Keresés

58 találat

2008. szeptember 14., 11:05
Az Iron Maiden frontembere turistákat ment
Celeb

Az Iron Maiden frontembere turistákat ment

Bruce Dickinson, az Iron Maiden énekese is segít annak a 85 ezer brit utasnak a hazajutásban, akik az XL turisztikai cég pénteken bejelentett csődje miatt külföldön rekedtek - írta vasárnapi számában a The Mail on Sunday című londoni lap.Az énekes ugyanis képzett pilóta is, aki egy Boeing 757-es fedélzetén szállította a pórul járt utasokat az egyiptomi Sharm el-Sheikből a londoni Gatwick repülőtérre.

2008. január 23., 14:03
Nyolcadszor is béranya lesz egy angol nő
Celeb

Nyolcadszor is béranya lesz egy angol nő

Már nyolcadszor készül kihordani nem saját gyermeket egy 43 éves angol béranya, akinek nincs saját porontya, mert borzad a gyerekneveléstől, viszont imád terhes lenni és szülni. A nyolcadik béranyasággal ő lenne a csúcstartó Angliában, de a családja attól tart, hogy ez már túl sok lenne, és lelkileg már menthetetlenül sérülne - olvasható a The Sunday Times brit lap legutóbbi számában.
A hölgy, Jill Hawkins - aki soha nem akart saját gyermeket és soha nem volt szerelmes - az utóbbi 16 év alatt hétszer hordott ki gyermeket, illetve gyermekeket másoknak.

2007. december 15., 10:21
Az angol szexturistanők Kenyát kedvelik
Celeb

Az angol szexturistanők Kenyát kedvelik

Csak az atléta termetű, fiatal, nincstelen fekete férfiak miatt jár Kenyába egyre több korosodó, gazdag fehér nő, egy felmérés szerint a gazdag országokból Kenyába látogató egyedülálló asszonyok közül minden ötödik csak a szex miatt jön.

2007. november 12., 08:31
Két és fél évre lecsukták a telefonszatírt
Celeb

Két és fél évre lecsukták a telefonszatírt

Két és fél év börtönt kapott telefonszatírkodásért egy férfi Nagy-Britanniában. A 40 éves illető ruhakutatónak hazudta magát a felhívott nőknek, és előbb felső- majd alsóruházatuk iránt érdeklődött, utána pedig hangot váltott és ajánlatokat tett a nőknek.