hét cover.png

A hét hírei: Ördög Nóráék bevették a Balatont, Kulcsár Edina férje merevedéséről beszélt

2020.06.06. 11:56

Újabb hét telt el, de ne aggódjon, ha nem volt ideje hétköznap a Velvetet olvasnia, ismét összegyűjtöttük, miről maradt le!

Hírek

Elhunyt Chris Trousdale, a Dream Street nevű fiúegyüttes tagja – valószínűleg koronavírusban. Gregory Tyree Boyce-ról, az Alkonyat színészéről pedig kiderült, hogy feltehetően drogtúladagolás okozta az ő és szerelme két héttel ezelőtt történt halálát. 

A magyar hírek közül a legmeglepőbb: Papp Gergő, aki Pimasz úrként forgatott több sorozatot is a feleségével, élő adásban jelentette be, hogy elválnak.  Aztán arról is beszélt, miért. 

Ördög Nóra nem vész el, csak átalakul, most például a Balatonon nyitottak férjével egy bisztrót, Kulcsár Edina párjáról, Csutiról pedig azt tudhatták meg olvasóink a héten, hogy már az első randin jól láthatóan ráizgult szerelmére. 

Hódi Pameláról is bőven írtunk, egyrészt azért, mert exével, Berki Krisztiánnal nem túl rózsás a viszonya, bezzeg a másik exével (pontosabban exvőlegényével) már ennél valamivel jobb, legalábbis a focista részéről, aki egy virágcsokrot hagyott Hódi küszöbén az elmaradt esküvőjük napján.

Tekintsünk ki külföldre is: Lea Michele-ről többen azt állítják, szekálta őket, és rasszista, bocsánatot kért. Politikai jellegű történéssel zárjuk a hírszekciónkat: Palvin Barbara párjának ikertestvérét letartóztatták egy rasszizmus elleni tüntetésen.

Olvasnivaló

Ha esetleg van kedve az alaposabb olvasmányokhoz, ajánljuk figyelmébe interjúnkat a leggyűlöltebb szépség-témájú Instagram-fiók történetesen magyar tulajdonosával, vagy a Cobie Smuldersről szóló lapozgatónkat, melyben utánajártunk, mi is történt az Így jártam anyátokkal sztárjával a sorozat vége óta. A legutóbbi heti trend főszereplője pedig Müller Cecília volt, akinek a közelmúltbéli vadállatos-szegecses szettjét nem méltányolták kellőképpen az olvasók.

Igyekeztünk rendet vágni a Meghan Markle-t és Katalin hercegnét övező pletykák erdejében, és egy újabb európai trónörököst is megmutattunk, aki még csak egy tinilány

A párkapcsolatok terén: írtunk olyan sztárpárokról is, akikről már mindenki elfelejtette, hogy valaha jártak, megtudhattuk, hogy a nők szerint mik a férfiak tíz legundorítóbb szokása, illetve egy olvasónk érdekes levelét is közölhettük, amelyből kiderült, miért nem jó kritika nélkül megfogadni újságban olvasott szextippeket. Egy ausztrál nő pedig azt állítja, orgazmusa van edzés közben, és még sok mást.

A héten annak a házaspárnak is továbbgördült az ügye, akik lemondtak 2017-ben örökbefogadott autista kisfiukról: pillanatnyilag nem tudni, hol a gyerek, akinek szerepeltetésével korábban jövedelemhez jutottak.

Lapozgathattak nálunk hírességeket, akik nyilvánosan beszéltek mentális problémáikról, akik furcsa dolgokat esznek, és olyanokat, akik üzletasszonyként is megállták a helyüket.

Kylie Jenner, Sarah Michelle Gellar és Jessica Alba is sikeres cégeket vezetnek.
Kylie Jenner, Sarah Michelle Gellar és Jessica Alba is sikeres cégeket vezetnek.

Látnivaló

Ha inkább képeket nézne olvasás helyett, mutatunk néhány cikket, amiben a képeken van a hangsúly. Itt vannak mindjárt a Hadid nővérek, akik mindketten a francia Vogue címlapjára kerültek. Más családtagokról, a Bieber házaspárról is lehoztunk néhány képet, akik közül az egyik mezítláb, a másik meg méregdrága cipőben slattyogott végig az utcán.

Gigi és Bella Hadid a francia Vogue címlapján.
Gigi és Bella Hadid a francia Vogue címlapján.

Nem érdemes elfelejteni, hogy azt is megkérdeztük olvasóinktól a héten, hogy felismerik-e, melyik Kardashiant láthatja azokon a képeken, melyeken a celebek arcát letakartuk. De hogy ne csak mindig a nőkről legyen szó, említsük meg a Stranger Things szépfiúját, akinek barátnője vette kezelésbe a férfi szexepiljét, a csodás haját. 

Néhány olyan influenszerről is értesülhetett tőlünk a héten, akik dekoltázsukkal akarnak figyelmet szerezni maguknak az Instán, ahogy arról is, hogyan reklámozza Cara Delevingne a Pumát.