horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

10 dolog, amit a férfiak eltitkolnak a párjuk elől

tegnap, 19:34 Módosítva: 2017-03-23 19:41:39
14

Azok után, hogy női olvasóinkat arról faggattuk, hogy mik azok a dolgok, amiket eltitkolnak a pasijuk elől, itt az idő, hogy a másik oldal is színt valljon. Tíz férfit kérdeztünk meg, íme a tíz válasz. 

Távolról sincs vége, olvasson még

15 hülye kérdés, amit már feltettek első randin

március 22., 21:41 Módosítva: 2017-03-24 00:40:05
4

Ahogyan vannak olyan dolgok, amiket első randin egyszerűen nem illik csinálni, úgy olyan kérdéskörök is adódnak, amiket nagyon nem kellene feszegetni. Sokan mégis elkövetik azt a hibát, hogy nem ismerik fel a határt, így aztán egy mondattal képesek elrontani mindent. Olvasóinkat nemre és korra való tekintet nélkül kérdeztük arról, mik voltak azok a nekik szegezett kérdések, amik után legszívesebben azonnal faképnél hagyták volna randipartnerüket. 

Íme 15 válasz:
Távolról sincs vége, olvasson még

Indiából ment felesége után Svédországba. Biciklivel

március 21., 17:59 Módosítva: 2017-03-22 18:52:35
34

Charlotte von Schedvin 1975. decemberében turistaként érkezett Indiába. Az akkor 20 éves svéd diáklány az utcán ismerte meg a nála négy évvel idősebb PK Mahanandiát, aki portréfestőként dolgozott. Schedvin észrevette a fekete göndör hajú művészt a szökőkút mellett, és úgy gondolta, kipróbálja az általa kínált szolgáltatást: portrét 10 perc alatt, 10 rúpiáért. Itt vette kezdetét az a csodás szerelmi történet, amit a Straits Times is megírt nemrégiben. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem a színi képesség az, ami hiányzik, hanem a gyomor

március 20., 18:33 Módosítva: 2017-03-21 19:45:05
2

Áhim vagyok, és Szilárd sok észrevételével egyet értek” – így kezdődik az alább olvasható levél. Szilárd az utóbbi évek egyik legmegrázóbb beszámolóját küldte el nekünk, arról írt, hogy hamarosan meg fog halni, és már lemondott arról, hogy egyszer összejöhet neki egy párkapcsolat. Áhim most azt írja, hogy ő bár idősebb Szilárdánál, nemhogy egyet ért vele sok mindenben, neki sem volt még soha rendes kapcsolata, és ő sem igazán reménykedik benne, hogy egyszer összejöhet. Vajon miért? Kiderül Áhim alábbi leveléből, amire ha válaszolni szeretne, kérjük, írja meg gondolatait vagy saját történetét a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Azt gondoltam, egy ártatlan diszkós kavarásnak nincs utózöngéje

március 19., 17:57 Módosítva: 2017-03-20 18:29:50
4

Kedves Antea! Itt a nyilvánosság előtt válaszolok neked, egyben megosztom, miért hűlt ki a kapcsolatom” – az alábbi levél Bertoldtól jött, akinek a történetét ebben a posztban lehet elolvasni. Bertold nem mentegette magát, őszintén elmesélte, hogy egyre izgalommentesebb házassága mellett alkalmi kapcsolatra vágyott, de szerelmes lett valakibe, és ezzel rengeteg embert bántott meg.

Antea erre a történetre reagált egy későbbi posztban, és Bertold most maga válaszol Anteának arról, mi vezetett oda, hogy a házasságában eljutottak addig a bizonyos pontig. Ha önnek is van mesélnivalója vagy véleménye, kérjük, kapcsolódjon be ön is a beszélgetésbe, írjon a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

14 ezer cetlivel ragasztották össze a nászutas pár lakását

március 19., 09:18 Módosítva: 2017-03-20 11:37:32
35

Miután Jamie és Emily Pharro összeházasodtak, az olaszországi Garda-tóhoz utaztak, hogy ott töltsék a nászutat. Az Egyesült Királyságbeli házuk kulcsait a barátaikra hagyták, akikre rábízták a macskák etetését. Távollétükben a barátok lelkiismeretesen gondozták az állatokat, ám mindemellett eltervezték, hogy megviccelik a friss házasokat: 

14 ezer sárga post-ittel dekorálták ki a lakás minden pontját.
Távolról sincs vége, olvasson még

Egy évig kísérettel jártam haza esténként a munkahelyemről

március 18., 19:04 Módosítva: 2017-03-19 21:33:49
14

Az én sztorim 9-10 éve kezdődött, viszont ma derült számomra fény mindenre” – írja nekünk Narcissza álnevű olvasónk. Sokan mesélnek nekünk az elmúlt hónapokban olyan kapcsolatokról, ahol az egyik fél pszichopata módjára tette ki rengeteg típusú szenvedésnek és traumának a másikat, előfordult, hogy úgy, hogy élőben nem is találkoztak, csak online.

Narcissza története is ebbe az utóbbi kategóriába tartozik, és ő a Randiblogot olvasva döntött úgy, hogy rákeres az interneten az illetőre, aki annyi ideig szórakozott vele annak idején. A keresés megdöbbentő eredményeket hozott, de ne szaladjuk ennyire előre már a bevezetőben, Narcissza pontosan és érzékletesen elmesél mindjárt mindent. Csak előtte arra szeretnénk figyelmeztetni önt, hogy az ön történetére és véleményére is kíváncsiak vagyunk, szóval ha hozzá szeretne szólni, kérjük, írjon a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Azért van, aminél még mindig jobb a tinderezés

március 18., 12:17 Módosítva: 2017-03-19 10:02:30
21

100 éve még alvó anyukák elől kellett bujkálni ezek szerint a vicces retrófotók szerint. Akkor sem volt egyszerű.

Rég tudja, hogy a férje meleg, de csak most válnak

március 17., 22:12 Módosítva: 2017-03-18 21:15:48
12

Jill és Jeff Smokler egy amerikai házaspár, 17 éve vannak együtt, három gyerekük van, akik 9-13 évesek. Pontosan a gyereknevelés az, amiről ők Amerika-szerte ismertté váltak, a feleség ugyanis 2008-ban blogot indított a témában, amikor első babájuk megszületett. Ez volt a Scary Mommy, ami azóta egy külön oldallá nőtte ki magát. Ezek után nyilván önmagában is hírértékű az a bejelentés, hogy a házaspár elválik, de a People riportja azért kavart különösen nagy vitát, mert egy meglehetősen érzékeny kérdés az, ami miatt Jill és Jeff Smokler úgy döntött, 17 év házasság után különválasztják az életüket.

Az ok az, hogy a férj meleg.
Távolról sincs vége, olvasson még

Borzasztóan be voltam már indulva, amikor csöngettek

március 16., 20:20 Módosítva: 2017-03-18 00:40:11
100

Leírom nektek a történetem, mert kikívánkozik belőlem” – ez a rövid bevezető tartozik az alábbi történethez. A beküldő a Matilda álnevet kapta, és arról az időszakról mesél ő nekünk, amikor a barátja mellett lett egy szeretője. Ez a bizonyos szerető nem is csak akárki volt, de persze Matilda maga is tudja, hogy ez nem mentség semmire.

Amint azt ön a címből már sejtheti, ez a titkos viszony lebukással végződött, de többet nem árulunk el előre. Olvassa el Matilda történetét, aztán ha véleménye van vagy saját történetét osztaná meg szívesen, kérjük, írjon a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Kedves utasaink, mindenki figyeljen a négyes kocsira!

március 15., 20:59 Módosítva: 2017-03-17 08:56:34
8

Egy Melbourne-i férfi úgy döntött, hogy egy zsúfolt metróvagonban kéri meg a barátnője, Hannah kezét, mivel tíz évvel korábban ott ismerkedtek meg – írja a Telegraph

Távolról sincs vége, olvasson még

Ha fél a beégéstől, ez a nő segít önnek megkérni kedvese kezét

március 14., 17:57 Módosítva: 2017-03-15 08:02:07
1

A New Yorkban élő Ash Fox igazi piaci rést tömött be különleges szolgáltatásával: eljegyzéseket szervez. A fiatal nő eddig több mint ezer eljegyzést hozott össze, és állítása szerint ügyfeleinek még egyszer sem mondtak nemet.

Foxra mindent rá lehet bízni, kitalálja a lánykérés módját, helyszínét, felkészíti a férfiakat (vagy éppen nőket), és még fotót is készít titokban az eseményről, amit később az Instagramon tesz közzé.  Munkájáról az Elite Daily készített egy rövid portréfilmet, amiben bemutatják, hogyan telik egy napja, vagyis hogyan folyik egy-egy ilyen alkalom lebonyolítása. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Én már akkor éreztem, tuti becsajozik majd

március 12., 18:56 Módosítva: 2017-03-13 20:37:03
49

Azért írok, mert így könnyebb, vagyis remélem, az lesz. 34 éves anyuka vagyok. Kisfiam 8 hónapja született. És igen, volt egy kapcsolatom, amiről azt hittem örökké tart” – mi is reméljük, hogy az írás segített egy kicsit Tifaninak, az alábbi történet beküldőjének. Egy szakítást soha nem könnyű feldolgozni, de különösen nehéz Tifani helyzete, hiszen, amint azt a bevezetőben is írja, kisgyerekkel vált hirtelen egyedülállóvá. Hogy hogyan és miért? Mindezt maga Tifani írja meg alább. Ha önnek is vannak hasonló tapasztalatai, kérjük, írjon ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Jólesett volna belekóstolni abba, ami mások számára természetes

március 11., 20:16 Módosítva: 2017-03-13 09:28:06
4

Szeretnék egy levelet küldeni Kájusznak a nemrégiben megjelent cikke után” – írja Szilárd álnevű olvasónk egy korábbi posztra reagálva. Sok minden nem derül ki az alábbi levélből Szilárdról, de az igen, hogy igen fiatal, valamint az is, hogy csak hónapjai vannak hátra. Ennek tudatában megrázó és elgondolkodtató az alábbi pár bekezdés arról, hogy Szilárd mit gondol a szerelemről és a párkapcsolatokról, illetve a korábbi levél beküldőjének, Kájusznak azon döntéséről, hogy amikor nem jött össze semmi más, prostituálthoz ment.

Soha nem jött még ilyen levél a Randiblog e-mailcímére, de ha ön szóhoz jut Szilárd beszámolójának elolvasása után, kérjük, írja meg nekünk ön is gondolatait, tapasztalatait, saját történetét!

Távolról sincs vége, olvasson még

Hét bevált kifogás, amikor egy nő nem akar kapcsolatot

március 11., 17:00 Módosítva: 2017-03-12 18:59:27
54

Bár egy kapcsolat elutasításának lehető legegyszerűbb módja, ha megmondjuk a másiknak, hogy nem az esetünk, sokan vannak, akik inkább kevésbé bántó, tüzet szító indokkal állnak elő. Női olvasóinkat kérdeztük, milyen kifogásokat szoktak kitalálni, ha egy férfi nem tetszik nekik, és a lehető leghatékonyabb módon szeretnék őt leépíteni. 

Távolról sincs vége, olvasson még

15 reakció, amit szakítás után mondtak az elhagyottak

március 11., 09:02 Módosítva: 2017-03-12 10:04:51
10

A szakítás pillanatai minden elhagyott félben nagy törés okoznak, ki dühösen, ki kétségbeesetten reagál, de olyanok is vannak, akik megpróbálnak higgadtan reagálni az eseményekre. Olvasóink segítségével a saját emlékeik alapján összeszedtük, hogy nők és férfiak vegyesen mit mondtak először, amikor párjuk (vagyis olvasóink) bejelentették, hogy vége mindennek. Ön hallotta már valamelyiket?

Távolról sincs vége, olvasson még

Férje halála után összejött annak öccsével

március 10., 18:47 Módosítva: 2017-03-12 08:54:20
8

Sharon Shannon Írországban él, és ismert népzenésznek számít. A 48 éves asszonyról most viszont nem a munkája miatt írnak az újságok, hanem mert férje halála után annak a testvérével esett szerelembe, és együtt vannak már hosszú ideje. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Na vajon min van ez a lány ennyire felháborodva?

március 10., 09:49 Módosítva: 2017-03-10 20:50:19
37

Úgy látszik, nem csak Usain Bolt használta ki maximálisan a karnevál nyújtotta lehetőségeket. Ha az Imgur nevű képmegosztó júzereinek hinni lehet (gyakran sajna nem lehet), akkor az alábbi kép nemrég készült egy brazíliai karneválon, ahol egy srác egy lányt (feltehetőleg a barátnőjét) a nyakába véve élvezte a farsangolást.

Csakhogy túlságosan is belefeledkezett az élvezetek habzsolásába, mert...

Cheers to this mate who drank so much that he forgot his gf was in his shoulders during brazilian carnival.
Távolról sincs vége, olvasson még

Így kell korrekten szakítani egy párkapcsolati coach szerint

március 9., 21:43 Módosítva: 2017-03-10 20:00:37
40

Egy szakítás során minimum egy ember biztosan sérül érzelmileg, de ha a lehető legkorrektebb módon válunk el a másiktól, megkímélhetjük a fájdalmas emlékektől. Dósa Eszter párkapcsolati coachot kérdeztük, hogyan lehet okosan búcsút venni valakitől, aki korábban a legfontosabb volt, de az érzés megszűnt, vagy csak közbejött valami megoldhatatlan

Távolról sincs vége, olvasson még

Halálos ágyán randiprofilt írt hamarosan megözvegyülő férjének

március 8., 19:49 Módosítva: 2017-03-09 14:38:26
27

Amy Rosenthal egy 52 éves amerikai gyerekkönyvíró, itthon is megjelentek meséi, de egyébként felnőtteknek is írt már ezt-azt. Most a New York Timesban megjelent cikke miatt figyelt fel rá a nagyközönség, aminek a címét magyarul kb. úgy lehetne visszaadni, hogy

Kedvcsináló ahhoz, hogy ön hozzámenjen a férjemhez

A háttértörténet annyi, hogy Rosenthal vakbélgyanúval elment az ügyeletre egy szép napon 2015-ben, mert már jó ideje furán fájt az oldala. Másnapra kiderült, hogy nem vakbélgyulladása van, hanem petefészekrákja. A kezelések ellenére Rosenthal állapota egyre rosszabbra fordult, most már morfiumon él, és tudja, nincs sok ideje hátra. Az Instagramja nem sok fotót tartalmaz róla, a fenti borítóképet a Twitterén tette közzé, alább pedig az látható, amikor egy idősebb olvasójával közösen tetováltatták magukra a more (több) szót.

Távolról sincs vége, olvasson még

Meglátta a menyasszony ruháját, elröhögte magát a vőlegény

március 7., 18:47 Módosítva: 2017-03-08 18:50:03
97

Tom Gardner érthető módon meglepődött, amikor tavaly ősszel az esküvői fotózás előtt megfordult és meglátta a menyasszonyát. Elisabeth Hunley ugyanis azt találta ki, hogy mivel anyja leánykori neve, és az ő középső neve is Rex, T-Rex jelmezben fog megjelenni a nagy napon - írta a News&Observer

Távolról sincs vége, olvasson még

Le kell adjak néhány kilót, mert így nem kíván

március 6., 19:04 Módosítva: 2017-03-07 17:00:30
21

Elég régóta a rovat olvasója vagyok. Rendszeresen visszatérő téma a Nagy Ő keresésének nehézsége, a lehetőség elmulasztása vagy ki nem aknázása. Nagyon sokáig én is azok táborát erősítettem, akik hittek is meg nem is abban, hogy létezik szerelem első látásra, vagy örökkön-örökké szerelem érzés. Egyrészt nagyon akartam hinni benne, másfelől mindig elhessegettem a gondolatot, miszerint ilyen már nincs a mai világban” – Inez álnévvel tesszük ma közzé a fenti bevezetővel kezdődő olvasói levelet.

Inez két kapcsolatáról mesél ebben a levélben, a kettő közül a második még mindig tart, és az első volt az, amelyikben elhangzott az a mondat, amit a poszt címének választottunk. Két teljesen eltérő kapcsolatról van szó, de többet nem is árulunk el előre, hanem átadjuk a szót Ineznek, csak arra figyelmeztetjük előbb önt, hogy örülnénk, ha ön is mesélne valamit itt ebben a blogban – ha van története vagy gondolata, amit szívesen megosztana, kérjük, írjon a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Azonnal leesett: biztosan házas

március 5., 21:58 Módosítva: 2017-03-07 08:35:34
5

Bertold levelét olvasva gondoltam úgy, hogy kicsit bemutatom a másik oldalt is. Először is Bertoldnak üzenném, hogy szerintem egy utolsó találkozás nem enyhítette volna a fájdalmát. Az érzés ugyanúgy megmaradt volna, akár tisztázzák a dolgokat, akár nem. Üdvözlünk a klubban, ilyen az, ha nem lehetsz együtt valakivel” – az Adrianna álnevet dobta a gép a fenti bevezetővel kezdődő levél beküldőjének.

Talán ön is emlékszik Bertold levelére: ő arról írt, hogy bár házas, egy időben flörtölt nőkkel, és végül szerelmes is lett valakibe, akivel aztán nem lett semmi a kapcsolatból. Adrianna azt mondja, ő pont úgy járt valakivel, mint ahogy ez az ismeretlen nő járt Bertolddal. Adrianna is megismerkedett valakivel, egyre jobban alakultak a dolgok, de aztán... Persze nem fogjuk Adrianna helyett előre elmesélni a történetet, ajánljuk mindenkinek az alábbi történetet. Ha ön is szívesen mesélne, kérjük, tegye, a Randiblog e-mailcímére várjuk az üzenetét!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ott állt előttem a beharangozott modelltest

március 4., 20:39 Módosítva: 2017-03-06 00:40:04
53

A Velveten már sokan írtak a Tinder nevű társkereső alkalmazáson tett hódításaikról. Jelen írásommal ebbe a sorba állok be én is, húszas éveiben járó, sokat utazó srácként. Bár az alkalmazásról már évekkel ezelőtt hallottam, de csak egy éve próbáltam ki, ugyanis addig kapcsolatban éltem.″

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

A Kázmér álnevű olvasónktól érkezett levelet közöljük alább ebben posztban. Kázmér a tinderezésről ír, de ezúttal nem a rossz randikról, sőt, nem is az olyan kivételesnek tekinthető esetekről van szó, amikor az online társkeresés valódi, boldog és hosszan tartó kapcsolatot eredményez.

Ezek helyett Kázmér arról ír, hogy milyen az, amikor a Tinder úgy működik, ahogy az ember azt nagyjából elképzeli, illetve amire a felhasználók (vagy legalábbis a férfi felhasználók) számítanak: sok-sok randi, sok-sok szex és... hát kb. ennyi. Ön is keresett már így partnert? Önnek is ilyen kalandok jöttek össze? Ha van kedve írni saját tapasztalatairól, kérjük, tegye, a Randiblog e-mailcímére akár most azonnal is beküldheti mondanivalóját!

Távolról sincs vége, olvasson még

Jennifer Garner fekete szíve kettétört

március 3., 18:53 Módosítva: 2017-03-04 20:43:13
1

A válófélben levő színésznő nem titkolja szomorúságát. Mi kicsit megzuhantunk ezektől a képektől.

Mobilapplikációval buktatta le hűtlen férjét

március 2., 18:29 Módosítva: 2017-03-03 22:01:22
14

Egy 33 éves, kétgyerekes birminghami anyuka, Khadijah Bilal a Find My iPhone nevű alkalmazásnak köszönhetően jött rá, hogy a férje egy ideje megcsalja - írja a Daily Mail. A pár 5 évvel ezelőtt találkozott egy muszlim villámrandin, 2013-ban házasodtak össze, és nem sokkal később megszületett fiúk, Hashim. A problémák a házasságuk negyedik évében kezdődtek, a férfi alig töltött időt a családdal, furcsa viselkedése pedig a második gyerekük, Zara októberi születése után sem változott. Bilal egyre inkább biztosabb volt abban, hogy a párja nem edzeni jár el, hanem nő van a dologban. 

Távolról sincs vége, olvasson még

10 dolog, ami miatt azonnal balra húzzák a lányokat a Tinderen

március 1., 18:05 Módosítva: 2017-03-03 08:38:23
42

Vicces és tanulságos cikket tett közzé az Elite Daily, aminek a szerzője összeszedte azokat a dolgokat, amik miatt sok srác balra húzza a lányok fotóját a Tinderen. (A mobilos applikáción a jobbra húzással lehet lájkolni a képet, a balra húzással pedig elutasítani.) A listát a férfiak/fiúk hozzászólásaiból, véleményeiből állították össze, akik kíméletlenül leírták a véleményüket, vagy egyszerűen csak idézték a legkiakasztóbb szövegeket a csajoktól. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Amnéziája miatt kétszer zúgott a férjébe

február 28., 21:46 Módosítva: 2017-03-01 21:11:39
43

A 20 éves Jessica Sharman 14 éves kora óta epilepsziás, de a betegség tavaly márciusig nem volt túlzottan nagy hatással az életére. 2016 tavaszán viszont egy rohamsorozatot követően minden emlékét elveszítette - írta a New York Post

Távolról sincs vége, olvasson még

Időről időre sírok ettől a frusztráló helyzettől

február 27., 22:11 Módosítva: 2017-02-28 23:05:20
6

Bertoldnak” – így kezdte a levelét Antea álnevű olvasónk, azonnal megjelölve, hogy kinek a történetére reagál. Bár a válasz rengeteg olyan gondolatot tartalmaz, ami tényleg kifejezetten Bertoldnak szól, de úgy éreztük, mindenkinek érdekes lehet, amiket Antea ír nekünk párkapcsolatokról, illetve konkrétan a saját kapcsolatáról a férjével.

Bertold ugye azt mesélte el, hogy házas férfiként akart egy alkalmi kapcsolatot, hogy milyen rossz vége lett az így kialakult viszonynak, illetve hogy mennyire megbánta az egészet – ha még ön még nem olvasta, kattintson ide! Aztán pedig ha ön is folytatná a beszélgetést saját tapasztalataival, saját történetével, kérjük, írjon ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Majd 3 hónapig obszcén dolgokkal traktált messengeren

február 26., 18:42 Módosítva: 2017-02-27 17:02:43
14

Sokat olvasom az Inboxot, rengeteg jó dolgot lehet olvasni rajta, de ami Agmánd levele volt, egy szóban leírva: katasztrófa” – ez a rovat azért van a Velveten, hogy megpróbáljuk megbeszélni, ki mit gondol, miket tapasztalt randizással, párkapcsolatokkal kapcsolatban. Agmánd arról írt nekünk, hogy elsősorban igényességet és korrektséget vár a nőktől, amikor randizik, de ez az esetek többségében hiányzik. Hát ez az, ami kiverte a biztosítékot az alábbi levél írójánál, Ednánál.

Nézzük máris, mit válaszolt Edna a nőket ért vádakra, néha direktben idézve Agmánd leveléből, csak előbb még figyelmeztetjük önt, hogy az ön véleménye is jól jönne ebben a vitában, szóval ha mást tapasztalt vagy mást gondol az ügyben, mindenképpen írjon a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még