Ismét elérkeztünk egy hétvégéhez, ismét megmutatjuk, melyek voltak a hét legfontosabb történései a hazai és külföldi bulvárvilágban, úgyhogy ha esetleg nem lett volna elég ideje hét közben a Velvetet olvasnia, ne aggódjon, most bepótolhatja a mulasztást.

Hírek

Ezen a héten rengeteg szerelmi ügy került a terítékre. Vajna Tímea például még mindig volt férjét gyászolja, jelenlegi kapcsolatáról pedig elég kimérten beszélt, Zséda  20 év házasság után válik. Legalább Vasvári Viviennek jól alakul jelenlegi kapcsolata, ahogy egykori férjéé, Fecsóé is, akinek már új barátnőjét is láthattuk.

Gáspár Győző megkönnyebbülhetett a héten, pénztárcájával együtt, hiszen befizette több mint 50 milliós adótartozását. A Szombat esti láz egykori táncosa, Südi Iringó kezd ráunni a táncolásra, de a papírszívószálak segítettek neki lelkesedése megőrzésében. A híres/hírhedt pókermilliárdos, Dan Bilzerian pedig elkészült önéletrajzi könyvével, már csak címet kell adnia neki, amit ha ön megtesz helyette, szép kis summát kaphat tőle.

Kasza Tibor és Dér Heni közös számához videoklip is készült, ami a Youtube szerint kissé pornográfra sikeredett, ezért korlátozták a megtekintését. És még mielőtt elfelejtenénk: Kiszel Tünde lánya is újabb divatfotót posztolt magáról közösségi oldalán. 

Ha kicsit terjedelmesebb sztárcikkekre vágyik, ne menjen el észrevétlen Rogán Cecília Insta-tevékenysége mellett, amiről ebben a cikkünkben írtuk le meglátásainkat. Gryllus Dorka a karantén alatt sem pihen, legújabb színdarabjáról és terhességéről is nyilatkozott nekünk. Az angol királyi család tagjaival pedig annyi minden történt, hogy kénytelenek voltunk összefoglalni.

Lapozgatók

Ha nincs kedve olvasni, inkább képeket nézegetne, galériás cikkünk is volt a héten, bőven. Itt van például Scarlett Johansson, aki meglepően megváltozott a karanténidőszakban, vagy a Bieber-házaspár, akik vakációztak egyet. Olyan filmekről is értekeztünk, melyek szex- és szerelmi jeleneteire ma már kellemetlenül emlékeznek vissza a színészek, de ha inkább fehérneműbe bújt szépségeket nézne, már mutatjuk is Rihannát és kolléganőit, akik az énekesnő ruhamárkájában pózoltak, vagy itt van Doutzen Kroes, aki szintén szexizett, csak ő éppen egy medence mellett pózolt bikinijében. 

Ana de Armasról, Ben Affleck barátnőjéről is bizarr képek láttak napvilágot a héten, persze, hogy megmutattuk őket olvasóinknak. Emellett egy általunk felfedezett trendről is beszámoltunk, melynek főszereplője a sztárok hónalja, és azt is megtudhatta a héten, mennyi hírességnek van eltitkolt középső neve. 

Celebmentes övezet

Ha pedig olyan cikkekkel szeretné eltölteni az idejét, melyekben nincsenek sztárok, ajánljuk ezt a találós kérdést tartalmazó lapozgatót, vagy ismerje meg annak a nőnek a történetét, aki azért fogyott le, hogy férje át tudja emelni a küszöbön, ha már az esküvőjükön a férfi nem bírta el. Végezetül múlt hétvégén is frissült a Randiblog Inboxunk, szerették is olvasóink a fogmosástól ódzkodó úr történetét.