A Playboy partin ruhában, a magazinban meztelenül pózoltak. A magazin 10. születésnapjáról összegyűjtöttük a korábbi címlaplányokat. Listánkra egyértelműen felkerült az óriási felhajtás közepette vetkőző Liptai, a rutinos Voksán Virág, a nyilvános szexszel címlapra kerülő Galambos Dorina, de szerepel a magából semmit sem mutató Ördög Nóra is. Ön szerint melyikük a legdögösebb? Szavazzon.

Ki volt az est legdögösebb címlaplánya?

A pornósokat ruhában bemutató összeállításunk és a magazin tizedik születésnapján résztvevő, címlap nélkül maradt vendégeket felvonultató cikkünk után ideje bemutatni az eseményen megjelenő Playboy címlaplányokat is fel- és leöltözve. A Playboy partin, ahol a szőkék és a szilikon mennyisége kiemelkedően magas volt, természetesen nem jelent meg az összes címlaplány, de szerencsénkre így is elég széles skálán mozognak a hölgyek. Listánkra egyértelműen felkerült az óriási felhajtás közepette vetkőző Liptai, a rutinos Voksán Virág, a nyilvános szexszel címlapra kerülő Galambos Dorina, de szerepel a magából semmit sem mutató Ördög Nóra is. Önök szerint ki volt az est legdögösebb címlaplánya? Szavazzanak

Liptai Claudia

A műsorvezető nélkül nem rendezhették volna meg a Playboy 10. születésnapját, hiszen az ő testének bemutatásával ünnepelt a magazin. Liptai Claudia, aki melle valódiságáról nem beszél – pedig nem szégyen a plasztika –, hárommilliót kapott a vetkőzésért. A több hónapja folyamatosan beharangozott címlap kapcsán számtalan hír jelent meg. Ilyen volt például, hogy Nunez Martin és Liptai szexet imitált, de azt is megtudhattuk, hogy Zalatnay adott tippeket a műsorvezetőnek.

Voksán Virág

A közönségdíjas playmate 2006-ban került a magazin címlapjára, és azóta is töretlenül vetkőzik. Az immár saját naptárral rendelkező Voksán Virág megjárta a Playboy alapítója, Hugh Hefner házát is, de a fordulatos életébe még az is belefért, hogy az ő képével hirdesse magát egy call-girl, és szintén ő volt az, aki házi pornófelvételével zsarolt egy ismeretlen.

Hargitai Bea

A nemrég a boldogságtól lefogyó Hargitai Bea – akinek fekete ruhája alatt nem mell, hanem szivacsos melltartó lapul – kifejtette, többet nem mutogatja testét, mivel mindent elért a vetkőzés terén, amit csak lehetett. A két Playboy címlappal büszkélkedő Hargitai az előre lezsírozott, műszerelemmel tarkított Senorita Szöszi óta eléggé visszavonultan él, és elmondása szerint leginkább párja ingjeiért jár a tisztítóba. Persze, ha kap egy remek felkérést, semmi sem állíthatja meg, hogy visszatérjen a kereskedelmi televíziózás világába.

Galambos Dorina

A Megasztáros énekesnő 2007 márciusában vált meg ruháitól a magazin kedvéért. Azt sajnos nem tudjuk, mennyi köze lehetett a szereplésének ahhoz, hogy Pély Barnával – a megjelenés előtt alig pár hónappal – egy divatbemutatón, a közönség előtt kezdtek el szexelni. De ha nem ez lett volna az ok, akkor a magazin csakis azért vetette az egyébként kiemelkedő szexuális étvággyal rendelkező Galambos Dorinát Nánási Pál gépe elé, mert az énekesnő az esettel egy időben kijelentette: „az is előfordult már, hogy végigmaszturábltam Barna mellett az utat, amikor nyaralni mentünk”. Persze Galambos azóta már sokkal jobban visszafogta magát, amit legjobban a fehér gyöngysora tanúsít.

Ada

A VIVA Tv műsorvezetője többszöri kérlelés és egy mellműtét után mondott igent a magazin felkérésére. Az éppen válófélben lévő Ada a szakítás miatt látta elérkezettnek az időt a vetkőzésre, és 2009 májusában mutatta meg adottságait. Elmondása szerint a jó kondijához hozzájárultak ikerfiai, akiknek szerinte nem lesz a későbbiekben baja az erotikus képekből. A döntését egyébként volt férje, Timo is támogatta, sőt még örült is, hogy más férfiak is csorgatják a nyálukat Ada miatt.

Ördög Nóra

A műsorvezető szintén válása közepette vonult be a Playboyhoz egy fotózásra, ahol sikerült összejönnie a magazin fotósával, Nánási Pállal. Ördög Nóra januári képeit, melyben valójában semmit sem mutat meg a hátán kívül, természetesen az új kapcsolat körüli bonyodalmakkal népszerűsítették. Azóta persze tovább folytatódott a szappanopera, hiszen jelentek meg hírek az összeköltözésükről, az eljegyzésükről, de az is hír lett, hogy Ördög külön ment el nyaralni.

Szorcsik Viktória

A színésznő a tavaly szeptemberi Playboy fotózásával azt szerette volna elérni, ne nézzék üresfejű szőke libának. Mivel mindenki a mellét és a fenekét nézegette, nyilvánvalóan sikerült Szorcsik Viktória elképzelése. Az akkor még nagyon elfoglalt műsorvezetőt mára már kiírták a Jóban rosszban című sorozatból, és a 10! Című műsora is megszűnt, így nem túl valószínű, hogy mostanában ismét vetkőzhet, pedig korábban azt nyilatkozta, bejött neki a magamutogatás.