Elég sűrű volt a a nyár első hónapja, és inkább gyászhírekkel volt tele, mint vidám breakingekről. Emlékezzünk vissza az év hatodik hónapjára, amikor elhunyt

Nehéz innen rákanyarodni a pozitívabb hangvételű hírekre, pláne, hogy a továbbgyűrűző Depp-Heard válás mellé még befutott Taylor Swift és Calvin Harris szakítása is.

Ugyan már tudjuk, hogy mi lett a válóper vége, de itt még olyan hírek röpködtek, hogy Depp azért tart a tanúskodástól, mert fél, hogy elszólja magát. Míg a színész ismerősei azt hajtogatták, hogy Amber Heard csak a pénzért csinálja ezt az egészet, addig ő váltig állította, hogy nem.

Mindeközben Taylor Swift szíve összetört, megint, pedig már azt hittük, hogy rátalált az igaz szerelemre Calvin Harrisszel. De ahol egy ajtó bezárul, ott kinyílik egy másik: az énekesnő összejött Tom Hiddlestonnal. Igaz, hogy a róluk készült gyanúsan közeli, jól kivehető, tűéles lesifotók arra engedtek következtetni, hogy ez az egész egy kirakatszerelem. Durva szakítás ide vagy oda, mindentől függetlenül Calvin Harris is csak annyit mondott, hogy ez az egész csak egy vicc.

Közbeékelésként álljon itt a hónap oknyomozása.

A rojál család buckinghami háza táján két fontos dolog történt:

Aztán egyszer csak a semmiből kiderült, hogy Vajna Tímea fánkbizniszbe kezd, mire jött az újabb üzleti hír: Sarka Kata és Rogán Cecília közös vállalkozást indítanak. Előbbi nem szorul különösebb magyarázatra, lesz még szó bőven a Mr. Funkról, viszont az utóbbiról annyit, hogy a cég neve: Nakama & Partners, ami egy médiaügynökség, mely a Magyarország szépe szépségversenyen sikeresen szereplő lányokat foglalkoztatja.

Lakatos Márk pedig megnyitotta a Hold utcai piacon a Lakatos Műhely elnevezésű kis éttermét, amivel kapcsolatban beszélgettünk is vele, hogy honnan jött ez az egész, egyáltalán miért divat gasztróban utazni.

Volt egy kis rögtönzött örömünnep is itthon, amikor a magyar csapat álomba illően szerepelt az Eb-n. Még a celebek is nagy drukkerek lettek! 

Pár apróság még a végére: