Miss World

Ebergényi Réka is zsűrizik A Királynőben

bry
2010. május 12., 12:33 Módosítva: 2010.05.12 12:37
0
1 hozzászólás

Az RTL Klub Reggeli című műsorából kiderült, a verseny zsűrijében részt vesz Ebergényi Réka topmodell is. A Királynő-jelöltek megítéléséről elmondta, szerinte fontos, hogy a győztes helyt tudjon állni külföldön, és számára ez lesz az egyik fő szempont, amikor leadja szavazatát. „Nagyok az elvárások. Az ember azt gondolná, hogy biztosan szép nő és el tud menni fotózni, vagy fel tudja használni a szépségét valamilyen téren. Viszont a Királynő címhez nem elég, hogy a fizikai adottsága meglegyen. Most egy nagyon nagy közhelyet fogok mondani: a belső kisugárzáson van a hangsúly, és nagyon sok feltételnek meg kell felelni” – mondta Ebergényi Réka, aki szerint a szépségversenyen a klasszikus szépségnek kell érvényesülni. A beszélgetésről készült felvételt itt lehet megtekinteni.

Fotó: Bársony Bence/RTL Klub

Zsár Otília néha heti hétszer jár edzésre

bry
2010. május 11., 15:23 Módosítva: 2010.05.11 15:23
2
27 hozzászólás

Kor: 22 éves

Méretek: 167 cm 85/60/90

Bár Zsár Otília már kiesett a Királynő-táborban, azért szeretnénk bemutatni őt is, mint a 24 legjobb közé bejutó lány egyikét. A 22 éves lány Pécsre jár jogra, jelenleg negyedéves, büntetőjoggal szeretne foglalkozni. Szülei elváltak, édesanyja újraházasodott és Angliába költözött párjával.

Nagyon határozott, rendkívül fiús. Imádja a gyors autókat, motorokat, fegyvermániás. Energiáit korábban karatéval tartotta kordában, sokszor még így is verekedett iskolában. Most is kezelnie kell hiperaktivitását: heti minimum három, de sokszor hét alkalommal jár edzeni.

Az evés neki nem szenvedély, alárendeli a céljainak, akkor eszik, ha muszáj. Főzni sem nagyon szeret, a házimunkák nem érdeklik. Nagyon türelmetlen típus, nem nagyon tud fegyelmezetten készülni, de hiába az idegesség, a teljesítménykényszer, eddig még mindig elérte, amit akart.

Zeller Zita maximum szülés után plasztikáztatna

bry
2010. május 11., 10:29 Módosítva: 2010.05.11 11:27
7
20 hozzászólás

Kor: 21 éves

Méretek: 176 cm 85/64/92

Zeller Zita családjuk vállalkozásában dolgozik édesanyjával, van egy látszerész szalonjuk, ahol a Királynő-jelölt szemüvegeket szerel össze és eladóként dolgozik. Volt már néhány modell munkája az elmúlt 2 évben, de az egészbe csak véletlenül csöppent bele. Az iwiw-en kereste meg egy modellügynökség, magától nem jutott volna eszébe, hogy így kamatoztassa a szépségét.

Tavaly is volt a versenyen, akkor édesanyja nevezte be és a beszélgetős körig jutott, idén viszont már ő maga adta be a jelentkezési lapját, és tudatosan készült a versenyre. Edzett és a táplálkozásra is figyelt, 2 kilót fogyott a castingra. A melleit kicsinek tartja, a csípőjét szélesnek. Plasztikai beavatkozásra viszont maximum gyerekszülés után vállalkozna.

Zeller Zita versenyszerűen párbajtőrözik, csapattal országos II. helyet szerezett, egyéniben került már a legjobb 8 közé országos bajnokságon. Most kicsit szünetelteti, mert nem akart úgy jönni a válogatásra, hogy tele van sebekkel és kék foltokkal. Mindig is sportolt, ezért aztán barátai sem nagyon vannak. Nem volt ideje rájuk. Egyébként sem egy bulizós típus, egy éve van párja. Hobbija a puzzle kirakás, ha elkészül egy kép, bekeretezi. Gyöngyöt fűzött régebben, most szeretné ezt is újra kezdeni.

Vizinger Diánát bántották túl fehér bőre miatt

bry
2010. május 10., 15:18 Módosítva: 2010.05.10 15:18
7
57 hozzászólás

Kor: 22 éves

Méretek: 170 cm 87/60/90

Gárdonyban született, de már négy éve Budapesten él. A Károli Gáspár Egyetemen tanul irodalom és kultúra tudomány szakon, és legszívesebben szóvivő lenne. Rendezett családja van, szülei együtt élnek, nagymamája pedig a szomszédjukban lakik. Azonban nem tudják, hogy jelentkezett A Kriálynőre, és azt sem, hogy bejutott a 24 legszebb lány közé. Azt tervezi, hogy majd megkéri szüleit, hogy vegyék fel a műsort, és akkor majd szembesülnek vele az adásban. Persze, azóta lehet már rájöttek, hogy lányuk a Királynő-táborban töltött pár napot.

Jellegzetes fehér bőre miatt sokan bántották, ezért nem is jelentkezett szépségversenyekre, mert mindenhol azt mondták neki, hogy nem természetes a színe. 2008-ban meglátott egy olyan versenykiírást, ahol kifejezetten előny volt a fehér bőr, azt meg is nyerte. A bőrszínére nagyon büszke, sosem változtatna rajta például szoláriumozással.

Szeret olvasni és színházba járni. Szereti az antik könyveket, bútorokat. Imád robogózni, de most sajnos nincs mivel. Egykor sportlövész volt, megyei versenyeket nyert.

Vígh Diánát Monica Beluccihoz hasonlítják

bry
2010. május 10., 10:45 Módosítva: 2010.05.10 10:45
4
75 hozzászólás

Kor: 19 éves

Méretek: 175 cm 84/61/89

A 19 éves lány budapesti, bár a családja jelenleg Brüsszelben él. Édesapja, aki a Magyar Televízió brüsszeli tudósítója, nagyon örül, hogy lánya bejutott A Királynőbe. Van egy 16 éves húga, aki szintén Brüsszelben él, Vígh  Diána azért maradt itt, mert első éves a közgázon. Angol és francia felsőfokúja van.

14 éves kora óta modellkedik, főleg kifutón. 10 éven át táncolt, kedvence a modern tánc és a jazzbalett. Nem tud ellenállni a fagyinak és a csokinak, ez a gyengéje. Szerencsére nem hízékony alkat. Gyakran hasonlítják Monica Belluccihoz, akit egyébként nagyon szép nőnek tart és a példaképének tekint.

Nem tagadja, az első helyre tör, és bár nincs gondja a barátkozással, versenynek tekinti a műsort, és ellenfélnek a lányokat. Nem volt még szépségversenyen, de rögtön nyerni akar. A zöldenergiák fontosságára szeretné felhívni a figyelmet, ha nyer.

Vida Nikolett sokat küzd, hogy ne nézzék buta szőkének

bry
2010. május 7., 15:50 Módosítva: 2010.05.07 15:50
8
36 hozzászólás

Kor: 23 éves

Méretek: 171 cm 89/60/91

Vida Nikolett ötödéves jogászhallgató, a szegedi lány idén államvizsgázik, és cégjogász szeretne lenni. A családban mindenki orvos volt, a nagypapa szeretett volna jogász lenni, mégis Vida Nikolett lesz az első. A lány egész életében azzal küzd, hogy buta szőkének nézi, és kétszer annyit kell tennie, mint másnak, hogy bebizonyítsa, hogy okos. Elmondása szerint a tanárainak is előítéletei voltak vele szemben.

Két éve egy szemesztert Olaszországban tanult ösztöndíjjal, a Genovai Egyetemen, ott találta meg a szerelmét, egy olasz-angol srác személyében, aki most a szigetországban él. Háromhetente utaznak egymáshoz, később szeretne majd kiköltözni hozzá.

Olaszországot egyébként imádja, anyai ágon olasz vér is csörgedezik az ereiben, de nem tartja magát annyira temperamentumosnak, mint a mediterrán népek. 7 évig szobrászkodott, szeret rajzolni és teniszezni. Sokat olvas, hogy kiszakadjon a világból és beleélje magát egy fantáziavilágba. 16 éves korától modellkedik, már szerepelt néhány reklámfilmben is.

Török Zsanett túl alacsony, ezért kizárólag magassarkút visel

bry
2010. május 7., 10:57 Módosítva: 2010.05.07 10:57
1
53 hozzászólás

Kor: 20 éves

Méretek: 164 cm 86/61/91

Török Zsanett a Budapesti Gazdasági Főiskolán tanul közgazdásznak, HR-re specializálódott, az iskola elvégzése után saját vállalkozást szeretne alapítani. Jól beszél angolul és németül. A testvérével és a barátjával tavaly két hónapot töltött az Egyesült Államokban, ahol majdnem kint maradt, mert kapott egy állásajánlatot. Ezt akkor nem fogadta el, de már bánja, és később még szeretne visszamenni. Tudja, hogy a szépség múlandó, ezért nagy erőkkel koncentrál a tanulásra.

A modellszakmában nincs nagy tapasztalata, mindössze három hét, és ez volt az első szépségverseny, amin elindult. A hobbija az utazás, legutóbb Párizsban járt. Szereti a hasát, gyakran főz, imádja az édességet és a húst. Nem hízékony, de A Királynő miatt odafigyel az alakjára. Mivel 164 cm magas, ezért kizárólag tűsarkút hord. A magassága miatt egyébként úgy gondolja, nincs sok esélye a versenyen, mivel a nemzetközi versenyen eltűnne a lányok közt. Ha esetleg mégis nyerne, a beteg gyermekek érdekében lépne fel.

Somogyi Zsófia fodrász lesz, vagy kozmetikus, vagy táncos, vagy ruhatervező

bry
2010. május 6., 15:42 Módosítva: 2010.05.06 15:42
10
19 hozzászólás

Kor: 18 éves

Méretek: 86/63/92

Somogyi Zsófia Zalaegerszegen él, jelenleg gimnáziumba jár, ötödik évfolyamos. Idén szeretné letenni az angol középfokú nyelvvizsgát. Szülei elváltak, apja Németországban és Ausztriában dolgozik, ezért németül is tanul.

Tíz éve versenytáncol, korábban 2 évig úszott, 6 évig jazz balettozott, és a röplabdát is kipróbálta. Hobbija a ruhatervezés, nagymamája varrónő, így ő varrja meg neki a táncos fellépőruháit.

Korábban soha nem indult szépségversenyen, most barátnőjével jelentkezett, de csak ő jutott tovább. Még nem tudja, mi szeretne lenni. Érdekli a fodrász és a kozmetikus szakma is, de a táncművészetire is szívesen jelentkezne.

Pocsai Ágota szerint nincs reggeli két zsömle alatt

bry
2010. május 6., 10:42 Módosítva: 2010.05.06 11:07
9
122 hozzászólás

Kor: 20 éves

Méretek: 168 cm 86/62/85

Pocsai Ágota Nyíregyházán született, de egyéves korában szüleivel Budapestre költöztek. Apja rendőr, nagyon félti, de azért örült, hogy bekerült a versenybe. 2008-ban a Duna Gyöngye választáson Miss Internet lett. Édesanyja, aki a legjobb barátja, már tavaly is mondta neki, hogy jelentkezzen a Királynőbe, de akkor már későn kapcsolt.

Két éve van barátja, aki nagyon büszke rá, de félnek, hogy mi lesz a tábor alatt, mert még soha nem töltöttek ennyi időt külön. Angolul beszél, nem tanult tovább, bár jelentkezett kommunikáció szakra, végül meggondolta magát. Szeretne várni pár évet, hogy kitalálja, mit akar kezdeni magával.

Most mindent alárendel a Királynőnek. Kedvenc hobbija az evés, szerencséjére viszont soha nem kellett fogyóznia, mert jó géneket örökölt. Szerinte nincs reggeli két zsemle alatt, kedvenc édessége a chips, imádja a pizzát és az anyja főztjét.

Soha nem sportolt rendszeresen, egy időben hip-hop táncolt, de hamar abbahagyta. A kaja mellett msn- és internetfüggő. Szeret olvasni, kedvenc könyvei az Alkonyat összes része.

Himer Krisztina és Zsár Otília esett ki a Királynő táborból

bry
2010. május 5., 16:08 Módosítva: 2010.05.05 16:08
2
2 hozzászólás

A Királynő Nógrádgárdonyban tartott táborából az önmagát nem a legszebbnek tartó Himer Krisztina és az egyébként céljait mindig elérő Zsár Otília esett ki. A sajtótájékoztatón az is kiderült, kik nyerték a házi versenyeket. A Miss Talent Dobó Ágnes lett, aki stand up comedy műsorral aratott győzelmet. A Miss Sport címet Babinyecz Tímea szerezte meg, Vígh Diában a Miss Charity-t tisztelhetjük, míg Kaló Jennifer nyerte a Miss Bikini versenyt.

A döntőre május 13-án kerül sor, és mivel Bodri Szilviát lágyéksérvvel műtötték, 21 lány közül választja ki a zsűri a három legszebbet, akik a Miss World, a Miss Universe és a Miss Earth versenyen képviselhetik majd hazánkat.

Pásztor Krisztinát az Iwiwen kereste fel egy modellügynökség

bry
2010. május 5., 15:28 Módosítva: 2010.05.05 15:28
17
59 hozzászólás

Kor: 20 éves

Méretek 179 cm 84/64/94

Pásztor Krisztina Budapesten él, másodéves kommunikáció szakon, de érdeklia a pszichológia és a vendéglátás is. Beszél németül és angolul egy kicsit, de leginkább oroszul, mert édesanyja orosz származású. Nagyszülei még mindig Oroszországban élnek, ezért ritkán találkoznak.

A 20 éves lány régen röplabdázott és kosarazott. Szeret táncolni, színházba járni és a barátaival lenni. Elmondása szerint sok haverja van, de barátja kevés. Jelenleg nincs barátja, állítása szerint azért, mert túlzottan válogatós.

A Királynő-jelölt 16 évesen lett modell, az iwiwen keresztül kereste meg egy ügynökség, többnyire fotózásokat és divatbemutatókat vállal.

Misik Renáta igazi rocker

bry
2010. május 5., 10:05 Módosítva: 2010.05.05 10:05
7
52 hozzászólás

Kor: 20 éves

Méretek: 171 cm 89/60/90

A budapesti lány tavaly is indult a versenyen, de akkor nem jutott be a legjobb 7-be. Idén sokkal jobb helyezésre számít, mivel már tapasztaltabb. A tavalyi döntő után 3 hónapra Indiába ment modellkedni, ami meghatározó élmény volt a számára. A keleti kultúra, az ezoteria eddig is érdekelte, de most még jobban elmerült benne.

16 éves kora óta modellkedik, sokat hostesskedik, több szépségversenyen is indult. Misik Renáta nagy szenvedélye a tánc, élete döntő részét ez határozta meg. RSG-zett, szertornázott már 5 éves korától, klasszikus balettet tanult, hip-hopot , és ír szteptáncotis tanult. A tánctól egy bokasérülés miatt távolodott el, de reméli, sikerül visszatérnie, és a lába meggyógyul. A jazzbalett érdekli, szeretne később komolyan foglalkozni vele.

Jövőre kezd a Zsigmond Király Főiskolán, filmtörténet és tudomány szakon. Nagyon érdekli a filmművészet, a modellkedés mellett ezzel is szeretne foglalkozni. Gyerekkori álma a színészet volt, ezt sem adta még fel. Imád olvasni, pl. Lőrincz L. László keleti kultúrával átszőtt, misztikus műveit.

Misik Renáta elmondása szerint igazi rocker arc, kedvence a rockzene, a Guns N' Roses, a Mötley Crüe. A pasija is rockzenész, 9 hónapja vannak együtt. Reni 2,5 éven át harcolt a férfiért, most végre révbe ért, és ezt tartja élete legjobb dolgának. Korábban szerepelt a Junkies klipjében is.

Meiczinger Barbara helyszínelő akar lenni

bry
2010. május 4., 15:09 Módosítva: 2010.05.04 15:12
8
45 hozzászólás

Kor: 20 éves

Méretek: 177 cm 85/62/92

Meiczinger Barbara Balatonalmádiban él, levelezőn végzi a középiskolát, mivel másodikban gimnáziumot váltott. Korábbi iskolájában ugyanis nem nézték jó szemmel, hogy év közben kiment Olaszországba 2 hónapra modellkedni, és meg akarták buktatni.

A Királynő táborából kimenőt kapott, mivel most érettségizik. A vizsgák után visszatér, és folytatja a versenyzést. Tervei szerint a Rendőrtisztin tanul majd tovább, mivel imádja a Helyszínelők sorozatokat, és ő is ezen a területen akar majd dolgozni.

Tíz évig tanult németül, de utálja a nyelvet, nem is beszéli, angolul másfél éve tanul. Apja Németországban él, de a szülei együtt vannak, azt tervezik, hogy később oda is költöznek, de ő nem szívesen menne velük. Öt éve modellkedik, a most forgatott Iridina reklámfilm arca. Korábban megnyert egy gyerekszépségversenyt.

Matus Mónikát 42 évesen vállalta be édesanyja

bry
2010. május 4., 11:32 Módosítva: 2010.05.04 11:32
10
36 hozzászólás

Kor: 20 éves

Méretek: 175 cm 83/62/93

Matus Mónika Mogyoródon él édesanyjával, Két testvére van, a nővére 20, a bátyja 18 évvel idősebb, mint ő. Anyukája 42 éves volt, mikor született, ezért a lány nagyon becsüli, hogy ennyi idősen is bevállalta őt és felnevelte. Idősebb testvérei révén 1 évesen már nagynéni volt. Nagyon szoros a kapcsolat az anyukájával, ő a legfőbb kritikusa, divattanácsokat is ad neki, mindig hallgat rá, szerinte a jó ízlését is tőle örökölte.

A 20 éves lány a Heller Farkas Főiskolán első éves turizmus-vendéglátás szakirányon, de szívesen tanulna kozmetikusnak. Angolul és németül alapfokon beszél.

Nagyon szeret moziba járni, de ki nem állja a romantikus filmeket. Hobbija a sport, tánc, modellkedés. Legfontosabb az életben a családja, de szeret utazni, imádja a napsütést, gyrost és az olasz kajákat.

Ez az első komoly szépségversenye, 14 évesen az Ifjúsági Magazin tini szépségversenyén nyert egy londoni utat.  Nyolcéves korától tizenhét éves koráig táncolt, kortárs táncot és színpadi táncot.

Major Klára Pirner Almától tanul rúdtáncolni

bry
2010. május 3., 15:19 Módosítva: 2010.05.03 15:19
10
22 hozzászólás

Kor: 21 éves

Méretek: 178 cm 90/62/92

A 21 éves lány Székesfehérváron él, másodéves joghallgató a Károli Gáspár Egyetemen. Párjával három éve vannak együtt, és barátja nehezen fogadta el, hogy jelentkezett A Királynőbe, és azt is nehéz volt megemésztenie, hogy 16 éves kora óta modellkedik. Major Klára egyébként tavaly bekerült az 50 legjobb lány köze, most azért is meg akarta mutatni, hogy bejött. Testnevelés tagozatos iskolába járt, fontos neki a mozgás, napi másfél órát sétál.

Gyerekként inkább fiús volt ő is, ezért íratta be anyukája modelltanfolyamra. Régen nem szerette, hogy mindig ő áll a tornasor elején, de mára megtanulta viselni a magasságát, büszke is rá, és a hosszú lábaira. Akrobatikus rúdtáncot tanul Pirner Almától. Azért jelentkezett oda, mert látta Kollár Bettit a Csillag születikben és beleszeretett ebbe a sportba.

Kövecses Petra erkölcsös lány

bry
2010. május 3., 10:13 Módosítva: 2010.05.03 10:13
6
70 hozzászólás

Kor: 23 év

Méretek: 173 cm 83/62/87

Kövecses Petra szüleivel és húgával Szabadbottyánon lakik, jelenleg Pécsett tanul jogot. Bár most negyedéves, még nem tudja, hova szakosodjon. A húga számára ő a példakép, és a 14 éves lány buzdította, hogy jelentkezzen. Már tavaly is akart indulni, de még nem érezte készen magát erre a feladatra, mert szerinte A Királynőnek lenni nagy felelősség. Szeretne nyerni, de nem minden áron, csak úgy ha tényleg őt tartják a legszebbnek. A többi lánnyal szemben nem kritikus, szerinte itt másoknak kell kritizálnia őket. Számára is nagyon fontos a külső-belső harmónia. Mivel nagy felelősséggel jár a királynőség, ha nyerne, mindent a háttérbe szorítana, hogy csak ezzel kelljen foglalkoznia.

Szeret táncolni, 8 évig néptáncolt és 9 évig versenytáncolt, de mivel nem talált magának hozzávaló táncpartnert, abbahagyta. Nincs sok barátja, nagyon megválogatja ki az, akit közel enged magához, mert már sokszor csalódott emberekben. Közvetlen lánynak tartja magát, de nem feltétlenül szeret a középpontban lenni. Két éve boldog párkapcsolatban él, barátja nagyon örült, hogy bejutott a 24-be.

Hobbija a biciklizés és a mozizás, olvasni nem annyira szeret, mert a jogi egyetemen rengeteget kell olvasnia, és normális könyvekre már nincs energiája. Szeret kirándulni, és a szabadban lógni, valamint utazni külföldön és itthon is. Angolul és németül beszél középfokon. Nagyon jóhiszeműnek tartja magát, emiatt sokan kihasználták már. Erkölcsös lánynak vallja magát, szerinte ez jellemzi őt a legjobban. Céltudatos, szeret küzdeni, mert pontosan tudja, hogy mindenért meg kell harcolnia. Jogi egyetem gyerekkori álma volt. Erős igazságérzete van. Szerinte egy másik korba kellett volna születnie, ahol még számított az erkölcs, a becsületesség.

Kocsis Dorottya szeret aktokat rajzolni

bry
2010. április 30., 13:59 Módosítva: 2010.04.30 13:59
1
7 hozzászólás

Kor: 19 éves

Méretek: 174 cm 85/63/93

Kocsis Dorottya Székesfehérváron született, jelenleg a Budapesti Műszaki Egyetem építész szakán tanul. Tavaly is indult A Királynőn, de akkor csak az első negyven közé került be. Imád rajzolni, többségében portrékat és aktokat rajzol. Az egyetemet nem biztos, hogy befejezi, a második félévet elhalasztotta, mert elbizonytalanodott, hogy valóban ezt szeretné-e csinálni.

Saját bevallása szerint szívesen lenne sminkes, vagy maszkmester, de még keresi az útját. Állítása szerint sokkal inkább szülei szeretnék, ha lenne diplomája. Szíve szerint Barcelonába költözne, mivel már volt kinn pár hónapot spanyolul tanulni. Angolul felsőfokon, németül és spanyolul középfokon beszél. Nyolc évig versenytáncolt, jazz-balettozott. Emellett szeret síelni, snowboardozni, jógázni, futni.

Bodri Szilviát lágyéksérvvel műtötték, feladta a versenyt

bry
2010. április 30., 12:00 Módosítva: 2010.04.30 12:00
0
8 hozzászólás

Bodri Szilvia kénytelen volt feladni a versenyt, így már biztos, hogy nem vehet részt a Királynő döntőjén. „Múlt hét pénteken elkezdett görcsölni a gyomrom, nagyon rosszul voltam, kiderült, hogy lágyéksérvem van. Megműtöttek, és az orvosok eltiltottak hat hétre a sportolástól” - nyilatkozta a Velvetnek Bodri Krisztina húga, aki azt tervezi, jövőre ismét versenybe száll a koronáért.

„A heg nagyon pici, szerencsére nem látszik majd. Most még le van ragasztva, így még nem tudom, hogy néz ki. Azon még nem gondolkodtam, hogy eltüntetem-e” - válaszolta arra a kérdésre, hogy szeretne-e a későbbiek folyamán plasztikai műtétet igénybe venni a heg eltüntetésére.

Miután már nincs versenyben, megkérdeztük arról is, szerinte ki lehet a legesélyesebb a győzelemre, azonban Bodri nem akart konkrét neveket mondani. „Van egy-két kedvencem, őket nagyon szépnek tartom, de nem volt alkalmam megismerni a lányokat, így nem tudom ki lehet a legesélyesebb” - mondta Bodri Szilvia.

Kaló Jennifer nevelőapjától tanult pasizni

bry
2010. április 30., 11:02 Módosítva: 2010.05.03 13:51
0
45 hozzászólás

Kor: 22 éves

Méretek: 170 cm 88/58/87

Kaló Jennifer a pszichológia-médiatudomány szakon tanul a Kodolányi János Főiskolán. Két apja van, az egyik a vér szerinti, a másik a nevelőapja, aki 22 éve, vagyis születésétől fogva neveli. Nevelőapjától tanult pasizni, ő tanította meg az apró praktikákra. Édesanyja Los Angelesben él, ahol lakberendezőként dolgozik. Tőle örökölte a kitartását, és hogy a célját tűzön-vízen keresztülvigye.

A jövőjével kapcsolatban konkrét tervei vannak. Magánóvodában gyerekekkel szeretne foglalkozni pszichológusként, emellett szeretne egy magazin divat rovatának vezető szerkesztője lenni, de listáján szerepel egy reggeliző nyitása is.

4 éves korában úszni kezdett, majd néhány év után váltott és 6 éven keresztül szinkronúszó volt. Sporttagozatos iskolába járt, ott balettozni is tanult, szenvedélyes síelő. Két dobermanja van, külföldi versenyekre viszik őket. Modellként dolgozott már Kínában, Barcelonában és Isztambulban is. Imádja a csillogást és ha körülötte forog minden, meg szeretné nyerni a versenyt.

Himer Krisztina úgy érzi, nem ő a legszebb

bry
2010. április 29., 14:31 Módosítva: 2010.04.29 14:31
1
27 hozzászólás

Kor: 21 éves

Méretek: 170 cm 85/62/88

A 21 éves lány Szarvason él. Édesanyja kétszer házasodott, így van egy féltestvére. Himer Krisztina legjobb barátnője édesanyja, akivel nagyon hasonlítanak egymásra, és ő támogatja a versenyen.

Rutinos versenyző, több hasonló megmérettetésen részt vett, itt volt tavaly is, akkor az utolsó előtti, beszélgetős körig jutott. Azt, hogy most bejutott, eddigi legnagyobb sikerének tartja. 14 éves kora óta modellkedik, elvégzett egy modell tanfolyamot, azóta fotózásokra, bemutatókra járt.

A jótékonykodás, a gyerekszeretet nála nem csupán szlogen, nem csak Királynőként kíván jót tenni. A gyerekeket imádja, üzemeltetnek egy játszóházat is a szüleivel. A beteg, daganatos gyerekek és az árvák sorsa nagyon megérinti. Afrikába is szívesen elutazna, segíteni a rászorulókon. Az UNICEF tevékenységét is figyeli. Nagyon családcentrikus, nem akar 30 éves koráig várni a gyerekszüléssel.

Igyekszik odafigyelni a testére, spinningre jár, úszik és fut. Jelenleg vezetni tanul, bár az órákat éppen A Királynő miatt halasztja. Eléggé gátlásos lány, kicsit nehezen oldódik, de tisztában van a gyengeségeivel is. Úgy érzi, nem ő a legszebb a mezőnyben, elismeri mások értékeit és nem fog elkeseredni, ha nem nyer. Ettől függetlenül persze győzni akar.

Farkas Zsuzsa lelke és teste csak most került harmóniába

bry
2010. április 29., 10:47 Módosítva: 2010.04.29 10:47
2
21 hozzászólás

Kor: 22 éves

Méretek: 172 cm 85/60/92

Farkas Zsuzsa Zalaegerszegen született, majd családjával Lentibe költöztek. Szülei elváltak, van két féltestvére. Érettségije van, 20 éves kora óta vállalkozó, elvégzett egy kozmetikus iskolát, azóta saját szalonjában dolgozik. El szeretné végezni a kozmetológiai főiskolát, hogy magánrendelőjében praktizálhasson.

6 évesen vett először részt szépségversenyen, akkor közönségdíjas lett egy megyei megmérettetésen, 2007-ben pedig a Miss Balaton döntősei között volt. Korábban is gondolkodott azon, hogy jelentkezik A Királynőbe, de csak most érezte úgy, hogy a teste és a lelke harmóniába került egymással, és ettől javult a kisugárzása. Angolul is elkezdett tanulni pár hónapja, németül középszinten beszél.

Minimum a legjobb háromba szeretne bekerülni, de nem tudna bárkin átlépni a siker érdekében. Farkas Zsuzsa nem szeretne taktikázni, szerinte, ha mindent belead, eléri céljait. Szerinte Királynőnek lenni nagyon kemény munka, és ha nyerne, komolyan venné azt az évet.

Három szóval tudná a legjobban jellemezni magát: kitartó, közvetlen és maximalista. Utóbbi egyben a legrosszabb tulajdonsága is, mert mindenkitől annyit vár el, mint saját magától. Szerinte nincs lehetetlen, csak tehetetlen ember. Egyszerű lánynak tartja magát, akinek megvan a magához való esze.

Farkas Gréta az extrém sportokat imádja

bry
2010. április 28., 14:13 Módosítva: 2010.04.28 14:13
1
49 hozzászólás

Farkas Gréta 18 éves, és idén érettségizik, emellett a Táncművészet Főiskolára jár, kortárs-modern táncot tanul. Nemzetközi protokoll iskolába jelentkezett, és a Színház és Filmművészeti Egyetemre, műsorkészítő-műsorvezető szakra. A pörgés a lételeme, leginkább rendezvényszervező lenne.

6 évig versenyszerűen űzte a szinkronúszást, csapatban és egyénileg országos bajnok. A sportolást 4 éve hagyta abba, Akkor felszedett néhány kilót, de most, a verseny kedvéért 8 kilót fogyott. Teljes életmódváltással készült a versenyre. Heti négyszer edz, nem eszik gyors kaját és szénhidrátot.

Budapesten él a szüleivel és a bátyjával. A bátyja is táncos, a Budapesti Operettszínházban dolgozik. Több, mint 2 éve van barátja, ő is táncos. Amikor megtudta, hogy Gréta bejutott a 24 lány közé, annyira örült, hogy le se tette a telefont, hanem elkezdett kiabálni, hogy mindenki hallja, hogy a barátnője bejutott A Királynő döntőjébe.

Eltökélt, céltudatos, életvidám, barátságos lánynak tartja magát. Célja, hogy benne legyen a legjobb háromban. Imádja az extrém sportokat, családdal együtt raftingol, búvárkodik, vízi ejtőernyőzik és a rendes ejtőernyős ugrást is szeretné kipróbálni. Kiskorában fiús volt, 14 évesen megkereste egy modellügynökség, azóta öltözik igazán nőiesen. Azóta hostesskedik és fotózásokra jár.

Dobó Ágnes szerint a tanulás fontosabb, mint a királynői karrier

bry
2010. április 28., 10:19 Módosítva: 2010.04.28 10:19
18
62 hozzászólás

Kor: 21 éves

Méretek: 170 cm, 84/59/87

Dobó Ágnes Debrecenben született, szülei korán elváltak, édesanyjával, valamint húgával él, apjával nem tartják a kapcsolatot. Ha egyetlen dolgot kellene megemlítenie életéről, az a szoros családi kötődés lenne. Debreceni Egyetem jogi karának harmadéves hallgatója, egyéni tanrendje miatt pedig csak a vizsgáira kell hazautaznia. Közjegyző szeretne lenni és eddig úgy tűnik, hogy jó úton halad. Tavaly reklámfilmes és fotós munkái miatt Budapestre költözött, azóta itt él két korábbi döntőssel, Huszárovics Dalmával és Bencsik Emerenciával egy lakásban.

Tavalyelőtt már indult A Királynőn, akkor a legjobb ötig jutott. Tavaly nem jelentkezett, de idén azért jött el, mert úgy érzi, hogy mostanra ért meg annyira, hogy legyen esélye. Mivel a tavalyi Miss World Hungary, Serdült Orsi az egyik legjobb barátnője, a tavalyi évet szinte együtt csinálták végig, így pontosan tudja mi várna rá, ha a legjobb háromban lenne.

Nem titkolja, hogy nyerni jött, szerinte erre minden esélye meg is van, hiszen tapasztalatot már szerzett két évvel ezelőtt és már tartja elég érettnek magát ahhoz, hogy a zsűri is támogassa őt. Ha idén sem sikerül legalább a legjobb háromba bekerülnie, többet biztosan nem fog jelentkezni. Ha nyerne, az egyetemet biztosan nem hanyagolná el, mert szerinte a tanulás sokkal fontosabb a királynői karriernél.

A sport továbbra sem lételeme, futni és aerobicozni szokott. A táborban megrendezendő versenyek közül már egy ideje készül a Miss Talent és Miss Charity-re, mert mindenképpen szeretne védettséget szerezni. Pozitív kisugárzását szereti a legjobban, sokan szokták mondani, hogy feltöltődnek a társaságában.

Breusz Ljubovnak ez az utolsó nagy dobása

bry
2010. április 27., 14:47 Módosítva: 2010.04.27 14:47
4
20 hozzászólás

Breusz Ljubov Minszkben született, szülei természetgyógyászok, és 1991-ben költöztek Magyarországra, kiskorában sokáig Juditnak szólították, mivel a Ljubov keresztnevet nem ismerték, most már azonban Ljubának hívják. Nagyon büszke a gyökereire, bár külföldön már észreveszik az akcentusát, de itthon se nagyon tudná tagadni, hogy nem idevalósi. Anyukája orosz specialitásairól nem tudna lemondani. Kedvence az szárított hal, de szereti a kaviárt és a kvaszt is.

A 23 éves lány most jelentkezett először, és a Velvetnek a Királynő castingja során elmondta, mindent előre elrendezett, hogy a válogatás során ne befolyásolja semmi negatívan. „Most vagyok 23, nyáron leszek 24, jövőre leszek 25, tehát akkor minden lezárul. Úgy döntöttem, ezt szeretném utolsó nagy dobásnak, utána visszavonulok” – ironizált az egy hónappal ezelőtti válogatáson.

Levelezőn elvégezte a Nyíregyházi Főiskola nemzetközi kapcsolatok szakát, párhuzamosan megszerezte az idegenvezető szakképesítést. Anyanyelvi szinten beszél oroszul, angolul pedig középfokon. Jelenleg a Miskolci Egyetemen marketing mesterképzésre jár, doktorálni szeretne, és később esetleg az egyetemen maradna tanítani. Az iskola mellett mindig dolgozott, volt élelmiszerbolti eladó, recepciós, területi képviselő.

A vékony lány szinte bármennyit ehet, nem hízik és ennek nem örül felhőtlenül. A mellével elégedetlen, nem kizárt, hogy egyszer megplasztikáztatja. A fenekére külön gyúrt, hogy szép kerek legyen, most már elégedett vele, de rengeteg munkája van benne. Ezt valószínűleg barátja is értékeli, akivel immár 3 éve vannak együtt.

Érdekli a lakberendezés, a művészetek, főleg a zene. 18 éves kora óta modellkedik, tud szintetizátoron játszani, énekléssel is próbálkozott. Modern táncot is tanult. Nagyon optimista, mindenben meglátja a jót, határozott és kitartó, bár kicsit szétszórt. Szeret lépésről lépésre haladni, először csak kis, közeli célokat kitűzni.

Bodri Szilviát nővére, a 2007-es Miss World Hungary bátorította

bry
2010. április 27., 10:48 Módosítva: 2010.04.27 10:48
8
41 hozzászólás

Bodri Szilvia a 2007-es Miss World Hungary, Bodri Krisztina húga. A 21 éves kecskeméti lányt nővére bátorította, hogy jelentkezzen, és a családja nagyon büszke, hogy bejutott a legjobb 24 közé. A fiatalabb Bodri-lány szeretne nyerni, de már azzal is elégedett lenne, ha a legjobb háromban lenne, ezért nem is görcsöl annyira rá a versenyre.

Fél éve van barátja, akiben megtalálta az igazit. A fiú a zeneiparban dolgozik és 33 éves, de egyáltalán nem zavarja a korkülönbség, mert az érettebb férfiakat szereti.

Szerinte a királynőség nem egy évre szól, hanem egy életre, ezért ha már át is adta a koronát, utána is méltó szeretne maradni a címhez. Naprakész lánynak tartja magát, szeret a közéleti dolgokról tudni, mert szerinte ez ma már alapkövetelmény. A napi politikát is figyelemmel követi.

Semmelweis Egyetem Sporttudomány Karának rehabilitációs szakára jár, harmadéves hallgató. Azért ezt az egyetemet választotta, mert mindene a sport, 8 éves kora óta versenyszerűen sportol, tavaly showtánc világbajnok lett. A rehabilitációs szak meg azért tetszik neki, mert szeretne minél többet segíteni a túlsúlyos, illetve evési zavarral küszködő gyerekeken. Angolul középfokon beszél és most kezdett el olaszul tanulni. A főzés a hobbija, emellett pedig a kreatív hobbi dolgokat szereti még.

Az arcán lévő anyajegyeit már megszokta, de szívesen megszabadulna tőlük, ha nem maradna heg utána, azért egyet tartana meg az ajka fölött. Ami a szívén az a száján típus, mindig őszintén megmondja a véleményét, és azt is, ha valami nem tetszik neki. Soha nem áskálódik, kerüli azokat, akik nem képesek a szemébe mondani a problémájukat vele.

Béres Evelint zavarja, ha 16 évesnek nézik

bry
2010. április 26., 15:46 Módosítva: 2010.04.26 15:46
5
19 hozzászólás

Béres Evelin
Béres Evelin

Kor: 20 éves

Méretek: 78/59/87

A miskolci lány édesanyjával él, szülei egyéves korában elváltak. Angolul és németül beszél, azt viszont még nem tudja, mit kezdjen még magával. Kereskedelmet tanult egy évet, de rájött, ez nem érdekli, ezért abbahagyta. Most egy OKJ-s sportmenedzseri képzésen vesz részt, mellette pedig egy kaszinóban dolgozik hoszteszként. Közben jelentkezett a Miskolci Egyetem közgáz szakára, de még nem kezdte el. Emellett persze szeretne a modellkedéssel foglalkozni, és külföldön élni.

Szeret sportolni, nyolc évig kosarazott. Imád olvasni, kedvenc írója Paulo Coelho, akinek könyveit édesanyja javasolta neki. Másfél éve van barátja, aki focista, a miskolci DVTK-ban játszik. Nagyon makacs lánynak tartja magát, de akit szeret, azzal szemben meglehetősen engedékeny. Saját bevallása szerint nem tud, de szeret táncolni.

A versenyre nagynénje és édesanyja unszolására jelentkezett. Béres Evelint nagyon zavarja, hogy termete és babaarca miatt 15-16 évesnek nézik, ezért is jelentkezett A Királynőbe, hogy megmutassa, nem kislány már, hanem érett, felnőtt nő. Szeretne a legjobb háromba bekerülni, de szerinte nála idősebb lány nyer majd. Ennek ellenére elképzelhetőnek tartja, ha idén nem nyer, akkor jövőre újra megpróbálja.

Babinyecz Tímea büszke hatalmas szempilláira

bry
2010. április 26., 15:45 Módosítva: 2010.04.26 15:53
4
12 hozzászólás

Babinyecz Tímea
Babinyecz Tímea

Kor: 19 éves

Méretek: 87/65/95

A szegedi lány családjával él, van két bátyja, már három éve párkapcsolatban él. 3 éves korában kezdett el balettot tanulni, 4 évesen már modelliskolába járt Budapestre, a szülei vitték fel minden héten a fővárosba. 7 éves korától versenyszerűen táncol, 9 évesen negyedik helyezést ért el a világbajnokságon, néhány éve pedig egyénileg diszkótánc Európa-bajnok lett.

Most a Táncművészeti Főiskola diszkótánc/showtánc szakára jár, később szeretne saját modelliskolát, valamint szívesen tanítana gyerekeket táncolni. A tanítást egyébként is szereti, három keresztlányát ő készíti fel táncversenyekre, de angolt is tanít kisgyerekeknek. Egyszer szervezett egy zenés táncos divatbemutatót, szeretne több ilyet a jövőben.

A modellkedés és a tánc mellett a színészettel is foglalkozik, gyerekszínészként szerepelt a Dzsungel Könyvében, és jelentkezett a Barátok közt-be is, ahol Vanda szerepére pályázott, és bejutott a legjobb öt közé.

Magáról nem sokat árult el, csupán annyit, hogy büszke a hatalmas szempilláira, valamint nagyon közvetlen és őszinte lánynak tartja magát. Igaz, közvetlensége miatt már sokat csalódott, meg kell tanulnia, hogy ne adja ki magát mindenkinek.

A legjobb nők mától a Velveten

2010. április 26., 15:44 Módosítva: 2010.04.26 15:54
0
3 hozzászólás

Az RTL Klub és partnerei idén is megrendezik A Királynő fantázianévre hallgató szépségversenyt

Távolról sincs vége, olvasson még

Freire Szilvia Magyaroszág legjobb nője

2008. május 22., 23:27 Módosítva: 2009.04.18 13:10
1
265 hozzászólás
A rutinos versenyző Freire Szilvia lett Magyarország hivatalosan legszebb nője A királynővé átnevezett szépségverseny döntőjén. A Miss Universe címet Dammak Jázmin, a Miss Earth pozíciót Polgár Krisztina nyerte el. A közönségdíjas Gégény Nikoletta.

Öten maradtak a döntőben

2008. május 22., 23:15 Módosítva: 2009.04.18 13:10
0
7 hozzászólás
Dobó Ágnes, akit két éve családi gondok súlytanak, Freire Szilvia, aki mindenhol elindult már, Tepedelen Tímea, aki török, de anyukája egyedül neveli, Polgár Krisztina, aki elvesztette anyukáját autóbalesetben, és Dammak Jázmin, aki szerepelt az Underworldben, ráadásul vállalkozó szellemű is.