltalán megtörténhetett.

VV Zsófika dala

2011 júliusának végén becsapott egy bomba: elkészült VV Zsófika első klipje, a Rágógumi. Később el is magyarázta nekünk, hogyan készült a videó – amelyben folyamatosan majszol valamit –, illetve, hogy mindez az ő naiv, nyitott, pörgős imázsát kívánja erősíteni. Végül megajándékozott minket egy új kifejezéssel, a lollitatívval. Ennek ellenére nem az ő dalát szavazták meg a legirritálóbb magyar szerzeménynek, hanem Kiszel Tünde Nézem, érzem című slágerét. Aminek egyébként Kiszel örült.

Kiszel Tünde szőrbotránya

Évekkel ezelőtt Fluor hülye volt, és módosult tudatállapotban adott egy közönséges interjút, amelyben Kiszel Tünde intim szőrzetéről értekezett. Amikor idén megint elővették a felvételt, több hónapig tartó háborúzás kezdődött Fluor és a sértett fél között, így a fél ország kénytelen volt Kiszel szeméremdombjával foglalkozni. Az ügy megnyugtatóan zárult, de miért kellett ez, miért?

Tunyogi Bernadett küzdelme a hírértékért

"Az utóbbi időben több magánéleti változáson vagyok túl: édesapám elvesztése hihetetlen fájdalommal járt, és nagyon nehezen tudtam feldolgozni, ezek után pedig a házasságom is zátonyra futott. Ezek az események indították el bennem azt, hogy gyökeresen változtassak az életemen, és megműttettem az orrom” - idéztük a sajtóközleményt, amely Tunyogi Bernadett első csapása volt a hírértékért viselt háborúban. Aztán jött egy csodával határosan megúszott autóbaleset, amelyet már mi sem hagytunk szó nélkül. Minek, minek, minek, minek?

Kelemen Anna pornós visszatérése

Kelemen Anna lendületben van, mostanában nagyon sok mindent sajnál, például a plasztikáztatást, meg a kokózást. Ha hülye, hát hülye szegény, de mi idén legjobban azt sajnáltuk, hogy megint előkerült egy pornófilmje, amelyben leharcolt MILF-ként tündököl, és amelyre a világnak tényleg nem volt szüksége.

Összeesküvők Marián kilincs-megbecstelenítése

Összeesküvők Marián könnyű fizikai munkával szerzett magának állandó jelzőt: ő lett Kilincsre Verő Marci, aki azzal állt bosszút az őt maszturbálásban akadályozó társain, hogy a végtermékkel összekente a kilincset. Persze akadtak máskor is szép pillanatai, de ezt a húzását tartjuk a legkevésbé megbocsáthatónak. Valószínűleg a TV2 is, mert leszedték az esetről készült videót.

Bíró Andrea és Kovács Lázár jogi csatája

2010 nyara óta zajlott egy balhé, amelynek lényege, hogy Kovács Lázár elment bulizni, felszedett egy csajt, és csinált neki egy gyereket. Az ezzel kapcsolatos ki-mennyit-fizet-mire-pereskedés idén ért véget, de a mellékhatásai jóvátehetetlen károsodást okoztak a szerkesztőség minden tagjának. Az anya, Bíró Andrea elcelebesedett, énekelni kezdett, új melleket csináltatott magának, és a Frizbiben haknizott fodrász pasijával, aki azóta már nem is a pasija.